Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام.اول معذرت میخوام به خاطر سوتی که تو پست قبلی دادم گفتم یه ماه مونده!
شما بزارین به حساب توهم بنده!:p

اخیرا کمپانای! Midway خبر از ساخت بازی Rampage: Total Destruction برای Wii داد البته این بازی در حال حاضر ورژن کنسولهای دیگرش موجوده ولی به این ورژن 10 غول و7 زمینه جدید اضافه شده
بازی مطابق Wiimote ساخته و تاریخ انتشار هم زمستان 2006 اعلام شده (هر کی بازیو میشناسه جایزه داره! )

EA جان هم زحمت کشیدن فرمودند قیمت بازیهای Launch واسه Wii بیشتر از 49! دلار نیست
البته ایشون نسبت به ما!! لطف دارند (بیابید ما را!)

چند عکس نه چندان جالب از Mortal Kombat: Armageddon(البته از روی PS2/Xbox)

IGN در اخرین جمع اوری خودش تاریخ سه شنبه November 2 و با قیمت 229 دلار ما! رو هراج کردن!

برای تشکر فقط روی دکمه ی تشکر کلیک کن.
راستی ساخته شدن پرینس آو پرشیا برای Wii هم تایید شد.

Wii به راحتی و در عرض یکماه به اندازه فروش یکسال X360 فروش میکنه . حالا میگی نه نیگا کن . ببین من کی گفتم :)
I love U Wii :love:

راستی ساخته شدن پرینس آو پرشیا برای Wii هم تایید شد.

فکر نمیکنم ساخته بشه به نظرم پورت میشه :cheesygri;)

Wii به راحتی و در عرض یکماه به اندازه فروش یکسال X360 فروش میکنه . حالا میگی نه نیگا کن . ببین من کی گفتم :)

ببین من کی گفتم عمرا!!! :)

من اون بالا گفتم ساخته شدنش تایید شد. تومیگی پورت میشه؟ :cheesygri :p

اول یه خبر مهم بدم که تعداد Launch Title ها از 15 تا به 27 تا رسید! ( آقا خودمونیما! دمه UBI گرم!)

Blazing Angels: Squadrons of WWII Ubisoft
Far Cry Ubisoft
GT Pro Series Ubisoft
Monster 4×4 World Circuit Ubisoft
Open Season Ubisoft
Rayman Raving Rabbids Ubisoft
Red Steel Ubisoft
Excite Truck Nintendo
The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo
Metroid Prime 3: Corruption Nintendo
Wii Sports Nintendo
Call of Duty 3 Activision
Marvel: Ultimate Alliance Activision
Tony Hawk’s Downhill Jam Activision
Cars THQ
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab THQ
Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors Square Enix
Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers Square Enix
Madden NFL 07 EA
Need for Speed: Carbon EA
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 Atari
Elebits Konami
Blitz: The League Midway
Super Monkey Ball: Banana Blitz Sega
Metal Slug Anthology SNK
Trauma Center: Second Opinion Atlus

Konami اخیرا اعلام کرد یک بازی توسط استودیوی استاد کوجیما! برای Wii در حال ساخته که از توضیحات بیشتر خودداری کرد. از اونجایی که استاد کوجیما هیچ چیز دیگه ای بجز Metal Gear Solid بلد نیستن بسازن!! مام امیدواریم حداقل جنازه Snake رو (به علت خودکشی!) بتونیم تو اون دنیا کنترل کنیم! این بازی فعلا با اسم رمز Untitled Kojima Productions Game شناخته میشود.(چه اسم رمزی!). همچنین مسئولان کونامی خبر از ساخت یک فوتبال برای Wii دادند که هنوز هیچ نامی برای این بازی در نظر گرفته نشده (اصلا تابلو نیست که PES!). کونامی با این 2 بازی تعداد بازیهای در دست ساختشو برای Wii (با Elebits) به 3 تا رسوند.

