Warren Spector از علاقه خود برای ساخت Deus Ex Remake می گوید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
26449594653521631312.jpg

Deus Ex یکی از عناوین کلاسیک PC بود. عنوانی که عده کثیری از PC بازها آن را دوست داشته و منتظر بازگشت آن هستند. اگرچه Human Revolution جانشینی شایسته بر این بازی بود، اما تاثیری که عنوان اصلی چندین سال پیش گذاشته بود را به همراه نداشت.
در حقیقت، تصور یک ریمیک HD از این عنوان عالی خواهد بود و به نظر می رسد که ما تنها کسانی نیستیم که چنین آرزویی در سر می پرورانیم. Warren Spector، مرد پشت صحنه این الماس PC نیز از اشتیاق خود برای ریمیک HD از این عنوان می گوید.

هنگامی که از او در مصاحبه ای با Gameinformer درمورد ریمیک HD یا انتشار مجدد این عنوان پرسیده شد، وی در جواب گفت:
خب همان طور که می دانید، من هم اکنون در Disney کار می کنم. پس بدین معناست که توانایی ساختن ریمیک این عنوان را ندارم اما قطعا با مردم زیادی در این رابطه حرف زدم. واقعا عالی خواهد بود که گرافیک، صدا، رابط کاربری و کنترل بازی و هر چیزی به روز رسانی شود. یعنی من واقعا دوست دارم که این اتفاق رخ دهد.

Warren همچنین از چیزهای جالبی در رابطه با ساخت Deus Ex گفت. چیز هایی که هم اکنون در مورد Deus Ex می دانید، همچون مراحل بازی، mod هایی که برای بازی عرضه شدند و همچنین ایده - The Holy Grail - که به بازیکنان این قابلیت را می داد که هر طور که مایل بودند، بازی کنند.

و اما او همچنین از چیز هایی که نمی دانستید گفت، اینکه بسیاری از مردم عنوان بازی را بد تلفظ می کنند، اینکه نسخه PS2 این بازی شامل کد هایی می شد که باعث می شد نسخه PC این عنوان چندین برابر سریع تر اجرا شود و اینکه قبل از اینکه به سراغ Deus Ex برود، در شرف عقد قراردادی برای ساختن Command & Conquer RPG بود.

بر طبق گفته های Warren، وقتی که او استودیوی بازی سازی مستقل خود را تاسیس کرد، او در شرف امضای توافق نامه ای با EA برای ساخت عنوانی RPG بر مبنای بازی Command & Conquer بود. در همین هنگام John Romero به او پیشنهاد شغلی در ION Storm می دهد. و این گونه بود که Romero با متقاعد کردن Warren سبب شد که C&C RPG هرگز به ثمره ننشیند.

منبع

آخرین ویرایش:
چرا حالا remake؟! :دی چرا نمی خوان یه دنباله بسازن استاد؟! در هر صورت استقبال میشه! :دی (الانم به شدت منتظر دنباله ی Epic Mickey هستم! :دی)
پ.ن: John Romero هم باید برگرده به خونش در id Software! نه این که استاد های دیگه رو هم از راه به در کنه! :دی بفرما به خاطر ایشون C&C RPG رو از دست دادیم! :دی

چرا حالا remake؟! :دی چرا نمی خوان یه دنباله بسازن استاد؟! در هر صورت استقبال میشه! :دی (الانم به شدت منتظر دنباله ی Epic Mickey هستم! :دی)
پ.ن: John Romero هم باید برگرده به خونش در id Software! نه این که استاد های دیگه رو هم از راه به در کنه! :دی بفرما به خاطر ایشون C&C RPG رو از دست دادیم! :دی

شما بازی کن جواب تمام این چراها رو می فهمی :دی

مراحل آخرش طراحی مرحله انقد فوق العاده بود من هیچ وقت نمی خواستم تموم شه بازی ! بخصوص پایانش .

