Watch Dogs و تاخیرهای دنباله دار

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch-dogs_1.jpg
درود.

مثل اینکه بازی Watch Dogs که توسط Ubisoft قرار است منتشر شود، قرار نیست به این زودی ها به دست طرفداران برسد.
بعد از تاخیرهای زیادی که این بازی برای انتشار خورد، حال مثل اینکه باز هم باید برای تجربه این بازی صیر کنیم، Noam Jenkins که گویندگی نقش اول داستان Aiden Pearce را برعهده دارد، در تویئتر خود که یکی از طرفداران از او پرسیده که تا به کجا در روند ساخت پیش رفته اید و بازی تقریبا کی آماده عرضه میشود جواب داد و گفت:
MadsDroger I've been told May or June@
Noam Jenkins (@noamjenkins)
January 25, 2014
مثل اینکه طرفداران باید تا ماه June صبر کنند، تا بلکه نهایتا بتوانند این عنوان را تجربه کنند.

بابا خسته شدیم دیگه نه به اون موقع که پشت هم تو کنفرانس های سونی این بازی نشون میدادن ملت حالت تهوع بهشون دست داده بود دیگه با دیدن این بازی تو کنفرانس های سونی نه به این همه تاخیر .:|

آفرین هر چی دیرت بیاد بهتر
قشنگ ما کنسول نسل بعد رو تو ارزونی می خریم و یک بازی خوب هم بازی میکنیم..

خب بابا همون بهتر که دیر بیاد . یکی از بچه ها یه عکس از تریلر e3 گذاشته ماشینای پارک شده بازی قشنگ رو هوا معلق هستن :d:| حالا این یه نمونشه بقیه ایراداشو هم رفع کنن بعد

بازیه درست جسابی ارزش صبرکردن رو داره..!!:| همون بعد از کنکور بیاد من راحت ترم..!!

انتشار برای این بازی خیلی داره طول میکشه و اگه کمی پایینتر از انتظارات باشه خیلی کوبیده میشه!!!

بچه ها نکوبونید ها !

ولی احساس میکنم بازی متوسطی از آب در بیاد !!
و میشه گفت بعد از اون همه هایپ شکست سختی میخوره اگر متوسط باشه !!

یوبی سافت کمپانی فوق العاده ای هست ولی بازی بدون باگ عمرا بده بیرون
بعد gta مگه 6 ماه تاخیر نخورد فکر کنم گفتن بهار 2013 اومد تو. سپتامبر
اینا هم گفتند اخر نوامبر 6 ماه تاخیر میره اخر می 2014 میاد
بعید هم نیست اینا منتظرن ببینن این راک استار چه میکنه و رو نسل بعد و pc میده یا نه چون قطعا اگه تا اونموقع خبری ازش نشه و تا اونموقع عرضه نشه قطعا این بازی در کار نخواهد بود.
ولی میگم بعیده راک استار از این پولها بگذره مخصوصا اینکه همه راه افتادن دارن mod gta v رو میسازن و هر خرده فروشی داره تاییدش میکنه

ﻭاﭺ ﺩاﮔﺰ ﺩاﻏﻮﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﭘﺮ ﺑﺎﮒ ﻫﺴﺖ ﻗﻂﻌﺎ :d
من اصلاً در مورد خود کیفیت بازی حرفی نزدم که :-" من نه از اون هایم که فکر میکنن WD میاد GTA Killer میشه و فلان و فلان نه از اون هاییم که فکر میکنن بازی در حد پشم بُز گــَـره :biggrin1: یه بازی با متایی در حدود 88 :-? :d
گفتم چرا کنسل کنن ؟! به خاطر تاخیر ؟! بعد بقیه هم یه جوری از تاخیر این بازی میگن ، مگه بازی چند سال تاخیر خورده !؟ از نوامبر (که قرار بود بیاد) تا مِی ( که احتمالاً میاد ) میشه 6-7 ماه !!!!! واقعاً بازی سازی اینجوری شده که بازی ها رو باید بخاطر 6-7 ماه تاخیر ، کنسل کنن !؟ یا 6-7 ماه تاخیر خیلی چیز وحشتناک و کشنده ایه !؟ /:)
من نمیدونم TR,B:I,GTA & TLoU مگه بازی هایی نبودن که 2013 اومدن و تو کار همه اشون تاخیر بوده ؟! مگه بازی های بدی بودن ؟! بعله اگه بازی قرار بود 2010 بیاد و بعد اینجوری مشد ، اون موقع این حرف ها درست بود :biggrin1:

چرا کنسل کنن سنگین ترن !؟ :| :-o
تاخیر ممکنه برا هر بازی باشه ، هربازی هم که تاخیر بخوره نشونه از داغون بودن اون بازی نیست که :دی

این یوبی کاراش رو مخ آدمه :| اون از شاهکار نمایش بازی رو نسل قبل اینم از تاخیرهای پشت سر هم ، مگه مجبورن همزمان رو 200 تا پلتفرم بازی بسازن ؟:|
+ یوبی ادعاهای عجیبی کرده ! 4 ماه برای گشتن در ls کافی است و blah blah blah

این یوبی کاراش رو مخ آدمه :| اون از شاهکار نمایش بازی رو نسل قبل اینم از تاخیرهای پشت سر هم ، مگه مجبورن همزمان رو 200 تا پلتفرم بازی بسازن ؟:|
+ یوبی ادعاهای عجیبی کرده ! 4 ماه برای گشتن در ls کافی است و blah blah blah
اون نمایششون رو که خودشون رد کردن بعد یه چیز دیگه دادن که خیلی بهتر بود :دی بلی مجبورن ، بخاطر فروش بیشتر و بهتر :دی وگرنه بازی ذاتاً مالِ نسل جدیده :دی
اون 4 ماه منظورشون این بوده که 4ماه بشینید GTA ــتون رو بازی کنید بعد جونِ مادرتون بیاید WD رو بخرید :)) :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or