Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده




تصاویر :

.





WATCH DOGS
HD
SD


...............................................


برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg


the Dedsec Edition شامل:



  • فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری


+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.



The Vigilante Edition:



  • Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی


+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه
 
Last edited by a moderator:
بابا این کارشون دلیل داره که روی 32 بیت نیاد! مرض که ندارن! :دی

ویندوزای 32 بیتی تا 4 گیگ رم بیشتر ساپورت نمیکنن (تازه 4 گیگ رو هم کامل ساپورت نمیکنن که توی اطلاعات سیستم زده 3.5 GB قابل استفاده هست) و بازی های نسل جدید هم برای اجرای کامل و بدون مشکل حداقل رم 4 به بالا نیاز دارن! که سیستم 32 بیتی نمیتونه اینو بر آورده کنه!
بخاطر همین CoD روی 32 بیت اجرا نمیشد! و اینم به احتمال 90 درصد اجرا نمیشه! مگه اینکه پچی چیزی بدن!

در کل باید آپدیت بشین و 64 نصب کنین دیگه :دی از همه نظر 64 بهتره! اینم که میگن خیلی از چیزا روی 64 بیت کار نمیکنه چرت محضه! من چند سالی هست که ویندوز 7 - 8 - 8.1 رو فقط دارم 64 بیتیشو کار میکنم ولی تاحالا هیچ مشکلی نداشتم باهاش!
موفق باشین :x
 
اینو قبلا میخواستم بزارم توی اون تاپیک هم گزاشتم :دی

این بازی های یوبی سافت اگه بهترین هم باشن بازم پر باگن :دی
70526443555b1df91.jpg


این عکسم مال پیشنمایش Gametrailers هست که ماشینا رو هوا ـن واسه خودشون :دی
 
اینو قبلا میخواستم بزارم توی اون تاپیک هم گزاشتم :دی

این بازی های یوبی سافت اگه بهترین هم باشن بازم پر باگن :دی
70526443555b1df91.jpg


این عکسم مال پیشنمایش Gametrailers هست که ماشینا رو هوا ـن واسه خودشون :دی

جالبه من این تریلر 3 بار دیدم ولی متوجه باگ به این بزرگی نشده بودم تازه فهمیدم=))
 
عجیبه منم تریلر با کیفیت اونجا رو دیدم ولی متوجه این قضیه نشدم :| ! شاید بخاطر حرکات زیاد دوربین و جو بازی و گرافیکش متوجه نشدم :دی
قاعدتا درست میشن ... چون اسسین 4 هم نسبت به 3 باگ های کمتری داشت ... ( کمتر :| )
خلاصه که این بازی اگه که دوباره تاخیر نخوره تو بهار میاد دیگه :دی !
 
