Watch Dogs و تاخیرهای دنباله دار

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch-dogs_1.jpg
درود.

مثل اینکه بازی Watch Dogs که توسط Ubisoft قرار است منتشر شود، قرار نیست به این زودی ها به دست طرفداران برسد.
بعد از تاخیرهای زیادی که این بازی برای انتشار خورد، حال مثل اینکه باز هم باید برای تجربه این بازی صیر کنیم، Noam Jenkins که گویندگی نقش اول داستان Aiden Pearce را برعهده دارد، در تویئتر خود که یکی از طرفداران از او پرسیده که تا به کجا در روند ساخت پیش رفته اید و بازی تقریبا کی آماده عرضه میشود جواب داد و گفت:
MadsDroger I've been told May or June@
Noam Jenkins (@noamjenkins)
January 25, 2014
مثل اینکه طرفداران باید تا ماه June صبر کنند، تا بلکه نهایتا بتوانند این عنوان را تجربه کنند.

تخیرهای پی در پی تجربه ثابت کرده ابدا اینده ی درخشانی نداره اینکه یه بازی مدام تاخیر می خوره یعنی یه مشکل خیلی حاد داره که معمولا گیم پلی نه چندان جذاب هست امیدوارم که دیگه تاخیر نخوره
GTA V که کلی تاخیر خورد :دی

البته فکر نکنم بازی مشکل گیم پلی داشته باشه فکر میکنم این تاخیرا دو دلیل داشته باشه:
1- رفع باگای بازی! ( همون تریلر ماشینا رو هوا بودن :| )
2- میخوان که ملت GTA V رو قورت بدن بعد بیان سراغ این و به فروشش لطمه نخوره! که البته اگه راکستار شرارت نکنه و نسخه PC بازی رو همزمان با واچ داگز بده بیرون که نون یوبی سافتو آجر کنه :))

تخیرهای پی در پی تجربه ثابت کرده ابدا اینده ی درخشانی نداره اینکه یه بازی مدام تاخیر می خوره یعنی یه مشکل خیلی حاد داره که معمولا گیم پلی نه چندان جذاب هست امیدوارم که دیگه تاخیر نخوره

همین سازنده سال پیش FAR CRY 3 رو بعد از کلی تاخیر روانه بازار کرد!!! دست کمی از شاهکار نداشت!

بابا بسه :| اگه داشتن چاه می کندن اونم به عمق چند کیلومتری الان باید تموم شده بود :|

2- میخوان که ملت GTA V رو قورت بدن بعد بیان سراغ این و به فروشش لطمه نخوره! که البته اگه راکستار شرارت نکنه و نسخه PC بازی رو همزمان با واچ داگز بده بیرون که نون یوبی سافتو آجر کنه :))
اصولاً *R با کسی رقابتی نداره که بخواد یه همچین حرکتی بزنه ;;) :d

هرچی میخواین بگین ولی این بازی خواهد ترکوند(!)
خدمت ـتون عارض بشم که حالا ببینین من کی گفتم، این پست من رو میتونید با کمال میل :bighug: بوکمارک کنید تا یه وقت نگین دارم چرند الکی میگم...

ذره ای به بازی امید ندارم مگه اینکه مثل AC IV غافلگیرم کنه در غیر اینصورت بازی از مزخرفات یوبی خواهد بود .

ذره ای به بازی امید ندارم مگه اینکه مثل AC IV غافلگیرم کنه در غیر اینصورت بازی از مزخرفات یوبی خواهد بود .
AC IV که اصلا نمایش خوبی قبل از عرضه نداشت بنظرم! هیچ امیدی بهش نداشتم ولی عالی ظاهر شد!
حالا اینکه نمایشش فوق العاده بوده! چیزی فراتر از فوق العاده! مخصوصا وقتی برای اولین بار توی کنفرانس یوبی توی E3 2012 در دقایق پایانی مراسم که دیگه ملت منتظر اتمام مراسم بودن از این بازی رونمایی شد که رسما همه دهشنون باز مونده بود از جمله خودم :دی
نمیدونم از چه جهتی بهش نگاه کردی که بهش امیدوار نیستی :دی چون بازی از هر نظر تکمیل هست! این که با GTA V مقایسه بشه که اشتباهه ولی بازی در نوع خودش بنظرم یک شاهکار میشه!

آخرین ویرایش:
AC IV که اصلا نمایش خوبی قبل از عرضه نداشت بنظرم! هیچ امیدی بهش نداشتم ولی عالی ظاهر شد!
مخصوصا وقتی برای اولین بار توی VGA 2011 در دقایق پایانی مراسم که دیگه ملت منتظر اتمام مراسم بودن از این بازی رونمایی شد که رسما همه دهشنون باز مونده بود از جمله خودم :دی

اولین نمایش رسمی واچ داگز در اواخر کنفرانس یوبی سافت E3 2012 بود

حالا اینکه نمایشش فوق العاده بوده! چیزی فراتر از فوق العاده! مخصوصا وقتی برای اولین بار توی VGA 2011 در دقایق پایانی مراسم که دیگه ملت منتظر اتمام مراسم بودن از این بازی رونمایی شد که رسما همه دهشنون باز مونده بود از جمله خودم :دی
نمیدونم از چه جهتی بهش نگاه کردی که بهش امیدوار نیستی :دی چون بازی از هر نظر تکمیل هست! این که با GTA V مقایسه بشه که اشتباهه ولی بازی در نوع خودش بنظرم یک شاهکار میشه!

