Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

سلام
هر چقدر گشتم تاپیکی برای این بازی پیدا نکردم .
خیلی عجیبه !
فکر کنم بازی پر طرفداری باشه .
چنتا سوأل دارم که اول باید برم تو بازی و یادداشتشون کنم .

این بازی dawn of war نمی دونم چرا همه میگن : "مثل "وارکرفته" پس باید بازیه خوبی باشه"
Dow سبک استراتژیک رو کاملا متحول کرده (هم 1و هم 2) نمیدونم چه اصراریه که اون رو با warcraft یا starcraft مقایسه می کنن . درسته که این بازی ها بازیهای بزرگی بودن ولی dow هم یه سبک متفاوت رو در ژانر rts به وجود آورده (هم 1و هم 2).با این که شماره اول این بازی عالی بود ولی تیم relic تغییرات بنیادی رو روی نسخه 2 اعمال کرد ولی هنوز این بازی عالیه. من starcraft2 beta رو بازی کردم از نظر گیم پلی همون starcraft1 که با موتور warcraft3 ساخته شده، ولی به جرات می تونم بگم multiplayer در dow2:cr شاهکاره ، تجربه کاملا جدیدیه، ثانیه به ثانیش سرشار از هیجانه توصیه منو به عنوان یه برادر کوچکنر جدی بگیرید ، لگد به بختتون نزنید ، این تجربه ناب رو به هیچ قیمتی از دست ندید!!!!!

سلام

من که کلاً مالتی تعطیل . نتم داغونه .

به به ، به به
بسیار سرافراز فرمودید قربان .
من 2 تای اول رو بازی کردم . 2 تای بعدی رو بازی نکردم . الان این 2 تا آخر رو دوباره بازی کردم . چی شد ؟! :دی
توی این جدیده چیز جالبی که داره رفتن شخصیتها به طرفه blood ravense .
محمد دقیقاً چه تأثراتی داره ؟ بذارم بره یا نذارم ؟ :دی
-----

اگه درجه corruption در طول بازی زیاد بشه :
یکی از هیرو ها boss مرحله یکی مونده یه آخر میشه.

دوست عزیز لطفآ پست های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین
با تشکر

Last edited by a moderator:
سلام
wh40k
آقا پستهات رو ویرایش کن .
بر خلاف قوانینه که با فاصله زمانی به این کمی ، پست پشت سر هم بدی .
اون قسکت آخر پستت رو هم اسپویلر کن .

آخرین ویرایش:
با سلام دوستان
بنده بازی Warhammer 40000 Dawn of War II - Chaos Rising ورژن 2.1 گرفتم و بازی میکنم / الان در مرحله Day 12 گیر کردم و غولی که در کنار چاه نشسته رو هر جور حمله میکنم اصلا جانش تغییری نمیکنه و در آخر تمام نیروها میمیرند و بازی رو میبازم / هر کار کردم با اسلحه ها و آدم مختلف رفتم تو بازی ولی باز باختم/ اعصاب نمونده :mad:تو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم/ دوستان کسی اینو بازی کرده یه راهنمایی کنید !
سوال دوم patch 2.2 رو از کجا گیر بیارم ونصب کنم آخه بنده چیزی تو نت پیدا نکردم کسی لینکی نداره؟ ;)

من این ulkair رو هم می کشم ولی مثل اینکه بازیم مشکل داره چون بعدش از بازی می پره بیرون
دو بار تا حالا این مرحله رو تموم کردم دیگه بی خیالش شدم کشتن ulkair واقعا سخته بالای 700 هزار تا جون داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or