Watch Dogs | PS3

عزیز با نزدیک شدن به انتشار یک عنوان ، تعدادی عکس و تریلر و ... بخش میشه برای Hype کردن
شما فکر نمی کنی که یوبیسافت بدون تبلیغات یکی از پرسروصداترین IP های خودش رو منتشر کنه؟

من فکر نمی کنم زودتر از 2014 این بازی منتشر بشه
با وجود بازی های بسیار باسابقه و عظیم ( GTA V ) فروش این عنوان قطعا تحت تاثیر قرار می گیره

عزیز جون خب اگه بخوان تو 2014 عرضه کنن مریض نیسن که اولا:
تو E3سال2012معرفی کنن
دووما:
تو همون E3بگن بازی تو2013 عرضه می شه آخه این همم دروغ بگن که واسشون تره هم خورد نمی کنن

شما احیانا اسم بازی The last guardian رو شنیدی؟

دوم این که هیچ جا گقته نشده که بازی در سال 2013 منتشر میشه

در ضمن بازی با این اندازه و سطح اهمیت ، قطعا تاخیر میخوره تا بهترین زمان انتشار معلوم بشه

بازی هم برای این نسل هست هم نسل بعد نسخه ای که این نسل میاد از لحاظ گرافیکی پایین تر از چیزی هست که توی e3 دیدیم و نسخه ی نسل بعد در حد e3 هست که در اینده بهتر هم می شه دیگه این ها بحث نمی خواد

بازی هم برای این نسل هست هم نسل بعد نسخه ای که این نسل میاد از لحاظ گرافیکی پایین تر از چیزی هست که توی e3 دیدیم و نسخه ی نسل بعد در حد e3 هست که در اینده بهتر هم می شه دیگه این ها بحث نمی خواد

داداش یوبی هیچوقت همچین کاری نمیکنه براش نمی صرفه بازی به نظر من روی کنسول های نسل بعده

یه چیز جالبی به نظرم اومده!
دقت کردین بازی چقدر شبیه به assassins هست؟
احتمال میدم بازی ادامه همون داستانه و ایشون هم یکی از اسسینها هستن!

یه چیز جالبی به نظرم اومده!
دقت کردین بازی چقدر شبیه به assassins هست؟
احتمال میدم بازی ادامه همون داستانه و ایشون هم یکی از اسسینها هستن!

کلا به نظر من برخی عناوین یوبی خیلی شبیه هم هستند مثلا hitman و splintercell خیلی شبیه هم هستند و یا همین بازی با assassin.

دوستان تا حالا هیچ ویدئو ای نیومده که بازی روی کنسول (ps3یا 360 ) اجرا شده باشه ببینیم گرافیکش چه شکلیه؟

کلا به نظر من برخی عناوین یوبی خیلی شبیه هم هستند مثلا hitman و splintercell خیلی شبیه هم هستند و یا همین بازی با assassin.

دوستان تا حالا هیچ ویدئو ای نیومده که بازی روی کنسول (ps3یا 360 ) اجرا شده باشه ببینیم گرافیکش چه شکلیه؟

Hitman چه ربطی به ubi داره ؟ اصلا ubi به کنار . کجای hitman شبیه splinter cell هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or