دقیق نمیدونم چرا ولی دقیقا هر موقعی که یوبی هایپ زیادی و الکی کره بازی ها مزخرف دروامدن ! از AC III بگیر که از بس هایپ کردن و بازی اومد تبدیل شد به فجایع صنعت گیم تا AC IV که نمایشاش خوب نبود ولی عالی شد .

در کل اصلا حس خوبی به WD ندارم و پست های قدیمم هست در این رابطه . امیدوارم غافلگیر شم دوباره .

مقایسه WD با GTA یه شوخی زشته !:d اونم از نوع بی تربیتی اش ! :d

- - -ویرایش - - -

کاملا درسته . اخرین نمایش یوبی بود که ترکوند جمعیت رو و صد البته گندی که بعدش زده شد و معلوم شد بازی داشته رو یه سیستم Super High End اجرا میشده !

خوبه بعد از این همه تاخیر یهو بازی کشکی بشه :دی
مثل Prey و Too Human

آها حواسم نبود ببخشید! اصلاح شد :) ممنون

- - -ویرایش - - -

دقیق نمیدونم چرا ولی دقیقا هر موقعی که یوبی هایپ زیادی و الکی کره بازی ها مزخرف دروامدن ! از AC III بگیر که از بس هایپ کردن و بازی اومد تبدیل شد به فجایع صنعت گیم تا AC IV که نمایشاش خوب نبود ولی عالی شد .

در کل اصلا حس خوبی به WD ندارم و پست های قدیمم هست در این رابطه . امیدوارم غافلگیر شم دوباره .

مقایسه WD با GTA یه شوخی زشته !:d اونم از نوع بی تربیتی اش ! :d

- - -ویرایش - - -

کاملا درسته . اخرین نمایش یوبی بود که ترکوند جمعیت رو و صد البته گندی که بعدش زده شد و معلوم شد بازی داشته رو یه سیستم Super High End اجرا میشده !
موافقم! ACIII بدجور منو هایپ کرد ولی از آخرم بدجور هم حالمو گرفت :دی
ولی اینکه میگی گندش در اومد! براچی گندش در بیاد؟ مگه بده روی یک PC High End اجرا بشه؟ آخه تریلر بعدیی هم که دادن بیرون مال PS4 بود که گرافیکی در همون حدود داشت! ونمایش خوبی هم داشت :دی

حالا ACIII استثنا بوده :دی یک حسی بهم میگه این مثل اون نمیشه! چون اینقدر تریلر ازش دیدم که فکر کنم همین چرخیدن دور شهر و هک کردن در و دیوار خودش به اندازه کافی بهم کیف بده :دی

خوبه بعد از این همه تاخیر یهو بازی کشکی بشه :دی
مثل Prey و Too Human

احتمال کمه همچین اتفاقی ولی میدونم دور از انتظار نیست .

پست هام هست که قبلا میگفتم امکان داره بازی به کل کنسل بشه .

امیدوارم اگه نتیجه نهایی واقعا خوب نیست عرضه نشه !

احتمال کمه همچین اتفاقی ولی میدونم دور از انتظار نیست .

پست هام هست که قبلا میگفتم امکان داره بازی به کل کنسل بشه .

امیدوارم اگه نتیجه نهایی واقعا خوب نیست عرضه نشه !
فکرشم نکن کلی هزینه کردن تا الان :-"

- - -ویرایش - - -

موافقم! ACIII بدجور منو هایپ کرد ولی از آخرم بدجور هم حالمو گرفت :دی
ولی اینکه میگی گندش در اومد! براچی گندش در بیاد؟ مگه بده روی یک PC High End اجرا بشه؟ آخه تریلر بعدیی هم که دادن بیرون مال PS4 بود که گرافیکی در همون حدود داشت! ونمایش خوبی هم داشت :دی

گند برای این شد که اون موقع ها اصلا خبری از نسل بعد و اینا نبود و Ubi به صراحت اعلام کرده بود که WD برای کنسول های همین نسل ( 360 , PS3 ) هست در حالی که گرافیک بازی روی یک PC هیولا بوده .

گند دومی هم بود که به وفور هم تو اون زمان بچه ها گیف اش رو میزاشتن که بنظر میومد دمو اصلا از طرف اون شخص پایین کنفرانس کنترل نمیشده و ایشون فقط الکی با دسته بازی میکرده یا همون بصورت کلی دمو از پیش رندر شده بوده !

مورد اولی از طرف UBI تایی شد ولی در مورد دومی هیچ توضیحی ندادن در حالی که خیلی سر و صدا کرد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or