پ.ن : made for hardcores ;;)

شما بازی کن جواب تمام این چراها رو می فهمی :biggrin1:

مراحل آخرش طراحی مرحله انقد فوق العاده بود من هیچ وقت نمی خواستم تموم شه بازی ! بخصوص پایانش .

حالا اگه ریمیکش اومد بازی می کنیم! خود بازی که پیدا نمی شه دانلود هم که.... :دی

پ.ن : made for hardcores ;;)

Abso-Fu*king-lutley :دی :)>-\m/

بعد به من میگن ترول میکنی، رایگان تحویل ملت میدی :دی.
سلام و علیکم وحید جان . . .

نه بخدا اين ترول نبود :d من خودم گنده ترين فن سري MGS هستم ولي خب چيكار كنيم كه Deus Ex يه بازي عجيب و غريب و تكرار نشدني هست :d خواستم بگم اگه يروز اين بازي ريميكش بياد بازي هاي كه همزمان با اين ميان بايد برن دم كوزه ابش رو بخورن :d كلا هدف ترول نبود :d

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

جو...

شما اسمش رو بزار جو ما ميزاريم فكت >:d

وقتی بازی عالی ای مثل HR وجود داره دیگه چه نیازی به ریمیک شماره ی اول هست ؟ حالا شاید بشه نسبت به HD کردن بازی و عرضه روی Steam و... خوشبین بود،جناب اسپکتور هم موش ها و اردک ها رو ول کنند بیان لیدر ساخت قسمت بعدی بازی بشن لطفا:|

نه بخدا اين ترول نبود :d من خودم گنده ترين فن سري MGS هستم ولي خب چيكار كنيم كه Deus Ex يه بازي عجيب و غريب و تكرار نشدني هست :d خواستم بگم اگه يروز اين بازي ريميكش بياد بازي هاي كه همزمان با اين ميان بايد برن دم كوزه ابش رو بخورن :d كلا هدف ترول نبود :d

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

شما اسمش رو بزار جو ما ميزاريم فكت >:d
هدف ترول نبود ولی هدف نبود . . .
Deus Ex هرچی هم بوده باشه هیچ وقت حتا تو خوابشم نمیتونه MGS رو بکشه عقب :دی. اگر فنش بودی هیچ وقت اینو نمیگفتی . . .
بماند که سبکاشون هیچ ربطی بهم نداره.
درضمن ترول بود قشنگ . . .

با عرضه HR اصلن توقع بازسازی شدن این مسخره اس، چون شکست میخوره . . .

آقا تعریف Remake رو می دونین انشالله ؟ :دی

قراره با استاندارد های جدید از نو ساخته بشه این چیزی که آقا می خواد :دی همه چی از نو . صرفا خط داستانی همونه فقط :دی
من هم نسخه جدید میخوام از این بابا هم ریمیک رو :دی هوس بازم :دی
تا نگردی آشنا زین گرده رمزی نشنوی
گوش نامحرم نباشد جای پیغام JC Denton :d

آقا تعریف Remake رو می دونین انشالله ؟ :biggrin1:

قراره با استاندارد های جدید از نو ساخته بشه این چیزی که آقا می خواد :biggrin1: همه چی از نو . صرفا خط داستانی همونه فقط :biggrin1:
من هم نسخه جدید میخوام از این بابا هم ریمیک رو :biggrin1: هوس بازم :biggrin1:
تا نگردی آشنا زین گرده رمزی نشنوی
گوش نامحرم نباشد جای پیغام JC Denton :d

خو برای ریمیک لوکیشنو و مراحل رو که نمیتونن تغییر بدن! :-/:d دستشون یه خورده بستس! :d
ریمیک تا حالا خیلی کم ساخته شده نمیدونم تا چه حد میتونن دستکاری کنند! :d

در کل HR2 رو زودتر بدن بهتره. ریمیک رو بزارن برای نسل بعد! :d

Steatlh رو زبادتر کنن که تو HR فوق العاده دراومده بود! :d

پ.ن: I never asked for this! b-):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or