Which One of This Princesses In PoP Series are Best ? 1 - Farah - 2 - Kaileena - 3 - Elika

کدام یک بهتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
جواب اون دوستمون (خرمون) Cloud Strife :

1- اون ماهاراجه وزیر و وزرا داشت و در اون جنگ اول بازی کل هند رو رهبری میکرد پس شاه هند محسوب میشد .

2- امپراتور!!! باید میگفتی ملکه زمان . خوب اونم از همون اول ملکه نبوده که .حتما دختر شاهی چیزی بوده دیگه .

3 - توی این PoP آخری- در بازی همه بهش میگن Princess .

:cool:

آخرین ویرایش:
جواب اون دوستمون Cloud Strife :

1- اون ماهاراجه وزیر و وزرا داشت و در اون جنگ اول بازی کل هند رو رهبری میکرد پس شاه هند محسوب میشد .

2- امپراتور!!! باید میگفتی ملکه زمان . خوب اونم از همون اول ملکه نبوده که .حتما دختر شاهی چیزی بوده دیگه .

3 - توی این PoP آخری- در بازی همه بهش میگن Princess .

:cool:
حالا یه اشتباهی کردی، زیاد پیش رو نگیز چون ممکن هست با گفتن چند تا از این حرف ها به جک سال تبدیل بشی:

2- امپراتور!!! باید میگفتی ملکه زمان . خوب اونم از همون اول ملکه نبوده که .حتما دختر شاهی چیزی بوده دیگه

:lol::lol::lol:

سلام
من نظر شاهزاده رو میگم farah . kaileena . farah و در آخر :biggrin1:Elika
البته نظر پرنس بود ها:biggrin1::biggrin1:
با این همه دشمن کی وقت کرده اینهمه change کنه واو:biggrin1::laughing:

حالا یه اشتباهی کردی، زیاد پیش رو نگیز چون ممکن هست با گفتن چند تا از این حرف ها به جک سال تبدیل بشی:

:lol::lol::lol:
تو مثل اینکه دعوا داری- مرتیکه . هر جا من یه چیزی میگم تو هم سبز میشی یه چیزی میپرونی . 10 بار تو این تاپیک خودم + 1 بار هم تو اون تاپیک . :evil::mad::evil:

در ضمن چون تو نمیفهمی دلیل نمیشه که من اشتباه کردم .--- دوست عزیز از اول ساخت اولین PoP در تاریخ تا حالا (آخرین PoP)- همواره سه شخصیت اصلی البته به شکل های مختلف تو کل این سری وجود داشته و دارند : 1- پرنس - 2- پرنسس - 3- وزیر خیانت کار یا پدر پرنسس .------- تموم شد و رفت . حالا تو که ظاهرا هیچ کدوم PoP ها رو بازی نکردی اومدی داری میگی به من که تو داری اشتباه میکنی و هیچ کدوم اینا پرنسس نیستن !!! اینا همه شخصیت های دوم PoP ها هستند و اون وقت میگی که اینا پرنسس نیستن ؟؟؟!!!!

اگه من جک سال هستم- تو هم حتما جک قرنی . نه ؟

آخرین ویرایش:
یک Wallpaper از کایلینا تو PoP WW که توش بد نیست :

kaileena-thinking.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or