Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی این لیست بازی های Wii که توی پست
قبلی براتون گذشتم ، یه بازی توجه خودم رو
جلب کرد بازی :
* Bob Ross: The Joy of Painting
باب راس که تا چند وقت پیش برنامه های نقاشی اش
از تلوزیون خودمون هم پخش می شد و خیلی هم
طرفدار داشت .
بله ، مثل اینکه قراره یه بازی در مورد نقاشی برای
Wii بیاد که از برنامه های باب راس الهام گرفته شده .
من که بی صبرانه منتظر اومدن این بازی می مونم .
اگر خبر های بیشتری به دستم رسید براتون می ذارم .
:cool:

خیلی از این بازی های وی حتی برای ما طرفدارانش هم ناشناحته مونده
من خودم وقتی sadness تریلرش رو دیدم نزدیک بود شاخ در بیارم که این نینتندو بازی ترسناک هم داره میزنه!!!
بعدش از سری gta برای وی خبری نشد؟
من شاخهام چند تا شده در این دو سه روز گذشته!!
راستی چک میکنم ببینم که برای این sadness اطلاعات جدید اومده یا نه

سلام دوستان
من از اول اين تاپيك، پيگير بودم ولي چون چيزي براي گفتن نداشتم، پستي نزدم.
اين ويي منو كه طرفدار 2آتيشه ps3 هستم رو بد جوري به خودش جذب كرده!
چنتا سؤال:
1- اين دستگاهي كه خود دستگاه روش قرار ميگيره به چه دردي ميخوره؟ فقط يه پايه است يا كار خاصي ميكنه؟
2-خروجي تصوير اين دستگاه Standard A/V هست؟
3- با توجه به نوع بازي ها كه Standard Dvd هست، فكر ميكنيد مشكلي براي كپي خور شدنش پيش بياد؟ اصلا ديسك هاس DVD Standard يعني 4.7gig هست يا دولايه؟
4-اون شكافي كه زير درايو سيدي هست، چيه؟
5-توي http://s2.supload.com/image.php?get=newii0011509.jpg چرا سيدي ها رو با 2 سايز كشيده؟ سيدي هاي خود ويي مگه بزرگتره؟!!
6- دم همتون گرم.

من هم اول طرفدار اون چیزی که اسم رو بردی بودم!!
1- فقط پایه هستش ولی برای واستادن در حالت افقی لازم هستش ولی به حالت عمودی لازم نیست
2-بله
و البته خروجی های دیگه ای هم داره:
AV multi-port: S-video, composite, component
3-دقیقا از همون dvd استفاده میشه که درx360 استفاده میشه
یعنی dvd9 که حجم 8.5 داره و دولایه محسوب میشه
4- این عکس شکاف درایو زیرش من چیزی نمیبینم!!

nintendo-wii.jpg

اگه منظورت اون چیزی هستش که طرف چپه
راستش دقیق نمیدونم
ولی فکر کنم یه ربطی به دسته ها داشته باشه

5-اگه روش نگاه کنی نوشته
گیم کیوب
گیم کیوب سی دی های مخصوص خودش رو داشت که 8 cm بودن به جای 12 cmمعممولی که شاهد هستیم
که در کل معنای این رو میده که بازی های گیم کیوب رو بندازید تو وی حالشو ببرید!!

سلام دوستان
من از اول اين تاپيك، پيگير بودم ولي چون چيزي براي گفتن نداشتم، پستي نزدم.
اين ويي منو كه طرفدار 2آتيشه ps3 هستم رو بد جوري به خودش جذب كرده!
چنتا سؤال:
1- اين دستگاهي كه خود دستگاه روش قرار ميگيره به چه دردي ميخوره؟ فقط يه پايه است يا كار خاصي ميكنه؟
2-خروجي تصوير اين دستگاه Standard A/V هست؟
3- با توجه به نوع بازي ها كه Standard Dvd هست، فكر ميكنيد مشكلي براي كپي خور شدنش پيش بياد؟ اصلا ديسك هاس DVD Standard يعني 4.7gig هست يا دولايه؟
4-اون شكافي كه زير درايو سيدي هست، چيه؟
5-توي http://s2.supload.com/image.php?get=newii0011509.jpg چرا سيدي ها رو با 2 سايز كشيده؟ سيدي هاي خود ويي مگه بزرگتره؟!!
6- دم همتون گرم.

