Multi Platform Where Winds Meet

• Thread starter Thread starter MyJinx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Everstone Studios
تاریخ انتشار
2025
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
1001538829.jpg

عنوان Where Winds Meet اثری نقش‌آفرینی، اکشن و محیط باز با تم Wuxia هست که توسط Everstone Studio ساخته شده و NetEase وظیفه انتشار اون رو بر عهده دارد. یک بازی کاملا رایگان و F2P که در بستری از قرن دهم کشور چین جریان دارد.
دوره‌ای که شامل یک نقشه گسترده با فعالیت‌های اصلی و فرعی متنوعی میشه و بازیکن در نقش قهرمانی قرار میگیره که قابلیت شخصی سازی متنوعی داره و میتونه از فنون و اسپل‌های متنوعی در مبارزات برای کسب Level و لوت استفاده کنه.
این عنوان دارای ویژگی حائز اهمیتی بوده که دو گزینه پیش روی بازیکن قرار می‌دهد. در ابتدای بازی می‌توانید از بین مدهای Lone Wanderer و Shared Journey یکی را انتخاب کنید؛ البته که قابلیت تغییر بین هر کدام رو در هر مقطعی از بازی دارید و محدودیتی وجود نداره. Lone Wanderer حالت تک نفره بازی محسوب میشه (البته که همچنان به اتصال دائم اینترنت نیاز داره) که مثل باقی عناوین RPG شامل انواع و اقسام ماموریت اصلی و فرعی میشه که بالای حداقل صد ساعت محتوا در اختیارتون قرار میده و در عین حال شامل مد کوآپ داخل یه لابی پرایوت میشه.
گزینه بعدی Shared Journey هست که داخل این مد خبری از ماموریتهای بخش Lone Wanderer نیست ولی میتونید مثل باقی عناوین MMO کنار بازیکن‌های دیگه فعالیت‌هایی مثل دانجن، باس‌های زماندار و Raid انجام بدین که همگی فقط داخل این بخش در دسترس هستن.
برای تجربه هر کدوم از این 2 مد سولو یا MMO میتونین داخل خود بازی سویچ کنید. آیتم‌ها بین هر کدام از مدها قابلیت انتقال دارد.​

آخرین ویرایش:
با نت شاتل و شلتر راحت وصل میشه بدون هیچ مشکل.
بازی هم زیباس هم بشدت هوای پلیرو داره هرجا بری هر کار کنی قویتر بشی جدا از اینکه استوری مود هم داره عملا بدون دمیج خوردن میشه بازیو تموم کرد.

هی میرم تو بازی هی افت فریم اذیتم میکنه پیش خودم میگم آقا یکم صبر کن آپدیت بگیره بازی بعد بیا و میام بیرون باز دلم قبول نمیکنه میرم داخل :D
دوستانی که مثل بنده رو فایو میخواهن پلی بدن اگه حساسن رو این موضوع افت فریم زیاد و نسبتا شدید فعلا 110 گیگ دانلود نکنن که خدایی نکرده از بازی بدشون بیاد و هیترش بشن ، مخصوصا که این شرکتا بقول ماکان تو اون تاپیک crimson desert با بیل محتوا میریزن تو بازی و این بازی منوهاشم یکم بد قلق خلاصه تا دستتون بیاد خودش 5 ساعت زمان میبره که اگه بهش پرفورمنس بد هم اضافه کنیم راحت خیلیارو زده میکنه.....مراقب باشید فقط این قسمتشو به سلامت رد کنید تازه عشق و حال بازی براتون شروع میشه.

