Watch Dogs | Xbox 360

سلام کسرا

تست کردم خیلی هم عالی بلند شو بیا لایو بترکونیم
----------------------------------------------------------

این هالو منو ادم نکرد اخرش :d

:)) باز تو بلند شدی رفتی آنلاینشو زدی !! بعد بن میشی میای سراغ من :| ولی بریم حله

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

یعنی تو مغازه هام اومده دیگه؟:d:d
اخه حوصله صبر ندارم اگه تو مغازه ها اومده بپرم برم بگیرم:x

اره باو منم از مغازه گرفتم فقط از اون جایی کدوره با پیک برام میفرسته

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نه دوست عزیز اگه می خواید روی pc با low بازی کنی .. نسخه xbox خیلی بهتره و بهینه تره

یعنی گرافیک pc low با ایکس باکس یکیه یا شلوغی شهر و تعداد npc ها؟

Last edited by a moderator:
اقا یک هکی بود تو تریلر ها نشون میداد پلیس میاد ونبال ایدن بعد هک میزنه برق شهر قطع میشه و همه جا خاموش میشه وتسه یک دقیقه تو شب بود خیلی جالب بود کسی تست کرده این هک رو؟

اقا یک هکی بود تو تریلر ها نشون میداد پلیس میاد ونبال ایدن بعد هک میزنه برق شهر قطع میشه و همه جا خاموش میشه وتسه یک دقیقه تو شب بود خیلی جالب بود کسی تست کرده این هک رو؟

اره من تست کردم همون black out هستش :D

اره من تست کردم همون black out هستش :D

کاربردش چیه ؟ فقط برای فرار از پلیس هاست ؟ یا جای دیگه هم کاربرد داره ؟مثلا میشه ازش واسه دزدی بهره برد بزنی خاموش شه بری تو مغازه و پولا رو سرقت کنی این فانتزیمه.:db-)

بچه ها کسایی که بازی رو هم روی PC هم روی 360 تست کردن میتونند بگند گرافیک رو کدومشون بهتره ؟

میخوام برای PC بزارم دانلود ولی فکر نکنم از Low بتونم تنظیمات رو بالاتر ببرم! اگه 360 گرافیکش خوب هست همین رو برم سراغش! چون حوصله دانلود و کرک و پچ و اینا رو ندارم!

اقا یه سوال
من مرحله اولو رفتم رو تختم خوابیدم تا اومدم بیرون موبایل یگیو هک کردم بهم مرحله داد...حتما باید این مرحلرو برم تا بتونم تو شهر ول بگردم؟

اونايي كه بازي كردن ميشه بگن ايا مرحله هاي فرعي مثل gta v داره مثلا كيف پول يكيو ميدوزدن وبايد پول رو برگردونيو... داره كه تموم نشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or