Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
دوستان من که دیگه دارم عقلم را از دست می دم چون یی صیرانه دوست دارم بازی رو تجربه بکنم ولی این امتحانات نمی ذاره که' فکر کنم همون شنبه بازی رو بگیرم
ولی من فکر کنم با سیستمم بتونم توی تنظیمات مدیوم و رزو ۱۳۶۶ در ۷۶۸ بین ۳۰ تا ۴۵ شاید هم ۵۰ فریم بگیرم

الان hotfix ریلودد رو نصب کردم دیگه تقریبا افت فریم به حداقل ترین حد ممکن رسیده
vsync روی 2 فریم هم میزارم دیگه افت خیلی کمه خیلی...
همه چی عالیه...
یوبیسافت یدونس...:x
حالا یه آپدیتم میده یوبی که دیگه این حداقل هم به صفر میرسه...

بازی سیستم دمیجش چقدر بده -_- سوار ماشینی خیلی زشت ماشین ها کج و کوله میشن :دی ولی در سایر موارد بسیار سرگرم کننده است واقعاً راضیم. در مورد گرافیک ای کاش حداقل اگه یه نسخه 2 برای بازی معرفی شد اون رو دیگه شبیه تریلر های E3 2012 در بیارن و اصلاً بازی رو کراس جنریشن نکنند. بعدن روی نسل فعلی و PC و بجاش بازی رو با نهایت کیفیت ممکن عرضه کنند. شلوغ با جزئیات خیلی بالا (مثل همون نمایش اول) البته منظورم این نیست که این بده اتفاقاً خیلی هم عالی و زیباست فقط در نگاه اول میری تو بازی توقع اون تریلر رو داری و یهو میخوره تو ذوقت

واقعا بازی اون چیزی نبود که فکر میکردم ! حتی رو تنظیمات اخرم چیز خاصی نداشت گرافیکش !
فیزیکو ایناشم جالب نیست !
در کل یه بازی معمولیه ! انگار ترکیب درایور سانفرانسیکو با اسپلینتر سل بلک لیست هست !
خوشم نیومد !

اقا خداییش فیزیک ماشینا داغون
مثلا دارم با ماشین میرونم با سرعت میزنم به ماشین جلویی یا میکبونم به در و دیوار ماشین خودم طوریش نمیشه بقیه خراب میشن :O اینطوری ندیده بودم بعضی موقع ها جواب میده فقط

اقا خداییش فیزیک ماشینا داغون
مثلا دارم با ماشین میرونم با سرعت میزنم به ماشین جلویی یا میکبونم به در و دیوار ماشین خودم طوریش نمیشه بقیه خراب میشن :O اینطوری ندیده بودم بعضی موقع ها جواب میده فقط
آره از این نظر بنظر منم داغونه وقتی میزنه به ماشین جلویی! :|
ولی موقعی که خود ماشینا بهم میزنن بنظرم خیلی طبیعیه! وقتی چراغ چهار راهارو سبز میکنی ماشینا خیلی طبیعی بهم میخورن! کمک فنرای ماشینا خیلی Real بالا پایین میشه و بعد دود میکنه ماشینه :دی خیلی خوب ساختن تصادفاشو :دی
البته بعضی مواقع خیلی راحت آتیش میگیره ماشینا موقع تصادف :| و وقتی که آتیش میگیره آدمی که سوار ماشینه هم باگ برمیداره پیاد میشه داد میزنه فرار میکنه بعد باز هنوز یکم میدوـه می ایسته و مثل بقیه ماشینا ابراز ناراحتی میکنه بعد ماشینه میترکه آدمه هم کشته میشه :|

آره از این نظر بنظر منم داغونه وقتی میزنه به ماشین جلویی! :|
ولی موقعی که خود ماشینا بهم میزنن بنظرم خیلی طبیعیه! وقتی چراغ چهار راهارو سبز میکنی ماشینا خیلی طبیعی بهم میخورن! کمک فنرای ماشینا خیلی Real بالا پایین میشه و بعد دود میکنه ماشینه :دی خیلی خوب ساختن تصادفاشو :دی
البته بعضی مواقع خیلی راحت آتیش میگیره ماشینا موقع تصادف :| و وقتی که آتیش میگیره آدمی که سوار ماشینه هم باگ برمیداره پیاد میشه داد میزنه فرار میکنه بعد باز هنوز یکم میدوـه می ایسته و مثل بقیه ماشینا ابراز ناراحتی میکنه بعد ماشینه میترکه آدمه هم کشته میشه :|

