Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

سلام
هر چقدر گشتم تاپیکی برای این بازی پیدا نکردم .
خیلی عجیبه !
فکر کنم بازی پر طرفداری باشه .
چنتا سوأل دارم که اول باید برم تو بازی و یادداشتشون کنم .

سلام
هر چقدر گشتم تاپیکی برای این بازی پیدا نکردم .
خیلی عجیبه !
فکر کنم بازی پر طرفداری باشه .
چنتا سوأل دارم که اول باید برم تو بازی و یادداشتشون کنم .
من یه سوال ازت دارم (یکی نه چند تا :d)
1.بازی اتراتژی خونه ساختنیه؟یا RPG
2.من فردا دارم میرم برا360 و PCبازی بخرم اینم بخرم؟

من یه سوال ازت دارم (یکی نه چند تا :d)
1.بازی اتراتژی خونه ساختنیه؟یا RPG
2.من فردا دارم میرم برا360 و PCبازی بخرم اینم بخرم؟
منم تازه دارم شروع میکنم , گفتم اول یه بار دیگه DoW2 رو برم بعد شروع کنم...
بیس سازی نداره..گیم پلی سریع و جذابه....ترکیبی از استراتژی و نقش افرینی(RPS)
اگه به سری DoW علاقه داری که حتما بگیر.تنها دلیلی که باعث میشه فوق العاده نباشه همین عدم وجود بیس سازی(به نظر من)

سلام
تنها دلیلی که باعث میشه فوق العاده نباشه همین عدم وجود بیس سازی(به نظر من)
مخالفم .
بازی رو بیشتر به سمت rpg برده . اصلاً نیازی به بیس بندی نداره .
برای یکی مثل من که rpg بازه ، خیلی هم جذابه .
کلا تو همه وار همر ها نمیشه خونه ساخت؟
یه زمانی میشد . تو اون اولی که کاملاً استراتژیک بود .
اونجا باید مثل بازیهای کلاسیک ارتش درست میکردی و بعد حمله میکردی .
خیلی نسبت به ما ها (اعضای بازی سنتر) خوش‌بین هستی :دی
چی بگم والا ! :دی
حمید خودت بازیش کردی ؟
منم تازه دارم شروع میکنم , گفتم اول یه بار دیگه DoW2 رو برم بعد شروع کنم...
اگر save هات رو داری ، تو این جدیده کاراکترهات با لول و تجهیزاتی که شماره 2 رو تمام کردی ، شروع میکنن .

آخرین ویرایش:
حمید خودت بازیش کردی ؟
آره یه خورده بازی کردم (مالتی‌پلیر) و خیلی هم مناسبه! قشنگ از اون گیم‌هاست که می‌شه روش وقت گذاشت و زد تو مالتی‌پلیر و روش کار کرد.
Micro Management ِ خفن می‌خواد، تا حدودی مشابه با Warcraft III.

اما نرفتم دنبالش، به خاطر اینکه باید بیشتر وقت گیمینگــَم رو بذارم روی این گیم (چون کار زیاد می‌بره)، یه جورایی هم فقط باید اُریجینالش رو بگیری تا بتونی با آخرین ورژن، مالتی‌پلیر بزنی و Replay نیگا کنی. البته میشه اینو راحت از Steam خرید. اگه کسی پایه باشه، گزینه خیلی خوبی برای خریده. از اون‌ور هم که Starcraft II کم‌کم داره میاد و لابد همه (از جمله خودم) میرن سمت اون گیم.

خلاصه، فــِک نکنم وقت داشته باشم روی 2 تا استراتژی کار کنم :دی البته کسی چه می‌دونه، شاید وقتی Starcraft II بیاد هم بازم DoW II انتخاب بهتری باشه.

اگر save هات رو داری ، تو این جدیده کاراکترهات با لول و تجهیزاتی که شماره 2 رو تمام کردی ، شروع میکنن .
بخش تغییرات شخصیت اصلیش خیلی جالب بود....
کلا رلیک هست و اکسپنش های عالی ....
بازی کردم ولذت بردم ولی به نظر من دیگه داره یه ذره بیش از حد از استانداردهای سری دور میشه وداره به یه اکشن نقش آفرینی تبدیل میشه....همه چیز به بهترین نحو عمل می کنه ولی بازی نباید کاملا ریشه هاش رو کنار بزاره....
پس کی کمپانی 2 رو معرفی میکنه این رلیک؟دلم لک زده براش....

