Zapper اصلا تا الان واسه استفاده از بازيي تاييد شده؟! چرا انقدر گير دادي به اين تفنگه؟!
كاورارم به احتمال زياد هميناست، حالا ممكنه يه تغييرات كوچيك بكنه.
ميگم سينا
، اينم لينك:
http://www.gametrailers.com/player.php?id=13147&type=wmv (حجمشم ناقابله!،MB 23.5، البته فرمتاي ديگه واست ارزونتر در مياد!)
(همونطور كه ميدونيد) رزيدنت اويل ما، سرانجام با نام Umbrella Chronicles تاييد شد. (همون RE Wiivil من!) اطلاعاتي از اين بازي كه بعضي هاش تو TGS تاييد شده رو در زير بخونيد. (اگه قديمي نشده باشه)
- گيم پلي بازي در سوم شخص (مانند RE4) دنبال ميشه، اما معماها و تيراندازيها با استفاده از Wiimote پيچيدگي خاصي خواهد داشت. استفاده از Wiimote براي كشيدن ماشه برروي شانه و Nunchuk براي اتش!
- 4 قسمت (Chapter) قابل دسترسيت، و هر قسمت 2 كاركتر قابل بازي خواهد داشت. (1. BH1 Mansion < Jill و Chris، 2. BH2 RPD < Claire و Leon، 3. BH3 Racoon City < Jill و Carlos، 4. BH4 Village < Leon و Ada) كاركترهاي اضافي توسط بازي كردن باز خواهند شد. (مانند Rebecca Chambers، Hunk و Albert Wesker، Biohazard ميدونيد ديگه، اسم جاپونيه RE) هر كاركتر تفنگ و حركاتي موزون! متفاوت خواهد داشت و تنها قادر به حمل 2 اسلحه خواهند بود. (مثلا Chris: Pistol و Shotgun)
"ما نميخوايم از D-Pad استفاده كنيم و ميخوايم يك مجموعه اكشني بسازيم كه فقط از يك دكمه استفاده كنه! در داستان اصلي بازي، من ميخوام بازيكنان از نواوري كنترلر استفاده كنن طوري كه مانع خسته شدن اونا بشه. در Mini-Game هاي Multiplayer، ميخوام بازيكنان از توابع كنترلر لذت كاملو ببرن و به همون اندازه اكشن هايي متنوع و خيلي متفاوت به طوري كه قابل اجرا و شدني باشه" اين گوشه اي بود از صحبتهاي Yojiro Ogawa سازنده Sonic and the Secret of the Rings
Suda 51 (سازنده Killer 7، كه قبلا سينا درباره اين اسم قشنگ توضيح داده بود) در يك كنفرانس، به بيان توضيحاتي در مورد بازي در حال ساخت خود با نام Project Heroes (كه طراحي شبيه همون بازي قبلي خودش داره) پرداخت. شما در نقش يك قاتل هستيد كه براي بهترين شدن در جهان تلاش ميكنيد!، جنگي براي بهتركردن رنكينگ قاتلها! سناريو بازي به نظر تمام شده، همچنين بازي هم در قسمتهاي پاياني ساخت خودشه. احتمالا بازي براي اوايل 2007 اماده خواهد شد و بازي توسط Marvelous Interactive پخش خواهد شد. (بازي قشنگي به نظر مياد فقط صداگذاريش خيلي عطيقه اس!)
تصاويري از Nunchuk به سرقت رفته!
تصاوير بيشتر:
http://www.gonintendo.com/?p=6083
تصاويري از Monster 4×4 World
اخبار كوتاه در 55 روز!!:
كاور Red Steel (من كه ميگم به قول شما Fakeه!)
ما همچنان يكه تازي ميكنيم! Wii در صدر 20 انتخاب CNet، اوشونا در مكان سيمزدهم هستن!
شما اينو ببينين شايد چيزي سر در بيارن، زبان Red Steel يا ژاپني؟
يك حادثه در جاكوتان آرچيپلاگو! (Jacutan Archipelago) (جا قحطي بود!) زندگي جك كارور رو براي هميشه عوض كرد. (Far Cry Vengeance، اين داستان ادامه دارد!)
نايب رئيس نينتندو كانادا اعلام كرد 1 ميليون كنسول در هنگام عرضه در US موجود ميباشد (حالا اين US معلوم نيست فقط امريكا و كانادا يا كل قاره!)
اخيرا جناب پيتر مور!، در يك مصاحبه مطبوعاتي اعلام كرده كه براي Wii ميترسه و گفت فكر ميكنه كه اون فقط براي دقايقي جالب خواهد بود! (يه نفر بياد اسفند دود كنه، چشم حسودان داره در مياد! البته من فكر ميكنم ايشون اين حرف رو در مورد كنسول خودشون زدن و اشتباه لپي صورت گرفته!)
شايعات در همون روز!:
Brothers in Arms براي Wii! تازه اونم براي Launch!!!
بازي بدون پلتفرم Rockstar با نام L.A. Noire و البته براي نسل بعد! (يه وقت فكر نكنين واسه ماست!)