Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
خب دوستان من بازی رو روی 360 تموم کردم و اون دوستمون که چندروز پیش درمورد اینکه زودتر بازی به دستش رسیده بود دروغ گفته بود/:) چون همچین پایانی نداشت.ودراخر بگم که پایان بازی جوری تموم شد و غیر مستقیم اعلام کرد که باید منتظر انتشار سالانه این بازی از سوی یوبی باشیم:d

بازي چقدر طول ميكشه مراحل داستانيش؟؟؟

از نظر خانوادگي بودن چطوره؟؟؟ اولاش هم داره يا فقط اخراش و وسطاشه؟؟؟

نمرتون از ١٠ بهش؟؟؟ از gta بهتره؟؟

بازي چقدر طول ميكشه مراحل داستانيش؟؟؟

از نظر خانوادگي بودن چطوره؟؟؟ اولاش هم داره يا فقط اخراش و وسطاشه؟؟؟

نمرتون از ١٠ بهش؟؟؟ از gta بهتره؟؟
والا چون هول هولکی بازی کردم واقعا تایم نگرفتم ولی راضی کنندس از لحاظ صحنه که خوب تو خیابون چیز صحنه داری نیست و کلاب هم نداره(توی مراحل هست)ولی تو چندتا مرحله هست.
نمره هم تو تاپیک 360 گفتم 8.5 و به نظر من اصلا نباید باهم این دو بازی رو مقایسه کرد چون به جز اپن ورلد بودن هیچ ربطی به هم دیگه ندارن

- - -ویرایش - - -

آنلاینش چجور بود؟چون منم خریدمش نسخه 4 رو فردا پس فردا میرسه دستم.ارزش نگه داشتن داره یه ماه دوماه؟؟؟؟موارد غیر اخلاقی چی؟؟؟چون بچه کوچیک تو خونه هست.با میانگین روزی یه ساعت خط داستانیش چند روز طول میکشه؟
مثل GTA اونچنان صحنه نداره ولی خوب محظ احتیاط بهتره جلو بچه بازی نکنی.اره تازه من مرحله های اصلیشو تموم کردم تازه کلی جانبی مونده علاوه براینکه بازی تموم شدنی نیست ارزشش رو داره سواله اخر هم حساب نکردم:> انلاینشم بازی نکردم ولی به محظ ریلیز شدن حتما امتحان میکنم و میگم

والا چون هول هولکی بازی کردم واقعا تایم نگرفتم ولی راضی کنندس از لحاظ صحنه که خوب تو خیابون چیز صحنه داری نیست و کلاب هم نداره(توی مراحل هست)ولی تو چندتا مرحله هست.
نمره هم تو تاپیک 360 گفتم 8.5 و به نظر من اصلا نباید باهم این دو بازی رو مقایسه کرد چون به جز اپن ورلد بودن هیچ ربطی به هم دیگه ندارن

میشه یگی حدودا چقدره تایمش؟

تو تریلراش دیده شد که یکی از بدمناش تو صنعت دخمل فروشی و ... هست! تو بازی چقدر بهش پرداخته؟ کمه؟ تو تریلر دیگش هم از بالا یک استیج فیلم برداری همون ساختمون رو نشون داد که لباس بالا تنه نداشتن! هست بهر حال یا نه؟

میشه یگی حدودا چقدره تایمش؟

تو تریلراش دیده شد که یکی از بدمناش تو صنعت دخمل فروشی و ... هست! تو بازی چقدر بهش پرداخته؟ کمه؟ تو تریلر دیگش هم از بالا یک استیج فیلم برداری همون ساختمون رو نشون داد که لباس بالا تنه نداشتن! هست بهر حال یا نه؟
دوست عزیز درجه سنی بازی +۱۸ هستش !!!!
لابد یه چیزی داشته که این درجه رو گذاشتن
حالا شما میگی لباسش مورد داشته تو تریلر:d
خیالت راحت صحنه و فحش و الکل و .... هم توش هست و خشونت !!!!!!!!!!!
واسه این شده +۱۸;)

دوستان یکم در مورد مولتی توضیح میدید تریلری از مولتی نسیت .سره هیچ بازی اینقدر هایپ بازی نشده بود که سره این شده اخر بینم چی از اب در میاد /:)یکی دو تا گیم پلی دیم بد نبود ولی اون چیزی که هم انتظار داشتم نبود. نمیدونم والا چیکار کنیم این یوبی خوب بلده سرو صدا راه بندازه .
بعضی ها که اینقدر عجله دارن رفتن پیش خرید کردن که مثلا اولین نفر باشن حالا که چی یوبی سافت جایز بهتون میده :-??.تو اون سایته که داره پیش فروش میکنه کار به مامور پلیس فتا کشیده شده سره این بازی.:)):|

