Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببین کدوم کنفرانس رو میگی؟
من اونی که تو آمریکا بود رو نگاه کردم
گفت طرف توش که نانچاک توش هست
این هم لینکش
http://www.youtube.com/watch?v=7F2MRzYQ9AA
حالا سرعت با خودت:D
زپر کی اعلام میشه؟
روز لانچ هستش؟

من هستم ماهی چه قدر میدید؟؟

برو به این سایت :
http://babelfish.altavista.com/
در قسمت Translate a Web page ادرس سایت ژاپنیت رو بده و بقیش رو خودت بلدی
امین بگم خدا چیکارت کنه
اصلا به سایت یه بر رفتی؟
همش فلش هست
از کجا بدبخت فلش و عکس رو ترجمه کنه؟
:)

:cheesygri
نه خب سایت رو نرفتم ولی گفتی ژاپنیه منم لینک اون ترانسلیت رو دادم!!
حالا بزار بعدا بدردت میخوره;)

Zapper اصلا تا الان واسه استفاده از بازيي تاييد شده؟! چرا انقدر گير دادي به اين تفنگه؟! :) كاورارم به احتمال زياد هميناست، حالا ممكنه يه تغييرات كوچيك بكنه.

ميگم سينا ;) ، اينم لينك: http://www.gametrailers.com/player.php?id=13147&type=wmv (حجمشم ناقابله!،MB 23.5، البته فرمتاي ديگه واست ارزونتر در مياد!)

(همونطور كه ميدونيد) رزيدنت اويل ما، سرانجام با نام Umbrella Chronicles تاييد شد. (همون RE Wiivil من!) اطلاعاتي از اين بازي كه بعضي هاش تو TGS تاييد شده رو در زير بخونيد. (اگه قديمي نشده باشه)
- گيم پلي بازي در سوم شخص (مانند RE4) دنبال ميشه، اما معماها و تيراندازيها با استفاده از Wiimote پيچيدگي خاصي خواهد داشت. استفاده از Wiimote براي كشيدن ماشه برروي شانه و Nunchuk براي اتش!
- 4 قسمت (Chapter) قابل دسترسيت، و هر قسمت 2 كاركتر قابل بازي خواهد داشت. (1. BH1 Mansion < Jill و Chris، 2. BH2 RPD < Claire و Leon، 3. BH3 Racoon City < Jill و Carlos، 4. BH4 Village < Leon و Ada) كاركترهاي اضافي توسط بازي كردن باز خواهند شد. (مانند Rebecca Chambers، Hunk و Albert Wesker، Biohazard ميدونيد ديگه، اسم جاپونيه RE) هر كاركتر تفنگ و حركاتي موزون! متفاوت خواهد داشت و تنها قادر به حمل 2 اسلحه خواهند بود. (مثلا Chris: Pistol و Shotgun)

"ما نميخوايم از D-Pad استفاده كنيم و ميخوايم يك مجموعه اكشني بسازيم كه فقط از يك دكمه استفاده كنه! در داستان اصلي بازي، من ميخوام بازيكنان از نواوري كنترلر استفاده كنن طوري كه مانع خسته شدن اونا بشه. در Mini-Game هاي Multiplayer، ميخوام بازيكنان از توابع كنترلر لذت كاملو ببرن و به همون اندازه اكشن هايي متنوع و خيلي متفاوت به طوري كه قابل اجرا و شدني باشه" اين گوشه اي بود از صحبتهاي Yojiro Ogawa سازنده Sonic and the Secret of the Rings

Suda 51 (سازنده Killer 7، كه قبلا سينا درباره اين اسم قشنگ توضيح داده بود) در يك كنفرانس، به بيان توضيحاتي در مورد بازي در حال ساخت خود با نام Project Heroes (كه طراحي شبيه همون بازي قبلي خودش داره) پرداخت. شما در نقش يك قاتل هستيد كه براي بهترين شدن در جهان تلاش ميكنيد!، جنگي براي بهتركردن رنكينگ قاتلها! سناريو بازي به نظر تمام شده، همچنين بازي هم در قسمتهاي پاياني ساخت خودشه. احتمالا بازي براي اوايل 2007 اماده خواهد شد و بازي توسط Marvelous Interactive پخش خواهد شد. (بازي قشنگي به نظر مياد فقط صداگذاريش خيلي عطيقه اس!)

