videogamer بازی RAGE و crysis2 روی 360 .

Gartall

کاربر سایت
سایت ویدئو گیمر چند هفته پیش در اخرین نمایشی که از بازی RAGE که با موتور جدید id thech 5 در حال ساخته روی 360 دیده بودند, بازی را بسیار مهیج و گرافیک بازی را خارق العاده و بهترین گرافیک تمام دوران دونستند .
http://www.videogamer.com/xbox360/rage/preview-2329.html
At publisher Bethesda's recent Gamers Day event in Paris, legendary developer id Software finally showed the Xbox 360 version of post-apocalyptic first-person shooter RAGE being played live. It looks absolutely stunning - perhaps even the best-looking game of all time. After the heart-pounding presentation, with our tongue still flapping somewhere behind our head, we caught up with lead designer Tim Willits to get the skinny on the game's delay, the 360 version being spread out over two discs, and more.
و همچنین در اخرین نمایشی که از Crysis2 روی 360 دیدند گفتند با گذشت 3 سال هنوز هم crysis یک بازی با گرافیک شگفت انگیز هست ولی بازی روی PC با اخرین سیستم مورد نیاز گرافیکی اجرا میشد . Crysis2 که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از Crysis اورجینال هست .
http://www.videogamer.com/xbox360/crysis_2/preview-2359.html
Last week I saw Crytek's executive producer Nathan Camarillo play Crysis 2 on the Xbox 360, and it blew me away. I shouldn't have been surprised - Crysis still looks incredible some three years after its release. But that game was a PC exclusive that was pretty much unplayable on the maximum graphical settings on the hardware of the time. Crysis 2, a multiplatform game powered by Crytek's CryEngine 3, looks even better, despite running on a console that's nearly five years old.

آخرین ویرایش:
شاخ و برگ زیادی داده، گرچه هردوتاشون بازی های خیلی خوبی هستن.
تو بازیسنتر خودم سه چهارتا بازی هستن که خیلی درموردشون مبالقه شده که به دلایلی نمیشه اسمشون رو برد. خیلی بیشتر از اون چیزی که هستن ازشون تعریف شده، مگه نه ارش (Astiλk) جون؟

در کل بازیهای ارائه شده برای 2 کنسول 360 و ps3 و همچنین pc زیاد باهم تفاوت ندارند یا تفاوت اونقدری نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه !! و پس از مقایسه این مسئله کاملا روشن است !!! قبل از این ما شنیده بودیم که بازی CRYSIS سری جدیدی که در حال کار بر روی آن هستند ساختش بر روی ps3 و این پلفروم پیش میره و پلفروم اصلی ps3 هست ! عده ای هم گفتن x360 حالا هم میگن pc !!!! در کل هیچ فرقی نداره روی هر کنسول تفاوتها اصلا فرق نمیکنه ! حتی رو pc !!!!!!!

در کل بازیهای ارائه شده برای 2 کنسول 360 و ps3 و همچنین pc زیاد باهم تفاوت ندارند یا تفاوت اونقدری نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه !! و پس از مقایسه این مسئله کاملا روشن است !!! قبل از این ما شنیده بودیم که بازی CRYSIS سری جدیدی که در حال کار بر روی آن هستند ساختش بر روی ps3 و این پلفروم پیش میره و پلفروم اصلی ps3 هست ! عده ای هم گفتن x360 حالا هم میگن pc !!!! در کل هیچ فرقی نداره روی هر کنسول تفاوتها اصلا فرق نمیکنه ! حتی رو pc !!!!!!!

عجب چیزای جدید میشنویم پس بازی رو کنسول و pc هیچ فرقی نداره نهههه .... عجب :confused::laughing:

اونا که بازیو ساختن که بهتر از من و شما میدونن وقتی میگن بهتره یعنی بهتره دیگه
کاملا موافق اقای یرلی خودش چند بار اعلام کرد نسخه pc خیلی فراتره حالا اینا این وسط چی میگن ؟؟

اگر خودت تو همین سایت ها بچرخی و جای کلمات رو با هم عوض نکنی و به واقعیت های متن احترام بزاری میتونی چیزی که گفتم رو تو بعضی از Preview ها پیدا کنی. من وقتشو ندارم بگردم.
والا آرش من کلی Preview از این بازی خوندم، هیچ کدوم نگفتن بهترین Visual تمام دوران!

قبلا هم گفتم، این بازی فقط تو BC شدیدا هایپ شد. تو سایتهای خارجی هم هایپ داشت، ولی نه در این حد.

نه منم وقتشو ندارم ! میخوام ببینم وقتی این همه مطمئن حرف میزنی باید مدرک داشته باشی من منتظرم ببینم اینا این حرف را کی و چه تاریخی گفتن ؟
آرش راست میگه! تو اکثر Pre هایی که از بازی خوندم گرافیک بازی رو بهترین میدونستن و اینکه چطور 360 همچین قدرتی داره که بتونه این بازی رو اجرا کنه و...؟!!!! اما بعدش چی ؟!

