videogamer بازی RAGE و crysis2 روی 360 .

Gartall

کاربر سایت
سایت ویدئو گیمر چند هفته پیش در اخرین نمایشی که از بازی RAGE که با موتور جدید id thech 5 در حال ساخته روی 360 دیده بودند, بازی را بسیار مهیج و گرافیک بازی را خارق العاده و بهترین گرافیک تمام دوران دونستند .
http://www.videogamer.com/xbox360/rage/preview-2329.html
At publisher Bethesda's recent Gamers Day event in Paris, legendary developer id Software finally showed the Xbox 360 version of post-apocalyptic first-person shooter RAGE being played live. It looks absolutely stunning - perhaps even the best-looking game of all time. After the heart-pounding presentation, with our tongue still flapping somewhere behind our head, we caught up with lead designer Tim Willits to get the skinny on the game's delay, the 360 version being spread out over two discs, and more.
و همچنین در اخرین نمایشی که از Crysis2 روی 360 دیدند گفتند با گذشت 3 سال هنوز هم crysis یک بازی با گرافیک شگفت انگیز هست ولی بازی روی PC با اخرین سیستم مورد نیاز گرافیکی اجرا میشد . Crysis2 که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از Crysis اورجینال هست .
http://www.videogamer.com/xbox360/crysis_2/preview-2359.html
Last week I saw Crytek's executive producer Nathan Camarillo play Crysis 2 on the Xbox 360, and it blew me away. I shouldn't have been surprised - Crysis still looks incredible some three years after its release. But that game was a PC exclusive that was pretty much unplayable on the maximum graphical settings on the hardware of the time. Crysis 2, a multiplatform game powered by Crytek's CryEngine 3, looks even better, despite running on a console that's nearly five years old.

آخرین ویرایش:
اقا مهم نیست گرافیک فلکو پاره کنه یا چششو از جا در بیاره
بخدا گرافیک تو بازی قد داستان و گیم پلی مهم نیست
چرا پس یه بازی مثه پرنس 2 محبوبه هنوز و من ماهی یه بار باید تمومش کنم ؟
با این که گرافیکش نسبت به الان خیلی بوغه اما داستان و گیم پلی اون کشش داره
گرافیک به نظر من باید در درجه اخر قرار بگیره :smile:

بله یه محیط شهری درب و داغون کوچیک با رنگ بندی شاد از یه جزیره بزرگ با کلی درخت و طبیعت و نورپردازی زیبا که آدم تو محیط قدم زدنش میگرفت بهتر هستش! چون یه منتقد یه بلغوری کرده ما هم باید فوری قبول کنیم!
عجب فنایی پیدا میشن!
البته من نمیدونم شما از کجا فهمیدی محیط شهریش کوچیکه ! :-" اینم بگم که اصلا دلیل نمیشه یه محیطه جنگلی حتما گرافیکه بالاتری نسبت به یه محیطه شهری داشته باشه ! ;)
از حرفاتون معلومه در این زمینه اصلا اطلاعات ندارید ;)

من نمیدونم کی تو دهن همه گزاشته که کرایسیس داستان نداره ...
این کرایسیس هم گرافیک داره هم گیم پلی روون و عالی و هم داستان ... اقای یرلی خودشون
گفتن که سعی کردیم رو داستان این سری بیشتر کار کنیم حالا بعد از عرضه بازی خودت
خجالت میکشی از این حرفت :biggrin1:

همه همینو میگن ولی بیشتر افراد اولین نکته منفی رو که میگن گرافیکه! ضمنا چرا مد شده هرکی بگه گیم پلی کرایسیس 1 داغونه؟! گیم پلیش فقط سنگین و نوب پسند نبود و نانو سوئیت هم گیم پلی رو خیلی جالب کرده بود! داستانش زیاد جالب نبود ولی خط داستانیش اون قدر هم بد نبود دیگه.
البته من نمیدونم شما از کجا فهمیدی محیط شهریش کوچیکه ! :-" اینم بگم که اصلا دلیل نمیشه یه محیطه جنگلی حتما گرافیکه بالاتری نسبت به یه محیطه شهری داشته باشه ! ;)
از حرفاتون معلومه در این زمینه اصلا اطلاعات ندارید ;)
از پیشنمایش سایت ها! بعــــــــــله چون شما فن 3 آتیشه 360 هستید گرافیک محیط جنگلی فرقی با گرافیک یه محیط شهری نداره!
استاد معلومه که ما هیچوقت به اندازه فنای 3 آتیشه اطلاعات نداریم :laughing:

یه بازی میتونه از نظر فنی در اوج باشه و فقط روی کامپیوتر های NASA قابل اجرا باشه اما بعد از مدتی (شاید 2-3 ساعت) بازیباز رو دل زده کنه.
یه بازی هم میتونه 16 بیتی باشه و بعد از 15 سال هنوز جذاب و فرح بخش باشه و بازیباز رو بدون اینکه متوجه باشه ساعتها مشغول نگه داره.

