اولا تریلر 101 بازیو ببینین
خیلی باحاله
بعدشم یک سری نکات توی تریلر گیمپلی به چشم اومد و واقعا شیو شدم
اولا اینکه قطعا همتون دیدین که هر NPC تو یک کاری خفنه. مثلا یکی متخصص درون ها هست، یکی قاتله، یکی مبارز MMA عه
باز جدای اینا، نوشته مثلا فلانی 30% دمیجش توی شوتینگ بیشتره، یا این مقدار مثلا cool-down هک کردنش کمتره (یس! مثل اینکه کول داون زمانی به هک اضافه کردن
)، یا مثلا دمیج خوردن یارو کمتره، یا ...
بعد توی تریلر بعد اینکه یارو میمیره، ما میریم توی بخش Team و لیست playable character هارو میبینیم و این قسمت یسری نکات خیلی خفن راجب گیمپلی داره!
اولین نکته اینه که توی منو کاراکتر ها نوشته 18 نفر از 20 تا! نمیدونم ولی فکر کنم نشه بیشتر از 20 کاراکتر توی تیم داشت. بهرحال فکر کنم اگه نا محدود میکردنش خیلی لوس میشد. از اون طرف یکی از این 18 نفر هم کاراکتریه که همین الان مرده
امیدوارم اقلا الان که محدودیت گذاشتن مرده هارو حساب نکنن دیگه
دقت کنین کنار هر کاراکتر توی منو یک عدد هست و یک لوگو! اون عدد لول کاراکتره! لوگو هم کلاسشه! (رسما آلمان های rpg اضافه کردن
)
طبق این عکس اقلا ما سه تا کلاس داریم توی بازی. یکی Infiltrator عه، یکی Hacker و یکی هم Enforcer. هر کاراکتر 3 تا perk slot داره که یکیش توی لول 15 باز میشه. یکی تو لول 10 و اولی هم قاعدتا باید لول 5 باشه!
اون قسمت اطلاعات کاراکتر ها هم خیلی جالبه، جدای اینکه یک بیوگرافی کوچیک داره، میگه مثلا نزدیکاش کیان (مثل پدرمادرش، فرزند و همسر سابق، دوست پسر/دختر ـش و یا ...)! توی مرحله هم میگه تیم مقابل، خواهر جیمی (اون پسره متخصص درون ها) رو کشتن و قاعدتا جیمی دنبال انتقام هست. پس مورد مناسبیه برای recruit کردن. اگه این شبکه روابطو درست و خوب پیاده سازی کرده باشن واقعا خفن میشه
این یعنی واقعا هر NPC رو تا میتونستن یونیک درووردن و مثل بازیای RPG باید انتخاب کنیم الان مرحلمون چیه و کدوم کاراکتر به کارمون میاد و بسته به شیوه بازیمون کاراکتر درستو برداریم
این نمایش بازی واقعا واقعا فوق العاده بود و شدیدا ایده و پیشرفتشون یجور انقلابیه
امیدوارم واقعا تا ته از پتانسیلش استفاده کنن و یک شاهکارو شاهد باشیم