Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

من که گفتم پنکه مایکروسافت بوده
مرتیکه احمق جیره خوار! حرف مفت زده!

8fr5e4pqs6hcmnw9mrnj.jpg

منظور از یک عدد دوربین ، خود کینکت هست! ، کینکت منبع تقلید کورکورانه

انقدر نو آوری داشته این کینکت (هزار ماشالا) که انواع بازی هاردکور رو میتونی بازی کنی=d> .
این یارو , فن ماکروسافت هم بره جلو کینکت هلیکوپتری بزنه:lol:

اونوقت جناب مولینو هیچ شباهتی بین kinect و PSeye ندیدین شما؟؟!!
اصلا بازی شبیه به اون بچه پلنگ نداریم ما؟!
تا حالا eye pet رو تجربه کردین احیانا؟؟
نا مسلمون تو یه فکری به حال milo بکن که موندی توش

• Like
Reactions: Sorrows
حداقل با move میشه HR - RE چهار تا بازی درستو حسابی بازی کرد
با کینکت که باید واستی دستتو رو هوا تکون بدی یا برقصی :d
تو شبیه بودنشون که شکی نیست ولی حداقل اون کنترل هدر نمیره با 4 تا بازی بچه گانه
اولا منظور مولینیو گرافیک نبود.منظور کنترل بازی بود.ثانیا وقتی xbox با کینکت گرافیک فروزا را می کشه,مطمئن باش بازی های بهتری براش می آید.
من که گفتم پنکه مایکروسافت بوده
مرتیکه احمق جیره خوار! حرف مفت زده!

wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 999x537 می باشد.
8fr5e4pqs6hcmnw9mrnj.jpg

منظور از یک عدد دوربین ، خود کینکت هست! ، کینکت منبع تقلید کورکورانه
معرفی می کنم:کولر ترین پوست ممکن!دیگه از اینقدر بییشتر نمی شه فن بازی دراورد...ایشون دیگه اومدن تعداد دستگاه ها را شمردن.گفتن move دو تا دسته wiiremote دو تا دسته اما کینکت یه دوربین.پس یعنی کینکت بده...اندش بود...:)):)):))=))=))=))
ویرایش:الان نگاه کردم شما xbox دارید.پس مطمئنا از روی فن بازی نبوده,می شه روشن کنید...؟

خوب اگر کلی نگاه کنیم که بله ! خیلی به هم شبیه هستن !
ولی Move خیلی دقیق تر هستش و از لحاظ فنی تفاوت بنیادین با Wii داره .

در ضمن بعضی ها لطف کنند و قبول کنند که Kinect بیشتر برای کار با Dashboard و PC خیلی مناسبتر هستش تا گیم ! و اگر مایکروسافت بتونه این وسیله رو با Dashboard و PC هماهنگ کنه ، می تونه به موفقیت بزرگی دسترسی پیدا کنه .

این ها نظرات شخصی بود ، اگر مخالفید آروم نظر خودتون رو بیان کنید تا با هم بحث کنیم !

دیگه 4 تا دانس اومدن با کینکت و یه دست تنیس بازی کردن که دیگه اینقدر حرف مفت نداره ! من خودم طرفدار کینکت هستم ولی این مولینو دیگه داره بیش از حد حاشیه ساز میشه !

حالا یه سوال پیش میاد: به نظراتون میشه با کنترلر Wii ، هوی رین بازی کرد ؟ اگر مولینو اینو جواب داد معلومه حرفی که داره میزنه درسته و این دوتا شبیه هم هستن !

هر موقع با Move شما تونستي Super Mario Galaxy 2 رو بازي كني ، اونوقت بيايد اين سوال رو بپرسيد !

