Warface | PC

0000445558.JPG

Developer : Crytek
Genre : Online First Person Shooter

امروز شرکت آلمانی Crytek از جدیدترین عنوان در دست ساخت خود با موتور CE 3.0 پرده برداشت .

Warface که هنوز به جز دو تصویر اطلاعی از آن در دست نیست احتمالا یک شوتر آنلاین خواهد بود ، که بر مبنای سلایق گیمر های آسیایی ساخته خواهد شد. منتظر اطلاعات بیشتر از این عنوان باشید.

0000445560.JPG

منم هستم اینم ایدیم skarlet021
بازیش خوبه نمیدونم چرا میگین هی میمیرین و ...
من که اصلا مشکلی تو بازی ندارم
کسی نگفت هِی میمیری ...
ولی بعضی وقتا همینطوری میشه که میری داخل و یه سری هکر و ایتم خریده میریزن سرت، اونوقت هِی میمیری ... :d
یک به سه هست احتمالاینکه هِی بمیری ... :d :d

بازی تقریبا خوبیه ولی مشکلش اینه که با هر بار آپدیت کامل پاک میشه و دوباره از صفر دانلود و نصب میشه، آپدیتاشم زود به زود میان.

شماها تحت استیم بازی میکنید یا از لانچر خودش؟

من قبلا از لانچر خودش میرفتم حالا ای بخوام ا استیم بگیرم همه چی واسم ا لول 0 شروع میشه؟

بازی تقریبا خوبیه ولی مشکلش اینه که با هر بار آپدیت کامل پاک میشه و دوباره از صفر دانلود و نصب میشه، آپدیتاشم زود به زود میان.
من تحت لانچرم،
همچین چیزی نیست، اپدیت ها تند تند میاد و اضافه میشه به سورس بازی
پاک نمیشه چیزی

شماها تحت استیم بازی میکنید یا از لانچر خودش؟

من قبلا از لانچر خودش میرفتم حالا ای بخوام ا استیم بگیرم همه چی واسم ا لول 0 شروع میشه؟

من با استیم هستم ولی با استیم یا لانچر فرقی نداره
استیم هم با همون لانچر اجرا میکنه و باید توی لانچر دوباره login کنی پس فرقی نداره فقط استیم بهتره چون بازی رو با استیم دانلود میکنی
اپدیت هم چنین چیزی دیده نشده

الان سوال من اینه که اگه از استیم دان کنم پروفایل قبلیم میاد یا باید از اول سرباز بسازم (کلی لول آپ دارم) ؟

[برا Ghost Recon: Phantom که اینجوری بود]

الان سوال من اینه که اگه از استیم دان کنم پروفایل قبلیم میاد یا باید از اول سرباز بسازم (کلی لول آپ دارم) ؟

[برا Ghost Recon: Phantom که اینجوری بود]
ذخیره ی پروفایلت فکر کنم روی شبکه باشه نه روی سیستمت
باز دقیقتر پرسجو کن یوقت به باد نره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or