آقا من فکر میکردم این فلاسک جون مثل دارک سولز اینا خودش پر میشه نگو باید بریم جدا بخریم دونه دونه هرکدوم 1800 تا سکه!!!!باس لول 30 انقد ترای زدم با همون لول 1 اول بازی کلا لنگ یه فلاسک بودم بزنمش ولی نمیشد ، بیشتر خودمو عذاب میدادم هی ترای میزدم:D:D
راهی داره جون نخریم الکی بشه خودمون درستش کنیم؟؟؟

راستی یه کلیپ دیدم از بازی که میشه توش انیمیشن اضافه کرد اصن پشمام ریخته بود!!!! یارو دنس فورتنایتو ایمپرت کرد ، بازی اسکنش کرد با موزیکش بعد چند ثانیه همون دنسو با موزیکشو کرکترش زد ، نمیدونم من اطلاعاتم تو این زمینه ها کمه و ندیدم همچین چیزی یا واقعا اینا یه یچیزیشون میشه که همچین قابلیتی گذاشتن تو گیم.

بازی هم زیباس هم بشدت هوای پلیرو داره هرجا بری هر کار کنی قویتر بشی جدا از اینکه استوری مود هم داره عملا بدون دمیج خوردن میشه بازیو تموم کرد.

هی میرم تو بازی هی افت فریم اذیتم میکنه پیش خودم میگم آقا یکم صبر کن آپدیت بگیره بازی بعد بیا و میام بیرون باز دلم قبول نمیکنه میرم داخل :D
دوستانی که مثل بنده رو فایو میخواهن پلی بدن اگه حساسن رو این موضوع افت فریم زیاد و نسبتا شدید فعلا 110 گیگ دانلود نکنن که خدایی نکرده از بازی بدشون بیاد و هیترش بشن ، مخصوصا که این شرکتا بقول ماکان تو اون تاپیک crimson desert با بیل محتوا میریزن تو بازی و این بازی منوهاشم یکم بد قلق خلاصه تا دستتون بیاد خودش 5 ساعت زمان میبره که اگه بهش پرفورمنس بد هم اضافه کنیم راحت خیلیارو زده میکنه.....مراقب باشید فقط این قسمتشو به سلامت رد کنید تازه عشق و حال بازی براتون شروع میشه.

آقا من فکر میکردم این فلاسک جون مثل دارک سولز اینا خودش پر میشه نگو باید بریم جدا بخریم دونه دونه هرکدوم 1800 تا سکه!!!!باس لول 30 انقد ترای زدم با همون لول 1 اول بازی کلا لنگ یه فلاسک بودم بزنمش ولی نمیشد ، بیشتر خودمو عذاب میدادم هی ترای میزدم:D:D

راستی یه کلیپ دیدم از بازی که میشه توش انیمیشن اضافه کرد اصن پشمام ریخته بود!!!! یارو دنس فورتنایتو ایمپرت کرد ، بازی اسکنش کرد با موزیکش بعد چند ثانیه همون دنسو با موزیکشو کرکترش زد ، نمیدونم من اطلاعاتم تو این زمینه ها کمه و ندیدم همچین چیزی یا واقعا اینا یه یچیزیشون میشه که همچین قابلیتی گذاشتن تو گیم.
صفحه قبل دوستمون به هیلینگ اشاره کرده، یک نگاه بنداز شاید به دردت خورد...

ی گزارش بدم از وضعیتم تو بازی بعد 67 ساعت
توی این 67 ساعت حتی یک لحظه م نبوده از بازی خسته بشم برعکس از هر ثانیه ش واقعا لذت بردم بدون اغراق، تنها مشکل بازی UI هستش ی بازی با این حجم از کانتنت که هرچی بگی داره وقتی UIش خوب نباشه و جابجای توی منوهای بازی سخت بشه واقعا پلیرو اذیت میکنه با این ی مورد کنار بیایید دیگه راه نداره عاشق بازی نشید همه سلیقه هارو پوشش میده و از هرسبکی ی چیزی داره اونم بصورت خیلی عمیق نه صرفا ی چیزه سطحی و درکل بازی ی پکیج کامل و با کیفیت از هرچیزی که توی ی بازی میخوایید هست ریویوهاشم توی استیم فک کنم گواه همین باشه (چندسالی بود ی mmoی very positive نداشتیم)

