Windows 10: The Next Chapter

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
url

امروز روزی است که مایکروسافت در طی سری کنفرانس‌هایی قسمت بعدی آینده ویندوز، ویندوز 10 که در کنسول Xbox One نیز خواهد آمد، پرده خواهد برداشت.
ویندوز 10 چه معنایی برای Xbox one داره؟
رییس بخش Xbox یعنی آقای فیل اسپنسر قراره تو رویدادی که به مناسبت آخرین سیستم عامل مایکروسافت در روز 21 ژانویه 2015 در کمپ مایکروسافت برگزار میشه صحبت کنه .
مایکروسافت اعلام کرده در این مراسم قصد دارن نگاهی به" فصل بعد" و آینده ویندوز 10 داشته باشن ، فیل اسپنسر تنها سخنران در این جلسه نیست و رییس دپارتمانهای دیگه مایکروسافت هم در این مراسم حضور دارن ، گفته میشه مدت زمان این مراسم 1 روز کامل هست بنابراین باید خبرهای زیادی برای گزارش وجود داشته باشه.

Join us right here on January 21 at 9:00 a.m. Pacific Standard Time to learn about the next chapter for Windows 10.

ساعت 20:30، 1 بهمن 93
لینک مشاهده مراسم
(با تشکر از DieDie برای متن)

من نمیودونم با توجه به هولولنز چرا مایکرو انقدر رو کینکت رو وان مانور داد و اجباریش کرد رو بسته اولیه!!!اخه اون که میدونست این پرژه به ثمر میرسه

خوببببههههههههههههههههه این hololens !!!
چه باحاله !
امیدوارم واقعا قیمتش خوب باشه .
ببینم میشه به pc وصل کردش و بازی رو با این عینک یا نمیدونم چی چی دید ؟
ممنون

خوببببههههههههههههههههه این hololens !!!
چه باحاله !
امیدوارم واقعا قیمتش خوب باشه .
ببینم میشه به pc وصل کردش و بازی رو با این عینک یا نمیدونم چی چی دید ؟
ممنون

بله hololens سازگاری کامل با ویندوز 10 PC هم داره
همچنین ماکروسافت اعلام کرد طی همین هفته نسخه پیش نمایش ویندوز 10 برای دانلود و تست در اختیار عموم قرار میده.:d

microsoft-windows-10-live-verge-_1820.jpg

من از این عینکا میخوام :(
میشه یکی بگه میشه باهاش بازیهای pc رو هم استفاده کرد ؟ مثلا بریم داخل دنیای بازیها ؟
واییی میشه ؟
یه چیز دیگه هم سوال دارم
یعنی میشه قشنگ راه رفت مثلا داخل خونه و جلوی چشمانمون یکسری تصویر به صورت سه بعدی بیاد ؟
میشه بیشتر توضیح بدهید
ممنون

آقايون من به موفق به ديدن مراسم و تصاويرش نشدم فقط يكم اخبارش رو خوندم اما خوب اگه كسى كامل دنبال كرد يه چكيده از مهم ترين ها رو يه جا به ما بگه يا اينجا يا تو پروفايل .
رسما همه چى رو تركونده انگار :-o

من نمیودونم با توجه به هولولنز چرا مایکرو انقدر رو کینکت رو وان مانور داد و اجباریش کرد رو بسته اولیه!!!اخه اون که میدونست این پرژه به ثمر میرسه

ردگیری کل بدن، ردگیری دقیق دستها، مکان سه بعدی سر توی محیط و کمک به سنسورهای Holo Lens برای درک بهتر مکان و حرکات سر، تولید صدای سه بعدی اجسام مجازی توی محیط مطابق با مکانی که درش قرار گرفتن و ... همه اینها با وجود یک دوربین دوم (خارج از Holo Lens) امکان پذیر هستن که میشه همون کینکت. برای کارهای معمولی شاید خود Holo Lens کافی باشه ولی برای بازی فکر میکنم بودن کینکت کنار این هدست واقعیت افزوده حیاتی باشه.

در کل با توجه به جم و جور بودن HL امیدوارم قیمتش هم مناسب باشه تا زودتر فراگیر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or