Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
اینکه در بین 900p و 1080 فرق هست اصلا شکی توش نکنید. اون تمیزی و شفافیت 1080 توی 900p واقعا نمیشه دید. شاید برای بعضی ها مثل من که همش Pc بازی کردن 1080 بیشتر توی دید بزنه .
اما جالبه ! به نظرم میتونستن 1080 کنن . یه موردی که من خودم ازش به شخصه راضی نیستم این بود که این بازی دقیقا مثل نسخه جدید AC بایستی از اول مختص next gen طراحی میشد . اینطوری خیلی بهتر میشد بازی رو روی سخت افزار هردو کنسول بهینه سازی کرد ...
فریمش هم زیاد دلخور نباشید. من به شخصه بازیهای سوم شخص رو برام فرقه زیادی نداره روی 30 یا 60 بازی کنم ( هرچند که طبیعتا 60 نرم تر و واقعی تر هست ) اما حقیقتش اینکه 60 فریم خیلی توی multi و fps تاثیر بالایی داره به نظرم .

در کل هم هم مسعله زمان و multi platform بودن بازی هست که روی این مسعله تاثیر میزاره .

شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ام امکانش هست تریلر مقایسه گرافیک بازی رو پی اس 3 و پی اس 4 رو بزارید ؟

ببینم ارزش کوچ داره یا نه؟

30 فریم 900 p و گرافیک بین نسلی ....
زیاد هایپ این نباشید که 200خورده ایی بکنن تو پاچمون! تحریم کنید قیمتش بیاد پایین! درسته بازی بدی نیست ولی خدایی از دیشب این خبرا رو شنیدم خورده تو ذوقم ...

این ۹۰۰P که میگن باید دید روی چه تنظیماتی اجرا میشه!؟ اگه Low یا Meduim باشه (من دیگه حرفی ندارم) اگه نباشه و روی حالت High اجرا بشه تفاوت زیاده احساس نمیشه.

در رابطه با انحصاری ایکس باکس وان که Ryse بود، اونم بخاطر چیز های دیگش نمره اش کم شد. ولی از نظر گرافیکی تو همون تریلرش واقعاً خوب بود. (حتی اگه فن سونی باشی)

خدایی چه پشتکاری داری که میخوای 30+ گیگ رو دانلود کنی :| ! ( حوصلتم خیلی زیاده :دی )
--
من شدیدا منتظر بازی هستم یعنی عملا صبرم تموم شده :| ! فقط نسخه 4 رو میخرم چون میدونم رو نسل قبل اصلا بهم حال نمیده ! ( قراره یه مدت طولانی سرگرم بشم :دی )
من ماهانه 1ترابایت دانلود دارم...پارس آنلاین آبادان اگه بری بگی سجاد ایمانیان میگن مرد دانلود....:دیمخصوصا آقای وطن خواه بنده رو خوب میشناسه....:دی

شما با چه دلیلی این حرف رو میزنی!!!!!
مگه الان شما آنچارتد ۲ رو روی گوشی موبایلت بازی میکنی؟
خواهشا جو ندیدن دیگه سرعت پیشرفت علم و فناوری در اون حد هم نیست که یه بازی ۳۰-۴۰ گیگ رو با کیفیت full hd رو موبایلت بازی کنی!!!!!!!!
اینجوری که شما میگی سونی خودش رو مسخره کرده که سیستم playstation now رو معرفی کرده

من نمیدونم چرا بعضی ها فقط میخوان مخالفت کنن به هر قیمتی !
Nvidia امسال چیپست Tegra K1 رو معرفی کرده که چیزی در حد گرافیک Ps3 رو دستگاه های Portable رو بهت میده ...
5 سال پیش موبایلا به زور سیستم عامل داشتن الان با همین گوشی های 200 الی 250 دلاری ملت دارن اینا رو بازی میکنن
Modern Combat 4 HD
Modern-Combat-4-Zero-Hour-2.jpg

Real Racing 3 HD
rrdesign_rr2-600x400.png

Gangstar Vegas HD
Gangstar-Vagas-3.jpg

Infinity blade 3 HD
Infinity-Blade-3.jpg

5 سال دیگه درسته که یه بازی 20 گیگی رو موبایل نمیاد ولی اگه نگم همون گرافیک بلکه یه گرافیک نزدیک بهت میده

watch dogs ps4 disappoint graphically ordinary animations last gen facial
گفته در مقایسه با اینفیمس ، واچ داگز مثه یه عنوان نسل قبلی می مونـه :| گوجیرا منتظر آواتار و امضاهایـه زیبا و جذاب باش نوید همون ولفنشتین رو بخر :d
این Gamepur زر مفت زیاد می‌زنه :دی الان هم تو خبر زده نسخه PS4 روی 900p و 60 فریم هست.
اما در هر صورت:
Be ready Gojira, be ready :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or