Watch Dogs و تاخیرهای دنباله دار

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch-dogs_1.jpg
درود.

مثل اینکه بازی Watch Dogs که توسط Ubisoft قرار است منتشر شود، قرار نیست به این زودی ها به دست طرفداران برسد.
بعد از تاخیرهای زیادی که این بازی برای انتشار خورد، حال مثل اینکه باز هم باید برای تجربه این بازی صیر کنیم، Noam Jenkins که گویندگی نقش اول داستان Aiden Pearce را برعهده دارد، در تویئتر خود که یکی از طرفداران از او پرسیده که تا به کجا در روند ساخت پیش رفته اید و بازی تقریبا کی آماده عرضه میشود جواب داد و گفت:
MadsDroger I've been told May or June@
Noam Jenkins (@noamjenkins)
January 25, 2014
مثل اینکه طرفداران باید تا ماه June صبر کنند، تا بلکه نهایتا بتوانند این عنوان را تجربه کنند.

GTA V که کلی تاخیر خورد :دی

البته فکر نکنم بازی مشکل گیم پلی داشته باشه فکر میکنم این تاخیرا دو دلیل داشته باشه:
1- رفع باگای بازی! ( همون تریلر ماشینا رو هوا بودن :| )
2- میخوان که ملت GTA V رو قورت بدن بعد بیان سراغ این و به فروشش لطمه نخوره! که البته اگه راکستار شرارت نکنه و نسخه PC بازی رو همزمان با واچ داگز بده بیرون که نون یوبی سافتو آجر کنه :))

gta که کلا فکر کنم 2 بار تاخیر خورد اما تاریخ اخریش که رسمی رسمی شد دیگه تغییر نکرد بعدشم gta بحثش جدا هست مشخصه که در ساخت این بازی به مشکل برخوردن البته هنوز تاخیرش رسمی نشده اما بازم تاخیر طولانی بخوره مطمئن باش بازی متاش زیر 9 می شه

gta هم حضم شده دیگه حالا اگه دوست داره بازم تاخیر بخوره تا نسخه ی pc با نسل بعدش با dlc جدیدش با هم بیاد تا فروشش نصف بشه تقصیر خودش هست

تنها دلیلی که برای تاخیر وجود داشته این بوده که به گفته Michael Pachter این بازی قبل از تاخیرش یه فاجعه بوده و میتونن امیدوار باشن که توی این مدت یه سرو سامونی بهش بدن همین.دلیل دیگه ای نداره

گند برای این شد که اون موقع ها اصلا خبری از نسل بعد و اینا نبود و Ubi به صراحت اعلام کرده بود که WD برای کنسول های همین نسل ( 360 , PS3 ) هست در حالی که گرافیک بازی روی یک PC هیولا بوده .

گند دومی هم بود که به وفور هم تو اون زمان بچه ها گیف اش رو میزاشتن که بنظر میومد دمو اصلا از طرف اون شخص پایین کنفرانس کنترل نمیشده و ایشون فقط الکی با دسته بازی میکرده یا همون بصورت کلی دمو از پیش رندر شده بوده !

مورد اولی از طرف UBI تایی شد ولی در مورد دومی هیچ توضیحی ندادن در حالی که خیلی سر و صدا کرد .
شاید طرف کنترلش نکنه ولی دیگه از پیش رندر شده؟ :| دیگه خداییش همچین چیزی به یوبی نمیچسبه :دی البته این بحثا واسه اون زمان یکم طبیعیه اما الان که میدونیم بازی رو PC و کنسولای نسل جدید واقعا اینطوری ران میشن دیگه جای سوال باقی نمیمونه!

والا باید صبر کرد دید چی از کار در میاد! من که بشدت بهش امیدوارم! گفتم که اگه حتی ماموریتای اصلیشم چرت باشه بازم همون چرخیدن دور شهر و هک کردن چیز میزا خودش کلی صفا میده :دی شک ندارم تو این!
بنظر من که چیز خوبی از آخر از آب در میاد! حالا باگم داشته باشه مهم نیست :دی تریلراش که تا الان منو گرفته! اون ACIII چهار تا قابلیت جدید به بازی اضافه کرده بود و گیم پلی هم یکمی تحول توش ایجاد کرده بود و همه رو با همینا و آنویل نکست هایپ کرد که از آخر یک بازی خسته کننده و الکی از آب در اومد ولی این تمامش جدیده و من حداقل بازیی با این موضوع ندیدم و فکر میکردم بازی با بازیی با نوآوری های فراوانی روبرو خواهیم بود :x

این تاخیرا هم واسه من معنی خاصی نداره جز بهبود بازی! :دی

GTA V که کلی تاخیر خورد :دی

البته فکر نکنم بازی مشکل گیم پلی داشته باشه فکر میکنم این تاخیرا دو دلیل داشته باشه:
1- رفع باگای بازی! ( همون تریلر ماشینا رو هوا بودن :| )
2- میخوان که ملت GTA V رو قورت بدن بعد بیان سراغ این و به فروشش لطمه نخوره! که البته اگه راکستار شرارت نکنه و نسخه PC بازی رو همزمان با واچ داگز بده بیرون که نون یوبی سافتو آجر کنه :))

اگه واچ داگز بازی خیلی خوبی باشه به موضوع به ضرر خود راک استار تمام میشه ...