اره اوضاع ماشینا داغون وقتی میزنی هک میکنی چهار راه خیلی باحال پیاده میشن حرکاتشون و رفتارشون عالی اون فیزیکی که داره ولی ماشین خودمون انگار فیزیک نداره یا یادش میره خیلی وقتا ری اکشن نشون بده اگه ماشینم بترکه که باگ ماگ میاد به ...کلا تصمیم من این سوار ماشین نشم اگه راه نزدیک بود بدوام فقط فقط بدو راحت تر :D :D بعضی وقتا نمیدونم چرا به مردم عادی میخورم هیچ ری اکشنی ندارن یا ماشین میدزدی فقط میاده پیشن زنگ میزنن پلیس
جالبیش این پلیسم همون بقل انگار 1 ثانیه ای میرسه یا یکی تعقیب میکنی طرف درخواست کمک میکنه 1 ثانیه ای کمک میاد سرعت عمل بالاست :D :D

اره اوضاع ماشینا داغون وقتی میزنی هک میکنی چهار راه خیلی باحال پیاده میشن حرکاتشون و رفتارشون عالی اون فیزیکی که داره ولی ماشین خودمون انگار فیزیک نداره یا یادش میره خیلی وقتا ری اکشن نشون بده اگه ماشینم بترکه که باگ ماگ میاد به ...کلا تصمیم من این سوار ماشین نشم اگه راه نزدیک بود بدوام فقط فقط بدو راحت تر :D :D بعضی وقتا نمیدونم چرا به مردم عادی میخورم هیچ ری اکشنی ندارن یا ماشین میدزدی فقط میاده پیشن زنگ میزنن پلیس
جالبیش این پلیسم همون بقل انگار 1 ثانیه ای میرسه یا یکی تعقیب میکنی طرف درخواست کمک میکنه 1 ثانیه ای کمک میاد سرعت عمل بالاست :D :D
حالا یه بارم تو یه جای دنیا پلیسا سریع عکس العمل نشون میدن بده؟همه جا مث ایران نیست که ....:d:))

حالا یه بارم تو یه جای دنیا پلیسا سریع عکس العمل نشون میدن بده؟همه جا مث ایران نیست که ....:d:))

نه اخه از همه سمج تر و بد قلق تر این پلیسان کار پیچوندنشون و فرار کردن از دستشون کار خدا اصلا یک جورین دهنم صاف میشه تا بپیچونمشون :d

من به نظرم گرافیک بازی با e3 هیچ فرقی نداره بلکه بهترم شده من تمامی تریلرها رو دارم مقایسه که می کنم کمی هم به خاطر hbao+ انحصاری بهترم شده اما در کل هیچ افتی نکرده دوستان عکس زیاد گذاشتن اما خودمم چنتا عکس می ذارم برید مقایسه کنید

دوستان دوباره توجهتون رو جلب میکنیم به این دو تا ویدیو :

watch?v=L_A6Z3gkXlk
watch?v=JGRsrFdwb2c#t=91

اولی مقایسه بازی با تریلر E3 سال 2012
دومی هم مقابسه بازی با GTA IV نسخه ی PC (شدیدا پیشهناد میشه ببینید تا به افتضاحی که یوبی بالا اورده پی ببرید)

اونایی که دارن هی بازی رو میکوبن،...
بسته دیگه‌!آقا ما فهمیدیم یوبی سافت گند زده.تمومش کن دیگه!)xشما بازی نکن اگه انقدر بده.اینقدری‌که شما میگی بازی بده یا بازی نکردی یا همه چیو سر low بازی کردی!!!
اینقدر نکوب دیگه.اینهمه افراد دارن در مورد خوبیای بازی میگن اونوقت بعضیا همش ایراد میگرن.:-b
بازی از نظر گرافیک در سطح خیلی خوبی قرار داره و تنوع NPC ها خیلی زیاده.
معموریتاشم صد درصد از جی تی ای بهتره.مخفی کاری و هک!همین هک نصف جی تی ایو قورت میده!عزیز من شما یه مقدار نظر بقیه رو ببین و بازی رو انجام بده.اونوقته که میفهمی نصف واچ داگز زیر زمینه=;

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or