Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
من با دو گیگ رم می تونم اینو بازی کنم؟
(فعلا پول ندارم رم بخرم همشو دادم یک گرافیک Ti 660 windforce خریدم.)

فارکرای رو روون میاره این انجینش همون انجین قارکرای 3 هست؟

رم ایده آل واسه بازی 6 گیگ هست ولی احتمالا میشه با رم 2 گیگ هم اجراش کرد ولی احتمالا باید انتظار افت فریم و مشکلات دیگه داشته باشی از بازی!

اگه متا و بتا و الفا و ..... کنار بزاریم ، که خودم هم هیچ اعتقادی بهش ندارم ، در کل تجربه شخصی هرکسی ملاک نقد کردن اون بازی یا نسخه های دیگه اون بازی و اون کمپانی هست ،
ایشون نظر شخصیش رو داده و به نظر من درسته ، با توجه به تمام پست های قبلی نظر من هنوزم همونه مگر ، این بار یوبی سافت سنت شکنی کنه و واقعا ی چیز متفاوت بیرون بده .
دیگه از این کمپانی با این کلیشه های همیشگیش نا امید شدم

تو سیستم پیشنهادی حداقل رم رو 6 گیگ زده بود و نوشته بود باید ویندوزت 64 بیت باشه... حالا اینکه چطور میشه رو باید صبر کرد بازی عرضه بشه...

بعضی ها همچین راجب کرایسیس حرف می زنن که انگار 100 سال باهاش اشنایی دارن کرایسیس 3 درسته که گرافیکش عالی بود اما گیم پلیش به خاطر کنسول ها به گند کشیده شد من حاضرم گرافیک watch dog افت کنه اما گیم پلیش عالی بشه هر چند تریلر NVidia ثابت کرد گرافیک بازی حتی بیش از e3 هست

اگه متا و بتا و الفا و ..... کنار بزاریم ، که خودم هم هیچ اعتقادی بهش ندارم ، در کل تجربه شخصی هرکسی ملاک نقد کردن اون بازی یا نسخه های دیگه اون بازی و اون کمپانی هست ،
ایشون نظر شخصیش رو داده و به نظر من درسته ، با توجه به تمام پست های قبلی نظر من هنوزم همونه مگر ، این بار یوبی سافت سنت شکنی کنه و واقعا ی چیز متفاوت بیرون بده .
دیگه از این کمپانی با این کلیشه های همیشگیش نا امید شدم
درسته!
نظر شخصی قابل احترامه ولی تا موقعی قابل احترامه که تبدیل به فکت نشه! اینکه خودت از فلان بازی خوشت نیاد و حالت از اون بازی بهم بخوره دلیل نمیشه بیای بگی شرکتش گنده و گند داده بیرون! مخصوصا اگه یک بازی مثل AC IV کلی نقد مثبت گرفته باشه و متا 88/100 باشه و کلی جایزه هم از مراسم های معتبر گرفته باشه دیگه هیچ دلیلی وجود نداره بیای اون بازی رو ناموفق جلوه بدی!
وقتی یک بازی موفقه که طرفداراش ازش راضی باشن و منتقدا هم ازش راضی باشن! وگرنه هیچ بازیی تو دنیا وجود نداره که مخالف نداشته باشه!
همین TLOU که یکی از بهترین بازی های نسل جلوه داده میشه بیا خیلیارو بهت معرفی کنم که هیتر این عنوانن! و چند نفر از همین هیترا هم که دو قرون منطق تو وجودشون نیست این عناونو ناامید کننده میدونن و اینکه بیای یک همچین بازیی که هم منتقدا و هم طرفدارا ازش راضین رو ناامید کننده خطاب کنی کاملا اشتباهه!

AC IV هم دقیقا همین قضیه هست! موقعی که ACIII اومد همه دیدیم چقدر صدای طرفدارای بازی از جمله خودم در اومد سر اینکه خیلی افت داشته بازی اما AC IV که اومد دوباره خیلی از طرفدارای سری به بازی برگشتن و خیلی از سایتا هم این نسخه رو بازگشت خیلی خوب خطاب کردند!

دیگه اینکه بگی سایتا و متا و طرفدارا و ... کشکه و بازی هنوز ناامید کننده هست من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :)

