videogamer بازی RAGE و crysis2 روی 360 .

Gartall

کاربر سایت
سایت ویدئو گیمر چند هفته پیش در اخرین نمایشی که از بازی RAGE که با موتور جدید id thech 5 در حال ساخته روی 360 دیده بودند, بازی را بسیار مهیج و گرافیک بازی را خارق العاده و بهترین گرافیک تمام دوران دونستند .
http://www.videogamer.com/xbox360/rage/preview-2329.html
At publisher Bethesda's recent Gamers Day event in Paris, legendary developer id Software finally showed the Xbox 360 version of post-apocalyptic first-person shooter RAGE being played live. It looks absolutely stunning - perhaps even the best-looking game of all time. After the heart-pounding presentation, with our tongue still flapping somewhere behind our head, we caught up with lead designer Tim Willits to get the skinny on the game's delay, the 360 version being spread out over two discs, and more.
و همچنین در اخرین نمایشی که از Crysis2 روی 360 دیدند گفتند با گذشت 3 سال هنوز هم crysis یک بازی با گرافیک شگفت انگیز هست ولی بازی روی PC با اخرین سیستم مورد نیاز گرافیکی اجرا میشد . Crysis2 که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از Crysis اورجینال هست .
http://www.videogamer.com/xbox360/crysis_2/preview-2359.html
Last week I saw Crytek's executive producer Nathan Camarillo play Crysis 2 on the Xbox 360, and it blew me away. I shouldn't have been surprised - Crysis still looks incredible some three years after its release. But that game was a PC exclusive that was pretty much unplayable on the maximum graphical settings on the hardware of the time. Crysis 2, a multiplatform game powered by Crytek's CryEngine 3, looks even better, despite running on a console that's nearly five years old.

آخرین ویرایش:
تو داری میپیچونی! ای بابا تو گفتی کی گفته چی گفته ؟! منم لینک دادم, نگفتی باید ویدئو گیمر همچین حرفی زده باشه که!
و اما در آخر, در مورد Crysis و Rage زمان همه چیز رو روشن میکنه!
پس دفعه بعد خواهشا سعی کن پستا را دقیق دنبال کنی اینجوری میشه که یه تاپیک مثل بمب اتم منفجر میشه الکی نام بعضی از بازی ها را انداختن که نمیدونم چه ربطی داره .
اولین پست ارش در مورد videogamer گفته . به نظرت از لحاظ منطقی من باید لینک کدوم سایت را ازش بخوام ؟

در ضمن تاپیک اصلاً ارزش خبری نداره سوای از اینکه مربوط به چند هفته پیش میشه!

این خبر کاملا جدیده و ماله چند وقت پیش نیست ! 17/05/2010
که در اول تیتر خبر این را هم گذاشته مال 10 روزه پیشه .
I described id's Mad Max-style shooter RAGE as "perhaps the best-looking video game of all time". I take it back.
که در ادامه که خبر کاملا جدیده مال همین دیروزه !
Last week I saw Crytek's executive producer Nathan Camarillo play Crysis 2 on the Xbox 360, and it blew me away. I shouldn't have been surprised - Crysis still looks incredible some three years after its release. But that game was a PC exclusive that was pretty much unplayable on the maximum graphical settings on the hardware of the time. Crysis 2, a multiplatform game powered by Crytek's CryEngine 3, looks even better, despite running on a console that's nearly five years old.

- از بُعد مقايسه گفتم كه اصلا از نسخه ي PC شماره 2 بازي حرفي زده نشده و با نسخه ي اول PC مقايسه شده.
اخه عزیز من شما فکر کنم اصلا نسخه 1 بازیو از نزدیک ندیدی اگرم دیدی در حالت مدیوم بوده والا چیزی که من دیدم خود نسخه کرایسیس 2 روی pc به شماره 1 ش نمیرسه چه برسه به 360:laughing:
در کل بازیهای ارائه شده برای 2 کنسول 360 و ps3 و همچنین pc زیاد باهم تفاوت ندارند یا تفاوت اونقدری نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه !! و پس از مقایسه این مسئله کاملا روشن است !!! قبل از این ما شنیده بودیم که بازی CRYSIS سری جدیدی که در حال کار بر روی آن هستند ساختش بر روی ps3 و این پلفروم پیش میره و پلفروم اصلی ps3 هست ! عده ای هم گفتن x360 حالا هم میگن pc !!!! در کل هیچ فرقی نداره روی هر کنسول تفاوتها اصلا فرق نمیکنه ! حتی رو pc !!!!!!!
... ....
شاخ و برگ زیادی داده، گرچه هردوتاشون بازی های خیلی خوبی هستن.
تو بازیسنتر خودم سه چهارتا بازی هستن که خیلی درموردشون مبالقه شده که به دلایلی نمیشه اسمشون رو برد. خیلی بیشتر از اون چیزی که هستن ازشون تعریف شده، مگه نه ارش (Astiλk) جون؟
اگه اینقدر اون بازی که میگین اسمشو نمیشه بردبد بوده چرا همه جا ازش صحبت میشه؟تو هر مقایسه ای شرکتش میدین؟همین حالا شرکتش دادین در بارش بلاگ میزنین
اینا همش از burning میباشد

