Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سه چهارمشون چنگي به دل نمي زنن
مهرداد میزنمت ها !:D بگو کدوم از این شاهکارها مشکل دارند تا برایت دلیل بیارم .اگر طرفدار Wii باشی از این حرفها نمی زدی.;)

;) :cheesygri
نه خدايي ديگه
غير از
Call of Duty 3
Dragon Quest: Masked Queen and the Tower of Mirrors
Elebits
Excite Truck
Far Cry
Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Resident Evil 5
Mortal Kombat: Armageddon
Super Smash Bros. Brawl
كدومشون خيلي بحالن؟اگه تو همه رو خوب ميدوني يه خورده درموردشون توضيح بده;)
آخه اين نينتندو به جاي گذاشتن اينهمه بازي كه از روي كارتون درست شدن مثل Cars
Chicken Little: Ace in Action Ant Bully
يه نسخه از متال گير ميگذاشت توي بازياش همه رو قورت ميداد :(

اتفاقا این چیزهایی که مثل car میگی خیلی هم طرفدار دارن
اگه این حرف شما درست بود باید مقدار فروش PSP و DS رو عوض میکردی

فكر نكنم زياد به آمار ربط داشته باشه مثلا بازي Batman Begins كه بازي خيلي مضخرفي بود توي آمريكا خيلي فروش كرد حتي توي همين چند ماه پيش توي ليست ده بازي پرفروش امريكا واسه پي اس تو بود حالا چرا؟دليلشم اينكه خارجيا به بازي هايي كه از روي فيلم ساخته بشه خيلي علاقه مندن مخصوصا بچه هاشون كه لج ميگيرن مثلا كه اينجور بازي ها رو بگيرن;) حالا به اوناش كار نداريم ولي اينجور كه معلومه نينتندو روش بازي سازي براي بچه ها و كلا بازي هاي بچه پسند رو در پيش گرفته... الان بنظرت كدوم بازي Wii غير از MK:A RE5 و Farcry درجه بندي M دارن؟!;) :cheesygri

باور نداری که این کنسول خیلی بهتر هستش؟
یه کم صبر کن
همه چی براش در میاد
ببینیم خلاقیت بهتره یا همون راه اولی رو پیش گرفتن

سلام. اقا دمتون گرم! دعا کنین دانشگاه قبول شم! وگرنه قید همه چیو باید بزنم! (سوء استفاده از تاپیک!)
زمونه رو میبینی توروخدا. هاپو NDS داره! (البته Lite نیست!), ما در حسرتشیم!

Sam & Max & Wii: سرپرست Telltale games, Dan Connor, معتقده که سبک point-and-click (به قول خودمون اشاره) هنوز نمرده و Wii میتونه احیا کننده مجدد این سبک باشه (فکر کن! سبک ماجرایی با Wii!) و اون فکر میکنه که Sam & Max روی Wii میتونه خیلی خوب باشه. متاسفانه هیچ تاییدی از در حال کارکردن این نسخه نداد.

نینتندو اعلام کرد هر بازی برای Virtual Console در حدود 500 تا 1000 ین (4 تا 8 دلار) قیمت خواهد داشت (اخه این خبرا چه به درد ما میخوره!) و گفت تا قبل از اول April 2007, 6 ملیون Wii عرضه خواهد کرد. همچنین نینتندو از عنوان جدید خودش برایWii با نام !Pokemon Revolution پرده برداری کرد (احتمالا خودشون یادشون رفته اسم کنسولو عوض کردن!). که این بازی برای زمستان امسال برای فروش اماده خواهد شد.

EA اسپانیا تاریخ عرضه NFS:Carbon رو 7 نوامبر اعلام کرد. همچنین گفت یک ورژن مخصوص این بازی دارای این قابلیتها خواهد بود: 3 ماشین اضافی, 6 دور جدید, 10 تا vinyl kits و پشت صحنه ساخت بازی خواهد بود. Platform این نسخه انحصاری نامعلومه! مام میگیم Wii!