الان tlou چه ربطی داشت به موضوع !!!
هنوز بیرون نیومده که موفقیت یا عدمش قابل بحث باشه ،
بحث ac رو به موضوع باز نکن ، من طبق اون چیزی که از روند کاری این کمپانی دیدم ، اینه که تا تیم سازنده اولین آرت ورک داد بیرون اینا شروع به تبلیغ می کنن تا nسال دیگه که ایا بازی تایید بشه یا تاخیر نخوره تا روز. ریلیز شدن ،
همه تشنه منتظرن تا نهایتا چیز خارق العاده ای که به خوردشون دادن. ببینن ، که یا با DRM مواجه میشن یا باگ های بیشمار یا گرافیک پر از لگ و افت فریم ، حالا گیم پلی سلیقه ایه اون هیچ حرفی که شما میزنی خلاف چیزیه که ما بعد هر بازی داخل فرون های اینا دیدیم ، حتی طرف از بازی زده شده رفته تو فروم انویدیا خودشو خالی کرده ، به انویدیا بد بیراه گفته ،
متا و جایزه و .... همش تبلیغه اگه میخوای میزان رضایت مندی امثال خودت رو بدونی حتما بعد بازی به فروم هاشون ی سری بزن و خواهی دید که خیلی ها برعکس شما بازی رو حلوا حلوا نمیکنن و ناراضی هستن ، علی رغم اینکه پول دادن و خریدن .
پس شما هم فکت صادر نکن ،
همین رو میشه داخل سایت های دیگه هم دید ، یکی مثل. IGN نقد میکنه بهش 10 میده جایزه میده ، یکی برعکس مثل گیم اسپات نقد میکنه 5 میده .
سر Ac فروم انویدیا رو چک میکردم دُر و گُهر بود که نثار انویدیا شد که بازی افت فریم داره ، داخل فروم یوبی کلا هر 20 دقیقه 2 صفحه اضافه میشد بعد ادیت میشد .
نمونه بارزش رو میتونستی سر ghost recon ببینی ،
اون همه افت فریم با گرافیک منسوخ شده نهایتا 24 فریم اجرا میشد حتی با تغییر اپشن فریم بالاتر نمیرفت .
متاسفانه اسم این کمپانی با مواردی مثل این گره خورده
و باعث بدبینی شده

شما خیلی خوش بینی ، من و امثال من بد بین و سخت گیر .
بهت بر نخوره ولی من آشغال بازی نمیکنم و وقت نمیزارم روش میخواد کرایسیس باشه که فقط 1ساعت بعد زده شدم میخواد Ac باشه یا این یکی WD .

آخرین ویرایش:
میشه بپرسم شما چرا همه چیو به هم ربط میدید؟
واقعا یک نفرو بهم معرفی کن که بگه AC IV فریم دهیش خوب بوده و ...! اینکه فریم دهی AC IV خوب نبود کاملا واضح بود و اینکه یوبی سافت بیشتر مواقع بازی های با افت فریم میده کاملا واضحه! سر همین Ghost recon من تا یک جاهاییش رفتم و دیگه واقعا نتونستم تحملش کنم! فریم تا 3-4 میومد پایین از بس افت فریم داشت!
خوب الان واقعا کسی حرفی از افت فریم زد که شما کشیدیش وسط؟ آیا همه چی به فریمه؟ پس کنسول گیمرا که خیلی از بازی هاشون روی 30 فریم قفله دیگه نباید بازی کنن چون بازیاشون آشغاله! :| :دی

درسته بازیای یوبی سافت افت فریم دارن ولی اینکه بخوای گیم پلی و گرافیک و ... بازی رو با هم بکشی پایین و بگی بازی موفق نبوده اصلا از بیخ اشتباهه! موفقیت بازی دقیقا به همون جوایز و متا و فروشیه که میکنه!
اینکه بچه ها رفتن توی فرومای انویدیا صداشون در اومد کاملا حق دارن! بحثشون سر افت فریمه نه خود بازی!

اگه بخوای ببینی طرفدارا چقدر از بازی راضی بودن لازم نیست راه دوری بری کافیه توی مرورگر دوتا تب باز کنی یکیش بری توی تاپیک ACIII توی همین فروم و یکی هم بری توی AC IV توی همین فروم تا ببینی چقدر فرقشونه! اینقدر سر ACIII فحش و فحش کاری به یوبی سافت شنیدم که البته منم طرف اونا بودم و اصلا ACIII رو قبول نداشتم اما AC IV رو تو از همون صفحه اول بگیر میبینی نظر ملتو! فرومای خارجی هم برو نگاه کن!

نمیدونم چرا علاقه داری کل ارزش یک بازی رو با فریم دهیش بسنجی! طبق چیزی که من از تو شنیدم گفتی چون مال من 45 فریم میداد 1 ساعت بیشتر نتونستم تحملش کنم و زدم پاکش کردم! خوب پس! فریم دهی بازی بد باشه بازم دلیل بر بد بودن بازی میشه آیا؟

اصلا یک کاری میکنیم! فکر کن نسخه PC بازی اصلا وجود نداره و بازی انحصاری کنسوله! و تو برو روی کنسول بشین بازی کن! اونجا بحثی از سیستم و ... و افت فریم و ... نیست و فقط میتونی گیم پلی و داستان بازی رو ببینی! سایتا و منتقدا بیشتر از روی نسخه کنسولی بازی نظر میدن تا نسخه PC که افت فریم داره :)