در مورد مولتی پلیر
من بک دمو دیدم فوق العاده بود !
یارو ایستاده بود بعد سه تا ماشین از زیر پل بغلش زدن بیرون !
پیاده شدن چهارتایی دوییدن داخل یک ساختمان !
چند نفر دشمناشون اون جا بودن.قشنگیش اینه مثلا هک می کنه بالا بر رو میاد بالا میره پشتش کاور میگیره !
بعد یک فایل رو این بازیکن هک کرد بغیه داشتن می جنگیدن !
تو چت گفت ماشین رو بردار بیار . بعد از چند ثانیه دوستشون با نیسان بار اومد یه ترمز کرد همه پریدن بالا الفرار !
دست آخر هم که این فایل رو گرفتن.
در کل دعوا سر یک فایل بود خخخخخخ

- - -ویرایش - - -

مثل GTA اونچنان صحنه نداره ولی خوب محظ احتیاط بهتره جلو بچه بازی نکنی.اره تازه من مرحله های اصلیشو تموم کردم تازه کلی جانبی مونده علاوه براینکه بازی تموم شدنی نیست ارزشش رو داره سواله اخر هم حساب نکردم:> انلاینشم بازی نکردم ولی به محظ ریلیز شدن حتما امتحان میکنم و میگم
سلام یه سوال مراحلش طولانی بود یا کوتاه ؟؟؟ ارزش بازی چه قده ویه سوال دیگه گرافیکش (منو نکشینا) خوبه ؟؟؟

دوست عزیز درجه سنی بازی +۱۸ هستش !!!!
لابد یه چیزی داشته که این درجه رو گذاشتن
حالا شما میگی لباسش مورد داشته تو تریلر:d
خیالت راحت صحنه و فحش و الکل و .... هم توش هست و خشونت !!!!!!!!!!!
واسه این شده +۱۸;)

نه دیگه خیلی از بازی ها هستن که +18 دارن اما به هیچ وجه از اینجور صحنه ها ندارن :d
مثل kz یا چند تا بازی دیگه
ولی یادمه یه تاپیک تو بخش اخبار زده بودن و گفته بودن که تو بازی صدا های مربوطه شنیده شده :|:d

نه دیگه خیلی از بازی ها هستن که +18 دارن اما به هیچ وجه از اینجور صحنه ها ندارن :d
مثل kz یا چند تا بازی دیگه
ولی یادمه یه تاپیک تو بخش اخبار زده بودن و گفته بودن که تو بازی صدا های مربوطه شنیده شده :|:d
خوب+18 دقیقا به معنی صحنه ... نیست :دی ! توی محتوای اون +18 مینویسییه دیگه مثلا : nu*dity - blood and gore - و... یعنی +18 برای فحش و الفاظ رکیک و استفاده از مواد و الکل و ... هم صادق نه اینکه فقط برای صحنه چیز دار باشه :دی

سلام یه سوال مراحلش طولانی بود یا کوتاه ؟؟؟ ارزش بازی چه قده ویه سوال دیگه گرافیکش (منو نکشینا) خوبه ؟؟؟
تقریبا هر مرحله نیم ساعت طول میکشه اگه اشتباه نکنم.ارزشش رو داره ولی به نظرم شاید نسخه بعدی بازی اگر دیگه تمام تمرکزشون رو روی نسل8 بزارن با شاهکار طرفیم.شما بگیر حتما.ودراخر گرافیکش زیباست البته یه سری میگفتن شباش بهتراز روز هاست ولی به نظرم برعکس بود:| درکل گرافیکش روی 360 واقعا خوب بود چون انتظار یه فاجعه رو داشتم

تقریبا هر مرحله نیم ساعت طول میکشه اگه اشتباه نکنم.ارزشش رو داره ولی به نظرم شاید نسخه بعدی بازی اگر دیگه تمام تمرکزشون رو روی نسل8 بزارن با شاهکار طرفیم.شما بگیر حتما.ودراخر گرافیکش زیباست البته یه سری میگفتن شباش بهتراز روز هاست ولی به نظرم برعکس بود:| درکل گرافیکش روی 360 واقعا خوب بود چون انتظار یه فاجعه رو داشتم
نترس یوبی بیخیال نسل7 نمیشه :دی یا نهایتا مثل ac یه نسخه مخصوص نسل7 میده=))

Now Playing یک ساعته از بازی:
86413182161682447866.jpg

720p

با تشکر از دوست عزیزمون لقمان

نترس یوبی بیخیال نسل7 نمیشه :دی یا نهایتا مثل ac یه نسخه مخصوص نسل7 میده=))
متاسفانه دیگه همه بازی ها دارن سالانه میشن :| من میترسم تا چندسال دیگه شاهد عناوینی باشیم که اختلاف انتشار یه نسخه با نسخه بعدی 6 ماه باشه:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or