Winning Eleven 9 vs. FIFA 06

کدام را بیشتر دوست دارید؟

• FIFA 06

رای‌ها: 10 22.7%
  • Winning Eleven 9

رای‌ها: 34 77.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
نوشته شده توسط alprh:
قابل توجه فیفا باز ها اینتور باید جلب مشتری کرد. دلایل محکم و استوار و محکمه پسند....
دقیقا راست گفتی اگه فیفا بازی خوبی بود حداقل یکی از فیفا بازها یه چند تا حسن این بازی رو میگفتن که الون نداشته باشه البته بجز اون چند تایی که من گفتم

این نکته رو هم بگم که بهزاد جون یه لشکر فیفا باز لازم نداریم خودمون 3 تا یه لشکر الون بازو حریفیم ممد بامن
بقیشون با شما دوتا البته هرجا لازم شد از نفوذت استفاده کن(تو صادر کردن حکم بنشون لحظه ای تردید نکن)
یه نکته ای هم من اینجا اعلام کنم.من خودم تکی از پس همه ی فیفا باز ها بر میام. وحید جان شما که با ممدی.بهزادم که یه جورایی با منه.بقیه هم سابقه ی چندانی در این کار ندران.

نوشته شده توسط Death Knight:
یه نکته ای هم من اینجا اعلام کنم.من خودم تکی از پس همه ی فیفا باز ها بر میام. وحید جان شما که با ممدی.بهزادم که یه جورایی با منه.بقیه هم سابقه ی چندانی در این کار ندران.
ایول کاش میشد با بازی فیفا رفت تو سرور های الون تا نشون بدیم دود از کنده بلند میشه!! اما خوب چه کنیم که حال و حوصله نصب الون رو نداریم .

آقا یه چند تا چیز از فیفا بگم بخندیم اول اینکه وقتی 1 دقیقه وقت اضافه میگره خیلی بیشتر طول میکشه تا وقتی که 4 دقیقه میگره :lol:
دوم اینکه تیم حریف اصلا تعویض نمیکنه من که ندیدم یعنی اصلا تیم حریف هوش نداره :lol: :lol:
سوم اینکه خیلی راحت میشه گل زد :lol: :lol: :lol:
چهارم اینکه تیم حریف اصلا تعویض نمیکنه(این رو که 2 بار گفتم :lol: )
خلاصه سوتی های زیادی داره که بهتره همش رو نگیم تا آبرو فیفا نره :lol: :lol:

!!

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
آقا یه چند تا چیز از فیفا بگم بخندیم اول اینکه وقتی 1 دقیقه وقت اضافه میگره خیلی بیشتر طول میکشه تا وقتی که 4 دقیقه میگره :lol:
دوم اینکه تیم حریف اصلا تعویض نمیکنه من که ندیدم یعنی اصلا تیم حریف هوش نداره :lol: :lol:
سوم اینکه خیلی راحت میشه گل زد :lol: :lol: :lol:
چهارم اینکه تیم حریف اصلا تعویض نمیکنه(این رو که 2 بار گفتم :lol: )
خلاصه سوتی های زیادی داره که بهتره همش رو نگیم تا آبرو فیفا نره :lol: :lol:
من هم چند تا مورد رو متذکر میشم :
1- حق کپی رایت رو رعایت کنید. حتی در خصوص پست ها. :lol:
2- اگه تو جوری بازی کردی که حریف لازم ندیده تعویض کنه تقصیر فیفا چیه (هوش مصنوعی رو حال کن) :lol:
3- خوب لابد بازیت خوبه که راحت میتونی گل بزنی . :lol:
4- اگه میشه سوتی های دیگه رو هم بگو .
5- تمامی موارد. :lol:

سلام
می بینی حتی داورای بی طرفتون هم الون بازن.. این الون بازا داور رو هم میخرن!!!!
خوب منم تا پارسال fifa باز بودم ولی از وقتی که pes 4 رو بازی کردم fifa رو گذاشتم کنار . البته هنوزم برا استفاده از فوتبال فوژیون tcm رو دستگام هستش و گهگاهی بازیش میکنم .
برا همینم هست که میگم نظراتی که دادم از روی تعصب نبوده .