معرفی می کنم:کولر ترین پوست ممکن!دیگه از اینقدر بییشتر نمی شه فن بازی دراورد...ایشون دیگه اومدن تعداد دستگاه ها را شمردن.گفتن move دو تا دسته wiiremote دو تا دسته اما کینکت یه دوربین.پس یعنی کینکت بده...اندش بود...:)):)):))=))=))=))
آره دیگه ، بچه های بازیسنتر منو قانع کردن که دیگه حرف مفت نزنم
الان که از اینور به قضیه نگاه می کنم میبینم کینکت تقلیده :دی

ولی Move خیلی دقیق تر هستش و از لحاظ فنی تفاوت بنیادین با Wii داره .
اره خوب يه کنترلر با يه کنسول خيلي تفاوت داره ! عزيزم وقتي تا حالا Wiimote + Motion Plus دستت نگرفتي و نميدوني دقتش در چه حديه چرا اينقدر مي خواي به مردم اطلاعات بدي ؟ يه مقداري اطلاعات کم بدين به مردم، شايد ارزش اطلاعاتتون رو بعدا بدونن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در اينکه Kinect بيشتر به درد بازي هاي Casual ميخوره شکي نيست، ولي يکي بياد وجدانا بگه فرق کنترلر Wii با Move چيه؟(البته به جز اون توپ پينگ پونگ روش)

حالا یه سوال پیش میاد: به نظراتون میشه با کنترلر Wii ، هوی رین بازی کرد ؟ اگر مولینو اینو جواب داد معلومه حرفی که داره میزنه درسته و این دوتا شبیه هم هستن !
شما خوب پست رو تحلیل کنید لطفا.
مولینکس می گه از لحاظ سخت افزاری. پوشش MS و Sony از دستگاه هاشون رو که کاری نداره.

در ضمن یادتون نره برای کینکت هم بازی هایی مخصوص شما دوستان هم داره تولید میشه. فقط چون تو اینجا اخبارش نبوده شما اطلاعات ندارید.

اونوقت جناب مولینو هیچ شباهتی بین kinect و PSeye ندیدین شما؟؟!!
اصلا بازی شبیه به اون بچه پلنگ نداریم ما؟!
تا حالا eye pet رو تجربه کردین احیانا؟؟
فکر کنم فقط ایشون یکم بعد از خوندن خبر فکر کردند. خیلی هم جالب بود.

با اینکه خیلی از شخصیت این آدم خوشم میاد ولی نمیشه زیاد به این جور صحبت هاش اعتنا کرد.

اره خوب يه کنترلر با يه کنسول خيلي تفاوت داره ! عزيزم وقتي تا حالا Wiimote + Motion Plus دستت نگرفتي و نميدوني دقتش در چه حديه چرا اينقدر مي خواي به مردم اطلاعات بدي ؟ يه مقداري اطلاعات کم بدين به مردم، شايد ارزش اطلاعاتتون رو بعدا بدونن

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در اينکه Kinect بيشتر به درد بازي هاي Casual ميخوره شکي نيست، ولي يکي بياد وجدانا بگه فرق کنترلر Wii با Move چيه؟(البته به جز اون توپ پينگ پونگ روش)

من با توجه به این مطلب گفتم :

Move با نگاه اول کاملآ شبیه WiiMote به نظر میاد. از نظر آرگونومی و نحوه بدست گرفتن هم شباهتهای خیلی زیادی بین این دو وجود داره. ولی درجه حساسیت و نحوه انجام بازی تا حدودی متفاوت هست. به دلیل استفاده از سیستم پیشرفته Visual Tracking توسط PS Eye و همین طور به خاطر استفاده از تعداد زیادی سنسور داخلی , Move نه تنها توانایی مشابه سازی حرکات بازیکن رو با بهترین دقت ممکن داره , بلکه استفاده های بیشتری هم نسبت به WiiMote خواهد داشت.
IGN با امتحان کردن تعدادی از بازیهای ساخته شده بر اساس Move , ادعای سونی در مورد دقت فوق العاده زیاد این کنترلر رو تصدیق کرده و تنها مشکل تعدادی از این بازیها رو در Glitch ها و مشکلات نرم افزاری اونها (به دلیل اینکه در مراحل ابتدایی ساخت هستند) دونسته نه سیستم Move .

به نظرم فقط از لحاظ شکل به هم شبیه هستن...از لحاظ کاراییو دقت و اینا حتما با هم فرق دارن
حالا سونی مرض داشت بیاد move رو عینه wiimote درست کنه که همه بگن تقلیده؟

دوستان حق مردم رو نخورین !!!
سونی یه توپ اضافه کرده ;;)

تاحالا هم که کینکت معلوم نشده چی به چیه؟؟
تو تریلر نشون می دن نشسته و ماشین می رونه ، بعد از E3 می گن نشسته نمیشه بازی کرد ؟!؟

درهرصورت ، برای هردو ارزوی موفقیت می کنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or