Web Comics!!

من متاسفانه توانایی ندارم که همه عکسها رو جای دیگه آپلود کنم.بابا منم دایال آپ دارم.تازه اونم 33.6 کیلو بیت!!!زورم نمیرسه.....
پنی آرکید هم تا دقایقی بعد.....

logo.png

Penny Arcade

Makes You Fun But Does NOT Make You Laugh

پنی آرکید....
شاید اگه لقب قدیمیترین کامیک بازی رو به اون بدیم اشتباه نکردیم.چرا که این کامیک توسط مایک کراهولیک Mike Krahulik و جری هالکینز Jerry Holkins در اواخر سال 1998 !!!! طراحی و نوشته شد.
در واقع ششاید تنها کامیکی که نویسنده و طراحش دونفر هستند.
البته شاید یکی از دلایلی که این کامیک رو کمی بی نمک میکنه همین دلیل باشه.چون احتمالا نویسنده نمیتونه هدفش رو به خوبی به طراح برسونه یا طراح توانایی طراحی چیزی که نویسنده میخواد نداره.
اما کامیک به اندازه کافی پرطرفدار هست.شاید اگه Ctrl-Alt-Delete نبود پرطرفدارترین کامیک بازی میشد.
کامیک به کلی حول دو کاراکتر بی نام میچرخد که تمثیلی از خالقهای آنها هستند ولی هیچ نامی ندارند.شاید همین باعث میشود که افراد رابطه قلبی با آنها ایجاد نکنند.
کار اونها چیه؟
خوب شاید بهترین مثال براشون کلیله و دمنه باشه!!!
چرا که اونها مثل اون دو تا شغال میشینند و برای همدیگه جای داستان، بازی تعریف میکنن.و البته خودشون رو توی بازیها شرکت میدن.
در طول زمان کاراکترهای ثابت دیگه ای هم اضافه شدند مثل چند موجود عجیب غریب و هوشمند که تمثیلی از حیوان خانگی هستند.
و یک مادر؟!!!
جالبه که بدونین نویسنده این کامیکها گیمری هست که نه تنها زن داره بلکه بچه هم داره!!!!(بازم یه پارادوکس دیگه....قانون هیچ گیمری زن نمیگیره رو نقض میکنه!!!)
این کامیک هم مثل بقیه از نظر فنی رو به صعود گذاشته و هرسال زیباتر و کمی با نمکتر میشه.
البته بد نیست بدونید این قدمت در دنیای بازی برای اون ارج و قربی هم ایجاد کرده تا جایی که حاضر شده با جک تامپسون هم درگیر بشه.
پنی آرکید هر از گاهی یک مجموعه کامیک مختص هربازی با عنوان "پنی آرکید تقدیم میکند.." Penny Arcade Presents منتشر میکند که در لینک زیر موجود هستند:
Penny Arcade Presents
بد نیست که حتما نگاهی بهش بندازین.کامیکهای جالبی از اسپلینتر سل و وارکرفت و فارکرای و ... دارن.
دیگه نکته دیگه ای نمیمونه....
حسن ختام هم چندتا کامیکه.که البته زیاد جالب نیست...

_________
Dial Up Users
20000126h.jpg
Problem With Answering Machine(2 piece)
20000128h.jpg

20000209h.jpg
________
Chineeeeese
20040105h.jpg
_______
20040109h.jpg
______
Grow A Beard میگم این فرنگیا چقدر دیر (....) میشن.
20040128h.gif
________
Split Jump البته من با این کامیک مخالفم.من خودم این کارو تا مدتهای زیادی میتونم انجام بدم.
20040130h.gif
________
20040206h.gif
_________
Marvel Creatures
20040209h.jpg
________
نظر دشمنان شما در بازی Metroid
20040211h.jpg
ّfaith
20040220h.jpg
________
Dungeon Seige:The Movie
20040225h.jpg
_______
Men Behind Warcraft
20060616.jpg
-----------------------------------------------
امیدوارم خوشتون اومده باشه(فقط امیدوارم!!!)
Everyone say Welcome to the new incoming WebComic:
The Fail

احتمالا ایشون هم مثل من توی تشکر دادن قصد رکوردگیری دارند!!!
گرچه من این عادت رو گذاشتم کنار و تا الان موفق به انجام 4 تشکر شدم!!!
باتشکر...(نظرات کم شد)

حالا گفتیم تشکر کن ولی نه دیگه مثل امین که وقتی میبینه یه مدیر میگه سلام سریع بهش تشکر میزنه!!!(با برره ای ها نشست و برخاست داره!!)
اونم گفتم چون واقعا خودم یه زمانی به همون دلیلی که گفتم خسیس بازی در میاوردم الان پشیمون شدم.دیگه خواستم علاج واقعه قبل از اتفاق و نوشدارو قبل از مرگ Slip-knot
گرچه منم اون کار تشکر نزدن رو از پرهام Parham-safa یاد گرفتم!!!!
ّاگه مشکلی پیش نیاد Fail رو فردا آخر شب یا حداکثر پس فردا مینویسم میدم روی سایت.
کامیکش هم بد نیست...قشنگه.
باتتشکر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or