Eidos هم زحمت کشیدن, منت به سر ما گذاشتن! شروع به ساخت یک بازی برای Wii کردن(Hitman جان هم تشریف فرما شن ما دیگه چیز دیگه ای نمیخوایم! البته من فکر میکنم Tomb Rider با Wiimote بیشتر سازگار باشه. حالا کی از تو نظر خواست!)

بخونید خلاصه توضیحات Laurent Detoc رئیس امریکای شمالی Ubisoft در مصاحبه ای با IGN در مورد نسخه ای از Far Cry برای Wii: Far Cry برای Wii شامل عنصر اصلی از بازی Far Cry Instincts Evolution (Xbox360) است, بهمراه یک خط داستانی تازه, نقشه ها و کارکترها و تجهيزات جدید. شامل یک Gameplay متنوع همچنین متناسب با Wiimote. شما با Wiimote میتونید شلیک کنید, همچنین میتونید نارنجک پرتاب کنید, مشت بزنید, بپرید, خودتونو برای جلوگیری از سقوطی مرگبار! میزون کنید. همچنین تونایی راندن ماشینها, کامیونها و قایق رو دارید.

سازندگان Red Steel قول دادن به علت استقبال مردم از شمشیر در E3!!! حرکات بیشتری با شمشیر طراحی کرده اند. همچنین از Speaker کار گذاشته شده در Wiimote استفاده خواهند کرد که نمونه ای از ان شنیده شدن صدای ضربات شمشیره!!(خدا رحم کنه!) در اخر هم چند عکس جدید از بازیو گذاشتم:

دمت گرم که همیشه خبرهای تازه میاری. البته من اون فوتبال و فار کرای رومیدونستم. ولی بازم دمت گرم.

به من ربط نداره ولی همیشه جواب کارای یه نفر توی حرفای خودش پیدا می شه

دمت گرم که همیشه خبرهای تازه میاری. البته من اون فوتبال و فار کرای رومیدونستم. ولی بازم دمت گرم

برای تشکر فقط روی دکمه ی تشکر کلیک کن.

نه آخه من که تشکر خالی نکردم. یه چیزای دیگه هم گفتم. ولی پی اس پی فقط تشکر خالی کرد. ولی بازم ببخشید. ( اینجا دیگه دکمه ی عذرخواهی نداشت که بزنم )

News

سلام, شرمنده نمیدونم چرا یه دفعه خبرا ته کشید!
اقا من واسه Harvest Moon میخونم یکی بیاد وسط! آه! بیاااااااااااااااااااااه! ماه شب چهارده! ماه شب چهارده! (حالمو بهم زدی!) اقا چه خبر! مثه اینکه دیگه ماه شب چهارده نداریم! چون این بار قراره بازی با اسم جاپونیه! خودش یعنی Bokujou Monogatari پخش شه.
همون طور که میدونید, میتونید با تاب دادن! (اخه مجبوری بلد نیستی ترجمه کنی!) Wiimote در اوقات بیکاری باغ خونتونو بیل بزنین!, کجش کنین مثه ابپاش‌ برای آب دادن به محصول و مثه داس تابش بدین تا علفهای هرزو بچینین. احتمالا ماهیگیری بازی هم چیزی تو مایه های .TLoZ:Twilight Princess همچنین در بازی ایکون هایی در سمت راست تصویر ظاهر میشن که بازیبازو راهنمايي میکنن که چطور Wiimote رو تکون بده.Character های اصلی بازی هم یه پیرمرد, یه مادر و سه تا بچه (خدا بیشتر کنه!) هستند که در یک جزیره بیابانی دورافتاده زندگی میکنند, ولی با کشاورزی در جزیره, اونها سرانجام‌ میتونن مردم تشويق کنن تا به اونجا مهاجرت کنن (البته بنده! به شما پیشنهاد میکنم اگر Wii گرفتین به هیچ وجه این بازی رو نگیرین! چون بدبخت میشین! اونایی که بازی کردن میدونن من چی میگم)

