Winning Eleven 9 vs. FIFA 06

کدام را بیشتر دوست دارید؟

• FIFA 06

رای‌ها: 10 22.7%
  • Winning Eleven 9

رای‌ها: 34 77.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
سلام به همه دوستان عزیز:
من هم نظرو اعلام کنم اینه که بازی Wining Eleven 9 خیلی بهتر از Fifa06 بهتر از لحاظ گرافیکی و بیشتر شباهت داشتن به بازی فوتبال واقعی واقعا عالی درست اش کردن

نوشته شده توسط milad_black70:
به نظر من فيفا اصلا هم هيچ گندي بالا نياورد.فقطwinnig eleven خيلي بازيه باحالي رديف كرده و برا همينم فيفا2006 گند به نظر مياد......
50 % موافقم . تنها امتیاز الون امکان ادیت کردن آسون تره بازیکنان از خارج بازیه .

Just winnig eleven
اين كه پرسيدن نداره من به شخصه هيچ وقت حاضر نبودم فيفا بازي كنم چون اولا نه نرمي و هيجان ويلينگ الون نيست بعد هم اين فيفا كي مي خواد مشكل كرم پودرشو حل كنه هر وقت ديديم بازيكناش همش صورتشون سفيده !!!!قدرت و تمركزي كه در بازي پرو دارين اصلا تو فيفا پيدا نمي كنين

بعد هم شما مي تونين يه سر به تاپ 10 بازي ها بزنين اصلا وقتي اين Pro Evolution براي ايكسباكس اومد فيفا رو انداخت به 6شم جدول بعد هم مي تونين به امار رسمي IGN يه سر بزنين طرفداران Pro Evolution 3.5 برابر فيفا هستند .

نوشته شده توسط hadi_gamer:
من باز هم میگم فیفا اصلا فوتبال نیست.حداقل من به عنوان فوتبال قبولش ندارم و تنها بازی فوتبالی که میشناسم الون هست.
ممنون از این حرف کاملا جدید و تازه که تو این تایپیک 100 بار تکرار نکردی.
هر کسی را بهر گیمی ساختند . ................... مهر آن را بر دلش انداختند .

قند شیرین است و در مزاغ همه مطبوع . اما آیا می توان نمک با شوریش را از طعام کنار گذاشت.

آری ما دوست داریم و تعصبات از دوست داشتنهاست که می جوشد.

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
هر روز که pes رو بازی بازی میکنم بیشتر به ادامه بازی راغب میشم . دقیقا برعکس fifa .
واقعا pes یه چیز دیگست .
دقیقا همینطوره.چند روز اول که عادت نکرده بودیم واقعا سخت بود.ولی الان خیلی حال میده هر چی بیشتر بازی میکنی بیشتر لذت میبری.
یه چیز جالب بگم که اون اولاش واقعا تعداد خطاهایی که میگرفت زیاد بود و آزار دهنده.اما الان نمیدونم نحوه بازی من تغییر کرده یا یه مسئله دیگه است که تعداد خطاهایی که داور میگیره خیلی کمه.فکر کنم به نحوه بازی بستگی داره که شما توپ رو به درستی از حریف بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or