Watch Dogs | Xbox 360

یعنی شماها فقط از این بازی گرافیکشو دیدید ؟؟؟؟ :|
چیز دیگه ای نداشت ؟؟؟؟
واقعا که

درضمن وقتی اعلام میکنن Xbox 360 pc ps3 یعنی برای همین 3 تا میاد . نمیدونم بعضی ها چرا انقدر گیر دادن به نسل اینده /:)

یعنی داشتم چند صفحه می خوندم با کله رفتم تو دیوار به نظر شما واقعا این بازی داره رو 360 اجرا میشه یا رو دوتا 580 :)) درسته واسه این نسله ولی هر وقت UB با این گرافیک آوردش روی 360 من جلوش زانو میزنم نه تو یه تریلر از پیش رندر شده;)

واااااااااایییییییی
عجب گیمپلی شاخی داره....من که منتظرشم،یعنی‌ خیلی‌ باید منتظر موند..میدونی‌ تا ۲۰۱۳ خیلی‌ راهه...تازه اگه ۲۰۱۲ امام زمان بیاد که کل این بازی‌ها به F**Kمیره فک کنم...پس بی‌خودی دلتون رو واسه بازی‌های ۲۰۱۳ صابون نزنید

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیوان جان منظورم از پررندر شده اینه که رو کنسول های این نسل اجرا نمیشه بلکه داره روی یه pc خفن اجرا میشه نه اینکه گیم پلی نباشه;)

گرافيک اين بازى قطعا براى نسل بعد هست. جزييات واقعا چشم نوازه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
بابا باز شما شروع کردید . میگم برای همین کنسول های حال حاضر تایید شده بعد باز صفحه بعد یه نفر میگه برای کنسول نسل بعده . آخه از این واضح تر ...:-wحالا باز شما بگو برای نسل بعد هست!:-$

فیزیک کت رو اگه تریلر کشتی اسسین3 رو دیده باشین میبینید که اون هم همینجوریه فیزیکش باد میاد قشنگ واکنش نشان میده.کلا یوبی بازیهاش خیلی گرافیکی شدن اون از فارکرای3 و اسسین اینم از این>:d

اگر WD با نصف چیزی که دیدم ازش روی 360 اجرا بشه بنده 1 هفته توی بازیسنتر کامنت نمیزارم :دی. شرط میبندم باهاتون یه بازی نسل بعدی تمام عیار هست.

بابا باز شما شروع کردید . میگم برای همین کنسول های حال حاضر تایید شده بعد باز صفحه بعد یه نفر میگه برای کنسول نسل بعده . آخه از این واضح تر ...:-wحالا باز شما بگو برای نسل بعد هست!:-$

دوست عریز درسته واسه نسل حاضر تایید شده ولی انتظار نداشته باش اون تریلری رو که دیدید رو کنسول ببینید اون رو یه کامپیوتر قدرتمند اجرا شده با وجود اینکه دسته ایکس باکس بود تو E3

کسایی که فکر میکنن این بازی رو کنسول ها نسل حاضر با کیفیت اجرا میشه یا تو توهم هستن یا ........ ودر ضمن برای بعضی ها هضمش سخته که یک بازی نسل بعد رو دیدن و فکرش رو هم نمیکردن که چنین چیزی باشه نمونش یکی از دوستای من که اصلا هیچ رقبتی برای معرفی نسل بعد نداشت ولی با دیدن این بازی نظرش کاملا عوض شد کاملا مشخصه هم مایکرو و هم سونی میخواستن در این e3 اطلاعاتی از کنسول هاشون بدن و در روز های آخر نظرشون برگشت نمونش چند باز عجیب و غریب هستش مثل همین بازی که معرفی شدن . آماده رونمایی برای نسل بعد بودش و همه کفیدن شک نکنین نمایشگاه سال دیگه کنسول های نسل بعد معرفی و این بازی هم برای کنسول های نسل بعد معرفی میشه ....... خود من هم از جمله کسانی بودم که گفته بودم احتمال رونمایی کنسول های نسل بعددر این E3 خیلی کمه و لی صد در صد امسال سال آخر این کنسول ها هستش . این بازی هم برای کنسول های این نسل میاد و هم برای کنسول های نسل بعد .......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or