1-نمیدونم
2-بله هم خروجی HD داره هم استاندارد
3-نوع دیسک ها DVD9 هست از اونایی که تو x360 هم استفاده میشه!!کپی شدنش مونده به معماری کنسول
4-بازم نمیدونم
5-فکر کنم یکیش بازی های GC باشه اون یکیش بازی های خودش!

درباره ی: GTA من حدس میزدم برای wii بیاد;) !!ولی خودمم تو کفم:eek: !!

آخرین ویرایش:
با عرض معذرت آقای اسی!! شما وقتی اون پست رو دادی من درحال نوشتن پست بالاییم بودم!

من همین الان توی وبلاگ اسی بودم . ;)
خداییش وبلاگ خوبی بهم زده .
هر چی خبر تازه از Wii می خواین برید
وبلاگ اسی .
این هم لینکش (توی امضای خود اسی هم لینکش هست;) )

http://www.gameteacher.mihanblog.com/

ولی اسی جون این تاپیک رو هم بی بهره نذار
این جا هم خبر های جدید رو بنویس .
به خاطر خبر های خوب توی سایتت ممنون .:)
موفق باشی . :cool:

من هم اول طرفدار اون چیزی که اسم رو بردی بودم!!
1- فقط پایه هستش ولی برای واستادن در حالت افقی لازم هستش ولی به حالت عمودی لازم نیست
2-بله
و البته خروجی های دیگه ای هم داره:
AV multi-port: S-video, composite, component
3-دقیقا از همون dvd استفاده میشه که درx360 استفاده میشه
یعنی dvd9 که حجم 8.5 داره و دولایه محسوب میشه
4- این عکس شکاف درایو زیرش من چیزی نمیبینم!!

nintendo-wii.jpg

اگه منظورت اون چیزی هستش که طرف چپه
راستش دقیق نمیدونم
ولی فکر کنم یه ربطی به دسته ها داشته باشه

5-اگه روش نگاه کنی نوشته
گیم کیوب
گیم کیوب سی دی های مخصوص خودش رو داشت که 8 cm بودن به جای 12 cmمعممولی که شاهد هستیم
که در کل معنای این رو میده که بازی های گیم کیوب رو بندازید تو وی حالشو ببرید!!

1-فكر كنم برعكس گفتي و اون پايه براي نگه داشتن عمودي باشه.
3- مطمئن هستيد ديسكاش 2لايه هست؟
4- زير قسمت درايو ديسك، يك شكاف مستطيل هست، اونو پرسيدم، تو عكسي كه گذاشتم، سمت چپ درايو هست.

مرسي بچه ها!
راستي، قيمت نهايي و تاريخ نهايي release بالاخره كي شد؟
هركي يه چي ميگه!
دم هممون گرم.

آقا یه خبر دیدم که برام جالب اومد
بازی Metal Slug Anthology برای Wii میاد
پسر با دست های Wii چه حالی بده
این پک شامل متال اسلاگ 1 تا 6 به علاوه متال اسلاگ X و به علاوه ی اون قدیمیه ماله کنسول Neo Geo ه
این بازی ها همه دو بعدی هستن و ممکنه که اصلا از Wii-Mote استفاده نکنن و از دسته ی کلاسیک استفاده کنن اما ما امیدواریم که با Wii-Mote هم بشه بازیشون کرد
========
عکس های جدید از Harvest Moon Wii

یه کم میشه توضیح بدید این بازیHeroes رو چه جوری با این دسته ها باید انجام بدیم؟
تریلر رو ببینید
یه چیزی تو همون کارهای دانته که علاوه بر اون کارهاش یه سری اسلحه های غول آسا بهش اضافه شده
اصلا امکان نداره یه همچین کاری با اون دسته ها انجام بدی
تریلر رو از اینجا ببینید