دوستان تو انجمن Watchdogs forum یه تریلر یکی از کاربرا گذاشته بود درباره هرچی fact تایید شده بازی هست. من اینجا ترجمه ی تریلرو (البته به صورت متن:) ) میزارم.
اگر بدی تو ترجمه هست یا نامفهومی گفتاری داره:d به بزرگی خودتون ببخشید.
1.Watch_Dogs در یک نسخه شبیه سازی شده از شیکاگو، الینوی ساخته شده.
2. ایدین پیرس (Aiden Pearce) شخصیت اصلی ما در بازی است.
3.ایدین 39 ساله است.
4. ایدین پیرس یک قاتل و هکر ماهر است.
5.پروفایلر (profiler) وسیله ای است که به ایدین اجازه می*دهد تا به اطلاعات شخصی و تمام تکنولوژی*های شهر دسترسی پیدا کند و هر چیزی را که به سیستم عامل مرکزی شهر (ctos) متصل است را هک کند.
6.ماموریت*های جانبی از طریق پروفایلر قابل بازی هستند.
7.قابلیت*های پروفایلر در طول بازی افزایش می*یابد.
8.بازی از حالت چرخش شبانه روزی برخوردار است.
9. Ctos تمام اطلاعات و تکنولوژی*های شهر را کنترل می*کند.
10.کمپانی بلوم (Blum) مسول ایجاد Ctos است.
11.بازیکن می*تواند از چیزی در حدود 65 وسیله نقلیه استفاده کند. شامل: ماشین*ها، قایق*ها، ماشین*های سنگین و موتورها.
12.در بازی چیزی حدود 30 اسلحه وجود دارد.
13.بازیکن می*تواند پول و چیزهای مختلفی از مردم غارت کند.
14.ایدین می*تواند روی میزکار خود (در مخفیگاه یا همان safehouse) چیزهای مختلفی بسازد.
15.تمام محیط بازی از همان ابتدا قابل دسترسی است.
16.یکی از قابلیت*های بازی حالت تمرکز (focus mode) است که زمان را آهسته می*کند.
17.ایدین می*تواند در حین focus mode نیز هک کند.
18.هر عمل بازیکن در بازی، یک امتیاز می*گیرد. که این*ها می*توانند نتیجه مثبت یا منفی داشته باشند و به اعمال بازیکن بستگی دارد.
19.شنا کردن نیز تایید شده است.
20.بازیکن می*تواند تمام شهر را blackout کند که برق تمام شهر را برای چند لحظه قطع می*کند.
21.ددسک (dedsec) یک گروه مرموز از هکران در شهر شیکاگو است.
22.بازیکن می*تواند در تلفن ایدین بازی*های کوچک (mini games) انجام دهد.
23.در یکی از بازی*ها فضایی*ها از آسمان سقوط می*کنند و ایدین باید قبل از رسیدن آن*ها به زمین به آن*ها شلیک کند.
24.کنترل بازیکن بر شهر، هر بار که یک مرکز کنترل Ctos را هک می*کند افزایش می*یابد.
25.بازیکن می*تواند از طریق برنامه*های موجود در تلفن ایدین با پول درون بازی آهنگ بخرد.
26.ایدین می*تواند چیزهای مختلفی را به فروشگاه*ها ببرد و برای خرید مهمات و اسلحه بفروشد.
27.گذشته جنایی ایدین اشاره به یک حاثه سخت خانوادگی دارد.
28.اساسینز ها در سری بازی Assassin’s Creed از یک کلاه برای حفظ هویت استفاده می*کردند و ایدین نیز از یک ماسک برای خقظ هویت استفاده می*کند.
29.در صورتی که شما یک عمل جرم انجام دهید، NPCها می*توانند به پلیس اطلاع دهند.
30.مرکز فرماندهی نیز تایید شده است که در آن ایدین یک سیستم کنترل دارد که به او تصویر بزرگتری از شیکاگو می*دهد.
31.بازیکن می*تواند ظاهر ایدین را از بعضی نظرات شخص*سازی کند اما تمرکز اصلی یوبیسافت در شخصی*سازی مهارت*های او است.
32.بازیکن می*تواند هر کجا که می*خواهد بگردد اما برای گسترش نفوذ ایدین، باید از تمام مهارت*های هک کردن او استفاده کند.
33.بازیکن می*تواند چیزهای مختلفی از جمله اطلاعات، پول و ... را در داشبورد ماشین*ها پیدا کند.
34.ایدین خانواده خود را همیشه زیرنظر دارد تا آنها را از چیزی که در گذشته اتفاق افتاده است حفاظت کند.
