Watch Dogs 2 تایید شد

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
Watch-Dogs-620x413.jpg

درود

عنوان Watch Dogs 2 توسط یوبی سافت تایید شد.بازی از DX 12 پشتیبانی میکند و انتظار میرود بازی بهینه تر ی را به خصوص بر روی قطعات AMD داشته باشیم.هنوز اطلاعات زیادی از بازی فاش نشده و به نظر میرسد باید تا e3 2016 صبر کرد.

عنوانWatch Dogs 2 که در جریان رویداد AMD معرفی شد انتظار میرود پاییز امسال برای پلتفرم های pc ، ps4 ، xone منتشرشود. با این حال تاریخ دقیقی برای ان اعلام نشده است. این بازی دنباله ای برای عنوان Watch Dogs است که در سال 2013 منتشر شده بود.

عنوان Watch Dogs از بهترین عناوین یوبی سافت نبود. هایپ فراوان ، نسخه های نسل هفتمی بد ، شخصیت پردازی و روایت خسته کننده داستان بازی را تبدیل به یک تجربه ی نه چندان خوب کرد.

طبق گفته های یوبی سافت عنوان Watch Dogs عنوان بزرگی بود اما میتوانست بهتر و بزرگتر باشد. یوبی سافت اذعان کرد که از بازخوردها و هر چیزی که منجر به بهبود عنوان دوم شود را به کار خواهد گرفت.

ایده های یوبی سافت توی ساخت بازی خیلی خوبه ولی متاسفانه بخاطر عرضه سالیانه و نبود وقت برای کار کردن روی بازی ،بازی نصفه و نیمه از آب در میاد مخصوصا توی قسمت داستان

• Like
Reactions: NINJѦ and VahiD_ST
از نسخه یک به خاطر تنوع گیم پلی واقعا خوشم اومد ، نمیخام بگم اسطوره بود اما از حق نگذریم بازی اونقدر ها هم تو کما نبود ، فقط هایپ زیادی پشت بازی بود که توقع همه ازش رفت بالا ، امیدوارم نسخه دوم از نظر داستان غنی باشه ، گرافیگ نسخه یک هم خوب بود خصوصا آب ...

• Like
Reactions: -Poormaz-
خیلی خوبه که تمامی بازی ها دارای داستان قوی، گیم پلی عالی تر، بهینه بودن فریم، گرافیک عالی و ...باشن.ولی خب توی واقعیت زندگی میکنیم و تقریبا غیر ممکنه. از حق نگذریم نسخه ی قبل خوب بود. کنترل کردن یه شهر جذابیت خوبی داشت. سیستم آپگرید برای بازی های open world که واقعا جای همچین چیزی توی GTA خالیه. خیلی مشکلات هم داشت. مثلا غنی نبودن داستان یا مراحل تکراری اش. ولی خب من ازش خوشم اومد و منتظر دومیش هم هستم. البته هایپ زیادی داشت (مثل Division که الحق بیشتر انتظارات من رو براورده کرد)/ کلا Ubi وقتی یه IP جدید با امکانات خوب معرفی میکنه ملت رو بدجور هایپ میکنه

من کاری به متا ندارم اصلا.
بحثم به Ubi هست که تو خراب کردن بازی ها ماهره
اون که آره ولی دقت کنی اکثر بازی هایی که خراب کرده مثل AC وقتی خراب شدن که سالانه شدن، بازی هایی که ریلیزشون مشخص نیست مثل ریمن هر چند سال یک بار میان و خوب روشون کار شده بازی های عالیی از کار در میان! اینم چون هنوز سالانه نشده میشه بهش امید داشت ولی بدبختی اینجاس اگه موفق هم بشه و فروش خوبی هم بکنه بالاخره سر انجامش همون سالانه شدن هست مثل بلایی که کم کم داره سر فارکرای در میاد!

ایده های یوبی سافت توی ساخت بازی خیلی خوبه ولی متاسفانه بخاطر عرضه سالیانه و نبود وقت برای کار کردن روی بازی ،بازی نصفه و نیمه از آب در میاد مخصوصا توی قسمت داستان
ایده های یونی برای ساخت بازی خوب نیست عالیه فقط عرضه نداره خوب بسازه فقط بلده گند بزنه به ایده های عالی استاد خراب کردن ایده هستش ربطی هم به بازی سالیانه نداره مگه the division سالیانه عرضه شده بود یا watch dogs ایده مهمه اما از اون مهمتر ساخت خوب اون ایده هستش که همیشه یک جای کار UBI میلنگه .

بازی watch dogs واقعا ایده و طراحی خوبی بود اما جای بهتر شدن داشت(مشکلات فنی.داستان.گرافیک) مخصوصا گرافیک تو کامپیوتر رو تنظیمات low پیکسلی شده بود

فرستاده شده از G630-U20ِ من با Tapatalk

اون که آره ولی دقت کنی اکثر بازی هایی که خراب کرده مثل AC وقتی خراب شدن که سالانه شدن، بازی هایی که ریلیزشون مشخص نیست مثل ریمن هر چند سال یک بار میان و خوب روشون کار شده بازی های عالیی از کار در میان! اینم چون هنوز سالانه نشده میشه بهش امید داشت ولی بدبختی اینجاس اگه موفق هم بشه و فروش خوبی هم بکنه بالاخره سر انجامش همون سالانه شدن هست مثل بلایی که کم کم داره سر فارکرای در میاد!
اون ریمن هم که خراب نشده بخاطر مایکل انسل بود. وگرنه اگر دست خودشون بود تا حالا شیت کرده بودن توش
تنها استودیوییش که داره خوب کار می کنه Ubi Montpollier هست که تو کارنامه اش به جز Rayman, بازی های Beyond Good & Evil, Valiant Hearts رو ساخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or