ی چیزیم درمورده بخشه mmoی بازی بگم برای اونای که این بخشه بازی براشون اولویته، توی کامیونیتی mmo بازا خیلی ساله همه از این مینالن mmo های جدید همه افتضاحن جنریکن واسه چاپیدن پلیرین و این سبک دد شده هیچ ایده جدیدی توش نیست و کاش برمیگشتیم اون زمان که mmo ها اصل هدفشون تعامل بین پلیرا بود فومو نداشتن همه دنبال مین/مکس کردن و کپی کردن و سریع رسیدن به اندگیم بازی نبودن و از مسیر رسیدن به اندگیم لذت میبردن و این حرفا که کاملا هم درستن، حالا الان wwm اومده دقیقا همون چیزی که ههمون سالها دنبالش بودیم رو بهمون ارائه داده نمیفهمم چرا ی سریا میگن این بازی mmo نیست و ازش رد میشن یا حتی هیت میدن دیگه چی باید اضافه میکرد تا ی mmo حساب بشه، اینکه مریض میشی باید ی پلیره دیگه بیاد هیلت کنه اینکه میوفتی زندان نیاز به ی پلیر داری که وکیل باشه بتونه ازادت کنه اینکه میتونی با ی پلیره دیگه ازدواج کنی و از اسکین هاش و باقی چیزای کازمتیکش استفاده کنی یا بهش خیانت کنی یا وفادار باشی و این همه فکشن های مختلف که بهم دیگه ربط دارن (مثلا میخوای جوین فکشن دکترا بشی ولی نمیدونی یکی از فکشن اسکمرها اسکمت کرده و دراصل جوین اون فکشن شدی:))) و اینکه میتونی شاگرد داشته باشی یا شاگرد ی پلیر دیگه بشی یا مثلا توی ی برادرهود باشین یا توی گلیدتون همه باهم برین با ی باس سخت(لامصب وان شات میکنه) نوبتی فایت بدین و بقیه نگاه کنن دنبال این باشن رکورد بهتری بزنن و کلی چیزه دیگه یعنی این حجم از تعامل بین پلیرا که توی این بازی هست توی کله mmo های فعلی مارکت باهمدیگه نیستش، رید و دانجن و مودای مختلف pvp هم که داره فقط چون موقع کوئست زدن همدیگرو نمیبینن میگن mmo نیست منظورم بچه های اینجا نیست اینارو درمورد اون دسته از mmo بازای "هاردکور" گفتم که هیچوقت راضی نمیشن حتی الان که دقیقا همون چیزی دنبالش بودن اومده بگذریم

اینم ی ایونت خیلی چیل انلاین این پرنده و گوزنه هم پلیرن نتونستن درست انجام بدن ایونت رو این مریضیرو گرفتن :))
این یکی هم ی ایونت دیگس دیشب انواع حرفای نژادپرستی و ضد هر ملیتی توش زده میشد و ی صدای ناله هم از میکروفون یکی میومد حالا چی بود نمیدونم ایشالا که خیره:)) ی بنده خدایی هم وُیس های انگیزشی اون نقاش معروف اتریشی که داخل المان زندگی میکردو پخش میکرد:)) خلاصه همه پاره شده بودیم از خنده ولی امشب خیلی همه محترم بودن شاید چون چندتا دختر توی وُیس بودن شاید...:D
امشب توی pvp 1v1 رسیدم به رنگ veteran واقعا pvpش عالیه و ادرنالین خالصه حداقل 1v1ش که اینطوره حالا 30v30 و بقیه هم بیاد ببینیم اونا چطورن قطعا گرایند میکنم برای لجند(دو رنک بالاتر از این) البته میدونم قراره پاره شم از بعده sliver سطح بازیکنا ی دفعه خیلی رفت بالا، تنها مشکل وقتیه میوفتی با یکی اونوره دنیا پینگ رسما سرویس میکنه ادمو امیدوارم این پچی که گفتن هرچی زودتر بیاد

