Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
امسال یکی از پررونق ترین سالها از نظر تعداد بازیای خفنه :دی خوبه که مهماش تابستونو اونورا میان :دی !
فقط یه چیزی :| من چندین ساله که بازیای یوبیو رو pc انجام ندادم آخرین تجربه ـم هم با ac2 و جریان DRM ـش بود :| :| ! کسی میدونه اینجا هم از اون خبرا هست یا نه ؟

امسال یکی از پررونق ترین سالها از نظر تعداد بازیای خفنه :دی خوبه که مهماش تابستونو اونورا میان :دی !
فقط یه چیزی :| من چندین ساله که بازیای یوبیو رو pc انجام ندادم آخرین تجربه ـم هم با ac2 و جریان DRM ـش بود :| :| ! کسی میدونه اینجا هم از اون خبرا هست یا نه ؟

خبر اومده بود که watch dogs و AC:IV دی ار ام داره ولی ac:iv که نداشت

اینم به احتمال زیاد نداره خیالت تخت .....;)

دوستان گیم پلی این بازی رو pc مثل نسخه کنسول های نسل جدید یعنی ps4 یا xbox one هستش ؟؟؟
نسخه کنسولای نسل بعد مثله pc هست:d در کل آره سه تا نسخه دارای گرافیک قابل قبولی هستند هر چند من هنوز گیم پلی از XBox One ندیدم:|

-------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان این تاریخ بازی هم داستانی شده واسه خودش
74337258765523620904.png

Mad droger: سلام، درباره Watch_Dogs: آلان شما کار صدا گذاری ایدین رو تموم کردید؟ کی تموم کردید یا کی به نظرتون تموم میشه؟ ممنون
Noam Jenkins ​(صداگذار ایدین): به من گفته شده may یا june

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چه تاریخای ترسناکی:(

یعنی افتاده برای زمستون سال بعد ؟ :|
احتمال اینکه سیستم پیشنیازش تغییر کنه که وجود نداره :دی ؟ نداریم آقا به مولا نداریم برای اون موقع دوباره آپگرید کنیم چرا این یوبی نمیفهمه :دی
ویرایش :
فکر کنم وسط تابستون 93 میشه :| !! آخر شبی مخم چت زده :|

آخرین ویرایش:
چه تاریخای ترسناکی:(
متاسفانه پیشبینیت درست در اومد :(
بازی هم دقیق برا همین تاریخ ترسناک تاخیر خورد :|
میشه حدود 4 ماه دیگه! خداکنه حداقل این باگایی که مشاهده شد (پستای بالا:|) اونارو درست کنن بدن بیرون! گرچه من اگه بازی بدون باگ از یوبی سافت ببینم دنیای گیمو میبوسم میزارم کنار :))

کی گفته 4 ماه دیگه نه آقا 2ماه دیگه میاد تاریخ خورده march 2014 اینم منبع رسمی سایت wikipedia همه ی تاریخاش تا حلا دقییق و درست بوده
Watch Dogs - Wikipedia, the free encyclopedia
ویکیپدیا منبع معتبره؟ :دی
اون تاریخ مال قبلا بوده! بازی همین یک روز پیش تاخیر خورد و چند ماه عقب افتاد که احتمالا یا May یا June منتشر میشه!
گوینده شخصیت ایدن هم گفته تا May کار داریم هنوز در نتیجه ممکن نیست قبلش عرضه بشه!

آخرین ویرایش:
ویکیپدیا منبع معتبره؟ :دی
اون تاریخ مال قبلا بوده! بازی همین یک روز پیش تاخیر خورد وافتاد به May امسال!
گوینده شخصیت ایدن هم گفته تا May کار داریم هنوز در نتیجه ممکن نیست قبلش عرضه بشه!
آقا مجید گل تا همین 2 روز پیش همین سایت ویکی و سایتایه دیگه زده بود q2 2014 امروز اینو جدید زده به جان خودم دروغ نمیگم من همیشه این سایتو چک میکنم و اگه این سایت معتبر نیست یه سایت معتبر میشه معرفی کنی

آقا مجید گل تا همین 2 روز پیش همین سایت ویکی و سایتایه دیگه زده بود q2 2014 امروز اینو جدید زده به جان خودم دروغ نمیگم من همیشه این سایتو چک میکنم و اگه این سایت معتبر نیست یه سایت معتبر میشه معرفی کنی
بابا تاخیر همین یک روز پیش خورد! خبراشم اومده :
Watch Dogs و تاخیرهای دنباله دار - صفحه 4
بازی‌سنتر | اخبار | PC | Watch Dogs | Patcher: "تاخیر Watch Dogs خبر خوبی بود".

یکم زمان میبره تا ویکی پدیا رو آپدیت کنن!

اگه قرار باشه بازی اردیبهشت منتشر بشه دقیقا فاصله زمانی GTA IV بین نسخه کنسولی و PC هشت ماه بود که میشه همون ماه May اردیبهشت

GTAV احتمالا باید حدودا با Watch Dogs عرضه بشه که دیگه چه شود

نمیدونم چرا وقتی یوبی سافت این بازی تاخیر میزنه کنسول فنهای این سایت مدام به یوبی فحش میدن :(

یوبی سافت یکی از بهترین شرکتهایی هست که خیلی بهش علاقه دارم بازیهای خوش ساختی میسازه

شک نکنید اگه یه شرکت انحصاری بود براشون میشد علیه سلام

اما چیزی که مهمه یوبی این شاهکار با تاخیر عرضه کنه بازم برای ما قابل احترامه .

تو دو سه تریلر آخر بازی که نسخه کنسولی رو شاهد بودیم، من حس کردم جمعیت توی بازی کم شده. یه طوری اون تریلر اول که خیلی شلوغ بود به دلم نشسته بود اما هر تریلر بازی خالی تر از قبل میشد.
هر تاخیری که در صدد جبران این نقص باشه رو من حمایت می کنم

دوستان تو این مدت، ملت:d، فیلم های کوتاه زیادی از روی بازی درست کردن. من دو تا از اون خوباشونو که میدونستم براتون میزارم. امیدوارم خوشتون بیاد.:)
47617978347352401027.jpg

Watch_Dogs Fan Film
دانلود با کیفیت 720p
(خودم اینو پیشنهاد میکنم اول ببینید)

06569291147984157909.jpg

(Watch Dogs - Retribution(Live Action Fan Film)(720p
دانلود با کیفیت 720p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or