سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام! چه خبر! خانوم بچه ها خوبن! ميدونم كه دلتون واسم خيلي تنگ شده بود! اول مهر به بچه دبستانيا مبارك! اقا جاتون خالي!، من يه هفته تو شوك بودم. دانشگاه قبول نشدم! بي خيال دنيا كه به اخر نرسيده! رسيده؟ (بابا روحيه!) NGS (Nitendo Game Show!) رو داشتين! من خير سرم رفته بودم ISP، معلوم نيست چند صد هزار نفر داشتن ميديدن كه اصلا تصوير نميومد! ولي خودمونيما، دنيا سر اين تاريخ عرضه رفته بودن سر كار (باز ميگن كار كمه!). خا ديگه بريم سره اصل مطلب. اوووووووووووووه، چقدر دمو: اول قبل هر چيز بگم يه سر حتما به
http://www.gametrailers.com/index.php?p=rev بزنيد، چون من همه اينارو از اونجا گرفتم. سعي ميكنم تريلراي باحال لينكشو بزارم (ماشالله نه اينكه همه سرعت توپن!)
در ضمن بچه ها يه نكته رو بگم كه رجي گفت: در جعبه شما سخت افزار كنسول، همه كابلها، Sensor Bar، و همه چيزايي كه براي شروع احتياج داريد، يك Wiimote و يك Nunchuk رو در اختيار خواهيد داشت! (نميدونين الكي مشتري نپرونين!!
)
پيشنهاد ميكنم حتما اينو ببينيد، طريقه ماهيگيري در TLOZ:TP با لينك و هنا (دختري در مزرعه!). وقتي در قايقيد، ميتونيد با Nunchuk قايقو كنترل كنيد. شپش! (برو كنار)، سپس، به وسيله دكمه B، لنسرتون رو در ميارين. مانند قلاب ماهيگيري Wiimote رو به سمت خودتون ميگيريد و بعد با توجه به قدرتي كه اونو پرت مي كنيد!، قلاب مسافتي را طي خواهد كرد. با كج و راست كردن Wiimote قلاب مانند نسخه هاي قبلي زلدا، به صورت رقص مانند براي جلب توجه ماهي به سمت شما حركت ميكنه. همچنين از Nunchuk به عنوان دستگيره براي جمع كردن قلاب استفاده ميشه طوري كه شما اونو روي يك محور افقي ميچرخونيد (به نظر ميرسه كه Nunchuk هم داراي سنسورهايي خاص و جداگانه). هنگامي كه ماهيم گرفتين ضمن چرخوندن Nunchuk بايد Wiimote رو به سمت خودتون بگيريد. واقعا جالبه.
اخرين بازيهاي اضافه شده به Wii Sports همونطور كه ميدونيد Bowling و Boxingه. طريقه بازي Bowling اينطوره كه شما با نگه داشتن دكمه B و گرفتن Wiimote به سمت پاتون (به مانند توپ Bowling (توپ ميگن...چي ميگن!)) و با توجه به قدرتي كه اونو به سمت جلو پرت ميكنيد، توپ با جهت، سرعت، قدرت و شتابي متفاوت حركت ميكنه. همچنين بعد ضربه اول اگه چيزي باقي مونده بود (اسم اين چيزو نميدونم!)، ميتونين با استفاده از جهات چپ و راست، جاي خودتونو براي ضربه بعدي اماده كنيد تا در مقابل اون چيزا! قرار بگيريد. در Boxing هم، شما با تركيب Nunchuk و Wiimote بازي خواهيد كرد. طوري كه در هنگام قرار دادن اين دو در مقابل صورت خود، ميتونين دفاعهاي لازم رو از خودتون بكنيد. با حركت دادن هر كدوم از كنترلرها به شيوه هاي مختلف ضرباتي مشت متفاوتي رو به حريف خود وارد ميكنين. در اين بازي مونيتور به دو قسمت مساوي تقسيم خواهد شد و هر شخص بازي رو از ديد خودش دنبال خواهد كرد.
عناوين Hudson براي Wii:
Sudoku: December, 2006
Fishing Master (Working Title): December, 2006
Batinda: Feb, 2007
Crossword: March, 2007
Jigsaw Puzzle: March 2007
Bomberman Land (Working Title) : March 2007
به علاوه 2 Launch Title: Wing Island (Working Title) : December!, Korinpa
تصاويري از بازي Cooking Mama (بازسازي بازي از DS براي Wii)
Trauma Center: Second Opinion (دكتران و جراحان بشتابند!)
Super Swing Pangya Golf
Far Cry Vengeance
تصاويري از Dev-Kit هاي Wii
اسكنهايي از مجله Famitsu از 4 بازي در حال ساخت توسط Hudson:
اسكنهايي از بازي Bleach:
يك شات از Project H.A.M.M.E.R
بالاخره چشممون به جمال كاوراي Wiiم روشن شد!
اين كاور TLO Zelda:TP
كاور SpongeBob Squarepants
كاور زيباي Super Monkey Ball: Banana Blitz
منم جو گرفت!، كاور Super Mario Galaxy رو از من داشته باشيد! اون لوگو Wi-Fiم گذاشتم بگم اينجوريه! (زيره M تو كلاه قشنگ ماريورم ببينيد! )
ويدئو CoD 3 رندر شده از روي Wii Dev-Kit:
http://video.google.com/videoplay?docid=7402958033547500383
اخبار كوتاه در 360 ثانيه:
سايت Necro-Nesia با نام
www.necro-nesia.net افتتاح شد.
در TGS، Elebits عنوان بازي برتر Wii رو از ان خود كرد. (شاهكار كرد، در حضور غايبان!)
سوتي يا واقعيت؟! سايت نينتندو در قسمت بازي Wario Ware:SM، تعداد بازيكنان رو نوشته 1 تا 5 نفره؟!!
Dragon Ball Z بيش از 100 قهرمان و تبهكار خواهد داشت! در اين بازي براي بهتر اجرا شدن حركات با Wiimote مونيتور نصف خواهد شد!
ما! شاهد Guitar Hero خواهد بود؟ اخيرا رئيس Activision در يك كنفرانس شروع كردن به تعريف از Wii و... و گفت: "فكر ميكنم پلتفرم Wii خيلي مناسب Guitar Hero است"
از الانم شمارش معكوس براي بي قرار ها شروع ميشه! 56 روز (ناقابل!) به هر حال شرمنده اگه قديمي شده بود.