شایعه Wii 2 هشتاد درصد قویتر از 360

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
50nouxzivkvugk8q77an.jpg

این روزها دنیای اینترنت مملو از اخبار و اطلاعات مربوط به جانشین کنسول Wii میباشد و تازمانی که نینتندو این پلتفرم را بصورت رسمی در E3 معرفی نکند تمام این موارد در پاره ای از ابهام یا شایعه میباشند. اما خُب حجم تایید داستان از منابع و نشریات مختلف قابل بحث است.
یکی از این اطلاعات که اخیراً توسط 01net منتشر شده است و بوسیله سایت Destuctoid ترجمه, پردازنده گرافیکی Wii 2 احتمالاً از سری ATI R700 خواهد بود.

مقایسه قدرت گرافیکی پردازنده کنسولها:

g04v2i4j183s6ha7gy9.jpg

پردازنده گرافیکی R700 دارای سرعت کلاک 900 مگاهرتز میباشد. پرزدارنده گرافیکی RSX کنسول PS3 دارای سرعت کلاکی معادل 700 مگاهرتز و X360 نیز 500 مگاهرتز میباشد. این مشخصات نشان میدهد که پردازنده گرافیکی Wii فعلاً بصورت آزمایشی 30% قدرتی بالاتر از PS3 و همچنین دارای قدرتی بالغ بر 80% قویتر از کنسول X360 میباشد.
گفته میشود معماری Wii شبیه به CPU سه هسته ای کنسول XBox360 است. اطلاعات دیگری در این زمینه مشخص نیست.
http://www.destructoid.com/more-nintendo-console-rumors-about-hardware-touch-screen-198922.phtml
http://geekti.me/wp/2011/04/wii-2-is-80-more-powerful-than-360/

• Like
Reactions: Loghman
یکی نیست بگه Wii کدوم بازیش تونست 20% از قدرت GPU یا CPU بهره بگیره ؟ حالا گیرم سرعتش هم بشه 2000 MHZ کدو بازی رو میخوان بسازن که تا 10 درصد اینم بره ؟ من موندم

امروز قصد دارم اطلاعات جالبی به بچهای بازی سنتر بدم:

قبل از بحث میخوام یه مو ضوعی درباره gpu360بگم .من خودم یکی از طرفداران دو اتیشه معماری ps3هستم ولی باید اعتراف کنم مهندسی ونحوه ساخت gpuکنسول360بهتر وبهره برداری از اون راهتره وهمچنین این gpuقابلیت محاسبه چند ضلعیهای بیشتری نصبت بهgpuکنسولps3داره به طوریکه 90درصد قدرت پردازشی 360در زمینه شکلهای هندسی از این پردازشگر حاصل میشه ولی در مورد ps3این قضیه بر عکسه cellاکثر اشکال هندسی رو تشکیل میده.کلاک gpuپلی استیشن3حدود550mhzنه700مگاهرتز.
اما در مورد gpuکنسولwii2

به احتمال بسیار زیاد gpuاین کنسول از خانواده r700هست میخوام در مورد این gpuبراتون توضیحاتی بدم تا حدود قدرت این پردازشگر براتون مشخص باشه با توجه به اینکه cpuکنسول جدید نینتندو هم به احتمال زیاد شبیه به360هست در باره اون بحثی نمیکنیم .
واما r700
ساپورت 10.1دایرکس وopengl3.3
سال سخت: سپتامر2008
دارای پنج عنوان:
اولین وضعیفترین عضو خانواده:
rv710قیمت چیپ بین 30تا 40دلار
دارای 80پردازنده جریانی یا موازی در ساختش از 242میلیون ترانزیستور .64بیت دارای 8تا پردازنده تکسچربا سرعت 575تا600مگاهرتز
اسم رمز:rv710
احتمال اینکه این پردازنده باشه فقط یک درصد هست یعنی این پردازنده بدرد بازی نمیخوره.

دومین عضو خانواده:
اسم رمز:rv730قیمت چیپ از 50تا60دلار
دارای320پردازنده موازی و32تا پردازنده تکسچر با سرعت600تا750 مگاهرتز.128بیت .رابط گرافیکیgddr3در ساخت این چیپ از 514میلیون ترانزیستور استفاده شده .
در بین رده بندی کارتهای گرافیک برای کامپیوتر جزو ضعیفترینها برای بازی های کامپیوتری به حساب می اید.

سومین عضو خانواده:
اسم رمز:rv740قیمت چیپ بین80تا 110دلار
دارای640پردازنده جریانی و32پردازنده تکسچر با سرعت750مگاهرتز ورابط گرافیکی gddr5.دارای 256بیت رابط با رم هست در ساختش از826میلیون ترانزیستور استفاده شده.

در بین ردهبندی کارتهای گرافیکی کامپیوتر دارای رده متوسط هست.

چهارمین عضو خانواده :
اسم رمز:rv770قیمت چیپ بین 130تا 150دلار
دارای 640تا800پردازنده جریانی وهمچنین 32تا40پردازنده تکسچر با سرعت 575تا750مگاهرتز ورابط گرافیکی gddr3وgddr5وهمچنین256بیت هست .در ساختش از 956میلیون ترانزیستور استفاده شده.
در بین کارت گرافیکهای کامپیوتر بین رده متوسط و بالا قرار میگیرد.