گل گفتی کاملا باهات درمورد ریواردینگ بودن اکسپلوریشن موافقم
توی سایتشون مشکلاته فعلی که دارن روش کار میکنن رو زدن یکیش همون پینگه یکیشم پرفورمنس ps5 بزودی درست میشه ادامه بده هرطوری شده
فلاسک هارو باید هی بسازی یا بخری(بساز ، نخر) یا راهه بهتر اینه برای ویپن دوم بری یکی از ویپنای هیلیری رو بزاری و فلاسک هارو سیو کنی واسه بعدا بازی اصلا دراین حد مین/مکس نیاز نداره ولی کارتو راحتتره میکنه نمیخواد هی بری متریال جم کنی واسه ساختن
انیمیشن اینارو نمیدونم ولی بخش ساختو سازش خیلی خوب کار شده حتی میگن ورژنی که توی چین هست(8ماه از ما جلوترن) palworld رو میذاره جیب بقلش از این نظر
---------------------
ویپن جدید هم توی چین امروز ریلیز شد و الان 3 تا ویپن از ما بیشتر دارن نامردا
اینم ویدیوش(اگه دیگه عجیب غریب روی اسپویل حساسین ممکنه باسش اسپویل باشه براتون)

آخرین ویرایش:
دیشب بریکترو به سطح 6 اومد و باهاش ی دانجن یا بهتره بگیم ی نمیچه رید 10 نفره هم اومد ی 4 ساعتی زمان برد تا تونستم با پلیرای رندوم و مچمیکنیگ کلیرش کنم انتظارشو نداشتم توی این سطح همین ریدی ببینم فک میکردم میریم تو وان شات میکنیم و میاییم بیرون ولی چندتا مکانیک خیلی خوب داشت تازه این رید لول 51 بود ریدای اندگیم مطمئنم از اینم بهترن و تنها نگرانیم که اندگیم بود هم برطرف شد من از این میترسیدم بازی نخواد باس فایتای درست کنه که مکانیک داشته باشن و نیاز به همکاری بین پلیرا باشه و و صرفا باس هارو طوری طراحی کنن که دمیجشون زیاد باشه و سختی فایت فقط داژ دادن و پری کردن باشه و بخوان سختی باس رو بیشتر ببرن سمته سولزلایکی بودن ولی اصلا اینطور نبود، هردوتا فایت طوری بودن که اگه دو سه تا هیت از باس میخوردی طوری نمیشد هیلیر سریع هیل میکرد ولی اگه ی مکانیک رو پرفکت انجام نمیدادی اگه فردی بود خودت وان شات میشدی اگرم برا گروه بودن کل گروه وایپ میشدن خلاصه که خیلی حال داد حتما این رید رو ی ترای بزنید حتی اگه بیشتر بخش سولو بازی براتون اهمیت داده
--------------
1v1 arena هم رنکم رسید grandmaster فقط دوتا رنکه دیگه مونده legend و mythic که تایتل میده امیدوارم بتونم برسم میتیک8->
--------------
بعد از مدتها دوباره با ازمونگلد موافقم:D کاملا درست میگه وقت داشتین ببینید