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام! چه خبر! خانوم بچه ها خوبن! ميدونم كه دلتون واسم خيلي تنگ شده بود! اول مهر به بچه دبستانيا مبارك! اقا جاتون خالي!، من يه هفته تو شوك بودم. دانشگاه قبول نشدم! بي خيال دنيا كه به اخر نرسيده! رسيده؟ (بابا روحيه!) NGS (Nitendo Game Show!) رو داشتين! من خير سرم رفته بودم ISP، معلوم نيست چند صد هزار نفر داشتن ميديدن كه اصلا تصوير نميومد! ولي خودمونيما، دنيا سر اين تاريخ عرضه رفته بودن سر كار (باز ميگن كار كمه!). خا ديگه بريم سره اصل مطلب. اوووووووووووووه، چقدر دمو: اول قبل هر چيز بگم يه سر حتما به http://www.gametrailers.com/index.php?p=rev بزنيد، چون من همه اينارو از اونجا گرفتم. سعي ميكنم تريلراي باحال لينكشو بزارم (ماشالله نه اينكه همه سرعت توپن!)

در ضمن بچه ها يه نكته رو بگم كه رجي گفت: در جعبه شما سخت افزار كنسول، همه كابلها، Sensor Bar، و همه چيزايي كه براي شروع احتياج داريد، يك Wiimote و يك Nunchuk رو در اختيار خواهيد داشت! (نميدونين الكي مشتري نپرونين!!:D )

پيشنهاد ميكنم حتما اينو ببينيد، طريقه ماهيگيري در TLOZ:TP با لينك و هنا (دختري در مزرعه!). وقتي در قايقيد، ميتونيد با Nunchuk قايقو كنترل كنيد. شپش! (برو كنار)، سپس، به وسيله دكمه B، لنسرتون رو در ميارين. مانند قلاب ماهيگيري Wiimote رو به سمت خودتون ميگيريد و بعد با توجه به قدرتي كه اونو پرت مي كنيد!، قلاب مسافتي را طي خواهد كرد. با كج و راست كردن Wiimote قلاب مانند نسخه هاي قبلي زلدا، به صورت رقص مانند براي جلب توجه ماهي به سمت شما حركت ميكنه. همچنين از Nunchuk به عنوان دستگيره براي جمع كردن قلاب استفاده ميشه طوري كه شما اونو روي يك محور افقي ميچرخونيد (به نظر ميرسه كه Nunchuk هم داراي سنسورهايي خاص و جداگانه). هنگامي كه ماهيم گرفتين ضمن چرخوندن Nunchuk بايد Wiimote رو به سمت خودتون بگيريد. واقعا جالبه.

اخرين بازيهاي اضافه شده به Wii Sports همونطور كه ميدونيد Bowling و Boxingه. طريقه بازي Bowling اينطوره كه شما با نگه داشتن دكمه B و گرفتن Wiimote به سمت پاتون (به مانند توپ Bowling (توپ ميگن...چي ميگن!)) و با توجه به قدرتي كه اونو به سمت جلو پرت ميكنيد، توپ با جهت، سرعت، قدرت و شتابي متفاوت حركت ميكنه. همچنين بعد ضربه اول اگه چيزي باقي مونده بود (اسم اين چيزو نميدونم!)، ميتونين با استفاده از جهات چپ و راست، جاي خودتونو براي ضربه بعدي اماده كنيد تا در مقابل اون چيزا! قرار بگيريد. در Boxing هم، شما با تركيب Nunchuk و Wiimote بازي خواهيد كرد. طوري كه در هنگام قرار دادن اين دو در مقابل صورت خود، ميتونين دفاعهاي لازم رو از خودتون بكنيد. با حركت دادن هر كدوم از كنترلرها به شيوه هاي مختلف ضرباتي مشت متفاوتي رو به حريف خود وارد ميكنين. در اين بازي مونيتور به دو قسمت مساوي تقسيم خواهد شد و هر شخص بازي رو از ديد خودش دنبال خواهد كرد.

عناوين Hudson براي Wii:
Sudoku: December, 2006
Fishing Master (Working Title): December, 2006
Batinda: Feb, 2007
Crossword: March, 2007
Jigsaw Puzzle: March 2007
Bomberman Land (Working Title) : March 2007
به علاوه 2 Launch Title: Wing Island (Working Title) : December!, Korinpa

تصاويري از بازي Cooking Mama (بازسازي بازي از DS براي Wii)

Trauma Center: Second Opinion (دكتران و جراحان بشتابند!)