Tony Hawk's - Downhill Jam هم به نظر گرافیک جالب توجهی داره (البته از دیده یه بدبخت با Nvidia 4000 MX ببینید!). کنترل بازی هم خیلی جالب به نظر میاد و در بعضی جاهام از Arrow Key(D-Pad) استفاده میشه. با توجه به صحبتهای Alex Ness(سرپرست گروه و یکی از مسئولان Activision) مثه اینکه در این Tony Hawk توجه بیشتری نسبت به زدنهای Road Rush ی! مانند مشت و لگد! شده, که بخش زیادی از Gameplay بازی به این موضوع اختصاص داده شده. همچنین قابلیت بازی کردن 2 تا 4 نفره در بازی موجوده! (بخدا دلم واسه یه بازی چند نفره لک زده) و از قابلیت Wi Fi و Online هنوز هیچ استفاده ای نشده. همچنین ایشون در پاسخ به سوال که "فکر نمیکنید بعد از مدتی باعث خستگی گیمر بشه" گفت: در این بازی Wiimote به صورت افقي گرفته میشه (استفاده از روشهای قدیمی) که با دست راستتون به راحتی از دکمه های 1 و 2 میتونید استفاده کنید.

در Wii Sports: Airplane شما باید در محیطهای بزرگ, هواپیما! رو هدایت کنید و اونو از میون حلقه های دایره مانندی!!(اخه حلقه غیر دایره ام مگه داریم) عبور بدین که با توجه به دقت شما در عبور از حلقه ها امتیازی حداکثر تا 10 به شما داده میشه که در پایان وقت و با توجه به جمع امتیازها مجوز شما رو در مرحله بعد صادر میکنه. از همه جالبتر در این بازی گرفتن اوجهای ناگهانیه.

اخیرا یه Trailer از یه بازی دیدم که محیطهای واقعا بزرگی رو با گرافیکی نسبتا خوب (حداقل بهتر از GTA!) نشون میداد. فقط یه مشکلی داشت یارو مثه اینکه جز مشت زدن چیزه دیگه بلد نبود! اسم بازی ام Enchanted Arm:Run Smash (بازوی جادو شده) بود البته اگه اشتباه نکرده باشم.

THQ در یک برنامه ی مطبوعاتی، تمام بازیهای ساخته شده ی خود برای Wii را به نمایش در آورد. تمامی این بازیها از سیستم سنسور دسته ی Wii بهره می بردند ولی هیچ کدام از بلند گوی روی دسته استفاده نمی کردند. THQ علت این که از بلندگو استفاده نکرده را خبر ندادن نینتندو از وجود این بلندگو به THQ دانست.

مجله ی اسپانیایی نینتندو، در خبری اعلام کرد که تاریخ عرضه و قیمت نهایی کنسول بی نظیر Wii را در شماره ی بعدی خود که در 15 سپتامبر می باشد خواد گفت. این خبر توسط خود نینتندو داده شده بود و باید تا ماه بعدی منتظر ماند.

American Mc Gee، یکی از طراحان و بازی سازان آمریکایی، در یک مصاحبه گفت: " در بین سه کنسول مثلا نسل بعد! تنها کنسولی که واقعا نسل بعد است، کنسول نینتندو یعنی Wii است. چون فقط Wii سبک بازی و بازی سازی را تغییر بزرگ بخشید و تنها کنسول نسل بعد، Wii خواهد بود. ولی کنسولهای دیگر، فقط کمی گرافیک و قدرت را بالا برده اند که هیچ ربطی به نسل بعد ندارند. "