دیشب بریکترو به سطح 6 اومد و باهاش ی دانجن یا بهتره بگیم ی نمیچه رید 10 نفره هم اومد ی 4 ساعتی زمان برد تا تونستم با پلیرای رندوم و مچمیکنیگ کلیرش کنم انتظارشو نداشتم توی این سطح همین ریدی ببینم فک میکردم میریم تو وان شات میکنیم و میاییم بیرون ولی چندتا مکانیک خیلی خوب داشت تازه این رید لول 51 بود ریدای اندگیم مطمئنم از اینم بهترن و تنها نگرانیم که اندگیم بود هم برطرف شد من از این میترسیدم بازی نخواد باس فایتای درست کنه که مکانیک داشته باشن و نیاز به همکاری بین پلیرا باشه و و صرفا باس هارو طوری طراحی کنن که دمیجشون زیاد باشه و سختی فایت فقط داژ دادن و پری کردن باشه و بخوان سختی باس رو بیشتر ببرن سمته سولزلایکی بودن ولی اصلا اینطور نبود، هردوتا فایت طوری بودن که اگه دو سه تا هیت از باس میخوردی طوری نمیشد هیلیر سریع هیل میکرد ولی اگه ی مکانیک رو پرفکت انجام نمیدادی اگه فردی بود خودت وان شات میشدی اگرم برا گروه بودن کل گروه وایپ میشدن خلاصه که خیلی حال داد حتما این رید رو ی ترای بزنید حتی اگه بیشتر بخش سولو بازی براتون اهمیت داده
--------------
1v1 arena هم رنکم رسید grandmaster فقط دوتا رنکه دیگه مونده legend و mythic که تایتل میده امیدوارم بتونم برسم میتیک8->
--------------
بعد از مدتها دوباره با ازمونگلد موافقم:D کاملا درست میگه وقت داشتین ببینید
من امشب بازی میگیرم
میشه یه توضیحی درباره کلاس ها بدی

• Like
Reactions: Kaiki
من امشب بازی میگیرم
میشه یه توضیحی درباره کلاس ها بدی
بنازم جات واقعا خالی بود
3 تا روله تانک هیلر دمیج دیلر رو که طبق معمول داره ولی کلاس طور نیست مثله نیوورلد کلاست رو ویپن هات تعیین میکنن 2تا ویپن هم میتونی استغاده کنی. این ویپن ها خودشون کلاس بندی دارن مثلا 2 تا شمشیر داریم یکیش هایبرید رنج و میلی هست اونیکی واسه بیلید انداختن و دمیج اورتایم یا مثلا دوتا چتر داریم یکیش واسه اف هند هیلراس سویچ میکنن رو چتر ابیلیتشو میزنن برمیگردن روی ویپن اصلی اون یکی چتر برای مین هند dps هاس خوده بازی هرکدوم از این ویپن هارو کلاس بندی کرده و پیشنهاد میشه طبق همون پیش بری مثلا اگه میخوای از شمشیر برای دمیج استفاده کنی ویپن دوم رو از ی کلاس دیگه برنداری چرا ؟ چون هرکدوم از این کلاس بندی ها طبق ی استت خاص اسکیل میشن مثلا شمشیر اگه اشتباه نکنم با bambocut اسکیل(scale) میشه حالا اگه شما ویپن دومت چیزی باشه که با ی کلاس بندی دیگه اسکیل بشه اینجوری فقط داری یکیشو قوی میکنی این موردی که گفتم برای مید گیم / اندگیمه pve هست نه شروع بازی یا pvp توی pvp که انواع ویپن کمبو های عجیب و خاصو میبینی هرکی باتوجه به پلی استایل خودش یکیو انتخاب میکنه دلیلی هم که اون بحثه اسکیل اینجا اهمیت نداره اینه توی pvp معمولا ی ویپن برای دمیج دادنه و اون یکی برای utility و شما فقط اونی که واسه دمیج دادن هست رو قوی میکنی
برای شروع هم چون بازی باس هاش سخته و بیشتر انگار داری ی سولزلایک بازی میکنی پیشنهاد میشه ویپن دوم رو ی ویپن هیلینگ برداری مثلا fan همون اول ی npc هست که با سر توی سنگ گیر کرده اینو که درش بیاری و کوئستشو انجام بدی بهت ی انتخاب میده که میتونی بین 4 تا ویپن یکیو انتخاب کنی، گرفتن بقیه ویپن ها راحته و با یکم بازی کردن میتونی بری دنبالشون و این انتخاب دائمی نیست
حالا راجه اینکه کدوم ویپن و کدوم کلاس اون ویپن رو برداری یا کدوم رول رو میخوای بازی کنی باید بری ویدیو ببینی که از کدوم خوشت میاد من فقط میتونم بهت بگم چی برا چی خوبه که ترجیح میدم این کارو نکنم چون بازی اونقدرا نیازی به مین/مکس نداره پس هرچی خودت عشق میکنی بازی کن تا چیزی که خوبه ولی تو خوشت نمیاد، توی pvp میتونم 100% بهت بگم فقط اسکیل مهمه، جلوی هر بیلدی بیوفتی که پلیره خوبی باشه میگی این بیلد opهستش ولی دراصل پلیر مهمه همه بیلدا وقتی درست بازی بشن توی pvp میتونن واقعا opبنظر بیان جوری که بگی اینو نمیشه کاریش کرد بعد ی مچ میوفتی جلوی یکی که همون بیلدو بازی میکنه ولی اونقدر توش خوب نیست اونوقت به خودت این چی بود من ازش باختم درحالی که تو از پلیر باختی نه بیلد یا برعکس
واسه من هى ارور ميده failed to login acount
چه كنم؟
vpn بزن یا دی ان اس شلتر هم جوابه منم از vpn سویچ کردم روی همین ب توصیه دوستان و خیلی خوبه

