vahid1400 Loyal Member Nov 26, 2005 #106 تو زمین من دیوار دفاعی حریف!!! جالبه واقعا جالبه یه پیشرفت بزرگ ... فکر کنم کنامی می خواد همه رو شاد کنه هم طرفداراشو هم منتقداشو..
تو زمین من دیوار دفاعی حریف!!! جالبه واقعا جالبه یه پیشرفت بزرگ ... فکر کنم کنامی می خواد همه رو شاد کنه هم طرفداراشو هم منتقداشو..
ส็็็็KINGส็็็็ کاربر سایت Jun 23, 2016 #107 نوشته شده توسط vahid1400: تو زمین من دیوار دفاعی حریف!!! جالبه واقعا جالبه یه پیشرفت بزرگ ... فکر کنم کنامی می خواد همه رو شاد کنه هم طرفداراشو هم منتقداشو.. بیشتر... vali khodemunim we un mogheha az fifa behtar bud gamunam
نوشته شده توسط vahid1400: تو زمین من دیوار دفاعی حریف!!! جالبه واقعا جالبه یه پیشرفت بزرگ ... فکر کنم کنامی می خواد همه رو شاد کنه هم طرفداراشو هم منتقداشو.. بیشتر... vali khodemunim we un mogheha az fifa behtar bud gamunam
ส็็็็KINGส็็็็ کاربر سایت Jun 23, 2016 #108 نوشته شده توسط alprh: ممنون از این حرف کاملا جدید و تازه که تو این تایپیک 100 بار تکرار نکردی. هر کسی را بهر گیمی ساختند . ................... مهر آن را بر دلش انداختند . بیشتر... mashallah ajab sheri gofte in dustemun 11sale pish
نوشته شده توسط alprh: ممنون از این حرف کاملا جدید و تازه که تو این تایپیک 100 بار تکرار نکردی. هر کسی را بهر گیمی ساختند . ................... مهر آن را بر دلش انداختند . بیشتر... mashallah ajab sheri gofte in dustemun 11sale pish