واقعا روی C2 کار شده و از دمو ها پریویو ها و تریلر ها رو که دیدم بازی واقعا روش کار شده و مطمعن باشید بازی خواهد بود که در این نثل و در کنسول به یاد ماندنی خواهد بود هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی و هم داستان
اما حالا اینکه C2 گرافیکش در حد C1 هستش در کنسول دیگه حالا این حرفی هستش که این سایت زده
ما مشکلی که داریم اینه که هرکی الان درباره این بازی حرف میزنه و تعریف ازش می کنه یا میگیم خول شده یا می گیم میخوان بازی فروشش زیاد بشه یا چیز هایی دیگه که در تاپیک های C2 این انجمن پر هستش
حتما این سایت رو هم EA خریده که به به چه چه کنه درباره C2
;)

کرایسیس 2 روی 360 بهتر از شماره یکش روی پی سی به نظر میاد چون روی یه کنسول شما نمیری بچسبی به tv که aa 16x با aa 32x یا af 8x و با af 16x فرقشو بفهمی توی یه کنسول افکتها و نحوه به کارگیریشون مهمه بعدش رزولوشن و کیفیت بافتها تو اولویت بعدی قرار داره در نهایت اونی که آدم میبینه مهمه نه تعداد پیکسلا همین چند وقته پیش بود که سازنده های بازی آنچارتد 2 گفته بودن که فرق زیادی بین گرافیک 1080p با 720p نمیشه روی کنسولا پیدا کرد...

جالب اینکه هر دو بازی روی 360 نمایش داده شدن!.
:دی.
کرایسیس 2 روی 360 بهتر از شماره یکش روی پی سی به نظر میاد چون روی یه کنسول شما نمیری بچسبی به tv که aa 16x با aa 32x یا af 8x و با af 16x فرقشو بفهمی توی یه کنسول افکتها و نحوه به کارگیریشون مهمه بعدش رزولوشن و کیفیت بافتها تو اولویت بعدی قرار داره در نهایت اونی که آدم میبینه مهمه نه تعداد پیکسلا همین چند وقته پیش بود که سازنده های بازی آنچارتد 2 گفته بودن که فرق زیادی بین گرافیک 1080p با 720p نمیشه روی کنسولا پیدا کرد...
دلیلی نیست که نشون بده منظور نویسنده 100% روی مسائل فنی بوده.

الان چه ربطی داره ؟! کجای این تصویر نوشته شده که مربوط به نسخه PS3 یا 360 هست و یا اگر مربوط به نسخه 360 هست نسخه PS3 بازی هم بزار و بلعکس.
ممنون.
خب اينا مربوط به همون نمايش نيويورك كه همون روز اينا تو نت پخش شد.

اخه عزیز من شما فکر کنم اصلا نسخه 1 بازیو از نزدیک ندیدی اگرم دیدی در حالت مدیوم بوده والا چیزی که من دیدم خود نسخه کرایسیس 2 روی pc به شماره 1 ش نمیرسه چه برسه به 360:laughing:

... ....

اگه اینقدر اون بازی که میگین اسمشو نمیشه برد بد بوده چرا همه جا ازش صحبت میشه؟تو هر مقایسه ای شرکتش میدین؟همین حالا شرکتش دادین در بارش بلاگ میزنین
اینا همش از burning میباشد

از همه معذزت ميخوام كه جواب يه همچين پست چيپ يو ميدم ولي خب ...

در مورد اين كه من نسخه ي يكو ديدم نديدم رو مديوم بازي كردم يا دليلي نميبينم در حدي باشي كه بهت چيزي بگم . ولي تا الان نسخه ي دوم نمايشي كه داشته روي 360 بوده به غير از 2 تا شات كه تازه منتشر شده كه گفته نشده مال كدوم پلتفورمه اونوقت شما چطوري بازيو رو PC ديدي؟ در ضمن من تو اون پستم فقط متن خبرو نقل قول كردم نه چيز ديگه كه الكي شلوغش ميكني.

