Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

ویرایش:الان نگاه کردم شما xbox دارید.پس مطمئنا از روی فن بازی نبوده,می شه روشن کنید...؟
نگاه کن مشخصاتو ببین دیگه :دی
کینکت خیلی بیشتر از Move به Wii شبیهه ، ببین Move اصلا شبیه نیست! من فکر می کردم شبیهه ولی گویا فکر مفت می کردم :دی ، با دقت چشماتو ریز کنی ببینی ، Kinect خیلی بیشتر تقلیدیه!
Move یه توپ بالاشه که رنگهاشم عوض میشه:x همین خیلی متفاوت می کنه قضیه رو! ولی کینکت چون محصول مایکروسافته و چون خاصه ی (Motion) رو داره! پش تقلیده!

من با توجه به این مطلب گفتم :
بله از لحاظ ساختاري تفاوت دارن چون نينتندو اون موقع که اين کنترلر رو ساخت تکنولوژي ساختش رو هم انحصاري کرد و سوني رفت دنباله يه تکنولوژي ديگه ولي از لحاظ دقت و اين چيزا الان با وجود Motion Plus هيچ فرقي ندارن(هيچي) اون تيکه که آريا گفته استفاده هاي بيشتري نسبت به Wiimote داره رو من نميدونم آريا بر چه اساسي گفته ولي کاري وجود نداره که Move بتونه بکنه ولي Wiimote + Motion Plus نتونه اون رو انجام بده.

خوب بد نگفته که استارت این ایده ها مال نینتندو بوده بعد مایکروسافت نشست با خودش فکر کرد چی کار کنیم همنین رو رو کنسولمون داشته باشیم و یه قدم هم جلوتر باشیم که یکی دستشو بلند کرد گفت کلا اون دسته ها رو هم حذف میکنیم و اینطوری یه قدم جلوتریم نتیجه شد ناتال پراجکت که با عث میشه خیلی از بازیها مثل شمع گل پروانه حسن کچل دیوانه هم وارد گیمینگ ویدیویی بشن

بعد هم سونی همین فکر رو کرد گفت این نینتندو لامصب با این روولوشن پراجکت عقب افتاده دیدی چطور بازار رو از دستمون قاپید و گفت چطور میتونیم ما هم یه همچین چیزی رو کنسولمون داشته باشیم اما یه قدم هم جلو تر باشیم که یکی دستشو بلند کرد و گفت همین که کنسول ما اچ دیه پس یه قدم جلوتر از وییه و

فوقع ما وقع...
دمت جیز :)) ولی من توش موندم کدومو بگیرم:(:|
واسه گرن توریسمو:تلویزیون 3بعدی - eye toy - اینترنت خوب (شایدم sony move) و ... میخواد
ولی اگه کینکت بگیرم باید بزارم تو خونه بمونه بینیم بعدها چی در میاد ازش؟؟؟:)

دوستان بعضا همچین نظر میدن انگار عینا در E3 حضور داشتن و تجربه کردن کنتلر هارو :))
متفکر لازم نيست کسي Move رو امتحان کرده باشه،‌ شما فکر کن Move انتهاي one to one و بدون لگ(که نيست) و بدون مشکل و با قابليت تشخصي تمام حرکات. الان Motion Plus همين وضعيت رو داره.

پ.ن:به خدا يه سري ها دارن حيف ميشن،‌من نميدونم چرا اين قضيه فرار مغز ها اينقدر کند پيش ميره

متفکر لازم نيست کسي Move رو امتحان کرده باشه،‌ شما فکر کن Move انتهاي one to one و بدون لگ(که نيست) و بدون مشکل و با قابليت تشخصي تمام حرکات. الان Motion Plus همين وضعيت رو داره.

پ.ن:به خدا يه سري ها دارن حيف ميشن،‌من نميدونم چرا اين قضيه فرار مغز ها اينقدر کند پيش ميره

منظورم شما نبودی نقل قول می کنی فرار هم لازم نیست یه سری مثل شما برای آباد شدن کشور کافیه :))

والا من هر دو دستگاه رو دارم :d بی طرفانه میگم.
اوون دوره که سونی toy eye رو داد بیرون kinect در کار بود؟؟؟
والا یه بازیه بوکس داشت خیلی جالب بود دقیقا هم عکس العمل شما رو سریع منتقل میکرد یعنی اگه گارد میگرفتی یا ...(البته خوب خودتون مستقیم تو تصویر بودین!)

فک کنم خود مولینیو خوب جواب بعضی ها رو داد :

ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم .

دوست عزیزمون Death Proxy گفتن ، من هم میگم هنوز منتظر یک مثال هستیم ...

