فقط و فقط ios بینهایت user friendly
فعلا که مملکت ما دست سیمبین هست:biggrin1: اندروید و ویندوز کیلو چنده؟:biggrin1:
دلیل خاصی داره؟؟؟؟چون از آندورید و به طور کلی اپن سورس متنفرم زنده باد ویندوز موبایل با اون اینترفیس جواتش![]()
شرمندگی کجا بود مرد مومن،واقعیت جامعه ما همین سیمبین هست. کمتر از 5 درصد کل بازا موبایل ایران شامل ویندوز میشه 2 درصد هم برای i os یه نیم درصد هم اندروید .بالای 60 درصد سمبین و باقیش هم سیستم عامل سونی اریکسون و غیره هستاسم سیمبین رو توی این تاپیک نیارید که باعث شرمندگیه تکنولوژیه :d
شرمندگی کجا بود مرد مومن،واقعیت جامعه ما همین سیمبین هست. کمتر از 5 درصد کل بازا موبایل ایران شامل ویندوز میشه 2 درصد هم برای i os یه نیم درصد هم اندروید .بالای 60 درصد سمبین و باقیش هم سیستم عامل سونی اریکسون و غیره هست

خو جماعتی که داری ازشون سوال میپرسی ،مثل بنده هستن،تو زندگیشون کلا به اندروید دست نزدنمن به مملکت خودمون کار ندارم.سوال من کلی هست.نگفتم که توی ایران android بهتره یا win یا سیمبین.توی ایران ما میگیم اوه Hyundai genesis coupe چقدر شاخه . منظور این نیست که توی کل دنیا این ماشین حرف اول رو میزنه![]()
خو جماعتی که داری ازشون سوال میپرسی ،مثل بنده هستن،تو زندگیشون کلا به اندروید دست نزدن
من با ایفون نهایت مفیدش 48 ساعت مداوم کار کردم با ویندوز موبایل ورژن 6.5 هم دو-3 ماه.
اونوقت فرق این دوتا رو چجوری تشخیص بدم.
کلا هیچی از اندروید نمیدونم(نه تنها من بلکه نهیت از 1000 نفر 3 نفر بدوه
)
ممنون میشم اگه از هر دوشون چنتا لینک درست حسابی بدی بخونیم و مقداری اطلاعات کسب کنیم،شاید
ما هم به درک این نظر سنجی برسیم![]()
به نظرم هر دو در کنار هم میتونه بسیار لذت بخش باشه :d
البته این جمله ی بالا با داشتن HTC HD2 ممکنه که میتونید از تعداد زیادی نرم افزار و بازیِ رایگان برای Android در کنار WinMob 6.5 لذت ببرین!