What we can expect from Sony E3 press conference ؟

من به شخصه بيشتر منتظر يه چيز درست حسابي از FFV XIII هستم.
البته KZ3 هم دوباره يه چيزي مثل سال 2005 پخش كنن همه برن تو كف حال ميده :biggrin1:.
البته يه چند تا IP جديد كه لو نرفته باشه روكننم خوبه.

*وير:
البت يادم نبودكه بايد GT5 بتركونه !!!

الان کجا رفتن ؟ یکم توضیح بده ;)

دقیقا بزار ببینم میگم . اما از اون جا که عکس بک گراند PC م از وقت تعویض استدیو این هستش واقعا باحال بود هر کی رو که دیدم از این عکس خوشش امد .

فکر نکنم شهرش رو عوض کرده باشه فکر کنم فقط محل خود استدیو رو تغییر داد که استدیوش بزرگ تر بشه اون جوری که یادمه تو خود سایتش هم عکس های مکان جدیدش بود هم عکس مکان قدیمیش که خودشون نوشته بودن.

4385467147_cafb15615f.jpg

خوب اینم چون دیدم عکس فضای خالیش رو میدونم عکس های جدید هستش .

company_feature.png

منبع

Naughty Dog Moving Into New, Larger Studio

Uncharted developer picking up a new "kennel."

By Kat Bailey, 02/26/2010

• 0diggsdigg
  • 0

media

It seems that Naughty Dog has truly arrived. With the massive success of Uncharted 2, the studio is moving to a "bigger, better kennel."
"We've built out our new studio from a raw and open floorplan to a killer new studio that provides us with more flexibility in space, layout and adjusting to fluctuating staffing needs - not to mention there are some significant upgrades to help us keep developing cutting-edge, award-winning games," a representative posted in the official blog.
Naughty Dog has included a few shots of the new space over on Flickr. It's still pretty rough, but no doubt they'll whip the new place into shape in short order. No word on what their next project will be. One thing is certain though -- we won't have to wait long for Uncharted 3

آخرین ویرایش:
مثل اینکه باید منتظر یک نمایش عالی هم از LBP باشیم!

من بیشتر از هر چیزی دوست داشتم SC4 و J&D IV معرفی بشه! ولی مثل اینکه نمیشه! اولی داره روی INFAMOUS 2 کار میکنه دومی هم که میگید نقل مکان کرده! :d
البته منتظر نمایش R3 و KZ3 هم هستم!

اگر ICO و SotC هم برای PS3 تایید بشه بسه! :d

چیز دیگه ای میل ندارم؟ :d

البته در کنار همه این ها اگه کوجیما هم یک بازی جدید معرفی کنه بد نمیشه چون PW که تموم شد و تو پروژه دیگه هم گفته خیلی دخالت نمیکنه و این بشر هم که بیکار نمیشینه:d
به کل یادم رفته بود! ایشون بعد از دیدن MW 2 چیزی فرمودند! :d پس بازی کوجیما هم ممکنه باشه! این بشر 20 تا بازی داره با هم می سازه یکیش رو میزاره کنار میره سراغ اون یکی، فکر نکنم هیچکدومش رو تموم کنه :d

آخرین ویرایش:
امیر تقریبا میشه گفت هیچی رو جا نداختی:biggrin1: من بیشتر از همه منتظرم ببینم تو کنفرانس سونی LBP جدید چی هست و آیا KZ3 معرفی میشه یا نه؟ البته در کنار همه این ها اگه کوجیما هم یک بازی جدید معرفی کنه بد نمیشه چون PW که تموم شد و تو پروژه دیگه هم گفته خیلی دخالت نمیکنه و این بشر هم که بیکار نمیشینه:biggrin1:

فقط و فقط و فقط GT5 :love:
یعنی میشه بعد از این همه سال انتظار بتونم این بازی رو انجام بدم ؟ :-"
بعد از GT5 منتظر Mafia II ( چه ربطی به سونی داره ؟ :دی ) و FF V XIII هستم .

فقط و فقط FF versus XIII گفته بودن مبارزاتش real-time شده :love: :love: :love: ff از نوع real-time چه شود :biggrin1: (اصطلاحش real-time هست دیگه؟ :-")
البته gt 5 هم که جای خود داره :biggrin1:

امیدوارم امسال شماره ی سوم بازی های resistance , killzone معرفی بشوند. resistance 2 به نظر من یکی از بهترین fps تو این چند سال بود که یک سری ضعفها را دارا بود مثل داستان نه چندان قوی و طراحی نامناسب سفینه ی کایمرا ها که اگر در این نسخه برطرف بشوند با یکی از بهترین عناوین اول شخص طرف خواهیم بود.

از این به بعد تا روز برگزاری کنفرانس پست اول با اخبار و شایعات جدید به روز میشه.
News :

• Sony رسما LBP 2 رو اعلام و اولین اطلاعات از بازی را فاش کرد.با توجه به اینکه بازی برای اواخر 2010 در نظر گرفته شده باید منتظر نمایش کامل از بازی در E3 باشیم.با اطلاعاتی که از بازی فاش شده و توانایی که از MM سراغ داریم احتمالا همانند E3 07 انواع جایزه های E3 را درو خواهد کرد.
Rumor :

• سایت PSInsider مدعی شده که از طریق یک منبع نزدیک به سونی از معامله ای بزرگ بین سونی و یک شرکت بازیسازی مطلع شده است.به گفته منبع شایعه این بازی قرار است در E3 امسال رونمایی شود و از نظر بزرگی ان را با انونس GTA:San Andreas (که به صورت انحصاری زمانی معرفی شد) مقایسه کرده است.البته منبع اضافه میکند که مقایسه اون با انونسمنت GTA:SA لزوما به معنای این نیست که این بازی از طرف R* خواهد بود.بهرحال مشخص نیست این بازی چی میتونه باشه; انحصاری کردن زمانی یک عنوان بزرگ؟ یا مولتی کردن یکی از انحصاریهای کنسول رقیب؟!(این شایعه یک ماه پیش پخش شد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or