What we can expect from Sony E3 press conference ؟

فقط و فقط FF versus XIII گفته بودن مبارزاتش real-time شده :love: :love: :love: ff از نوع real-time چه شود :biggrin1: (اصطلاحش real-time هست دیگه؟ :-")
البته gt 5 هم که جای خود داره :biggrin1:
جوون من ریل تایم شده ! اگه ایندفعه گیم پلی ازش نشون ندن باید برن بمیرن !
فقط GT5 ! قرن هاست منتظرشم :biggrin1:

موافقم پدر بزرگ :biggrin1:
به جان خودم اگه صبر ایوب هم اینقدر که ما منتظر GT5 بودیم , می شد بی خیالش می شد می رفت اسمشو عوض می کرد :biggrin1:
.........................................................
خوب من که با GT5 کاری نداشتم با FF کار داشتم :biggrin1:
فقطم اون تیکه رو نقل قول کردم :-"
کلا با ماشین حال نمیکنم این بیاد جهت گرافیکش میخرم :biggrin1:
FF الان خونه نیستن فردا تشریف بیارید :biggrin1: به خاطر پدربزرگش گفتم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به جان خودم اگه صبر ایوب هم اینقدر که ما منتظر GT5 بودیم , می شد بی خیالش می شد می رفت اسمشو عوض می کرد :biggrin1:
خوب من که با GT5 کاری نداشتم با FF کار داشتم :biggrin1:
فقطم اون تیکه رو نقل قول کردم :-"
کلا با ماشین حال نمیکنم این بیاد جهت گرافیکش میخرم :biggrin1:

پست اول ویرایش شد..

Rumor :

• اخیرا شایعات زیادی در مورد نمایشSuccessor جدید PSP در E3 امسال به گوش میرسد.یکی دو هفته پیش منبعی از افزایش قابل توجه برنامه های مارکتینگ و بازاریابی برای سه ماهه اخر سال (Oct - Dec) از طرف دو ناشر کلیدی خبر داده بود.همچنین یکی از مسئولان ناشری که نامش فاش نشده به همین منبع گفته بود که این ناشر منتظر انونس رسمی از طرف سونی جهت اعلام برنامه هایشان برای پلتفرم جدید سونی در E3 هستند.هر چند اشتباه یا صحیح بودن این حرکت جای بحث زیادی دارد ,بهرحال نینتندو کاملا اماده نمایش 3DS است ,باید ببینیم اقدام سونی چی خواهد بود؟

در مورد PSP2 واقعآ بعیده سونی همچین کاری رو حداقل به این زودی بکنه ! با اینکه خیلی شایعه پشتش هست ولی با معرفی PSP2 رسمآ معرفی بازیهای PS3 و از همه مهم تر Move زیر سایه میره. از اون طرف هم فکر کنم (مطمئن نیستم) بخش بازی سونی سود زیادی نداره و بیشتر ضرر میده (بازم میگم مطمئن نیستم !) و در این شرایط معرفی یه کنسول جدید خیلی سخته !
اقدام نیتنندو هم خیلی عجیبه. وقتی DSـش داره انقدر راحت بهترین فروش ممکن رو میکنه , چرا باید یه کنسول دستی جدید بسازه ؟! واقعآ نمی فهمم !!

آریا جان منم موافقم یه جورای یه جورای نه دیگه بعد این چند وقته دیگه معتقدم باید بخش بازی ها وسرگرمی سونی به سود دهی رسیده باشه .

موافقم برای این که به نظر من با کم کردن قیمت PSP ,PSP GO بازم میشه این دو کنسول رو زنده کرد اما اگه بخواد PSP 2 رو بده بر میگرده به حرکت DS که کنسول جدیدش رو روانه بازار کرده که به نظر من تعصیر داشته تو فروش PSP .

بازم اگه PSP 2 رو میده امید وارم انقدر قوی باشه که بازی های PS2 که هیچی یک نیمچه قدرت زیادی داشته باشه که بشه با دو آنالوگ باشه که بهتر میشه که واقعا آینده دار باشه نه یه شکل جدید PSP که مدل های مختلفش خیلی افراد رو گیج کرده حالا DS ها باهم فرق دارن اما PSP ها نه .

البته یه چیزی یادم افتاد شاید سونی همون روشی که روی PS3 انجام داده بر روی یه PSP جدید انجام داده تا کنسولش کپی خور نشه و سود بیشتری در بازار PSP داشته باشه اما در کل در فروش PSP کلا به نظر من براش سود هستش بعد این همه وقت.

آخرین ویرایش:
در مورد PSP2 واقعآ بعیده سونی همچین کاری رو حداقل به این زودی بکنه ! با اینکه خیلی شایعه پشتش هست ولی با معرفی PSP2 رسمآ معرفی بازیهای PS3 و از همه مهم تر Move زیر سایه میره. از اون طرف هم فکر کنم (مطمئن نیستم) بخش بازی سونی سود زیادی نداره و بیشتر ضرر میده (بازم میگم مطمئن نیستم !) و در این شرایط معرفی یه کنسول جدید خیلی سخته !
اقدام نیتنندو هم خیلی عجیبه. وقتی DSـش داره انقدر راحت بهترین فروش ممکن رو میکنه , چرا باید یه کنسول دستی جدید بسازه ؟! واقعآ نمی فهمم !!
البته زیر سایه قرار گرفتن بازیهای PS3 و MOVE موافق نیستم مثلا همین نینتندو 3DS رو (که مطمئنا خیلی پر سروصداتر از PSP2 خواهد بود) در E3 معرفی میکنه در کنارش کلی بازی بزرگ (Zelda و...) و Virtual Sensor نمایش میده.
موضوع اينه که بخش Network Product and Services Division که شامل بخش بازي سوني هم ميشه به شدت زيان ده بوده , سونی تازه کم کم داره با پایین اوردن هزینه ساخت PS3 ضررهای این بخش رو کم میکنه با این حال فکر نمیکنم به این زودی دردسر دیگه ای برای خودش به وجود بیاره.یعنی در صورت عرضه چنین کنسولی و عدم موفقیت بخش بازی سونی کاملا متزلزل میشه.از اون طرف تلاش برای ساخت PSP2 هزینه های هنگفتی رو برای بخش (Research & Development) می طلبه.باز در صورت عرضه PSP2 یک سخت افزار جدید در اوایل عرضه بیش از هر چیز توجه و حمایت کامل از طرف استدیوهای داخلی سونی رو میخواد که اگر به همین نوشته چند صفحه قبل مراجعه کنیم میبینیم که کاملا بر روی PS3 متمرکز شدند.عدم عرضه Successor بعد از شش سال هم مشکلات خاص خودش رو به دنبال داره.. به نظر خودم هم این حرکت کار اشتباهیِ.
بهرحال این موضوع نیازمند بحث زیاد و عمیقِ...

آخرین ویرایش:
این عکس ظاهرا Fake هست ! اما به طور کل خیلی از عنوان ها و برنامه هاش زیاد دور از ذهن نیست و دیدنش ضرر نداره :

E3Lineup.jpg

این عکس ظاهرا Fake هست ! اما به طور کل خیلی از عنوان ها و برنامه هاش زیاد دور از ذهن نیست و دیدنش ضرر نداره :
ّFlower revenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak move ??????????????????

make . believe . move ?!?!?!?!?!?!
WTF

این مزخرفات رو کی درست کرده ... طرف همه رو مثل خودش احمق فرض کرده ( Killzone2+ ..... WTF )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این مورد هم الان به چشمم خورد 360 micro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or