حالا مونده شما چه نوع بازیبازی باشی!. کسی که چشم واکرده "گرافیک" دیده یا کسی که ده ها جنبه بحز "گرافیک" رو مد نظر قرار میده.
ممکنه Crysis 2 در موراد دیگری بجز "گرافیک" پیشرفت کرده باشه که این عنوان روی پلتفرم Xbox360 ( یا pc یا ps ) از Crysis ـه PC بهتره کرده.

از همه معذزت ميخوام كه جواب يه همچين پست چيپ يو ميدم ولي خب ...

در مورد اين كه من نسخه ي يكو ديدم نديدم رو مديوم بازي كردم يا دليلي نميبينم در حدي باشي كه بهت چيزي بگم . ولي تا الان نسخه ي دوم نمايشي كه داشته روي 360 بوده به غير از 2 تا شات كه تازه منتشر شده كه گفته نشده مال كدوم پلتفورمه اونوقت شما چطوري بازيو رو PC ديدي؟ در ضمن من تو اون پستم فقط متن خبرو نقل قول كردم نه چيز ديگه كه الكي شلوغش ميكني.

..............................................

بعدشم اگه بين بلاگ و يك تاپيك خبري فرقي نبود كه ديگه بايد ...
بعدشم در مورد قسمت آخر هيچي نميگم خود بچه ها (حتي كسايي كه AW رو بازي نكردن) ميتونن همه چيو بفهمن.
البته اگه مثل شما رو دور تند نباشن.

از همه به خاطر اين واقعا O-T معذرت ميخوام.
من افتخار میکنم جواب همچین پست ریچیو میدم
1:هر ادم عاقلی پست ریچ شما رو ببینه میفهمه رو چه تنظیماتی بازی کردی
2:مگه واقعا لازمه از نسخه pc شات بیاد؟بازم هر ادم عاقلی از رو همون شاتهایی که اومده اوج کنسولیزه شدن یه بازیو میفهمه گرافیکی که جنگلش داشت کجا گرافیکی که خیابونو اسفالت دارن کجا یه چیزی میگم تا شمایی که رو تنظیمات...بازی کردی عقب نمونی از غافله:
تو کرایسیس شما با ماشین بزنی به درخت هر دفعه هم با دفعه قبلی فرق کنه زاویه زدن میبینی که درخت هم با زاویه های مختلف میفته حتی ممکنه ماشینتون نخوره به درخت چون یه سنگ تقریبا متوسط که دیده نمیشه جلوتونو گرفته میبینید؟به این میگن بازی طلوع و غروب خورشید که دیگه......
======
3:من درباره فرق بلاگ یا تاپیک یا شباهتشون چیزی گفتم؟
4:یکی به من بگه تو پست من چه اثری از aw هست؟
5:هر ادم عاقلی میفهمه منظور من از اون بازی چه بازی بوده
بازم تشکر میکنم از پست فوق العاده ریچ شما
=======
من نمي دونم چرا يك عده فورا احساسي ميشن و ميان نظرات عجيب غريب اينجا ميدن.
من crysis ,crysis warhead رو pc بازي كردم هردوتاشونم تو انواع و اقسام تنظيمات چك كردم به خدا بعد تنظيمات medium زياد فرقي نميكنه و اين گيم پلي كه اهميت داره.حتي اگر xbox360 بتونه crysis 2 رو با گرافيك در حد crysisياcrysis warhead اجرا كنه فوق العادست.بايد قبول كنيم كه حتي الان هم 90 درصد سيستم ها با اين بازي مشكل دارن و نمي تونن اجراش كنن.سيستمهايي كه بيشتر از 1 مليون خرجشونه.
در ضمن از الان نميشه گفت كه محيطهاي crysis 2 كوچيكه يا كم جزئيات هستش.اجرا يك محيط با تعداد زيادي برج با جزييات زياد به نظر من خيلي سخت تر از اجراي يك جنگل هستش.
پس بايد نشست و ديد. الكي هم زياد به خودتون فشار نيارين.
دوستان خواهش میکنم حرفای عجیب غریب نزنین ;) سایت بزرگی مثل Videogamer از نزدیک بازی رو دیدنو تستش کردن و همینجور که میبینید گفتن بازی رو X360 بهتر از نسخه ی اول بازی رو PC ... ;)
حالا حرف متخصصین سایت Videogamer رو قبول کنیم یا شما ;)
پستای شما هم زیادی ریچن میترسم جواب بدم رودل کنم