متاسفانه تعداد بازیهای خوبی که تاپیک ندارن کم نیست

سری دوم daw رفته به سمت استراتژی نقش آفرینی . فعلا که خوب کار شده ولی نه مثل سری های قبلی

Dawn of War
Dawn of War Winter Assult
Dawn of War - Dark Crusade

Dawn of War - Soulstorm

البته این daw 2 گویا سه گانست که chaos rising قسمت دومش هست

در قسمت بعد احتمالاً شاهد Chapter Master of Blood Ravens خواهیم بود که اسمش هست Azariah Kyras

و نبرد گروه شما شامل force commander و تارکاس و سایروس و اوتاس و دیوین تول و .... به همراه کاپیتان انجلوس و کاپیتان دایامدیس علیه Azariah Kyras احتمالا جالب خواهد بود

اینهم عکس Chapter Master
d7990a1dbd.jpg

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
سلام
آره یه خورده بازی کردم (مالتی‌پلیر) و خیلی هم مناسبه! قشنگ از اون گیم‌هاست که می‌شه روش وقت گذاشت و زد تو مالتی‌پلیر و روش کار کرد.
من که کلاً مالتی تعطیل . نتم داغونه .
متاسفانه تعداد بازیهای خوبی که تاپیک ندارن کم نیست

سری دوم dow رفته به سمت استراتژی نقش آفرینی . فعلا که خوب کار شده ولی نه مثل سری های قبلی

Dawn of War
Dawn of War Winter Assult
Dawn of War - Dark Crusade

Dawn of War - Soulstorm

البته این dow 2 گویا سه گانست که chaos rising قسمت دومش هست

در قسمت بعد احتمالاً شاهد Chapter Master of Blood Ravens خواهیم بود که اسمش هست Azariah Kyras

و نبرد گروه شما شامل force commander و تارکاس و سایروس و اوتاس و دیوین تول و .... به همراه کاپیتان انجلوس و کاپیتان دایامدیس علیه Azariah Kyras احتمالا جالب خواهد بود

اینهم عکس Chapter Master
به به ، به به
بسیار سرافراز فرمودید قربان .
من 2 تای اول رو بازی کردم . 2 تای بعدی رو بازی نکردم . الان این 2 تا آخر رو دوباره بازی کردم . چی شد ؟! :دی
توی این جدیده چیز جالبی که داره رفتن شخصیتها به طرفه blood ravense .
محمد دقیقاً چه تأثراتی داره ؟ بذارم بره یا نذارم ؟ :دی
-----
پ.ن : محمد عکس رو نمیتونم ببینم !

سلام

من که کلاً مالتی تعطیل . نتم داغونه .

به به ، به به
بسیار سرافراز فرمودید قربان .
من 2 تای اول رو بازی کردم . 2 تای بعدی رو بازی نکردم . الان این 2 تا آخر رو دوباره بازی کردم . چی شد ؟! :دی
توی این جدیده چیز جالبی که داره رفتن شخصیتها به طرفه blood ravense .
محمد دقیقاً چه تأثراتی داره ؟ بذارم بره یا نذارم ؟ :دی
-----
پ.ن : محمد عکس رو نمیتونم ببینم !

در کل بهترینشون به نظر من Dark Crusade هست . اگه بازی نکردی حتما بازی کن

اما در مورد Corruptionروی پایان بازی تاثیر میذاره . البته من خودم چون از chaos ها خوشم نمیاد سعی کردم pure بمونم . یه سری ماموریت هم میده که میتونی راحت Corruption رو کم کنی.

اما یه search کردم و این پایانهای بازی هست :

پنج نوع پایان داره (خودمم نمیدونستم :-")

Once the player reaches the end of the game, it gives out five endings that the player may receive depending on the player's redemption and corruption level of choose.
Full Purity - If the player does all the redemption missions and kills Apothecary Galan rather than Apollo Diomodes, the player's character and his squads will act as Agents of Purification within the Chapter and with the help of Gabriel and Diomodes after learning the truth about the Corruption within the Blood Ravens and given the Brother Captain position along with the Fourth Company.
Purity - If the player kills Apollo Diomodes before Apothecary Galan, the player's character and his squads will be marked a renegades along with Gabriel Angelos.
Neutral - If the player does both redemption and corruption in all of the missions (Killing all the Blood Ravens, as well as Galan and Diomedes), the player's character will be banished from the chapter for a 100 years for his actions.
Corruption - If the player has a greater corruption points than his redemption, player's character will be executed for heresy by Gabriel Angelos.
Full Corruption - If the player does all the the corruption missions and maxed the level in all of his squads, the player's character becomes the next Chaos Lord of the Black Legion.

البته اگه eldar هم این جدیدا میشد انتخاب کرد من کلی حال میکردم چون از eldar ها خوشم میاد :p

عکس هم از این لینک ببین :
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Azariah_Kyras
رو عکس کلیلک کنی بزرگترشو نشون میده

(به نظر شخصیت خفنی میاد :-")

مخالفم .
بازی رو بیشتر به سمت rpg برده . اصلاً نیازی به بیس بندی نداره .
برای یکی مثل من که rpg بازه ، خیلی هم جذابه .
بازی عملا بیشتر از اینکه یک RTS باشه شده یک نقش افرینی تاکتیکی.جالبه نه لذت یک RTS کلاسیک رو داره و نه نقش افرینی.
بهرحال حکم یک پیش غذای خوب رو تا اومدن SC2 داره..:biggrin1:

به نظر من بازی خیلی قشنگیه . من الان 5 تا هیرو دارم نمیدونم کودومارو استفاده کنم . خیلی هم زمان زیادی میبره تا یک مرحله رو رد کرد . تقریبا شبیه رایس اف لجند 2 هست که نشه یار و ساختمون ساخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or