واسه من هى ارور ميده failed to login acount
چه كنم؟
سلام داداش
ی راه حلی پیدا کردم بدون دی ان اسی یا چیزی بشه اینو رد کرد!
تو منو اصلی گزینه اول start رو هی اسپم کلیک کن خودش خودبخود رد میکنه و وصل میشی!البته من رو پی سی بازیش میکنم

یه آپدیت داده به نظرم راحت تر کانکت میشه، من با شلتر وصل میشم، وقتی اومد منو باید روی استارت ضربدر بزنید کمی صبر کنید یه نوشته میاد بعد با دایره برگردید و دوباره ضربدر بزنید میره تو بازی

سلام داداش
ی راه حلی پیدا کردم بدون دی ان اسی یا چیزی بشه اینو رد کرد!
تو منو اصلی گزینه اول start رو هی اسپم کلیک کن خودش خودبخود رد میکنه و وصل میشی!البته من رو پی سی بازیش میکنم
الان من تست زدم، تایید می‌کنم. انقدر روی استارت زدم، هی پیغام می‌داد که کلاینت رو ریستارت کن ولی آخر سر بعد ۱۰ بار استارت زدن رفت داخل بازی. شاید اینجوری آفلاین وارد می‌شه، نمی‌دونم.

• Like
Reactions: Kaiki
زمان لانچ فکر کنم بازی تاپیک نداره الان پیداش کردم تاپیکشو
اگه مشکل کانکت شدن دارید دی ان اس پولی بخرید من یکی دو روز با دی ان اس شکن بازی میکردم خیلی اذیت میکرد تو کانکت شدن چون رایگان شکن محدودیت سرعت داره بقیه رایگانا هم کار نمیکردن بعدش جیم اسپبد خربدم و ازون موقع راخت پلی میدم. اگه دنبال ارزونتر هستید توربو دی ان اس زمان لانچ کار نمیکرد ولی بعد چند روز پیام دادن که فیکسش کردن برای این بازی که من چون جیم اسپبد رو خریده بودم دیگه توربو رو تست نکردم یه تست بگیرید توربو هزبنش کمتره اگه بدون مشکل کار کنه (پشتیبانیش گفت بقیه تست کردن اوکی بوده)
درمورد خود بازی هم واقعا باید بگم اگه هنوز نرفتید همین الان دانلودش کنید فوق العادس. روز اول که دیدم گفتن ۱۵۰ ساعت کانتنت داره با خودم گفتم خب ۳۰ ساعت بخش داستانی و با ارزششه بقیش گرایند و چیزای بی ارزشه دیگه. الان حدود ۸۰ ساعت پلی تایم دارم هنوز نصف بخش داستانی هم تموم نکردم از نظر کانتنت بی نظیره همه چیز با ارزشه من طبق عادتم تو بازیا خیلی چیزارو مثل کشتن انمی های ساده و گل و گیاهارو کالکت نمیکردم بعدا فهمیدم کوچکترین چیزا هم با ارزشن و معمولا برای اپگرید چیزای مهم و بخشای مهم استفاده میشن همه چیز بازی تا اینجا عالی بوده تازه من کلا بخش تک نفره رو پلی میدم بخش مولتی پلیر انقدر کانتنت داره که یه گیم جداست برای خودش