آخرین ویرایش:
واقعا نظرات اینجا چی میکنه!! از صفحه اول و کرایسیس وrage مسئله کشیده شد به کنسول بهتر است یا pc و یا نوت بوک!!!!بگذریم..
من به کار کرایتک ایمان دارم اینا تو بخش گرافیک و جلوه های تصویری همیشه پیشتاز بودن و هستن اما ظاهرا یه کمی در مورد کرایسیس2 دارن اغراق میکنن. این سایت خوشحال هم که اومده این نظر رو داده به نظر من، که یا شماره اول رو بازی نکرده!! یا یادش رفته اصلا ماهیت کرایسیس1 چی بوده! چون من موندم که این منتقد محترم چطور محیطهای جنگلی کرایسیس1 رو با ساختمون و اسفالت و... کرایسیس2 مقایسه کرده!
من نمي دونم چرا يك عده فورا احساسي ميشن و ميان نظرات عجيب غريب اينجا ميدن.
من crysis ,crysis warhead رو pc بازي كردم هردوتاشونم تو انواع و اقسام تنظيمات چك كردم به خدا بعد تنظيمات medium زياد فرقي نميكنه و اين گيم پلي كه اهميت داره.حتي اگر xbox360 بتونه crysis 2 رو با گرافيك در حد crysisياcrysis warhead اجرا كنه فوق العادست.بايد قبول كنيم كه حتي الان هم 90 درصد سيستم ها با اين بازي مشكل دارن و نمي تونن اجراش كنن.سيستمهايي كه بيشتر از 1 مليون خرجشونه.
در ضمن از الان نميشه گفت كه محيطهاي crysis 2 كوچيكه يا كم جزئيات هستش.اجرا يك محيط با تعداد زيادي برج با جزييات زياد به نظر من خيلي سخت تر از اجراي يك جنگل هستش.
پس بايد نشست و ديد. الكي هم زياد به خودتون فشار نيارين.
:eek::eek::eek: شما واقعا این حرفو جدی زدی؟؟!!!:eek:شاید تو اکثر بازیها، تنظیمات از medium به اونور زیاد فرق نکنن ولی من به جرات میتونم بگم که این قضیه مطلقا شامل حال کرایسیس نمیشه و زمین تا اسمون، گرافیک روی درجهvery high با گرافیک روی درجه medium فرق میکنه! اگه لازم باشه خودم دوباره بازی رو نصب میکنم و دوتا شات از حالت medium و very high برات اینجا میذارم تا قضیه قشنگ برات روشن بشه!

من نمیدونم کی تو دهن همه گزاشته که کرایسیس داستان نداره ...
این کرایسیس هم گرافیک داره هم گیم پلی روون و عالی و هم داستان ... اقای یرلی خودشون
گفتن که سعی کردیم رو داستان این سری بیشتر کار کنیم حالا بعد از عرضه بازی خودت
خجالت میکشی از این حرفت :biggrin1:

بابا شما چرا برداشت غلط میکنین ؟
منظورم این بود که اصلا تو این تاپیک نباید بحث گرافیک پیش بیاد و باید منتظر گیم پلی خفن کرایسیس 2 باشیم
من کی گفتم کرایسیس 1 داستان و گیم پلی نداشت ؟
منظورم این بود که گرافیک برای یه گیمر قد داستان و گیم پلی مهم نیست که امیدوارم از نسخه قبلی ( کهداستانش بد نبود و گیم پلیش حرفه ای پسند ) بهتر شه :smile:

یه بازی میتونه از نظر فنی در اوج باشه و فقط روی کامپیوتر های NASA قابل اجرا باشه اما بعد از مدتی (شاید 2-3 ساعت) بازیباز رو دل زده کنه.
یه بازی هم میتونه 16 بیتی باشه و بعد از 15 سال هنوز جذاب و فرح بخش باشه و بازیباز رو بدون اینکه متوجه باشه ساعتها مشغول نگه داره.

حالا مونده شما چه نوع بازیبازی باشی!. کسی که چشم واکرده "گرافیک" دیده یا کسی که ده ها جنبه بحز "گرافیک" رو مد نظر قرار میده.
ممکنه Crysis 2 در موراد دیگری بجز "گرافیک" پیشرفت کرده باشه که این عنوان روی پلتفرم Xbox360 ( یا pc یا ps ) از Crysis ـه PC بهتره کرده.