Super Swing Pangya Golf

Far Cry Vengeance

تصاويري از Dev-Kit هاي Wii

اسكنهايي از مجله Famitsu از 4 بازي در حال ساخت توسط Hudson:

اسكنهايي از بازي Bleach:

يك شات از Project H.A.M.M.E.R

بالاخره چشممون به جمال كاوراي Wiiم روشن شد!
اين كاور TLO Zelda:TP
كاور SpongeBob Squarepants
كاور زيباي Super Monkey Ball: Banana Blitz
منم جو گرفت!، كاور Super Mario Galaxy رو از من داشته باشيد! اون لوگو Wi-Fiم گذاشتم بگم اينجوريه! (زيره M تو كلاه قشنگ ماريورم ببينيد!:cool: )
ويدئو CoD 3 رندر شده از روي Wii Dev-Kit:
http://video.google.com/videoplay?docid=7402958033547500383

اخبار كوتاه در 360 ثانيه:
سايت Necro-Nesia با نام www.necro-nesia.net افتتاح شد.
در TGS، Elebits عنوان بازي برتر Wii رو از ان خود كرد. (شاهكار كرد، در حضور غايبان!)
سوتي يا واقعيت؟! سايت نينتندو در قسمت بازي Wario Ware:SM، تعداد بازيكنان رو نوشته 1 تا 5 نفره؟!!
Dragon Ball Z بيش از 100 قهرمان و تبهكار خواهد داشت! در اين بازي براي بهتر اجرا شدن حركات با Wiimote مونيتور نصف خواهد شد!
ما! شاهد Guitar Hero خواهد بود؟ اخيرا رئيس Activision در يك كنفرانس شروع كردن به تعريف از Wii و... و گفت: "فكر ميكنم پلتفرم Wii خيلي مناسب Guitar Hero است"

از الانم شمارش معكوس براي بي قرار ها شروع ميشه! 56 روز (ناقابل!) به هر حال شرمنده اگه قديمي شده بود.

کجا بودی شما!!!
دلمون واستون تنگ شده بود
===============
در ضمن بچه ها يه نكته رو بگم كه رجي گفت: در جعبه شما سخت افزار كنسول، همه كابلها، Sensor Bar، و همه چيزايي كه براي شروع احتياج داريد، يك Wiimote و يك Nunchuk رو در اختيار خواهيد داشت! (نميدونين الكي مشتري نپرونين!! )
راست میگه دیگه!!
یه نفر میخواد پیش خرید کنه هی میزنید تو ذوقش که فلان چیز رو نداره!
من از اول هم میدونستم توش هست
حالا یه نفر خیر خواه پیدا بشه برای ما توضیح بده این قیمتzapper چنده؟!(uk)

بالاخره چشممون به جمال كاوراي Wiiم روشن شد!
شما مطمئنی این کانفیرم رسمی هستش؟
مثلا همین زلدا
برای وی اختصاصی هستش دیگه( نیست؟!)
حالا رو باکس نمینویسن؟
این 360 ها که هی دارن زور میزنن این اون بالا قسمت زرد رو بزرگتر کنن:)
928326_70326.jpg

بزگتر نبود

سايت Necro-Nesia با نام www.necro-nesia.net افتتاح شد.
به قول شما به مترجم جاپونی نیازمندیم!!

==============================
راستی این قضیه region lock چی شد؟

در ضمن بچه ها يه نكته رو بگم كه رجي گفت: در جعبه شما سخت افزار كنسول، همه كابلها، Sensor Bar، و همه چيزايي كه براي شروع احتياج داريد، يك Wiimote و يك Nunchuk رو در اختيار خواهيد داشت! (نميدونين الكي مشتري نپرونين!! )

راست میگه دیگه!!
یه نفر میخواد پیش خرید کنه هی میزنید تو ذوقش که فلان چیز رو نداره!
من از اول هم میدونستم توش هست
حالا یه نفر خیر خواه پیدا بشه برای ما توضیح بده این قیمتzapper چنده؟!(uk)
منم مشتاقم که لینک دقیق این گفته ی رجی رو ببینم چون توی اون پرس کنفرانس گفتن که نانچاک نیست تو بسته
یه نکته ی دیگه اینکه Zapper هنوز قیمتش رو نگفتن
راستی از ممد از خبرات ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or