ی گزارش بدم از وضعیتم تو بازی بعد 67 ساعت
توی این 67 ساعت حتی یک لحظه م نبوده از بازی خسته بشم برعکس از هر ثانیه ش واقعا لذت بردم بدون اغراق، تنها مشکل بازی UI هستش ی بازی با این حجم از کانتنت که هرچی بگی داره وقتی UIش خوب نباشه و جابجای توی منوهای بازی سخت بشه واقعا پلیرو اذیت میکنه با این ی مورد کنار بیایید دیگه راه نداره عاشق بازی نشید همه سلیقه هارو پوشش میده و از هرسبکی ی چیزی داره اونم بصورت خیلی عمیق نه صرفا ی چیزه سطحی و درکل بازی ی پکیج کامل و با کیفیت از هرچیزی که توی ی بازی میخوایید هست ریویوهاشم توی استیم فک کنم گواه همین باشه (چندسالی بود ی mmoی very positive نداشتیم)
ی چیزیم درمورده بخشه mmoی بازی بگم برای اونای که این بخشه بازی براشون اولویته، توی کامیونیتی mmo بازا خیلی ساله همه از این مینالن mmo های جدید همه افتضاحن جنریکن واسه چاپیدن پلیرین و این سبک دد شده هیچ ایده جدیدی توش نیست و کاش برمیگشتیم اون زمان که mmo ها اصل هدفشون تعامل بین پلیرا بود فومو نداشتن همه دنبال مین/مکس کردن و کپی کردن و سریع رسیدن به اندگیم بازی نبودن و از مسیر رسیدن به اندگیم لذت میبردن و این حرفا که کاملا هم درستن، حالا الان wwm اومده دقیقا همون چیزی که ههمون سالها دنبالش بودیم رو بهمون ارائه داده نمیفهمم چرا ی سریا میگن این بازی mmo نیست و ازش رد میشن یا حتی هیت میدن دیگه چی باید اضافه میکرد تا ی mmo حساب بشه، اینکه مریض میشی باید ی پلیره دیگه بیاد هیلت کنه اینکه میوفتی زندان نیاز به ی پلیر داری که وکیل باشه بتونه ازادت کنه اینکه میتونی با ی پلیره دیگه ازدواج کنی و از اسکین هاش و باقی چیزای کازمتیکش استفاده کنی یا بهش خیانت کنی یا وفادار باشی و این همه فکشن های مختلف که بهم دیگه ربط دارن (مثلا میخوای جوین فکشن دکترا بشی ولی نمیدونی یکی از فکشن اسکمرها اسکمت کرده و دراصل جوین اون فکشن شدی

) و اینکه میتونی شاگرد داشته باشی یا شاگرد ی پلیر دیگه بشی یا مثلا توی ی برادرهود باشین یا توی گلیدتون همه باهم برین با ی باس سخت(لامصب وان شات میکنه) نوبتی فایت بدین و بقیه نگاه کنن دنبال این باشن رکورد بهتری بزنن و کلی چیزه دیگه یعنی این حجم از تعامل بین پلیرا که توی این بازی هست توی کله mmo های فعلی مارکت باهمدیگه نیستش، رید و دانجن و مودای مختلف pvp هم که داره فقط چون موقع کوئست زدن همدیگرو نمیبینن میگن mmo نیست منظورم بچه های اینجا نیست اینارو درمورد اون دسته از mmo بازای "هاردکور" گفتم که هیچوقت راضی نمیشن حتی الان که دقیقا همون چیزی دنبالش بودن اومده بگذریم
اینم ی ایونت خیلی چیل انلاین این پرنده و گوزنه هم پلیرن نتونستن درست انجام بدن ایونت رو این مریضیرو گرفتن
این یکی هم ی ایونت دیگس دیشب انواع حرفای نژادپرستی و ضد هر ملیتی توش زده میشد و ی صدای ناله هم از میکروفون یکی میومد حالا چی بود نمیدونم ایشالا که خیره

ی بنده خدایی هم وُیس های انگیزشی اون نقاش معروف اتریشی که داخل المان زندگی میکردو پخش میکرد