آقا من یه سوال دارم.
چرا تو فیفا گل قشنگ نمیشه زد؟چرا همه گلهاش اینقدر مصنوعیه.همه گلهاش شبیه همه.تو گلهاش نو آوری نمیشه داشت؟بازیکن موقع شوت کردن قوز میکنه.قدرت و شدت رو تو گلهاش نمیشه حس کرد.یه گل زیرطاقی قشنگ نمیشه زد.تا حالا تو فیفا شده توپ بخوره به تیر افقی دروازه بعد بره تو گل؟
تو الون امکان نداره گل تکراری بتونی بزنی.تو الون گلی رو که با لمپارد میزنی نمیتونی با داف هم بزنی.چون توانایی هاشون با هم فرق میکنه.

نوشته شده توسط hadi_gamer:
آقا من یه سوال دارم.
چرا تو فیفا گل قشنگ نمیشه زد؟چرا همه گلهاش اینقدر مصنوعیه.همه گلهاش شبیه همه.تو گلهاش نو آوری نمیشه داشت؟بازیکن موقع شوت کردن قوز میکنه.قدرت و شدت رو تو گلهاش نمیشه حس کرد.یه گل زیرطاقی قشنگ نمیشه زد.تا حالا تو فیفا شده توپ بخوره به تیر افقی دروازه بعد بره تو گل؟
تو الون امکان نداره گل تکراری بتونی بزنی.تو الون گلی رو که با لمپارد میزنی نمیتونی با داف هم بزنی.چون توانایی هاشون با هم فرق میکنه.
دمت گرم مثه اينكه طرفداره چلسي هم هستي(چه ربطي داشت)
يه خوبي كه الون 9 داره(چون فيفا بازي نكردم نظري نميدم)هوش مصنوعي فوق العاده بالاس كه خدايي من اون روزي كه خريدمش مونده بودم تو هوشه مصنوعيش
راستي بعضي ها ميگن كه تيم باشگاهي هاش مشكل دارن بگم كه اون تيم ملييه كه اشتباه ميشه نه تيم باشگاهي!!
در مورده هوش مصنوعي بگم كه اگه مثلا خطا بشه كه داور كارت زرد ميخواد بده و توپ دوباره به تبم برسه تا موقعي كه بازي نگه داشته شه صبر ميكنه بعد كارت ميده!
يه جا يادم نيست چي شده(اينم از هوشه بالامه:) )كه داور دراگ بال كرد.
بعد هم مثه قبلا نيس كه همينطوري باسرعت بري طرفش وتكل بزني يارو هم عينه ماست توپو بهت بده بلكه طرف جاخالي ميده!
ضرباته سر خيلي عالي كار شده و گردن موقع زدن هد خم ميشه!
اگه تكل به قصد توپ باشه و اول پات با توپ برخورد كنه بعد با يارو امكان نداره داور سوتي بزنه!
اگه تو حمله يه ذره بيخود واسي دفاع بر ميگرده و اجازه حمله بهت نميده!!!
كلا خيلي فرقا با نسخه قبل داره كه نميگنجه اينجا بگم!!!
ولي من با اينكه فيفا بازي نكردم مطمينم كه الون 9 خيلي خيلي ازش سرتره(من همين الان هم فوتباله كونامي كه روو سگا بود رو رو هاردم دارم و بازي ميكنم:) )

نوشته شده توسط alprh:
من هم چند تا مورد رو متذکر میشم :
1- حق کپی رایت رو رعایت کنید. حتی در خصوص پست ها. :lol:
2- اگه تو جوری بازی کردی که حریف لازم ندیده تعویض کنه تقصیر فیفا چیه (هوش مصنوعی رو حال کن) :lol:
3- خوب لابد بازیت خوبه که راحت میتونی گل بزنی . :lol:
4- اگه میشه سوتی های دیگه رو هم بگو .
5- تمامی موارد. :lol:
یعنی تو میگی این مواردی که من گفتم در فیفا نیست
آقا قرار شد که فیفا باز ها هم یه چند تا برتری فیفا رو بر الون بگن پس چی شد
یه کی دیگه از سوتس های بازی اینه که به قول دوستمون تمام گلها مصنوعی است
پاس کاریهای بازی هم خیلی مسخره است

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
یعنی تو میگی این مواردی که من گفتم در فیفا نیست
یه کی دیگه از سوتس های بازی اینه که به قول دوستمون تمام گلها مصنوعی است
پاس کاریهای بازی هم خیلی مسخره است
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره....ولی من نمی دونم چرا به پست قبلیم جواب دادین . و یه مساله اینه که بقیه فیفا باز ها اینجا سر نمیزنن یه مدته من تنها موندم و دارم کیش مات میشم . بابا کمک کنید . ولی اینو می دونم به جز من هر کسی فیفا 06 رو بازی کنه حالا حالا ها پاش میشینه و یه مساله اینه که من الون 9 رو بازی نکردم . شاید اون از فیفا 2001 بهتر باشه .بله فیفا 2001 نه 06 .(حلال هر کی فهمید من چی گفتم دستش بالا) ..