تصاويري از Nunchuk به سرقت رفته!

تصاوير بيشتر: http://www.gonintendo.com/?p=6083

تصاويري از Monster 4×4 World

اخبار كوتاه در 55 روز!!:
كاور Red Steel (من كه ميگم به قول شما Fakeه!)
ما همچنان يكه تازي ميكنيم! Wii در صدر 20 انتخاب CNet، اوشونا در مكان سيمزدهم هستن!
شما اينو ببينين شايد چيزي سر در بيارن، زبان Red Steel يا ژاپني؟

يك حادثه در جاكوتان آرچيپلاگو! (Jacutan Archipelago) (جا قحطي بود!) زندگي جك كارور رو براي هميشه عوض كرد. (Far Cry Vengeance، اين داستان ادامه دارد!)
نايب رئيس نينتندو كانادا اعلام كرد 1 ميليون كنسول در هنگام عرضه در US موجود ميباشد (حالا اين US معلوم نيست فقط امريكا و كانادا يا كل قاره!)
اخيرا جناب پيتر مور!، در يك مصاحبه مطبوعاتي اعلام كرده كه براي Wii ميترسه و گفت فكر ميكنه كه اون فقط براي دقايقي جالب خواهد بود! (يه نفر بياد اسفند دود كنه، چشم حسودان داره در مياد! البته من فكر ميكنم ايشون اين حرف رو در مورد كنسول خودشون زدن و اشتباه لپي صورت گرفته!)

شايعات در همون روز!:
Brothers in Arms براي Wii! تازه اونم براي Launch!!!
بازي بدون پلتفرم Rockstar با نام L.A. Noire و البته براي نسل بعد! (يه وقت فكر نكنين واسه ماست!)

آخرین ویرایش:
Zapper اصلا تا الان واسه استفاده از بازيي تاييد شده؟! چرا انقدر گير دادي به اين تفنگه؟!
فرقی نمیکنه
من مرض دارم به یه چیز هایی گیر میدم:)
نه خب سایت رو نرفتم ولی گفتی ژاپنیه منم لینک اون ترانسلیت رو دادم!!
صدتا پست قبلیت رو بخون ببین چندتاش زایده!!
فکر کنم 120 تایی میشه!
:D
كاور Red Steel (من كه ميگم به قول شما Fakeه!)
شما اينو ببينين شايد چيزي سر در بيارن، زبان Red Steel يا ژاپني؟
اون که فیک هستش
هیچ شکی درش نیست:D
رد استیل رو من با تمام زحمات چیزی سر در نیاوردم:D

خودم میدونم دارم چیکار میکنم اسی جان
تقصیر منه که خواستم کمکی بهت بکنم!!
64.gif

آقای MVBDX اون عکس هایی که از نانچاک گذاشته بودی دزدی بود:mad: ؟! انگار هیچ عکسی از نانچاک ندیدیم این اولیشه:mad: ؟! تازه تو عکس اسم منبع رو هم نوشته بود:-" !!!

آقای Mvbdx اون عکس هایی که از نانچاک گذاشته بودی دزدی بود ؟! انگار هیچ عکسی از نانچاک ندیدیم این اولیشه ؟! تازه تو عکس اسم منبع رو هم نوشته بود !!!
اول اینکه آروم تر....
دوم اینکه این تصویری است از یک نانچاک که دزدیده شده.یعنی ملت دزدیدنش و ازش عکس گرفتن.افتاد؟؟؟
باتشکر...

خودم میدونم دارم چیکار میکنم اسی جان
تقصیر منه که خواستم کمکی بهت بکنم!!
121 پست:)
راستی چجوری شکلک های یاهو رو میزاری؟(به احتمال 120% نمیگی)

ببین این یه جور نوشته انگار گفته:تصاویری از نانچاک-به سرقت رفته!!!! بعدش مگه ملت بیکارن برن نانچاک بدزدن ؟!
دوست عزیز شما اول آرامشت رو حفظ کن
بعدش برو پستهای این آقا محمد رو نگاه کن (یه چند صفحه ورق بزن تو همین تایپک)
همشون به همین شیوه طنز نوشته شده
این رو هم با همین تعبیر نوشتن