..............................................

بعدشم اگه بين بلاگ و يك تاپيك خبري فرقي نبود كه ديگه بايد ...
بعدشم در مورد قسمت آخر هيچي نميگم خود بچه ها (حتي كسايي كه AW رو بازي نكردن) ميتونن همه چيو بفهمن.
البته اگه مثل شما رو دور تند نباشن.

از همه به خاطر اين واقعا O-T معذرت ميخوام.

نمونش...
عجب...
که پس سگ گرافیک aw به crysis شرف داره...:-"
وای !
videogamer

من موندم این Crysis 2 که اینقدر داره به خودش فشار میاره چرا تا حالا غیر از 2 - 3 تا اسکرین شات درب و داغون از Gameplay که مفت نمیارزید هیچ چیزه دیگه ای ازش نشون ندادن !
یادمه بعد از معرفیه killzone2 چند سالی بود همه تو کف یه شات از بازی بودند ! در ضمن اینبار را کرایتک به خودش فشار نیاورده سایت ویدئو گیمر که از نزدیک با چشمای خودشون دیدن این حرف را گفته حالا اینا راست میگن یا دروغ من خبری ندارم که بخوام تائید و تکذیبش کنم .

آخرین ویرایش:
من موندم این Crysis 2 که اینقدر داره به خودش فشار میاره چرا تا حالا غیر از 2 - 3 تا اسکرین شات درب و داغون از Gameplay که مفت نمیارزید هیچ چیزه دیگه ای ازش نشون ندادن !

دوستان خواهش میکنم حرفای عجیب غریب نزنین ;) سایت بزرگی مثل Videogamer از نزدیک بازی رو دیدنو تستش کردن و همینجور که میبینید گفتن بازی رو X360 بهتر از نسخه ی اول بازی رو PC ... ;)
حالا حرف متخصصین سایت Videogamer رو قبول کنیم یا شما ;)

دوستان خواهش میکنم حرفای عجیب غریب نزنین ;) سایت بزرگی مثل Videogamer از نزدیک بازی رو دیدنو تستش کردن و همینجور که میبینید گفتن بازی رو X360 بهتر از نسخه ی اول بازی رو PC ... ;)
حالا حرف متخصصین سایت Videogamer رو قبول کنیم یا شما ;)
بله یه محیط شهری درب و داغون کوچیک با رنگ بندی شاد از یه جزیره بزرگ با کلی درخت و طبیعت و نورپردازی زیبا که آدم تو محیط قدم زدنش میگرفت بهتر هستش! چون یه منتقد یه بلغوری کرده ما هم باید فوری قبول کنیم!
عجب فنایی پیدا میشن!

من نمي دونم چرا يك عده فورا احساسي ميشن و ميان نظرات عجيب غريب اينجا ميدن.
من crysis ,crysis warhead رو pc بازي كردم هردوتاشونم تو انواع و اقسام تنظيمات چك كردم به خدا بعد تنظيمات medium زياد فرقي نميكنه و اين گيم پلي كه اهميت داره.حتي اگر xbox360 بتونه crysis 2 رو با گرافيك در حد crysisياcrysis warhead اجرا كنه فوق العادست.بايد قبول كنيم كه حتي الان هم 90 درصد سيستم ها با اين بازي مشكل دارن و نمي تونن اجراش كنن.سيستمهايي كه بيشتر از 1 مليون خرجشونه.
در ضمن از الان نميشه گفت كه محيطهاي crysis 2 كوچيكه يا كم جزئيات هستش.اجرا يك محيط با تعداد زيادي برج با جزييات زياد به نظر من خيلي سخت تر از اجراي يك جنگل هستش.
پس بايد نشست و ديد. الكي هم زياد به خودتون فشار نيارين.

کرایسیس 2 روی 360 بهتر از شماره یکش روی پی سی به نظر میاد چون روی یه کنسول شما نمیری بچسبی به tv که aa 16x با aa 32x یا af 8x و با af 16x فرقشو بفهمی توی یه کنسول افکتها و نحوه به کارگیریشون مهمه بعدش
کاملا درسته به نظر میاد ولی این طور نیست دمت گرم:love:

عجب یعضی ها چه با اطمینان حرف چندتا سایت مثل videogamer رو باور میکنن ... و هی این حرف های کشک رو تکرار میکنن و تخیلی به نتایجی میرسن که اصلا قابل درک نیست ...
من موندم چند ماه دیگه بازی عرضه میشه نمیترسین از این که حرف های کشکی که اینجا گفتین مشخص بشه و شخصیتتون زیر سوال بره :confused:

...

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or