Watch Dogs 2 تایید شد

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
Watch-Dogs-620x413.jpg

درود

عنوان Watch Dogs 2 توسط یوبی سافت تایید شد.بازی از DX 12 پشتیبانی میکند و انتظار میرود بازی بهینه تر ی را به خصوص بر روی قطعات AMD داشته باشیم.هنوز اطلاعات زیادی از بازی فاش نشده و به نظر میرسد باید تا e3 2016 صبر کرد.

عنوانWatch Dogs 2 که در جریان رویداد AMD معرفی شد انتظار میرود پاییز امسال برای پلتفرم های pc ، ps4 ، xone منتشرشود. با این حال تاریخ دقیقی برای ان اعلام نشده است. این بازی دنباله ای برای عنوان Watch Dogs است که در سال 2013 منتشر شده بود.

عنوان Watch Dogs از بهترین عناوین یوبی سافت نبود. هایپ فراوان ، نسخه های نسل هفتمی بد ، شخصیت پردازی و روایت خسته کننده داستان بازی را تبدیل به یک تجربه ی نه چندان خوب کرد.

طبق گفته های یوبی سافت عنوان Watch Dogs عنوان بزرگی بود اما میتوانست بهتر و بزرگتر باشد. یوبی سافت اذعان کرد که از بازخوردها و هر چیزی که منجر به بهبود عنوان دوم شود را به کار خواهد گرفت.

بالاخره انسان با امید زندست! من مطمینم بهتر از قسمت اول میشه
امیدوار بمانید همانا که من مطمئنم رد کردم که این یوبیسافت آدم بشو نشود:| خیلی دوست داشتم با نسخه ی یک برا جی تی ای شاخ بشه ولی خوب چیزی هم نگفتم چون زیاد به یوبی نمیشه اعتماد کرد:| همون بهترم که نگفتم چون بعد از عرضه معلوم شد بازی عرزه ی این صحبتارو نداشته و نداره! گفتن از هر چیزی استفاده میکنن تا بازی بهتر بشه ولی فقط حرف میزنن:| مثه وقتی که برا جی تی ای شاخ و شونه میکشیدن که تش دیدیم چی شد:|

من به عنوان بازی OPEN WORLD بعد GTA تو این نسل اینو قبول دارم واقعا باید به دید GTA اینو بازی نکرد به دید مثلا TRUE CRIME اینو بازی کنی
باید ببینیم MAFIA چیکار میکنه ولی WD با این که خیلی مشکلات داشت ولی بازی بدی هم نبود آدم و سرگرم میکنه تا حدودی

• Like
Reactions: -Poormaz-
جزو بازیهای نسبتا ضعیف و از لحاظ هایپ تقریبا توخالی ترین بازی نسل قبل بود
به این شماره هم من امید زیادی ندارم.....از شماره ۱ بهتر خواهد بود مسلما چون از شماره قبلی درس گرفتن ولی باز نباید در حد یه بازی خارق العاده یا شاهکار ازش انتظار داشت(یعنی کلا از یوبی نباید همچین انتظاری داشت :)

جزو بازیهای نسبتا ضعیف و از لحاظ هایپ تقریبا توخالی ترین بازی نسل قبل بود
به این شماره هم من امید زیادی ندارم.....از شماره ۱ بهتر خواهد بود مسلما چون از شماره قبلی درس گرفتن ولی باز نباید در حد یه بازی خارق العاده یا شاهکار ازش انتظار داشت(یعنی کلا از یوبی نباید همچین انتظاری داشت :)
من حس می کنم همون بلایی که سر FarCry 2 در قیاس با FarCry 1 آوردن، سر این هم میارن.
ولی در مقابل فارکرای 1 شاهکار بود. اما سگ داگز 1 یکی از بی هویت ترین بازی های سال بود

مشکل اصلی Watch dogs طراحی مراحل تکراریش بود. mission ها تکراری بودن و Side mission ها تکراری از اونها.
شما به طور مثال GTA رو در نظر بگیرید. هر Mission یه حس یونیک داره، از دزدی های جذاب بانک گرفته تا تعقیب و گریز تو فرودگاه و دنبال کردن در نقش یک سگ. هنر و شاهکار Rockstar تو همین Fresh نگه داشتن بازی به مدت طولانیه.
اگه یوبی بتونه نسخه بعدی این مشکل و حل کنه به نظرم Watch dogs پتانسیل خوبی داره.