حرف دل ما رو زدی بخدا
البته من به کرایسیس 1 خرده نمی گیرم چون 1 سال تو کفش بودم

همه چیز کرایسیز عالی بود هیچ کم و کسری نداشت حتی داستان تخیلیش که کاملا ابتکاری بود>
کاش گرافیک رو میاوردن پایین اما از اون محیط جنگلی نمیاوردن بیرون !! که اینجا میبینیم گرافیک و گیم پلی یه جور با هم گیرن.. محیط شهری بازی رو یه حالت خطی تر میده بهش دیگه اتفاقات غیر قابل پیش بینی خیلی کم میشه !! ابتکار پلیر میاد پایینتر و اختیاراتش رو کمتر میکنه!! مثلا خیلی جاها تو کرایسیز 1 میشد قسمت بزرگ از نقشه رو با حالت مخفی کاری از تو بوته و درختها و قابلیت نانوسویت بری جلو بدون اینکه کسی رو بکشی!

کاش گرافیک رو میاوردن پایین اما از اون محیط جنگلی نمیاوردن بیرون !!

شما یه چیزایی تو پستات مینویسی هر کی ندونه فکر میکنه الان سه بار کرایسیس دورو رفتی تا ته هنوز که بازی نیومده تو تک دموهاش که محیط جنگلی بود احتمالا تو بازیم محیط جنگلی هست.

امیدوارم همینطور باشه !! crysis . farcry1 . farcry 2. boiling point.warhead کلا این بازیهاییه که من بازی کردم که یه جوری با کرایتک ربط دارن و همشون تو جنگل بودن خیلی خوب میشه جنگل شامل حال crysis 2 هم بشه

farcry 2 چه ربطي به كرايتك دارد

سازندش نبود اما نامربوط هم نبود

آخرین ویرایش:
واقعا نظرات اینجا چی میکنه!! از صفحه اول و کرایسیس وrage مسئله کشیده شد به کنسول بهتر است یا pc و یا نوت بوک!!!!بگذریم..
من به کار کرایتک ایمان دارم اینا تو بخش گرافیک و جلوه های تصویری همیشه پیشتاز بودن و هستن اما ظاهرا یه کمی در مورد کرایسیس2 دارن اغراق میکنن. این سایت خوشحال هم که اومده این نظر رو داده به نظر من، که یا شماره اول رو بازی نکرده!! یا یادش رفته اصلا ماهیت کرایسیس1 چی بوده! چون من موندم که این منتقد محترم چطور محیطهای جنگلی کرایسیس1 رو با ساختمون و اسفالت و... کرایسیس2 مقایسه کرده!

:eek::eek::eek: شما واقعا این حرفو جدی زدی؟؟!!!:eek:شاید تو اکثر بازیها، تنظیمات از medium به اونور زیاد فرق نکنن ولی من به جرات میتونم بگم که این قضیه مطلقا شامل حال کرایسیس نمیشه و زمین تا اسمون، گرافیک روی درجهvery high با گرافیک روی درجه medium فرق میکنه! اگه لازم باشه خودم دوباره بازی رو نصب میکنم و دوتا شات از حالت medium و very high برات اینجا میذارم تا قضیه قشنگ برات روشن بشه!
عزیزم منکه نگفتم شما very high رو با medium مقایسه کنی.منظور من این بود که از medium به بعد شاید لذتی که از بازی ببری با افزایش گرافیک 10 یا 20 درصد فرق میکنه.در ضمن من خودم رو گرافیک very high بازی کردم پس لازم نیست شما شات بذاری.

منم با نظر دوستان که میگن گرافیک همه چیز نیست بسیار موافقم نمونه های بارزش سوپر ماریو گالکسی که موقع ارزه به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد و خیلی از بازیهای گرافیک بالا حتی نزدیکش هم نشدن ولی در کل گرافیک بالا هم چیز خوبیه ولی به شرطی که بقیه جوانب یه بازی خوب کنارش باشه نمونه بارز فقط گرافیک داشتن میشه به بازیه farcry2 اشاره کرد که اگه میتونست این گرافیکو با یه داستان وگیم پلی خوب داشته باشه حتی لایق نمره ده هم میشد

منم با نظر دوستان که میگن گرافیک همه چیز نیست بسیار موافقم نمونه های بارزش سوپر ماریو گالکسی که موقع ارزه به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد و خیلی از بازیهای گرافیک بالا حتی نزدیکش هم نشدن ولی در کل گرافیک بالا هم چیز خوبیه ولی به شرطی که بقیه جوانب یه بازی خوب کنارش باشه نمونه بارز فقط گرافیک داشتن میشه به بازیه farcry2 اشاره کرد که اگه میتونست این گرافیکو با یه داستان وگیم پلی خوب داشته باشه حتی لایق نمره ده هم میشد

الان داری غیر مستقیم میگی که کرایسیس نه داستان داره و نه گیم پلی خوب ؟؟ فقط گرافیک داره ... عزیز گیم پلی روون و داستان خوب همراه گرافیک زیبا رو توی این نسخه میبینی فقط
چند ماه صبر کن همه چی مشخص میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or