Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
سلام
دوتا ویدئو گیم پلی که خودم از بازی گرفتم با آخرین تنظیمات ممکن

Ultra Texture & Quality
TXAA-4X
1080P

ویدئو اول: دانلود-100MB
ویدئو دوم: دانلود-100MB

--------------------
:My RIG
CPU:4770K@4.3
VGA:780Ti
RAM:16GB@2400
-------------------
فریم بازی در هنگام ضبط فیلم بازی بین 45 تا 60 و در حالت عادی 50تا 70 فریم هست
ویدئو هم به صورت 60 فریم هست که بتونید اگر لگی وجود داره تشخیص بدید
همونطور که میبینید هیچ لگی برای من وجود نداره
البته اولش وجود داشت ولی الان دیگه وجود نداره

چندتا راه حل بهتون پیشنهاد میکنم شاید جواب بگیرید

1.Page File درایوی که توش بازی رو ریختین رو OFF کنید
2.هرگز از ک.رک و آپدیت ریلودد استفاده نکنید،برای من ک.رک و آپدیت فیکس 3DM بهترین پرفورمنس رو داد
3.وقتی وارد محیط بازی(منوی بازی رو نمیگم) شدید یکبار CTRL+ALT+DEL بزنید و دوباره وارد بازی بشید
4.از آنتی ویروسهای سنگین که دائما در حال چک کردن هارد هستند استفاده نکنید ترجیحا از NODE32 استفاده کنید
5.درایور 337.88 رو حتما نصب کنید و درایورهای مربوط به مادربرد رو هم حتما نصب کنید
6.تنظیمات بازی از داخل کنترل پنل انودیا رو به این حالت تنظیم کنید

7.از داخل بازی VSYNCE رو OFF کنید اما با نرم افزار MSI AFTERBURNER بسته به قدرت سیستمی که دارید فریم رو ثابت کنید مثلا اگه کارتتون 770 هست فریم رو روی 45 یا 50 قفل کنید و تنظیمات تکسچر رو هم روی HIGH بذارید و از Temporal SMAA استفاده کنید.اگه کارتتون 780 هست از TXAA-2X استفاده کنید
8.درایوتون رو دفرگمنت کنید

آخرین ویرایش:
چه خبره بابا؟ :دی
بابا ولش کنید از بازی تعریف کنید :دی

برای اینکه بحث عوض شه!
الان Act 1 رو تموم کردم بعدش یک جا همه ریختن سرم راحت دهن همه رو با هک بوسیله اون دوربینا سرویس کردم :دی عالیه واقعا بازی! هک کردن به بهترین نوع ممکن پیاده شده روش!
فقط یک سوال اینکه خود ایدن مثل ادوارد توی AC نمیتونی صدا از خودش در بیاره تا ملت بیان طرفش؟ اون پیس پیس میکرد میومدن ببینن چیه میزد نابودشون میکرد :دی این نداره؟ یا اسکیله باید بگیری؟

چه خبره بابا؟ :دی
بابا ولش کنید از بازی تعریف کنید :دی

برای اینکه بحث عوض شه!
الان Act 1 رو تموم کردم بعدش یک جا همه ریختن سرم راحت دهن همه رو با هک بوسیله اون دوربینا سرویس کردم :دی عالیه واقعا بازی! هک کردن به بهترین نوع ممکن پیاده شده روش!
فقط یک سوال اینکه خود ایدن مثل ادوارد توی AC نمیتونی صدا از خودش در بیاره تا ملت بیان طرفش؟ اون پیس پیس میکرد میومدن ببینن چیه میزد نابودشون میکرد :دی این نداره؟ یا اسکیله باید بگیری؟
بازی عالیه فقط اگه رو ماشینها از نظر واقعیت رانندگی و هندلینگ و تصادفات بیشتر کار میکردن عالی می شد

آخرین ویرایش:
خیلی برا من جالبه چرا بعضی ها میخوان بگن نسخه پی اس 4 بازی یا از پی سی بهتره یا مثل پی سی میمونه!!!!:|
مطئمنا تو ذهنشون اینجوری تصور میکنن (4k<<<<<<<<<<<900p)!!!!!:|:d