خلاصه همه پاره شده بودیم از خنده ولی امشب خیلی همه محترم بودن شاید چون چندتا دختر توی وُیس بودن شاید...
امشب توی pvp 1v1 رسیدم به رنگ veteran واقعا pvpش عالیه و ادرنالین خالصه حداقل 1v1ش که اینطوره حالا 30v30 و بقیه هم بیاد ببینیم اونا چطورن قطعا گرایند میکنم برای لجند(دو رنک بالاتر از این) البته میدونم قراره پاره شم از بعده sliver سطح بازیکنا ی دفعه خیلی رفت بالا، تنها مشکل وقتیه میوفتی با یکی اونوره دنیا پینگ رسما سرویس میکنه ادمو امیدوارم این پچی که گفتن هرچی زودتر بیاد
با نت شاتل و شلتر راحت وصل میشه بدون هیچ مشکل.
بازی هم زیباس هم بشدت هوای پلیرو داره هرجا بری هر کار کنی قویتر بشی جدا از اینکه استوری مود هم داره عملا بدون دمیج خوردن میشه بازیو تموم کرد.
هی میرم تو بازی هی افت فریم اذیتم میکنه پیش خودم میگم آقا یکم صبر کن آپدیت بگیره بازی بعد بیا و میام بیرون باز دلم قبول نمیکنه میرم داخل

دوستانی که مثل بنده رو فایو میخواهن پلی بدن اگه حساسن رو این موضوع افت فریم زیاد و نسبتا شدید فعلا 110 گیگ دانلود نکنن که خدایی نکرده از بازی بدشون بیاد و هیترش بشن ، مخصوصا که این شرکتا بقول ماکان تو اون تاپیک crimson desert با بیل محتوا میریزن تو بازی و این بازی منوهاشم یکم بد قلق خلاصه تا دستتون بیاد خودش 5 ساعت زمان میبره که اگه بهش پرفورمنس بد هم اضافه کنیم راحت خیلیارو زده میکنه.....مراقب باشید فقط این قسمتشو به سلامت رد کنید تازه عشق و حال بازی براتون شروع میشه.
آقا من فکر میکردم این فلاسک جون مثل دارک سولز اینا خودش پر میشه نگو باید بریم جدا بخریم دونه دونه هرکدوم 1800 تا سکه!!!!باس لول 30 انقد ترای زدم با همون لول 1 اول بازی کلا لنگ یه فلاسک بودم بزنمش ولی نمیشد ، بیشتر خودمو عذاب میدادم هی ترای میزدم

راهی داره جون نخریم الکی بشه خودمون درستش کنیم؟؟؟
راستی یه کلیپ دیدم از بازی که میشه توش انیمیشن اضافه کرد اصن پشمام ریخته بود!!!! یارو دنس فورتنایتو ایمپرت کرد ، بازی اسکنش کرد با موزیکش بعد چند ثانیه همون دنسو با موزیکشو کرکترش زد ، نمیدونم من اطلاعاتم تو این زمینه ها کمه و ندیدم همچین چیزی یا واقعا اینا یه یچیزیشون میشه که همچین قابلیتی گذاشتن تو گیم.
گل گفتی کاملا باهات درمورد ریواردینگ بودن اکسپلوریشن موافقم
توی سایتشون مشکلاته فعلی که دارن روش کار میکنن رو زدن یکیش همون پینگه یکیشم پرفورمنس ps5 بزودی درست میشه ادامه بده هرطوری شده
فلاسک هارو باید هی بسازی یا بخری(بساز ، نخر) یا راهه بهتر اینه برای ویپن دوم بری یکی از ویپنای هیلیری رو بزاری و فلاسک هارو سیو کنی واسه بعدا بازی اصلا دراین حد مین/مکس نیاز نداره ولی کارتو راحتتره میکنه نمیخواد هی بری متریال جم کنی واسه ساختن
انیمیشن اینارو نمیدونم ولی بخش ساختو سازش خیلی خوب کار شده حتی میگن ورژنی که توی چین هست(8ماه از ما جلوترن) palworld رو میذاره جیب بقلش از این نظر
---------------------
ویپن جدید هم توی چین امروز ریلیز شد و الان 3 تا ویپن از ما بیشتر دارن نامردا
اینم ویدیوش(اگه دیگه عجیب غریب روی اسپویل حساسین ممکنه باسش اسپویل باشه براتون)