درمورد گیم پلی بخوام بگم اولین چیزی که تو اکسپلور نظرمو جلب کرد حس و حال زلدا botw بود هر نقطه یه چیز جدید داره کلی چیزای پنهان هستن و خیلی از اسکیلای مهم از گشتن تو محیط بدست میاد مبارزات تقریبا تو سبک وولانگ و رابز اف رونین هست و سلاح ها تنوع خوبی دارن. کلا خیلی از بخشای مختلف بازی از بازیای دیگه الهام گرفته شدن که الان خاطرم نیست ولی خیلی خوب ساخته شده رفرنس های زیادی هم به فیلم افسانه ای kung fu hustle هست داخل بازی.
درکل خیلی بهش امیدوارم و مشتاقم ببینم تو اپدیتای بعدی چیا اضافه میکنن کاربرای چینی میگفتن سازنده ها شدیدا به حرف پلیرا گوش دادن و تو نسخه چینش خیلی از ضعفارو بهبود دادن و خیلی چیزا اضافه کردن
طبق گفته کاربرایی که ورژن چینو رفتن احتمالا با ریست پس فردا که لول کپ برداشته میشه یه سری کانتنت جدید هم اضافه میشه و دیگه لول کپ نداریم تا ۷۵ احتمالا باز میشه
الان من تست زدم، تایید می‌کنم. انقدر روی استارت زدم، هی پیغام می‌داد که کلاینت رو ریستارت کن ولی آخر سر بعد ۱۰ بار استارت زدن رفت داخل بازی. شاید اینجوری آفلاین وارد می‌شه، نمی‌دونم.
رو پی سی رو نمیدونم ولی رو کنسول استارت اول اگه دی ان اس ضعیف نباشه notice هارو لود میکنه یه چند ثانیه طول میکشه بعدش گزینه resume میاد که درجا مبره داخل بازی تجربه ای که من داشتم اگه منو استارت گیر میکنید و اذیت میکنه مشکل از دی ان اسه چون با شکن این مشکلو داشتم و خیلی خیلی اذیت میکرد اکثر وقتا کلا گیر میکرد رو استارت

آخرین ویرایش:
رو پی سی رو نمیدونم ولی رو کنسول استارت اول اگه دی ان اس ضعیف نباشه notice هارو لود میکنه یه چند ثانیه طول میکشه بعدش گزینه resume میاد که درجا مبره داخل بازی تجربه ای که من داشتم اگه منو استارت گیر میکنید و اذیت میکنه مشکل از دی ان اسه چون با شکن این مشکلو داشتم و خیلی خیلی اذیت میکرد اکثر وقتا کلا گیر میکرد رو استارت
روی پی‌سی من بدون دی‌ان‌اس با همون چندبار استارت زدن رفتم داخل. با شکن که خیلی راحت اتفاقا لود می‌شد و فرت می‌رفت داخل بازی.
بسته به هر ISP هست. من شاتل بودم و کلا شرکتی هست که به گیمرها اهمیت می‌ده (حالا بقیه چیزها داغون باشه، کار ندارم). خیلی از بازی‌ها رو بدون dns می‌رفتم.

در هر صورت بازی رو بنده پاک کردم، فقط خواستم بگم که من گیر نمی‌کردم آنچنان :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or