Windows Mobile یا Android ؟؟؟

• Thread starter Thread starter AYARAN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Windows Mobile یا Android ؟؟؟

• Android

رای‌ها: 66 71.0%
  • Windows Mobile

رای‌ها: 27 29.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    93
اسم سیمبین رو توی این تاپیک نیارید که باعث شرمندگیه تکنولوژیه :d
شرمندگی کجا بود مرد مومن،واقعیت جامعه ما همین سیمبین هست. کمتر از 5 درصد کل بازا موبایل ایران شامل ویندوز میشه 2 درصد هم برای i os یه نیم درصد هم اندروید .بالای 60 درصد سمبین و باقیش هم سیستم عامل سونی اریکسون و غیره هست

شرمندگی کجا بود مرد مومن،واقعیت جامعه ما همین سیمبین هست. کمتر از 5 درصد کل بازا موبایل ایران شامل ویندوز میشه 2 درصد هم برای i os یه نیم درصد هم اندروید .بالای 60 درصد سمبین و باقیش هم سیستم عامل سونی اریکسون و غیره هست

من به مملکت خودمون کار ندارم.سوال من کلی هست.نگفتم که توی ایران android بهتره یا win یا سیمبین.توی ایران ما میگیم اوه Hyundai genesis coupe چقدر شاخه . منظور این نیست که توی کل دنیا این ماشین حرف اول رو میزنه;)

من به مملکت خودمون کار ندارم.سوال من کلی هست.نگفتم که توی ایران android بهتره یا win یا سیمبین.توی ایران ما میگیم اوه Hyundai genesis coupe چقدر شاخه . منظور این نیست که توی کل دنیا این ماشین حرف اول رو میزنه;)
خو جماعتی که داری ازشون سوال میپرسی ،مثل بنده هستن،تو زندگیشون کلا به اندروید دست نزدن:دی
من با ایفون نهایت مفیدش 48 ساعت مداوم کار کردم با ویندوز موبایل ورژن 6.5 هم دو-3 ماه.
اونوقت فرق این دوتا رو چجوری تشخیص بدم.:دی
کلا هیچی از اندروید نمیدونم:دی(نه تنها من بلکه نهیت از 1000 نفر 3 نفر بدوه:دی)

ممنون میشم اگه از هر دوشون چنتا لینک درست حسابی بدی بخونیم و مقداری اطلاعات کسب کنیم،شاید
ما هم به درک این نظر سنجی برسیم:دی

خو جماعتی که داری ازشون سوال میپرسی ،مثل بنده هستن،تو زندگیشون کلا به اندروید دست نزدن:دی
من با ایفون نهایت مفیدش 48 ساعت مداوم کار کردم با ویندوز موبایل ورژن 6.5 هم دو-3 ماه.
اونوقت فرق این دوتا رو چجوری تشخیص بدم.:دی
کلا هیچی از اندروید نمیدونم:دی(نه تنها من بلکه نهیت از 1000 نفر 3 نفر بدوه:دی)

ممنون میشم اگه از هر دوشون چنتا لینک درست حسابی بدی بخونیم و مقداری اطلاعات کسب کنیم،شاید
ما هم به درک این نظر سنجی برسیم:دی

قربونت برم منم از کسایی که در باره این مطلب چیزی نمیدونن که سوال نکردم.اونا که میدونن جواب بدن:dاین تاپیک رو زدم برای کسایی که اطلاعات زیادی راجب این 2 سیستم عامل ندارند تا شاید مفید باشه براشون.

http://www.ictic.ir/index.php/1388-09-17-08-14-56/96-1388-09-25-10-58-20

به نظرم هر دو در کنار هم میتونه بسیار لذت بخش باشه :d
البته این جمله ی بالا با داشتن HTC HD2 ممکنه که میتونید از تعداد زیادی نرم افزار و بازیِ رایگان برای Android در کنار WinMob 6.5 لذت ببرین!

ممنون که گفتید کدوم بهتره واقعا شرمنده کردید.
WinMob :d

آخرین ویرایش:
به نظرم هر دو در کنار هم میتونه بسیار لذت بخش باشه :d
البته این جمله ی بالا با داشتن HTC HD2 ممکنه که میتونید از تعداد زیادی نرم افزار و بازیِ رایگان برای Android در کنار WinMob 6.5 لذت ببرین!

ممنون که گفتید کدوم بهتره :d واقعا شرمنده کردید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or