35.در برخی از منطقه*ها، ساکنان یک x قرمز روی سرهایشان هست. این به این معنی*ست که ایدین فعلا نمی*تواند آن*ها را هک کند.
36.پیرس به عنوان یک دلال کار می*کرد که احتمالا همان راهی است که هک کردن را یاد گرفته.
37.سازندگان بازی با شرکت کاسپرسکی (kaspersky) همکاری داشته تا هک کردن درون بازی واقع گرایانه*تر باشد.
38. یکی دیگر از قابلیت*های بازی که به گونه*ی خود ابداء جدیدی است "رانندگی مخفیانه" است.
39.تلفن ایدین یک برنامه مانند فیس_بوک دارد تا با دوستانتان در بخش آنلاین در ارتباط باشید.
40.شبکه*های خبری اطلاعاتی درباره ایدین نمایش می*دهند. در صورتی هم که پلیس*ها در تعقیب او باشند، گزارش می*کند.
41.هر ماشین پلیس دارای یک بلندگو می*باشد.
42.بازی به گونه*ای طراحی شده که همیشه آنلاین باشد. اما این یک پیشنیاز برای اجرای بازی نیست.
43.شما می*توانید مردم را از این که صدمه ببینند نجات دهید.
44.ایدین می*تواند قطارها را هک کند یا فقط از آن*ها برای جابه*جایی استفاده کند.
45.تاکسی*های آبی شهر شیکاگو نیز در بازی وجود دارند.
46.بازیکن می*تواند بلندگوهای خارج مغازه*ها را که موسیقی پخش می*کنند را هک کرده و آهنگ آن*ها را تغییر دهند.
47.بازی دارای یک سیستم کاورگیری عالی است.
48.سازنده در حال ساخت یک فیلم از بازی است.
49.ایدین، خودش نیز در برابر هک شدن مصون نیست. گاهی اوقات بازیکن*های دیگر وارد بازی شما شده و تلاش می*کنند تا اطلاعات شما را بدزدند. در صورتی که کسی از این قابلیت بازی ناراحت باشد می*تواند آن را خاموش کند.
50.بخش آنلاین در هنگام انجام مرحله*های بخش اصلی، غیرفعال می*شود. این از ورود بازیکنان دیگر به بازی شما جلوگیری می*کند.
51.Noam Jenkins یک بازیگر کانادایی، متولد مونترال است که صداپیشگی ایدین را بر عهده دارد.
52.شما می*توانید اطلاعات بانکی شهروندان را برای پول بدزدید و این تاثیری در امتیاز شما ندارد زیرا کسی نمی*تواند شاهد آن باشد.
53.Watch_Dogs از یک موتور بازی*سازی جدید استفاده میکند به نام Disrupt.
54.کارهای فراوان دیگر وجود دارند که شامل خشونت نمی*شوند از جمله خواندن پیغام**های متنی، گوش دادن به تماس*های تلفنی، هک کردن دوربین*های امنیتی و... .
55.سلاح اصلی ایدین یک باتوم است.
56.بازیکنان نمی*توانند در بازی سوار هلیکوپترها شوند.
57.با توجه به سخنان رییس شرکت یوبیسافت، pc لیدپلتفرم بازی است.
58.ایدین به طور تصادفی به یک شورشی تبدیل می*شود. هنگامی که او ناظر و مراقب خانواده خود بود، در یک خیابان مردی مورد حمله قرار گرفت و او نمی*توانست کمکی کند و در نتیجه نتوانست با خود کنار بیاید.
59.لول 5 بالاترین سطح تحت تعقیبی (Wanted level) است.
60.هنگامی که با پروفایلر به اطلاعات مردم نفوذ می*کنید. یک درصد پتانسیل برای شما می*آورد که امکان قربانی شدن یا قصد ارتکاب به جرم شخص را نشان می*دهد.
61.بازیکن می*تواند با هک کردن سیستم*های پلیس و دوری کردن از مناطق تحت پوشش آنها، از دست آن*ها فرار کند.
62.پروفایلر می*تواند بیش از 8 قابلیت را در یک منوی چرخی شکل داشته باشد.
63.هر استفاده از یک قابلیت پروفایلر مقداری از باتری آن را مصرف می*کند.
64.focus mode نامحدود نیست و باید به طور هوشمندانه استفاده گردد.
65.تمام محله*ها در بازی حال و هوای خاص خود را دارند. نه فقط برحسب معماری بلکه بر حسب مردمی که با آنها روبه*رو می*شوید و زندگی روز به روز آن*ها.
66.بازی همچنین دارای مخفیگاه*های کوچکتری برای تغییر لباس*ها و دسترسی به اسلحه*ها دارد.