بازهم بازی دادن های فرت و فرت این شرکت پرادعا و تو خالی شروع شد !!!

هایپ بسیار فراوان اما گرافیک در حد PS2 ! بدون جزئیات ! فقط و فقط تبلیغات و ادعا !

الان یه تریلر میدن میگن ما پرفروش ترین بازی تاریخ رو میسازیم اما امان از اون روزی که بازی ریلیز میشه !

پول پرست ترین شرکت همین یوبی سافته ! حالم ازشون بهم میخوره​

هایپ بسیار فراوان اما گرافیک در حد PS2 ! بدون جزئیات ! فقط و فقط تبلیغات و ادعا !

الان یه تریلر میدن میگن ما پرفروش ترین بازی تاریخ رو میسازیم اما امان از اون روزی که بازی ریلیز میشه !

یوبی سافت همون قدر که بد هست همون قدر هم خوبه. نسل قبلی و تا همین جا کلی بازی خوب ساخته
درضمن پول پرست ترین شرکت کپکام هست.
در مجموع یوبی سافت شرکت خوبیه

• Like
Reactions: king of north

http://www.gamespot.com/articles/the-division-breaks-more-sales-records-passes-dest/1100-6435683/

البته چقدر بد شد که PS2 هم همچین قدرتی داشته اون موقع و ما بی خبر ازش گذشتیم :cry:

یوبی سافت همون قدر که بد هست همون قدر هم خوبه. نسل قبلی و تا همین جا کلی بازی خوب ساخته
درضمن پول پرست ترین شرکت کپکام هست.
در مجموع یوبی سافت شرکت خوبیه
با همه ی پستات تو این تایپک موافقم ;)) . چقد خوبیم ما :D :D :D
برای اینکه اسپم نشه :
شاید من جزء کمتر افرادی باشم که با نسخه قبلی حال کردم ولی قبول دارم گیم پلی از یه جایی به بعد تکراری میشد مخصوصاََ مرحله های فرعی
پتانسیل خیلی خوبی داره این بازی . امیدوارم یوبی راضیمون کنه

والا یوبیسافت تنها مشکلی که داشت سالیانه عرضه کردن بازیاش بود (Assassins creed ) که اونم در سیاستشون تجدید نظر کردن
وگرنه شرکت خیلی خوبیه و بیشترین IP جدید رو داشته تو این نسل اگه اشتباه نکنم .در مورد دانگرید هاشونم نسل قبلم خیلی از بازیا دانگرید شدن و افت داشتن نسبت به تریلر های اولیه شون .

• Like
Reactions: Ezio96
از اون جایی که Ubi تجربه زیادی تو خراب کردن بازی های شماره دار داره، به احتمالا ۱۷۵ درصد شماره دوم بازی رو خرابتر از قبل می کنه:tearsofjoy:
شماره اول AC هم متاش اندازه شماره اول این شد ولی شماره دومش به یک شاهکار تبدیل شد :دی با توجه به اینکه هنوز به یک عنوان سالیانه تبدیل نشده میشه بهش امید داشت!

• Like
Reactions: king of north
داستان گلابی ، شخصیت اصلی هویج و ماموریت های فرعی یکی از یکی بیخود تر اصلی ترین نقاط ضعف بازی بودن به نظرم . اینارو برطرف کنن واقعا ظرفیت اینکه بین بازی های OW حرفی برای گفتن داشته باشه رو داره . البته لازم به ذکره که مینی گیم های بازی ( spider tank ,....) به شکل عجیبی عالی از آب در اومده بودن و خیلی خوبه اگه تو نسخه دوم هم چیزی به این کیفیت باشه

شماره اول AC هم متاش اندازه شماره اول این شد ولی شماره دومش به یک شاهکار تبدیل شد :D با توجه به اینکه هنوز به یک عنوان سالیانه تبدیل نشده میشه بهش امید داشت!
من کاری به متا ندارم اصلا.
بحثم به Ubi هست که تو خراب کردن بازی ها ماهره

• Like
Reactions: Seventy One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or