پنجمین و قدرت مند ترین عضو خانواده :
اسم رمز:rv790قیمت چیپ از 160تا 170دلار
دارای 800تا پردازنده موازی وهمچنین 40پردازنده تکسچر از سرعت 700تا1گیگاهرتز.چیپ مموری gddr5وهمچنین 256بیت رابط دارای قدرت پردازشی 16میلیارد پیکسل در ثانیه در سرعت 1گیگاهرتز .در ساختش از 959میلیون ترانزیستور استفاده شده.
در رده بندی جزو رده بالا و پر قدرترینها حساب میشود.

دوستان فکرشو بکنید .. این یکی دیگه فک نکنم هک شدنی باشه

اما واقعا با سرعت کلاک میشه قدرت چیپهای گرافیکی رو سنجید؟! اگه اینطوریه لطفا بگید تا من برم خودمو بکشم

تعداد ترانزیستور ها کشک هست احیاناً ؟ یا معماری داخلیشون و برای مثال 10MB eDRAM داخل GPU 360 ؟ Wii 2 رو نمیدونیم چی هست دیگه GPU این دو تا گل نو شکفته ( 360 , PS3 ) رو که میدونیم چی هستن که ! نمیدونیم ؟

@8030:

آقا این اطلاعاتی که اینجا میذاری رو خودت ترجمه میکنی ؟ مثِ تاپیک مقایسه کرایسیس و کیلزون ؟ اون جمله نیم خطی ها یادتون هست که ؟ همونها رو میگم ! :)

فقط خواستم مطمعن شم خودت هستی یا نه ! ;)

@8030:

آقا این اطلاعاتی که اینجا میذاری رو خودت ترجمه میکنی ؟ مثِ تاپیک مقایسه کرایسیس و کیلزون ؟ اون جمله نیم خطی ها یادتون هست که ؟ همونها رو میگم ! :)

فقط خواستم مطمعن شم خودت هستی یا نه ! ;)

اون نیم جمله رو بی خیال شو :d
انصافا اینجا جاش نیست ولی ignهم مضخرف زیاد میگه گاهی موقع:d
این عکس دسته کنسول جدید نینتندو البته اینم طبق معمول شایعست.
Wii 2 controller to stream full games?
IGN is at it again, providing further details on what they have heard about the Wii 2 controller. This time around, they are focussing on the controller and note that it may well bring interactive elements and even stream full games on its screen. If true, sounds like a cool concept, being able to taking gaming around the house with you!

Thanks IGN
attachment.php

احتمالا بدون اینکه lcdخونتون رو روشن کنید میتونید روی lcdخود دسته بازی کنید این در حالیه که عمل پردازش بازی رو خود کنسول انجام میده و فقط تصویر به دسته فرستاده میشه؟؟؟
اینم از اعجایب قرن 21
چه دیگه نمیکنه این نینتندو؟؟؟

امروز قصد دارم اطلاعات جالبی به بچهای بازی سنتر بدم

واقعا پست هایی که از شما تو این سایت میبینم بار علمی و آموزشی داره و نظر و پیشنهاد و دلقک بازی و شکلک در اوردن نیست...=d> به جا مدیر سایت بودم یه سمتی بهت میدادم ولی الان اعتبار.....

• Like
Reactions: 8030
درست 80 درصد؟امکان داره 79.99 درصد باشه؟:دی
---
عکسی که دوستمون گذاشته کنترلر؟چقدر مسخرست :دی

ظاهر دسته رو زیاد مهم نیست مهم اینه که داره چه کاری انجام میده؟
در واقع داره کار psp2رو تا یه برد مشخص انجام میده این طوری شما با یه تیر دو نشون میزنی هم کنسول خریدی هم به اصطلاح یه کنسول همراه دیگه که اگر خواستی میتونی تو یکی از اتاقای خونتون گرافیکی بالاتر از psp2رو با دسته بازی کنی.
واقعا باید به مهندسای نینتندو احسنت گفت خداییش اخر خلاقیته این نینتندو.:x
واقعا پست هایی که از شما تو این سایت میبینم بار علمی و آموزشی داره و نظر و پیشنهاد و دلقک بازی و شکلک در اوردن نیست...=d> به جا مدیر سایت بودم یه سمتی بهت میدادم ولی الان اعتبار.....
شما لطف دارید.

آخرین ویرایش:
واقعا باید به مهندسای نینتندو احسنت گفت خداییش اخر خلاقیته این نینتندو.:x
آخه کدوم آدم عاقل این کنترلر رو می تونه هضم کنه ؟! یه ال سی دی روی یه کنترل که چی؟ کنسول خانگی داری یعنی وصلش کنی به TV خود نینتندو 3ds داره لازم به این شنگولک بازیا نیست !

واقعا به این تراوش این خلاقیت ها باید احسنت گفت ... ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or