مجله محبوب فامیتسو در ژاپن در شماره اخر خود توضیحاتی در مورد مدهای مختلف Dragon Ball Z: Sparking Neo داده.
Dragon Adventure : این مد شامل کمی عنصر RPG که موجب میشه 3 کارکتر با هم یک مسیر داستانی مشابه رو برن. بازی از داستانهای اندک سری DBZ پشتیبانی میکنه.
Opposition : شما رزمنده و همچنین ميدان مسابقه‌ مورد علاقتون رو انتخاب میکنید.
Tower mode : این مد در سری Mortal Kombat وجود داره. در این مد شما تلاش میکنین تا به صدر جدول برید. هر بار که شما به یک Level بالاتر میرید با یک قوانین متفاوت مواجه میشید. همچنین جنگهای دو به دو در این مد وجود داره.
Dragon Tournament : فکر میکنم جالبترین بخش بازی همین باشه. در این مد 8 نفر یک به یک با هم بازی میکنن و .. عکسو ببینین تابلوه دیگه!

اخبار کوتاه:
Heroes of the Pacific برای Wii در September 2008!!!
کاور RRR, البته برای PS2. مثه اینکه ما باید در حسرت دیدن کاورای Wii باید باشیم!

شایعات:
Segaم مشنگ میزنها! کنسولی جدید!!!!!!!!!!!!!! Dreamcast 2!!! مثه اینکه سگا یه کنفرانسی در 15 سپتامبر خواهد داشت. اگه اینجوری باشه باید قید بازیهای سگا رو روی کنسولهای دیگه زد. البته بازم میگم همه چیز در حد شایعه!
در اخرین شماره مجله EGM (Electronic Gaming Monthly), مصاحبه ای با رئيس‌ استدیو Gearbox اقای Randy Pitchford انجام شده. در طول این مصاحبه ایشون خیلی علاقه نسبت به Wii نشون دادن و مشوقش بودن, اما ایشون هیچ تاییدی درباره نسخه Wii بازی Brothers in Arms نکردند. مجله EGM میگه بدون اغراق میشه گفت که این بازی در حال طراحی برای این کنسوله.

ببینم میشه بگید این کاور که و سایت ign هستش از کجا اورده منظورم اینه که اون اسم بالا و طراحیش کانفیرم شده هستش یا کاملا همینجوریه؟(نوشته زیرش رو خودم خوندم)
zeldatpfrontboxart_160w.jpg

دوستان نمیدونم چی کار کنم خودم رو به در و دیوار بکوبم خودم رو بکشم حلق آویز کنم یا......
این خبر تو next gen news بود
خبر خوب برای طرفداران Wii :

علاوه بر اینکه Splinter Cell : Double Agent برای Wii میاد ، بلکه Launch Title ش هم خواهد بود.بازی بر اساس نسخه های PS2 و GC ساخته میشه ، با این تفاوت که گرافیک و گیم پلیش بهتر خواهد بود.بازی چند مرحله از نسخه ی 360 رو نخواهد داشت اما در عوض از Wii-Mote به خوبی بهره می بره.بازی هم از Wii-Mote و هم از Nonchuck استفاده می کنه.مثالی که برای کنترل بازی زده شده ، باز کردن قفل ها ( Pick Lock ) با تکون دادن Wii-Mote مثل اون چیزی که وارد قفل می کنن! بازی احتمالا قابلیت بازی آنلاین نخواهد داشت و اینکه بعدا یه چیزهای اضافیی برای دانلود از طریق WiiConnect24 موجود باشه هنوز معلوم نیست.
امین دیدی نینتندو یعنی چی ؟
صفا میکنی ؟
چندتا مرحله هم اضافه داره
خوش به حال من !!!
میتونم روز لانچ با red steel این رو هم داشته باشم
پ.ن:نویسنده خبر s01id_sn4ke هستش( با تشکر از ایشون!)