اینو بهش نمیگن لگ ریز بهش میگن micro stuttering که تقریبا تو همه بازیهاهست و تنها راهش هم تکنولوژی g-synce انویدیا هستش که اصلا صرفه مالی هم نداره
تو ویدیوی من اگه دقت کنی فراز و فرود فریم چیزی حدود چهار پنج فریم در یک ثانیه هستش که به قول خودت سخت بشه تشخیصش داد این همون micro stutter هستش
لگ یعنی قشنگ استپ تصویر رو متوجه بشی
و اینم کتمان نمیکنم که بازی مشکل داره و اپتمایز نیست خواستم فقط راه حلی داده باشم
ببخشید اگه تند باهات صحبت کردم
خواهش میکنم
دوست عزیز طبیعتا مشکل شما کمتر شده ولی لذت اصلی زمانی هستش که تمام مشکلات حلشه که امیدوارم با یه آپدیت از طرف ubi رفع بشه

با توجه به بعضی از فیدبک های سنگینی که برخی از دوستان داده بودند انصافا دیگه کم کم داشت باورم میشد الان برم تو بازی 15 فریم بیشتر نمگیرم و احتمالا اونم همش لگ و stuttering خواهد بود! :دی

بازی رو با مشخصات زیر:

i5 4670K
8GB RAM 1600
GTX 760 OC 2GB
Windows 8.1 Pro 64-bit
Forceware 337.88 WHQL

دارم اجرا میکنم (مشخصات کامل سیستمم رو از تو پروفایلم میتونید ببینید) و تنظیمات بازی رو روی ترکیب High و Ultra و رزولوشن هم 1920x1080 هست و AA رو هم روی SMAA گذاشتم، همچنین بازی روی هارد هست و هنوز روی SSD امتحانش نکردم، تنظیمات به این شکل هستند (تکسچر روی Ultra):

تقریبا 2-3 ساعتی بازی رو پیش بردم و حدود یکی دو ساعت هم فقط همینجور توی نقاط مختلف شهر چرخ میزدم تا پرفرومنس بازی رو تست بگیرم. بازی کاملا روون و smooth اجرا میشه و هیچ گونه لگ یا افت فریم و حتی stuttering تا به اینجای کار نداشتم، با اینکه کارتم 2GB هست و تکسچرها رو روی Ultra گذاشتم اما بازهم هیچ لگ یا افت فریم خاصی ندارم و میزان استفاده از VRAM تا به اینجای بازی که پیش رفتم ماکسیمم تا 2020 مگابایت رفت که خب در رنج حافظه کارت هست (2048MB) و از طرفی با توجه به اینکه VRAM تا 2GB از رم اصلی سیستم رو هم Share میکنه، یعنی Total Available Graphics Memory روی 4096 مگابایت یا همون 4GB هست (توی کنترل پنل انویدیا هم مشخص هست) به همین خاطر اگر میزان مصرف از رنج 2GB هم تجاوز کنه میشه انتظار داشت با اندکی swapping حافظه (که البته احتمالا با اندکی لگ و stutter های موقت و خفیف همراه خواهد بود) سطح کلی پرفورمنس حفظ بشه و مشکل حادی بوجود نیاد، چه بسا که در Tweakguide ـی که انویدیا گذاشته هم به این موضوع اشاره شده که برای کارت های با 2GB حافظه میتونید با استفاده از AA های پایین تر تکسچر رو روی Ultra ببرید و البته استفاده از SSD رو هم پیشنهاد کرده. به هرحال رو این تنظیمات که تصویرش رو هم در بالا گذاشتم فریم بین 45 تا 65 هست و خوشبختانه اکثر اوقات حول و حوش 50 هست و البته در بعضی صحنه های شلوغ گاهی اوقات تا 40 هم سقوط میکنه ولی در مجموع خوشبختانه بازی کاملا روون هست و هیچ مشکل خاصی هم وجود نداره، از طرفی با توجه به اینکه بازی OW هست بحث افت فریم کاملا یک چیز طبیعی هست و به هیج وجه نمیشه انتظار یک فریم ریت consistent رو در اینجور بازی ها داشت و خواسته یا ناخواسته فریم ریت نوسان خواهد کرد که یک چیز کاملا عادی در بازی های OW هست. ولی خب مطمئنا وجود لگ و micro stutter های مداوم یک بحث دیگه است... چند تا اسکرین شات هم برای نشون دادن میران استفاده بازی از منابع سیستم گذاشتم، فقط برای کاهش حجم فرمت فایل رو روی jpg گذاشتم به همین خاطر کیفیت اصلی تصاویر مطمئنا از این ها بهتر هست و همچنین این شات ها رو یک مقدار با عجله گرفتم و دیگه فرصت نشد زاویه دید های سینمایی و جلوه های ویژه براشون انجام بدم :D

واقعا هیچ ایده ای ندارم که چرا بازی روی برخی سیستم های دوستان انقدر با لگ و مشکلات مختلف اجرا میشه ولی امیدوارم هرچه زودتر دلیل این قضیه مشخص بشه چون لگ و افت فریم های شدید واقعا تجربه ی بازی رو نابود میکنه...