67.در تعقیب و گریز ماشینی، شما می*توانید چراغ*های چهارراه (traffic lights)، دکلهای مسدود کننده (blockers) و حتی توری*های برق*دار را هک کنید تا سبقت بگیرید، هدف خود را متوقف کنید یا از تعقیب*کنندگان خودتان دور شوید.
68.یوبیسافت همچنین یک برنامه*ی همراه برای تبلت*ها و تلفن*ها عرضه می*کند که به شما اجازه می*دهد تا وارد بازی کسانی شوید که آنلاین هستند.
69.کلارا (Clara) یک شخصیت اصلی در بازی اصلی است. او میتواند راه خود را به داخل هر سیستمی باز کند و هر راضی را که پنهان می*کنید آشکار کند.
70.جوردی (Jordi) رهبر یک گروه گنگسترها به نام دلالان (The Fixers) است.
71.چهره T-Bone شباهت هایی به چهره Ezio (نسخه revelations) دارد.
72.Watch_Dogs بر روی Wii U بهتر از نسخه Xbox 360 و ps3 است.
73.نسخه Wii U داری یک نقشه اختصاصی است که روی دسته لمسی آن نمایش می*یابد.
74.شهر شیکاگو دارای شهرهای حومه*ای بسیاری است که یوبیسافت آنها را هم در بازی اعمال می*کند.
75.ایدین توانایی بالا رفتن از ساختمان*ها و حرکت از میان شیکاگو را خواهد داشت.
76.شما نمی*توانید سلاح*ها و ماشین*ها را شخصی*سازی کنید.
77.هر کدام از ماشین*ها هندلینگ خاص خود را دارند.
78.پلیس*ها نیز از Ctos به عنوان بخش اصلی استراتژی و جنگ علیه جرم و جنایت استفاده می*کنند.
79.نسخه pc بازی فقط سیستم عامل*های 64bit را ساپورت می*کند.
80.بازیکن با فعال کردن دکلهای مسدود کننده (blockers)، باعث می*شود تا ماشین*ها صدمه جدی ببینند.
81.قابلیت blackout به مدت حدودا 20 ثانیه فعال می*ماند تا قبل از اینکه اثر آن به طور کامل از بین برود.
82. هنگامی که شما وارد بازی شخص دیگری می*شوید بازی دارای یک محدودیت زمانی است.
83.علامت روی نقاب ایدین به معنی "اتصال" (Connectivity) است.
84.در Watch_Dogs، هر مرکز کنترل Ctos مانند viewpointهای Assassn’s Creed است.
85.اگر Watch_Dogs بازیکنان را قانع سازد، یوبیسافت نسخه دوم را نیز عرضه خواهد کرد.
86.شما می*توانید در حین انجام حرکات پارکور نیز از امکانات پروفایلر استفاده کنید.
87.هنگامی که با سرعت بسیار بالایی در حال رانندگی هستید، می*توانید از focus mode برای آهسته کردن زمان استفاده کنید و چراغ*های چهارراه و blockerها را فعال کرده که باعث توقف تعقیب*کنندگان و پلیس*ها می*شود.
88.یکی از راه*های کاستن Wanted level، هک و بالا بردن یک پل بزرگ و پریدن به آنسوی آن در حالی که تا نصفه بالا آمده است.
89.ایدین همچنین می*تواند سلاح*ها را از تفنگ*فروشی*ها بدزدد.
90.با توجه به گفته*های یوبیسافت ایدین بیشتر شبیه شخصیت سریال Dexter است تا batman.!
91.بازیکنان این امکان را دارند که به خارج شهر بروند.
92.در بخش چندنفره بازیکنان می*توانند پروسه هک کردن را با نزدیک*شدنشان به هدف مورد نظر افزایش دهند اما این نزدیکی ممکن است باعث لو رفتن شما و باختن آن objective *شود.
93.یوبیسافت انتظار دارد تا بازی 6.2 میلیون نسخه بفروشد.
94.بازی به مدت 5 سال در دست ساخت بوده و در بهار 2104 منتشر می*شود.
 
آخرین ویرایش:
ویندوز ریختن که دیگه کاری نداره مگه ویندوز ارجینال استفاده میکنید؟
من هشت سال پیش که رم 4 گرفتم دیدم ای دل غافل زده رمو 3.5 گفتم شاید رم مشکل داره ، زنگ زدم فروشنده و فروشنده گفت اگر ویندوز 64 بریزی درست میشه اون موقع ویستا آخرین ویندوز بود یه 64 ویستا ریختم و دیدم روانتر هم شد.از اون به بعد فقط 64 ریختم.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or