جان هر کی دوست دارید یه نگاه هم به اینجا بندازید جرا اینجا هیچ کسی پست نمیده؟
من رو دارید یاده بازی ها ترسناک میندازید ها!!!!
دوستان زحمت بکشن لطف کنن ببینن از این بازیها اطلاعاتی جایی پیدا میشه یانه؟
logo_metroid.png

تاریخ عرضه و هر چی که به قولی مربوط میشه دیگه
lifestyle_ss_metroid.png

من اصلا تو عمرم بازی این گمنامی ندیده بودم
تو گیم اسپات دو خط بیشتر ازش توضیح نیست :

Disaster: Day of Crisis

و دو عکس هم بیشتر ازش موجود نیست:
ch_disaster.png

و
fea_gamepg_disaster.png

[SPOILER/]این دیگه چی هستش ؟
یه کمی کمک کنید
امیدوارم 12 این ماه میلادی یه کم این نینتندو از این گم نامی بیرون بیاد
داشتم میچرخیدم این رو پیدا کردم برای قدیمی ها باید آشنا باشه نه؟
URL]

============================================
ایول به خودم بلاخره یه چند تا چیز جدید پیدا کردم از این دیزاستر(هر جوری میخواهید میتونید بخونید!!):
این لوگو(یا هر چیزی که خودتون بخواید اسمش رو بزارید!!)
URL]

این هم همون باباهه هستش اما تا کمر دیده میشه!!!
URL]

یه تیکه فیلم کوچولو هم هستش خواستید از اینجا نگاه کنید
=====================================
پ.ن:اخبار کامل رو تو وبلاگ من بخونید
پ.ن:امین چرا نیستی بببینی که اسم اون ایدیت شماره بعدیش اومده تو این وی!!!
پ.ن:مدیران ببخشید هر کاری کردم تو
نرفت که نرفت!!!

آخرین ویرایش:
دوستان چرا جواب نمیدید؟
مدیران ببخشن من برای پست این کار رو نمیکنم میخوام این تایپک بالا بره اون هم نمیاد!!!
الا من جند تا پست رو دارم در جند روز پشت سر هم یدم که این بالا بیاد!!
خبر هم زیاده نمیدونم چرا کسه دیگه ای نمیزاره!
آخه چرا؟
این ها اطلاعاتی هستش که من از دسته های وی به دست آوردم و احتمالا 150 % غلطه!!!
به هر حال ببخشید!!

سلام امروز چندتا عکس از این وی بزارم و با یکم اطلاعات فنی:

photo_nunchuk.jpg

این دسته ها که معرف حضور هستن

دیروز تا شب ساعت ۲ داشتم روی این فکر میکردم که این دسته ها چند تا دکمه داره!!!

عکسی پیدا نکردم از اون دسته غیر اصلی که کامل باشه(تمام جهات رو نشون بده)

اما این برای اونی هستش که دکمه های اصلی روش هستن:
photo_controller.jpg

من هنوز به دنبال این هستم که اون دکمه های چهار جهت اصلی روی دسته و دکمه A در بازی مورد استفاده قرار میگیرن یا نه؟؟؟!!

همون روز هم که میبینید یه دکمه بر روی پشت دسته هستش من بعد از کلی تریلر نگاه کردن اینها تویگیم اسپات توی Red Steel دیدم که این دکمه اصولا برای نشستن (Crouch) ازش استفاده میشه همچنین بعضی از بازی های خاص هستن که نیازی به اون دسته دوم ندارن مثل Excite truck که قبلا عکس ازش گزاشتم

یه دکمه خانه (home) داره که اونرو هم نمیدونم چی هستش

1و2 رو هم که میبینید و نیازی به توضیح نیست که نمیدونم چی هستن!!!!