نگار هیچ عکسی از نانچاک ندیدیم این اولیشه ؟! تازه تو عکس اسم منبع رو هم نوشته بود !!!
به خدا خیلی نامردی
اگه تو لینک همین عکسها رو قبل از اینکه ایشون بزارن داشتی یه وی برات میخریدم
در ضمن از عکس زاویه هایی که عکس گرفته شدن چیزی قبلا ندیده بودیم و فقط میدونستیم مثلا یه دکمه هستش اونجا حالا نمیدونستیم چه شکلی هستش
پس خیلی تند نرو:evil:

، ميگم Action جان شما خيلي اكشنيا! چرا ميزني حالا!، شما راست ميگي من پست قبليو يه كم با عجله زدم، حوصله نداشتم. بچه ها بخدا باور كنيد اصلا دوست ندارم بين بچه ها كدورتي پيش بياد، چه برسه بخش Wii كه بايد Play Together باشه! (خيلي باكلاس صحبت كردم، نه!) شمام ببخشين بچه ها، از همتونم ممنونم (action، SUPERMHR، Esikhafan، اسماتونو پشت سر هم نوشتم يه وقت قهر نباشين!) احسان حالا بيخيال، ميگم بيا اين Wii مجاني رو برا من بگير! ببين من چه بچه خوبيم! ميگم بچه ها يه چند تا ديگه طرفدار Wii داشتيم چي شدن؟ كسي خبر نداره؟ (THE ONE، nemessis، Capcom) (راستي بچه ها من دانشگاه ازاد ساري م.كامپيوتر قبول شدم (عشقه رشتش هستم ولي ازاد...) خودم اصلا دوست نداشتم برم ولي پدره گير داد برو (بگم، بگين بچه مايه دارو... كله تونو ميكنم!)، به هر حال شايد من از اين به بعد كمتر بيام ولي سعي خودمو ميكنم چون تك تكونو دوست دارم (چه رمانتيك!))

Super Monkey Ball: Banana Blitz يك بازي شاد و كودكانه براي اوقات فراغت:
بازي از Mini-Game هاي ورزشي از جمله بكس، بيسبال، ماشين سواري، دارت، طناب بازي!، تفنگ بازي!، اسكواش!، دو با مانع (دو بي مانع!) و ... تشكيل شده. همونطور كه فكر ميكنيد كنترل هر كدوم از بازيها جذاب و بسيار جالبه و ميني گيم هاي بازي بيش از حد زيادن. البته جذابيت اصلي بازي، در انجام چند نفره بازيهاست (1 تا 4 نفره). بازيها همه از قابليتهاي Wiimote استفاده ميكنن. يه بازي ديگم كه من خيلي ازش خوشم اومده اينه كه، يكي از چهار جهت اصلي بر روي صفحه نمايش داده ميشه و شما بايد Wiimote رو به سرعت به اون سمت ببريد و اخرين نفري كه اين كارو انجام بده بازندست! بازي واقعا شاده و هرگز از اين بازي خسته نخواهيد شد! بهتر بود اسم اين بازيو ميذاشتن Sega Sports!

همونطور كه نميدونيد! (خسته شدم انقدر گفتم ميدونيد!، حالا يه دفعه ام ندونيد!) Bleach يك بازي Fighting شمشير بازيه! (البته چند شخصيت در اين بازي بدون شمشيرم هستن!) شما ميتونيد در بازي هر نوع ضربه شمشيري رو به طرف مقابل وارد كنيد. همانند بازيهاي ديگه اين سبك، هر شخصيت داراي چندضربها و ضربه هاي قدرتي خاصي با شمشير خواهد بود. ضربات شمشير و غيره به خوبي با Wiimote قابل اجرا هستن و اين بازي بر خلاف بازيهاي معرفي شده اين سبك در Wii، مونيتور رو نصف نميكنه! بازي واقعا جذابه و فقط در صورت ديدن متوجه جذابيتهاش خواهيد شد.