حدود یه روزه دیگه مونده به شروع نمایشگاه LGC (Leipzig Games Convention) در المان.
اول این عکسو از غرفه در هم خودمون ببینین!
بعد این لیست شرکتها با بازیهاشونه که در این نمایشگاه برای DS و Wii به نمایش میذارن
Activision
Call of Duty 3 (Wii)
Lego Star Wars II (DS)
Marvel: Ultimate Alliance (Wii)
Spiderman: Battle for New York (DS)
Tony Hawks Downhill Jam (Wii, DS)
Atari
Arthur and the Minimoys (DS)
Bionicle Heroes (DS)
Justice League Heroes (DS)
Mercury Meltdown (Wii)
Point Blank DS (DS)
Tom & Jerry Tales (DS)
Tomb Raider Legend (DS)
Buena Vista Games
Disney’s Kim Possible: Hunt for Gemini (DS)
Disney Meteos (DS)
Spectrobes (DS)
CDV
Panzer Tactics (DS)
Electronic Arts
FIFA 2007 (DS)
Need for Speed Carbon (Wii, DS)
Superman Returns (DS)
Konami
Castlevania: Portrait of Ruin (DS)
Elebits (Wii)
Lunar Knights (DS)
Pro Evolution Soccer 6 (DS)
Steel Horizon (DS)
Winx Club (DS)
Yu-Gi-Oh GX (DS)
Midway
Ant Bully (Wii, DS)
Happy Feet (Wii, DS)
Sega
Charlotte’s Web (DS)
Sonic and the Secret Rings (Wii)
Super Monkey Ball: Banana Blitz (Wii)
THQ
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab (DS, Wii)
UbiSoft
Asphalt Urban GT 2 (DS)
The Settlers DS (DS)
Open Season (Wii, DS)
Rayman: Raving Rabbids (Wii, DS)
Red Steel (Wii)
Vivendi Universal
Eragon (DS)
The Legend of Spyro: A New Beginning (DS)
Nintendo
42 Spelklassiekers (DS)
Brain Training (DS)
English Training (DS)
Kirby Squeak Squad (DS)
New Super Mario Bros. (DS)
Mario Basketball 3 on 3 (DS)
Mario Vs. Donkey Kong 2 (DS)
Pokémon Mysterious Dungeon (DS)
Star Fox DS (DS)
Tenchu Dark Secret (DS)
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS)
Yoshi’s Island 2 (DS)
(مثه اینکه به قول Yoshi جون, نیندو! ما! رو فراموش کردن!)
(اقا یکی این کده نمایشو به ما بده دیگه:( )

عجیبا" غریبا! دیگه دارم شاخ درمیارم. عده ای از سودجویان که خدا لعنتشون کنه شروع به ساخت Emulator برای Wii کردن!! (خدا پدر مادرشونو بیامرزه!) ایشاالله این دفعه دیدمشون از قول شما میگم دیوونه خونه دو تا کوچه بالاتره! اخه یه کی نیست بگه مغز خر خوردین مگه. احتمالا میگن به جای Wiimote گوشکوب! چی ببخشید کنترل TVتون! و به جای Nunchuck هم باید برین از اون دسته بوقیای Atari 2600 گیر بیارین! سایتشونم www.emuwii.com که فقط ثبت کردن. خدا شفاتون بده!

خبرهای کوتاه در 360 ثانیه!:
احتمالا اسم Sonic Wild Fire به Sonic and The Secret Rings تغییر خواهد کرد.
Cliffy B (کارگردان (Gears of War گفتش بزرگ شد میخواد یه Wii بخره! (اباریکلاه, حالا ماه شدی)
Rockstar اعلام کرد برامون! بازی خواهد ساخت! (تو چی میگی این وسط, یه GTA مگه بیشتر داری!)
آقا تا یادم نرفته, خودتونو واسه غافلگیریها در LGC اماده کنید. (یه وقت خونتون گردن ما نیفته!)

اینم سورپرایزی که من از توضیحش واقعا عاجزم! (باور کنید خودم هنوز در کفش موندم)

یعنی واقعا نفهمیدی که این سورپرایز شما Fake هست؟؟
اینکه خیلی تابلوئه!!
باتشکر......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or