شایعه Wii 2 هشتاد درصد قویتر از 360

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
50nouxzivkvugk8q77an.jpg

این روزها دنیای اینترنت مملو از اخبار و اطلاعات مربوط به جانشین کنسول Wii میباشد و تازمانی که نینتندو این پلتفرم را بصورت رسمی در E3 معرفی نکند تمام این موارد در پاره ای از ابهام یا شایعه میباشند. اما خُب حجم تایید داستان از منابع و نشریات مختلف قابل بحث است.
یکی از این اطلاعات که اخیراً توسط 01net منتشر شده است و بوسیله سایت Destuctoid ترجمه, پردازنده گرافیکی Wii 2 احتمالاً از سری ATI R700 خواهد بود.

مقایسه قدرت گرافیکی پردازنده کنسولها:

g04v2i4j183s6ha7gy9.jpg

پردازنده گرافیکی R700 دارای سرعت کلاک 900 مگاهرتز میباشد. پرزدارنده گرافیکی RSX کنسول PS3 دارای سرعت کلاکی معادل 700 مگاهرتز و X360 نیز 500 مگاهرتز میباشد. این مشخصات نشان میدهد که پردازنده گرافیکی Wii فعلاً بصورت آزمایشی 30% قدرتی بالاتر از PS3 و همچنین دارای قدرتی بالغ بر 80% قویتر از کنسول X360 میباشد.
گفته میشود معماری Wii شبیه به CPU سه هسته ای کنسول XBox360 است. اطلاعات دیگری در این زمینه مشخص نیست.
http://www.destructoid.com/more-nintendo-console-rumors-about-hardware-touch-screen-198922.phtml
http://geekti.me/wp/2011/04/wii-2-is-80-more-powerful-than-360/

• Like
Reactions: Loghman
خدا كنه! ولي تا بياد مثل ايكس باكس و پلي 3 واسه خودش بازيهاي انحصاري خفن بسازه و به اون محبوبيت برسه(البته الان هم بيشتر فروش داره فك كنم ولي توي ايران نه:d) واسه ما:d خيلي جا داره!مثلا GTA V كه براش منتشر نميشه:d!(شايدم شد!) به قول يكي از دوستان توي تاپيكاي قبلي:من عاشق جنگ كنسول ها ام!:d

پردازنده گرافیکی R700 دارای سرعت کلاک 900 مگاهرتز میباشد. پرزدارنده گرافیکی RSX کنسول PS3 دارای سرعت کلاکی معادل 700 مگاهرتز و X360 نیز 500 مگاهرتز میباشد. این مشخصات نشان میدهد که پردازنده گرافیکی Wii فعلاً بصورت آزمایشی 30% قدرتی بالاتر از PS3 و همچنین دارای قدرتی بالغ بر 80% قویتر از کنسول X360 میباشد.

اگه واقعیت داشته باشه به نظرم خیلی کمتر از اون چیزی هست که انتظار می رفت
حداقل باید دو برابر قوی تر باشه تا بتونه نظر همه رو جلب بکنه

کدوم سایت تعطیلی همچین چیزی رو گفته دیگه الان همه میدونن قدرت گرافیک به چند تا چیز ربط داره نه کلاک یا مموری مثلاً قدیما طرف میرفت 512 میخرید 50 تومن میومد به منی که 256 خریده بودم 200 تومن میگفت مال من قویتره:))

موضوع داره خنده دار میشه ولی Wii2 واقعا خیلی زود میخواد بیاد اینطوری که سونی و ماکروسافت با خیال راحت یه کنسول میسازند این را هم از بازار حذفش میکنند

اینطوری که سونی و ماکروسافت با خیال راحت یه کنسول میسازند این را هم از بازار حذفش میکنند
برعکس اگه بیاد سونی و مایکرو حذف میشن!
هرچند مطمئنا اگه Wii2 معرفی شه اونا هم تا سال بعد باید کنسولشون رو معرفی کنن

کاملا مشخصه طرف چه نیتی داره. من متوجه نشدم این از کجاش درآورده GPU PS3 کلاکش 700 مگاهرتزه! در صورتی که 550 مگاهرتز هستش.
دوما قدرت یه GPU به عوامل خیلی زیادی بستگی داره که کلاک یکی از اونهاست. مثلا GPU 360 با اینکه 50 مگاهرتز از GPU PS3 کلاک کمتری داره، ولی به صورت کلی قوی تره. یعنی کاملا معلومه طرف از لحاظ اطلاعات خیلی سطح پایینه و فقط یه چیزی نوشته که برای سایتش جلب توجه کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or