Deus Ex یکی از عناوین کلاسیک PC بود. عنوانی که عده کثیری از PC بازها آن را دوست داشته و منتظر بازگشت آن هستند. اگرچه Human Revolution جانشینی شایسته بر این بازی بود، اما تاثیری که عنوان اصلی چندین سال پیش گذاشته بود را به همراه نداشت.
در حقیقت، تصور یک ریمیک HD از این عنوان عالی خواهد بود و به نظر می رسد که ما تنها کسانی نیستیم که چنین آرزویی در سر می پرورانیم. Warren Spector، مرد پشت صحنه این الماس PC نیز از اشتیاق خود برای ریمیک HD از این عنوان می گوید.
هنگامی که از او در مصاحبه ای با Gameinformer درمورد ریمیک HD یا انتشار مجدد این عنوان پرسیده شد، وی در جواب گفت:
خب همان طور که می دانید، من هم اکنون در Disney کار می کنم. پس بدین معناست که توانایی ساختن ریمیک این عنوان را ندارم اما قطعا با مردم زیادی در این رابطه حرف زدم. واقعا عالی خواهد بود که گرافیک، صدا، رابط کاربری و کنترل بازی و هر چیزی به روز رسانی شود. یعنی من واقعا دوست دارم که این اتفاق رخ دهد.
Warren همچنین از چیزهای جالبی در رابطه با ساخت Deus Ex گفت. چیز هایی که هم اکنون در مورد Deus Ex می دانید، همچون مراحل بازی، mod هایی که برای بازی عرضه شدند و همچنین ایده - The Holy Grail - که به بازیکنان این قابلیت را می داد که هر طور که مایل بودند، بازی کنند.
و اما او همچنین از چیز هایی که نمی دانستید گفت، اینکه بسیاری از مردم عنوان بازی را بد تلفظ می کنند، اینکه نسخه PS2 این بازی شامل کد هایی می شد که باعث می شد نسخه PC این عنوان چندین برابر سریع تر اجرا شود و اینکه قبل از اینکه به سراغ Deus Ex برود، در شرف عقد قراردادی برای ساختن Command & Conquer RPG بود.
بر طبق گفته های Warren، وقتی که او استودیوی بازی سازی مستقل خود را تاسیس کرد، او در شرف امضای توافق نامه ای با EA برای ساخت عنوانی RPG بر مبنای بازی Command & Conquer بود. در همین هنگام John Romero به او پیشنهاد شغلی در ION Storm می دهد. و این گونه بود که Romero با متقاعد کردن Warren سبب شد که C&C RPG هرگز به ثمره ننشیند.
منبع
آخرین ویرایش:

:d دستشون یه خورده بستس! :d