Wanted : Weapons of fate - X360 Version

مرسی بابت لطفت احمد جان .
==
راستی تصویر صفحه قبل ری سایز شد تا دوستان برا لود صفحه مشکل نداشته باشن !
==
اگه خبری از تاریخ عرضه بازی شد همین جا میزارم :smile:

من دمو رو بازی کردم بازی خوب کار شده گرافیک بازی راضی کنندس بازی رو کاور گیری تاکید زیادی داره حرکات اسلوموشن هم در بازی هست البته زیاد این صحنه های اسلوموشن جالب کار نشدن اونطور که نظر میرسید بازی رو دوتا شخصیت دنبال میشه و فکر میکنم تو بازی بین این دوتا سوییچ بشه البته نه بصورت اختیاری!
در کل من خوشم اومد!و فکر میکنم بازی شایسته ی این هست که اسم wanted روش باشه!واقعا این green داره خوب کار میکنه امیدوارم Bionic commando هم اونچیزی که انتظار میره بشه!

آخرین ویرایش:
نميدونم چرا اين بازي رو انقدر بزرگ ميكنند ... فيلمش كه كپي مزخرف از شاهكاري به نام The Matrix بود اينم بازيش كه ديروز خوندم ميگن سيستم كاور گيري قوي تري از Gears of war داره... نميدونم براي اين بازي سيستم كاور گيري به چه دردي ميخوره مثله سيستم Stranglehold

نميدونم چرا اين بازي رو انقدر بزرگ ميكنند ... فيلمش كه كپي مزخرف از شاهكاري به نام The Matrix بود اينم بازيش كه ديروز خوندم ميگن سيستم كاور گيري قوي تري از Gears of war داره... نميدونم براي اين بازي سيستم كاور گيري به چه دردي ميخوره مثله سيستم Stranglehold
1- حالا کی بازی رو بزرگ جلوه میده ؟
2- فیلمش حداقل سرگرم کننده بود و به هدفشم رسید البته گفته میشه مثل کار قبلی بکمامتو ادامه دار هست (نگهبان شب ، نگهبان روز )
3- خب شما برو بازیکن بیا نظرتو بگو تا ما هم از نظر شما استفاده کنیم
پ.ن : با تشکر از میثم جان

سلام
من دمو رو بازی کردم
اگر از فیلم خوشتون اومده مطمئن باشید با بازی هم کلی حال می کنید
درسته که اکثر قسمتهای بازی تقلید از سایر بازی هاست ولی کنار هم جمع شدن این مسائل باعث شده بازی بسیار مفرح و لذت بخش باشه(هدف اصلی از بازی کردن)
گرافیک بازی هم خوب هست و مشکل اساسی نداره.

راستی تاریخ عرضه بازی تو آمریکا شمالی 24 مارچ تقریبا 13 روز دیگه است.
کسی میدونه بازی رجیون بندی داره یا Free هستش؟

همون یه دفعه ای که اومد nuke اعلام شد و تا حالا هم هیچ گروه دیگه ای نسخه ی دیگه ای ارائه ندادن !
البته برا PC هم اومده ولی برا 360 معلوم نیست !

نمیدونم دیگه چرا کسی از این بازی چیزی نمیگه.بازی در تعطیلات عید به دستم رسید اما احتیاج به آپدیت دستگاه به ورژن 1.51 هستش.تو مغازه فروشنده دمو رو گذاشته بود یکم بازی کردم خوشم اومد گرفتمش.همون موقع گفت احتیاج به آپدیت هست(20 تومن ناقابل)

ای خدا این ابدیت فیریمور هم شده دردسر .
حالا 2 روز دیگه 1.6 میاد فقط بازی جدیدا رو اون بالا میان اینجوری که ما همش باید 10 تومان 20 تومان بیاییم پایین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or