بحث واسه چیه ؟ بزار یک کلمه بگم. شباهت Move به Wiimote غیر قابل انکار ِ . تمام شد و رفت. این که کدوم برتری داره بستگی به مشتری داره. مثلا نحوه کار این دو تا بهم فرق می کنه و کلا اساس کارشون. محتواهاشون با هم فرق می کنه، یکی بازی های Hardc0re با گرافیک و جلوه های بصری خوب و دیگری هم بازی های به یاد ماندنی و نوستالزیک مثل Zelda و Epic Mickey و ... .

سونی با این کار موفقیت Wii را یک نسل جلو تر برد و میتونه نیاز اونا رو بیشتر از Wii برطرف کنه. کینکت هم که مقوله جدایی از این دو تا داره و اینجا هم جاش نیست.

حالاجالبیش اینه هی میگن از لحاظ ظاهری شبیه ـه ولی تکنولوژیش فرق میکنه!خو وقتی میشه با خرید wii و یه Motion Plus دومین و سومین بازی برتر تاریخ ( SMG 1 و SMG 2 ) رو انجام داد و دقیقا همون کارایی رو کرد که با Move میشه کرد خو خودتون قضوت کنید پورت HR میتونه خریدار رو قانع کنه؟!
تکنولوژی فرق میکنه!ولی شما یه بازی مثال بزنید واسه من که مشابهش رو نشه با wii انجام داد!اون موقع میشه قبول کرد سونی یه کار جدید نسبت به wii انجام داده!مثلا یه چیزی مثل Dance Central ـه کینکت که نمیشه با wii و Move اجراش کرد...
یکی بازی های Hardc0re با گرافیک و جلوه های بصری خوب و دیگری هم بازی های به یاد ماندنی و نوستالزیک مثل Zelda و Epic Mickey و ... .
البته زلدا به مراتب از بازی هایی مثل Heavy Rain هاردکور تره...!

حالا اگه یه شخصی از سازنده های Heavy Rain اینو میگفت نظر میشد کارشناسی و عالی و هر کس هم بر خلافش حرف میزد مجازاتش مرگ بود. ولی حالا که مولینیو یه چیزی میگه میشه جیره خور.:))
خوبه ادامه بدین.ما هم بر آگاهیمون افزوده میشه.
اخه هرکس با Move کار کرده جز خوبی حرف دیگه ای نزده :d
این همه سایت های معروف اومدن تعریف و تجلیل کردن از این وسیله ولی اونوقت یک انسال با عقل و شعور (!) اونم از طرف کمپانی مخالف میاد این حرف ها رو میزنه واقعا عجیبه !
مثلا یه چیزی مثل Dance Central ـه کینکت که نمیشه با wii و Move اجراش کرد...
شما که اینقدر سنگ Dance central به سینه میزنید بهتره اینجا رو ببینید !
ممکنه واسه ی PS3 و Move هم عرضه بشه...

آخرین ویرایش:
اصلا قصد ندارم بحث جدیدی رو شروع کنم
ولی به هر حال شبهات باید برطرف بشه!

ولی خواهشا اون دوستی که از HR حرف زد و البته همه این ویدیو رو که مربوط به HR هست ببینید
شاید بحث تموم شه

آخرین ویرایش:
اخه هرکس با Move کار کرده جز خوبی حرف دیگه ای نزده :d
این همه سایت های معروف اومدن تعریف و تجلیل کردن از این وسیله ولی اونوقت یک انسال با عقل و شعور (!) اونم از طرف کمپانی مخالف میاد این حرف ها رو میزنه واقعا عجیبه !
خیلی جالبه! هر چی دلت میخواد به مولینیو میگی!
مولینیو هم شد انسان بی عقل و شعور! بعله.

شما چی از ایشون میدونی که راحت بهش توهین میکنی؟ اون زمان که مولینیو روی دیسک فلاپی بازی میساخت (سال 1984) بنده و جنابعالی وجود خارجی نداشتیم. حالا چون به محصول سونی (ع) اینجوری گفته شده آدم بی عقل؟

اینجا یک بلاگ لازم میشه، ولی حیف که ارزش همون بلاگ هم ندارید...

• Like
Reactions: D.A.K.E
اصلا قصد ندارم بحث جدیدی رو شروع کنم
ولی به هر حال شبهات باید برطرف بشه!

ولی خواهشا اون دوستی که از HR حرف زد و البته همه این ویدیو رو که مربوط به HR هست ببینید
عزیزم الان شما داری Super Mario Galaxy 1 & 2 رو با پورت Heavy Rain مقایسه می کنی...؟!؟
خوبه پس چون hiphop gamer show اینو گفته wii شکست میخوره...!سایت معتبریه واقعا...!
IGN غلط می کنی به SMG 2 میدی 10 ...:دی یه ذره از همکارات تو شبه سایت hiphop یاد بگیر...!lolz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or