ببین دوست خوبم ،
همین الان بالاتر گفتم که "گیم پلی سلیقه ایه اون هیچی " گفتم یا نگفتم ؟؟؟ خب !
من که pc دارم توقع دارم با ی کارت n دلاری از ی بازی پرفورمنس بگیرم نباید تو نخ فریم بازی باشم !!!!!!!
خب چه کاریه میرفتم به قول شما کنسولش رو بازی میکردم .
همینجا شما جواب خودت رو گرفتی ، اون دوستانی که کنسول بازی میکنن و تقریبا راضی هستن چون مسایل حاشیه ایش رو اصلا ندارن متوجه نمیشن ، فریم روی 30لاک شده و چشمشون تبعا عادت کرده و نقدها هم ، روی نسخه کنسولی نوشته میشه چرا چون زودتر بیرون میاد نسبت به pc .
خب با این تفاسیر ، ی کمپانی ، این تعداد بازی ، همشون بلا استثنا موارد مشابهی دارن از حمله افت فریم و .... ، حالا من بیام دل خوش کنم که نه این یکی دیگه با اون بقیه فرق داره ، نه ! اینم مثل همونا با اون سیستم ریکامنددی که داره ، با توجه به همه اینا وقتی کنار هم قرار میدی واضحه که عقل میگه اینم سرنوشت مشابهی خواهد داشت حالا بدتر نه بهترم نه .
خودت هم که تو جریان تمام حواشی و فروم ها و ... بودی ،
باز هم گفتم ، من کمپانی رو اشغال نمیدونم بالا هم گفتم " این مسایل باعث ایجاد بدبینی شده نسبت به این کمپانی " .
من گفتم م ر گ بر فلانی یا فلان بازی !
پس نقطه مشترک من و شما همون مسایلی که گفته شد
اما گیم پلی بحثش جداست و سلیقه ایه .
امیدوارم با اینکه باز هم شاهد این باگ ها و ... خواهیم بود اما گیم پلی خسته کننده ای نداشته باشه و به این واسطه همگی ازش لذت بافی و کافی رو ببرن .
I love ubibug at all .:x

پس ازین به بعد معیار خوب بودن یک بازی در درجه اول مسایل گرافیکی شده!! خیلی هم خوب ،
گیم پلی هم سلیقه ای ، باز اینجوری در نظر بگیریم داستان خیلی سلیقه ای تر!!

و یک نتیجه دیگه که حاصل شد ممکنه که یک بازی آشغال کنسولی یک شاهکار PC باشه و بلعکس!

پس ازین به بعد معیار خوب بودن یک بازی در درجه اول مسایل گرافیکی شده!! خیلی هم خوب ،
گیم پلی هم سلیقه ای ، باز اینجوری در نظر بگیریم داستان خیلی سلیقه ای تر!!

و یک نتیجه دیگه که حاصل شد ممکنه که یک بازی آشغال کنسولی یک شاهکار PC باشه و بلعکس!
عزیز وقتی شما افت فریم داری می زاره از داستان و گیم پلی چیزی بفهمی؟؟؟!!

عزیز وقتی شما افت فریم داری می زاره از داستان و گیم پلی چیزی بفهمی؟؟؟!!

وقتی شما توقع 200 فریم داری از بازی نه نمی زاره!!
ولی من به چیزی که قابل بازی باشه قانع هستم و اصلا گرافیک برام معیار نیست ، گرچه از گرافیک خوب خیلی لذت می برم!
همین AC IV یا Ghost Recon FS رو هم بازی کردم، اون افت فریمی که دوستان فاجعه می دونن ندیدم توش ، حتی Ghost Recon رو با یکی از دوستانی بازی کردم کی سیستمش Dota 2 رو با تنظیمات بالا نمی تونه اجرا کنه و اصلا چنین مشکلی که شما ها می گید رو ما ندیدیم و بازی رو خیلی خوب تا آخر رفتیم ،

دوستان این بحث چرت و پرت افت فریم و ... رو تموم کنید دیگه :| اینجا جای بحث در مورد خود بازی! گیم پلی و داستان و ... هست بعد بحث داره کلا از این موضوع جدا میشه!

برای اینکه بحث عوض بشه این تریلر رو میزارم!
تریلر آخر بازی که کارکترا رو شرح میده! تریلر جالبی بود! از نظر گرافیکی هم روی هر پلتفورمی که بود عالی بود! :x

news_watch_dogs_introduces_its_characters-15287.jpg
Watch_Dogs
"Character Trailer"

Size: 276.49 MB / 1080p
______

Size: 53.55 MB / Download

یعنی هر 4 کراکتر قابل بازی هستن ؟ ی چیزی مثل Gta Iv !!؟؟
احتمالا!
Aiden و T-Bone (همون مو خوشگله :دی) که قابل بازین بقیه رو نمیدونم! اما تریلر اول که توی E3 2012 بود تا جایی که یادم میاد Aiden بعد از درگیری با اون آدما سوار ماشین میشد و پلیس دنبالش میوفتاد بعد از اون بازی میرفت روی یک کارکتر که روی پشت بوم یک ساختمون بود! ( البته این فقط توی E3 بود و اون تریلر کاملی که بعد از مراسم منتشر شد دیگه این قسمت رو نداشت و Aiden فقط رانندگی میکرد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or