نوشته شده توسط alprh:
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره....ولی من نمی دونم چرا به پست قبلیم جواب دادین . و یه مساله اینه که بقیه فیفا باز ها اینجا سر نمیزنن یه مدته من تنها موندم و دارم کیش مات میشم . بابا کمک کنید . ولی اینو می دونم به جز من هر کسی فیفا 06 رو بازی کنه حالا حالا ها پاش میشینه و یه مساله اینه که من الون 9 رو بازی نکردم . شاید اون از فیفا 2001 بهتر باشه .بله فیفا 2001 نه 06 .(حلال هر کی فهمید من چی گفتم دستش بالا) ..
چه جالب تا چند وقت پیش همه میگفتن که فیفا 2100 تازه می تونه با الون 8 برابری کنه.بعد شما اومدی میگی که وینینگ الون 9 از فیفا 2001 بهتر است نه از فیفا 06 !!!! :twisted: :twisted:
در مورد این هم که هر کسی که فیفا 06 بازی کنه حالا حالا ها پاش میشینه همچین خبری نیست.من خودم چند وقتی است که دارم فیفا 06 رو بازی میکنم ولی مطمعنم هر وقت pes5/we9 بیاد من تقریبا دیگه فیفا 06 رو بازی نمیکنم.

آقا من یه سوال دارم.
تو الون امکان نداره گل تکراری بتونی بزنی.تو الون گلی رو که با لمپارد میزنی نمیتونی با داف هم بزنی.چون توانایی هاشون با هم فرق میکنه

یه گل زیر طاق + یه گل با کمک تیرک عمودی + یه گل قشنگ (((توجه این گلها صرف 2 ساعت بازی زده شده) ایمیلت رو بده برات بفرستم
تمام ایراداتی که شما از فیفا میگیرد منشائی جز نا اشنا بودن با فیفا نداره

تو الون امکان نداره گل تکراری بتونی بزنی.تو الون گلی رو که با لمپارد میزنی نمیتونی با داف هم بزنی
واقعا امکان نداره!!!

این یکیش
نقل قول از تاپیک fifa 06 challenge every thing:

نوشته شده توسط vahid1400:
خوب دوستان امروز میخوام یه قابلیت جدید فیفا 06 رو بهتون نشون بدم

man marking این قابلیت همانطور که از اسمش پیداست مربوط میشه به یارگیری بازیکنان تیم حریف
این قابلیت زیبا باعث میشه که اگر مثلا یه بازیکن تیم حریف شما رو خیلی ازار میده شما بتونی یه بازیکن رو مستقیما مامور مهار اون کنی

درضمن باید این نکته رو توجه کنید که بازیکنی را که مامور مهار بازیکن حریف می کنید ممکن است در بعضی مواقع پست تخصصی خود رو رها کند و به مهار شخص مورد نظر بپردازد پس توجه داشته باشید بازیکنی رو مامور مهار بازیکن حریف کنید که حتی المقدور تناسب پستی داشته باشند
این قابلیت به شما در مهار کردن بازیکنان کلیدی حریف کمک فراوانی خواهد کرد.......

1.JPG

2.JPG

بنازم به اين قابليت هاي جديد فيفا !

وحيد جون ما يه زمان وينينگ 4 بازي ميكرديم توي PS1 بسيار از اين قابليت Man Marking بهره ميجستيم! خبر نداشتيم فيفا هم 6 سال بعد به اين سطح ميرسه :)

نوشته شده توسط Metal Gear:
بنازم به اين قابليت هاي جديد فيفا !

وحيد جون ما يه زمان وينينگ 4 بازي ميكرديم توي PS1 بسيار از اين قابليت Man Marking بهره ميجستيم! خبر نداشتيم فيفا هم 6 سال بعد به اين سطح ميرسه :)
:):):)
اتفاقا خواستم بگم اينو
حالا يه چي بگم:
هيچ طرفداره فيفايي وجود نداره كه وينينگ/پرو اوو بازي كرده باشه!(خودم اين تجربه رو داشتم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or