حتما در مدتي كه بنده نبودم! در مورد فرموني كه Ubisoft براي بازي خودش (Monster 4x4 World Circuit) ساخته!، اطلاع پيدا كردين (من ديدم اينجا كسي چيزي نگفته). اين فرمون كه تنها جايي است براي قرار گرفتن Wiimote در ان، مانند عكس به جوگير شدن ما بيشتر كمك ميكنه. به نظرم بهتر بود اين وسليه توسط خود Nintendo معرفي ميشد تا شركتهاي ديگه بازيسازي در اين سبك از اين وسيله به راحتي استفاده كنند، البته Ubisoft گفته براي استفاده از اين بازي و بازيهاي ديگر! خبر ندارم كه اين وسيله به همراه بازي يا به صورت ديگر در بازار قابل تهيه خواهد بود. (هر چي باشه به دست ما نخواهد رسيد!)
Wheel - 1.jpg

Wheel - 2.jpg

تصاويري از Marvel: Ultimate Alliance

اخبار كوتاه:
كاور اصلي Red Steel
Wii، 2 December در ژاپن!
(اول نفستون رو حبس كنيد!) Leon Winkler مدير مسئول Ubisoft در Benelux گفت:"Brothers in Arms براي Wii نخواهد امد."

آخرین ویرایش:
121 پست:)
راستی چجوری شکلک های یاهو رو میزاری؟(به احتمال 120% نمیگی)

نا مرد نیستم که نگم!!

با استفاده از این برنامه:

page1.jpg

http://qsmile.com
بهتره خودت بری تو سایتش و بخونی دیگه لینک نمیدم اون تو هست;)

نا مرد نیستم که نگم!!
من با این جملت خیلی حال کردم . میبخشید اگه خارج از تاپیک بود . حیفم اومد که نگم
--------------------------------------------------------------------------------------------
این شکلک بزرگها اونها که با کیفیتن رو با چی میزارن تو میدونی ؟

كاور اصلي Red Steel
باز هم مطمئنی:)
http://uk.media.wii.ign.com/articles/735/735577/img_3946709.html
این رو داشته باش
ولی فکر کنم فیک باشه
چون این بازی که درجه t نگرفته ؟!
گرفته؟
:confused:
(اول نفستون رو حبس كنيد!) Leon Winkler مدير مسئول Ubisoft در Benelux گفت:"Brothers in Arms براي Wii نخواهد امد."
یوبی چرا داره بد قولی میکنه؟
=========================
پرینگل شرکت معروف چیپس سازی( چی توز یادم افتاد!!!) 100 تا وی به کسانی که در سایت رجیستر بشن میده
خرید پرینگل لازم نیست
فقط مختص آمریکا
لینک

آخرین ویرایش:
بهتر بود اين وسليه توسط خود Nintendo معرفي ميشد
مخالفم
همونطور بهتر که Ubi Soft اعلامش کرد چون اول از همه اینکه این دقیقا مثل Zapper یه قالبه ولی خوب کار ساخت Zapper سخت تره اما خوب اینکار Ubi Soft باعث می شه که شرکت های دیگه هم مخ بریزن و از این وسیله ها بسازن مثلا سازندگان فوتبال کفشش رو بسازن یا Midway (سازنده نفس من یعنی MK) پنجه بکسش رو بسازه یا سازنده های بازی های شمشیری بیان شمشیرش رو بسازن البته Wii-Mote خودش شمشیر ماننده اما اگه بزاریش جای تیغه ی شمشیر و و دسته ی شمشیر رو بگیری دستت بیشتر حال میده
در مجموع اینکار Ubi Soft از اون کارایی بود که معمولا ژاپنی ها می کنن
=======
یوبی چرا داره بد قولی میکنه؟
البته عرضه این بازی روی Wii شایعه بود اما ما که بدمون نمیومد ولی خوب Ubi Soft قولی نداده بود اما حال هما که نیست نباید به Ubi بگیم بد قول چون داره برای Wii هشت تا بازی می سازه که هفتاش Launch Title ن

البته عرضه این بازی روی Wii شایعه بود اما ما که بدمون نمیومد ولی خوب Ubi Soft قولی نداده بود اما حال هما که نیست نباید به Ubi بگیم بد قول چون داره برای Wii هشت تا بازی می سازه که هفتاش Launch Title ن
من یه سوال دارم
این SC که میگن انحصاری برای 360 هست کدوم هستش؟
همونی هستش که یه مدت پیش گفتن که برای وی هم میاد؟
همش کشک بود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or