Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
دوستان تو تریلر آخریه بازی که شخصیت های بازی رو معرفی میکنه دوتا Easter Egg پیدا شده:

اگه دقت کنید میبینید که روی میز کلی بازی هست که ذو بازی Farcry و Assassin's از بقیه مشخص ترن.
خود تریلر رو هم میتونید از اینجا بگیرید.

نمیدونم چرا همه بازیارو با Crysis 3 مقایسه میکنید :دی درسته سنگین بود ولی Watch Dogs کلا سی پی یو محور هست اگه سی پی یوتون مثل من ضعیف باشه حتی کارتتون GTX TITAN Z هم باشه بازم نباید مطمئن باشید که لگ نخواهید داشت :دی
کلا فریم دهی یک بازی اپن وردو نمیشه با غیر اپن ورد مقایسه کرد :دی

نمیدونم چرا همه بازیارو با Crysis 3 مقایسه میکنید :دی درسته سنگین بود ولی Watch Dogs کلا سی پی یو محور هست اگه سی پی یوتون مثل من ضعیف باشه حتی کارتتون GTX TITAN Z هم باشه بازم نباید مطمئن باشید که لگ نخواهید داشت :دی
کلا فریم دهی یک بازی اپن وردو نمیشه با غیر اپن ورد مقایسه کرد :دی
حرف شما درست. ولی کلا اوپن ورد با کیفیت واچ داگز کم هست(از نظر گرافیکی) واسه همین با Crysis 3 مقایسه کردم که گرافیک( :d ) داره.
کلا خواستیم به یه نفر فاز + بدیم حالا باید بحث گرافیکی کنیم :دی
پ.ن: حالا واقعا چندتا Open World (سوم شخص) با گرافیک W_D داریم؟؟؟

فقط ای کاش داخل تنظیماتش گزینه ای برای تعیین میزان و تعداد npc و crowd باشه
تمام شاهکارهای ubisoft سی پی یو محور بودن :)) مثل باقلوا فریم میدن اصلا شک به خودتون راه ندید :x

فقط ای کاش داخل تنظیماتش گزینه ای برای تعیین میزان و تعداد npc و crowd باشه
تمام شاهکارهای ubisoft سی پی یو محور بودن :)) مثل باقلوا فریم میدن اصلا شک به خودتون راه ندید :x
خودشون گفتن که داره همچین گزینه ای تو تنظیمات PC;)

خوب من هم باید خدمت پی سی بازان عزیز تاپیک اعلام کنم که درحال مهاجرت از کنسول به پی سی هستم فقط برای واچ داگز فعلا قدم اول که خرید کارت گرافیک باشه رو محکم برداشتیم ایشالا تا دو سه هفته دیگه بقیشم جور میشه و آماده میشم واسه اولین تجربم در فک برانداز شدن :d

مطمعن باش كه اين بازي هيچ وقت فك برانداز نميشه تنها بازيي كه كيفيت پيش نمايش يا همون تريلر ها با نسخه اصلي بازي برابر بود Crysis 3 هستش والسلام بقيه همه بلوف هستن خودتونم شاهد بودين و خواهيد بود . اين عنوان يوبي هم مثل بقيه عناوين زيادي توسط شركت گندش كردن اونايي كه باور ندارن چند هفته بعد ميبينن
Black flag رو يادتون بندازين

Sent from my HTC Phone using Tapatalk

مطمعن باش كه اين بازي هيچ وقت فك برانداز نميشه تنها بازيي كه كيفيت پيش نمايش يا همون تريلر ها با نسخه اصلي بازي برابر بود Crysis 3 هستش والسلام بقيه همه بلوف هستن خودتونم شاهد بودين و خواهيد بود . اين عنوان يوبي هم مثل بقيه عناوين زيادي توسط شركت گندش كردن اونايي كه باور ندارن چند هفته بعد ميبينن

چه عجب !
بلاخره یکی پیدا شد هم نظر باشه با من .
دقیقا همینه . کاملا باهات موافقم

پس با یه بازی خیلی عالی و شاهکار و فک برانداز طرفیم :d ;)

بعله واقعا BlackFlag رو باید به یاد آورد!
بازی که نه اونقدر قبل از عرضه سرش هایپ شدیم ولی موقع عرضه کلی لذت بردیم :) من یکی که هیچ امیدی بهش نداشتم!

نمیدونم واقعا بعضیا از کجا اینقدر اعتماد به نفس میارن که میان بازیی که اینقدر طرفدار داره و خیلیا ازش لذت بردن و متای 88/100 داره رو اینطوری فرض میکنن! :)
اگه BlackFlag یکی از گندای یوبی سافت بود ایشالله Watch Dogs هم گند دیگری از این شرکت گند باشه :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or