این عکس اگه جایی گم شدید میتونه کمک کنه:

2elfe2q.jpg

این دسته دو باطری AA آلکالین میخوره که با این دوباطری با صورت شارژ کامل میتونیم به مدت 30 ساعت بازی کنیم(خیلی زیاده!!!)

این دسته دوم هستش که با اون عملیاتهای کنترلی اکثرا اجرا میشه

عکس درستی ازش پیدا نمیشه که!!!
nintendo-wii-lg1.jpg

اگه یه کم دقت کنید میبینید که دسته دوم دو تا دکمه پشتش داره (تو دسته اول یدونه بود)

تا اونجا که میدونم این دسته باطری نداره و انرژی از همون دسته اول تامین میشه

اون گردالی که روی سرش هست همون کار این چیزی که تو این عکس گزاشتم میکنه

یعنی با این میتونید راه برید و زاویه دوربین رو تغییر بدید

2llbxaq.jpg

حالی شدید؟!

ا
این هم دسته معمولی هستش برای کسانی که نمیخوان خیلی تحرک داشته باشن!!!

a_med_wii_controller.jpg

اگه منظورت اینه:
Zapper-Prototype-Wii3.jpg

این فکر کنم روش نیست و به وی ربطی نداره
اگه جایی هم دیدی اصولا مربوط به این بوده که این دسته ها همون کار این رو میکنن ولی یه کم پیشرفته تر هستن
درست گفتم؟
==========================
این رو هم داشته باشید:
به دلیل خراب کاری های که در ویکی پدیا(همه چی پدیا درپیت پدیا......) بر روی مقاله وی انجام شده این یکی از موضوعات هست که ویرایشش محدود شده
به نظر شما غیر از طرفدارهای Xbox360 و Play station 3 چه کسی این کار رو میکنه

پ.ن این خبر میتونه متعلق به عهد بوق باشه که من الان اینجا میزارم

قیمت کنسول هم اعلام شد دیگه همه هم می دونن
250 دلار در امریکا و 213 دلار در ژاپن
تاریخ عرضه هم در آمریکای شمالی 19 نوامبر
و در ژاپن با دو هفته تاخیر نسبت به آمریکا در 2 دسامبر عرضه می شه
-------------------------------
داستان Umberla Chronicles (رزیدنت اویل Wii ) بین اویل کد ورونیکا و 4 خواهد بود با کنترلر ها خیلی کارهای دیگه غیر از هدفگیری و تیراندازی می شه کرد یکی از اون کار حرکات رزمیه
اطلاعات بیشتر در TGS
اما خبراییه که داستان به صورت اپیزودیک در همین بازی روایت می شه و با اکثر شخصیت های این سری می شه بازی کرد و آخر تمام اپیزود ها به یه نقطه ختم می شه
-------------------------------
Mii Chanel
ابزاریست برای طراحی چهره ی شما به صورت کاملا کمیک و استفاده از اون به عنوان آواتار برای اختصاصی کرد Wii Mote تون . این ابزار همون ابزاریه که باهاش چهره های ایواتا ، میاموتو و رجی رو توی بازی Wii Sports کرده بودن .
به گقته ی نینتندو این سیستم در تمام بازی هایی که نام Wii XX رو دارن مثل Wii Music ، Wii Sports و ... کاربرد داره و شما میتونین از این چهره هایی که می سازین توی این بازی ها استفاده کنین
--------------------------------
سرویس آب و هوا هم روی Wii هست که شما با یه کره ی زمین توی اون سرو کار دارید که با چرخوندن اون می تونین آب و هوا تمام دنیا رو ببینین
----------------------------------
Stay Tuned

قیمت کنسول هم اعلام شد دیگه همه هم می دونن
250 دلار در امریکا و 213 دلار در ژاپن
تاریخ عرضه هم در آمریکای شمالی 19 نوامبر
و در ژاپن با دو هفته تاخیر نسبت به آمریکا در 2 دسامبر عرضه می شه
------------------------------------------
تو انگلیس چطور؟
اگه میشه زودتر بگید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or