گذشته از بحث گرافیک و پرفورمنس؛ گیم پلی بازی در نوع خودش جالب هست و به نظرم نقاط قوت زیادی داره و همچنین یکسری نقاط ضعف هم داره، ولی خب فعلا نظر خاصی در این مورد نمیتونم بدم چون هنوز اوایل بازی هستم. داستان هم به نظرم جالب هست و کاملا مشخصه که از همین اوایل کار سازنده ها قصد داشتند گیمر رو حسابی درگیر پیچ و تاب های مختلف plot بازی کنند. ایده Information Warfare بحث پیچیده و جنجال برانگیزی هست و کاملا مشخصه که بازی سعی داره در لایه های مختلفی چه در سطح و چه در عمق این موضوع رو بیش از پیش به چالش بکشه. جزئیات مختلفی چه در داستان و چه در دیالوگ های مختلف بازی مطرح میشه که در نوع خودش جالب هست. در کل موضوعات Cyber Warfare با اینکه سالهای سال هست که مورد توجه هم متفکرین و دانشمندان و هم فیلم سازان و بازی سازها و نویسندگان مختلف بوده ولی با این حال چون پیوستگی و نسبت مستقیمی با تکنولوژی روز و آینده بشر داره به همین خاطر همچنان کانسپت بسیار مستعد و با پتانسیلی هست که اگر خوب روش کار بشه واقعا ایده های فوق العاده ای ازش در میاد و این بازی هم خوشبختانه تمرکز خوبی روی این موضوع کرده و همین مورد لذت بازی کردن و پیش بردن این عنوان رو دوچندان میکنه...

سلام من اومد ک کسایی که مشکل دارن رفع کنم کسایی که مشکل افت فریم و لگ در حالت رانندگی: آپدیت کارت گرافیک به آخرین نسخه موجود
آپدیت Hotfix به اضافه کرک ریلودد
vsync رو هم off کردم

- - -ویرایش - - -

اینم watch dogs برای اندروید
phpncxqra.jpg

مقایسه GTA IV با Watch Dogs :
این یکی رو ببینید ته خندس ینی باید به یوبی افرین گفت با این شاهکارش =))=)) :
watch?v=JGRsrFdwb2c#t=91

پ.ن : گرافیک تو شب که همش بارون نیست ... :-j

آخرین ویرایش:
قسمت داستانیه بازی، تا اون مرحله ی حمله خیلی جذاب بود . . .
بعدش هم شده بپر اینو بپا، بعد بکشش، برو اون کی رو بپا بعد بکشش!!!

کاش روند مابقیش اینطوری نباشه!

قسمت داستانیه بازی، تا اون مرحله ی حمله خیلی جذاب بود . . .
بعدش هم شده بپر اینو بپا، بعد بکشش، برو اون کی رو بپا بعد بکشش!!!

کاش روند مابقیش اینطوری نباشه!

یه باره بگو شده GTA's Creed دیگه!:d

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره امروز دانلود بنده تموم شد و من بازی کردم :))
آقاجونم براتون بگه بازی بی نظیر بود تا اینجا...
تنظیمات من کاملا رو ultra بود فقط رزولشن مانیتور من متاسفانه 1366*768 هست
هیچ لگ و افت فریمی نداره تا زمانی که vsync خاموش باشه! حتی تو ماشین جاهای شلوغ و ...
اما اگه vsync روی یک فریم باشه در ابتدای گاز دادن ماشین یکم FPS افت می کنه ولی اگه رو 2فریم باشه دیگه دائم FPS پایینه..ولی اونقدام پایین نیس که نشه بازی کرد بین 40-55
به نظرم رانندگیشم که دوستان میگن بده خیلی خوبه و عالی...آدم احساس می کنه خودش پشته فرمون ( حس شخصی )

این هم سیستم بنده هست:
i5 3570
HD7970
8GB ram
البته فعلا یه act بازی کردم ببینم در ادامه چه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or