اگه واچ داگز بازی خیلی خوبی باشه به موضوع به ضرر خود راک استار تمام میشه ...
حتما قراره 30 میلیون بفروشه راکستار ضرر معنوی کنه ، یا قراره متای 98 بگیره ؟ از کدوم لحاظ
امال ارزو خود یوبی سافت فروش 6 میلیونی watch dogs
از لحاظ متا خیلی بخواد زور بزنه متای 90
حالا چجوری به ضرر راکستار تموم میشه ؟
تازه اگه pc ، gta بیاد به ضرر این ip میشه.

یه نکته ایی که هست و جالبه بنظرم :d

اگه یادتون باشه GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد

اگه راک استار به گفته اینتل پول گرفته باشه تا بازی با فاصله 8 ماه بعد از نسخه کنسولی برای PC منتشر کنه

پس GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت :d

با توجه به مصاحبه مایکل پتچر اگه قرار باشه یوبی هم WD ماه May عرضه کنه واقعا جالب میشه

سوای اینکه GTAV از هر نظر عالیه باید اینم در نظر گرفت روی PC با مادهای گرافیکی که براش عرضه میشه از نظر گرافیکی هم دست کمی از WD نداره

البته این یه حدسه باید منتظر باشیم

آخرین ویرایش:
حتما قراره 30 میلیون بفروشه راکستار ضرر معنوی کنه ، یا قراره متای 98 بگیره ؟ از کدوم لحاظ
امال ارزو خود یوبی سافت فروش 6 میلیونی watch dogs
از لحاظ متا خیلی بخواد زور بزنه متای 90
حالا چجوری به ضرر راکستار تموم میشه ؟
تازه اگه pc ، gta بیاد به ضرر این ip میشه.

نیازی نیست یقه پاره کنی عزیز ... 30 میلون نسخه از بازی فروخته ... اکثر فن ها و طرفدار 2 اتیشه بازی بوده یه جوری بازی رو تهیه کرده ... اگه واچ داگز و gta و واچ داگز بیان و اگه واچ داگز یه عنوان عالی باشه به فروش هر دو بازی لطمه میخوره ... که صد در صد یه بازی که تازه عرضه میشه و یه ip جدید و با کیفیت هم هست میتونه موفق تر باشه تا یه بازی 1 ساله که پورت شده ... من که خودم مشتاقم بازی تازه عرضه شده رو بخرم

نیازی نیست یقه پاره کنی عزیز ... 30 میلون نسخه از بازی فروخته ... اکثر فن ها و طرفدار 2 اتیشه بازی بوده یه جوری بازی رو تهیه کرده ... اگه واچ داگز و gta و واچ داگز بیان و اگه واچ داگز یه عنوان عالی باشه به فروش هر دو بازی لطمه میخوره ... که صد در صد یه بازی که تازه عرضه میشه و یه ip جدید و با کیفیت هم هست میتونه موفق تر باشه تا یه بازی 1 ساله که پورت شده ... من که خودم مشتاقم بازی تازه عرضه شده رو بخرم
خداییش اصلا نفهمیدم چی نوشتی ؟ شفاف سازی میکنی ؟

خداییش اصلا نفهمیدم چی نوشتی ؟ شفاف سازی میکنی ؟

منظورش اينه كه:
وقتي يه بازي بعد از يك سال براي يه پلتفرمي مياد (GTA V)و در همون زمان يه بازي جديد براي همه پلتفرم ها مياد (WD)يه سري ترجيح ميدن بازي جديد رو بخرن(WD) از طرفي GTA هم فوق العادست پس يه سري ديگه GTA V رو ميخرن بنابراين به فروش هر دو بازي لطمه ميخوره
و حرفش هم كاملا درسته

دوستان مثل اينكه تاريخ انتشار بازى تو استور سونى 30 june اعلام نشده البته هنوز تاييد نشده
nehapetu.jpg

آره احتمال زیاد Ubisoft تایید کرده که بازی همون April-June عرضه میشه ! یه تصویر هم به تازگی از"شب های شیکاگو" منتشر شده که دیدن ـش خالی از لطف نیست ! :d

آره احتمال زیاد Ubisoft تایید کرده که بازی همون April-June عرضه میشه ! یه تصویر هم به تازگی از"شب های شیکاگو" منتشر شده که دیدن ـش خالی از لطف نیست ! :d

چرا هرچی بیشتر عکس و ویدیو از این بازی میاد، وضعیتش خراب تر میشه؟:-/
تو خیابون پایین سمت چپ، فقط نور چراغ ماشین ها هست و خود ماشین ها وجود ندارن!!8-|

اینا بازی رو 1-2 سال دیگه منتشر کنن خیلی بهتره تا اینکه همه رو به این باور برسونن که با یه بازی پر از ایراد طرف هستن و سازنده در تلاشه ایرادهای بازی ماست مالی کنه...:|

واقعا با چه رویی میخواستن بازیشون با شاهکاری مثل GTA مقایسه بشه...:punish:

گرافیک بازی خیلی از اون چیزی که تو اولین تریلر دیدیم فاصله گرفته و افت کرده

خب مثل اینکه تو این E3 هم دوباره باید نمایش این بازی رو در کنفرانس سونی ببینیم!!:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or