مگه فرخ از شکمش حرف دراورده!به فرخ چه؟
از شکمش در نیورده, فقط اون Bold کردن قسمت هایی از حرفای منتقد GameSpot همه چیز رو میگه!

:eek::eek::eek::eek::eek:

آرش راست میگه! تو اکثر Pre هایی که از بازی خوندم گرافیک بازی رو بهترین میدونستن و اینکه چطور 360 همچین قدرتی داره که بتونه این بازی رو اجرا کنه و...؟!!!! اما بعدش چی ؟!
!

منبع لطفا ؟! من كار ندارم كي راست ميگه . منبع ميخوام .
--------------------------------------------------
وقتي سازنده ميگه غلط كرده اين حرف را گفته ! وقتي سايتهاي ديگه ميگن بازنم بيخود كرده يه چيزي گفته واسه ي خودش ! علتش چيه؟ اين سايته فن كنسول بوده خداي نكرده ؟!
اين سايته هيچ پلتفرمي را برتر قرار نداده و فقط بازي را روي 360 ديده و حرفاش را گفته همين !

نميدونم چه بحثيه تو هر تاپيكي كه ميايم يه عده دوست دارن AW و ببرن زير سوال يعني چي اين جمله ها, هر كي ندونه خيال ميكنه visual بازي AW در حد بازياي سگا بوده.
............................................................................................

در مورد C2 هم نميشه اينجوري حساب كرد يه مدت ميگفتن كه قراره قدرت PS3 رو به نمايش بزاره بعدش هر چي نمايشه براي نسخه ي 360 بازيه حتي شاتها الان ميگن رو 360 بهتر.

در ضمن كسي حرف PC رو تو خبر نزده اصلا از كلمه ي PC استفاده نشده كه بعضيا مي خوان جو سازي الكي كنن.

منبع لطفا ؟! من كار ندارم كي راست ميگه . منبع ميخوام .
This technical mastery leaves us deploring Microsoft's choice not to favor more real exclusive titles for its console, as it shows how powerful the Xbox 360 is and how poor multiplatforms engines can be.
Source link
این یکیشه!

در مورد C2 هم نميشه اينجوري حساب كرد يه مدت ميگفتن كه قراره قدرت PS3 رو به نمايش بزاره بعدش هر چي نمايشه براي نسخه ي 360 بازيه حتي شاتها الان ميگن رو 360 بهتر.
کدوم شات های الان ؟ میشه بزاری ببینیم ؟

بابا این یارو گفته بازی کریسیس 2 که برای 360 عرضه میشه گرفیکش در حد کرایسیس 1 هست که زیاد با عقل جور در نمیاد

بعد من ربط این قضیه رو به Alan Wake نمیدونم چی هست که بعضی ها جو سازی میکنن..!!؟

جالبه ....!!!!!!!!!

- از بُعد مقايسه گفتم كه اصلا از نسخه ي PC شماره 2 بازي حرفي زده نشده و با نسخه ي اول PC مقايسه شده.
با گذشت 3 سال هنوز هم crysis یک بازی با گرافیک شگفت انگیز هست ولی بازی روی PC با اخرین سیستم مورد نیاز گرافیکی اجرا میشد . Crysis2 که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از Crysis اورجینال هست .

......................................
کدوم شات های الان ؟ میشه بزاری ببینیم ؟
برو تو تاپيك تصاوير ميتوني ببيني اينجا جاش نيست.
59387.jpg
ديگه نميدونم اين بحث الكي چيه ميخواي راه بندازي به تو بگي روزه هم اگه هوا ابري باشه ميگي مدرك بيار من خورشيدو نميبينم. نمايش نيويورك هم كه رو 360 اجرا شد از PS3 ميپرسيدن كه چه خبره حرف رو عوض ميكرد يه پاسخ خنده دار داد (جمله ي دقيقش يادم نيست ولي يه همچين چيزايي گفته بود) :

بعد از اينكه نسخه ي PS3 عالي شده بود بچه هايي كه رو نسخه ي 360 كار ميكردن بيشتر رو اين نسخه كار كردن بهتر از نسخه ي PS3 شد.
در ضمن ما از خدامونه كنسول ها هر دوشون لا اقل به نسخه ي PC نزديك بشن.

آخرین ویرایش:
برو تو تاپيك تصاوير ميتوني ببيني اينجا جاش نيست.
59387.jpg
الان چه ربطی داره ؟! کجای این تصویر نوشته شده که مربوط به نسخه PS3 یا 360 هست و یا اگر مربوط به نسخه 360 هست نسخه PS3 بازی هم بزار و بلعکس.
ممنون.

This technical mastery leaves us deploring Microsoft's choice not to favor more real exclusive titles for its console, as it shows how powerful the Xbox 360 is and how poor multiplatforms engines can be.
Source link

چه ربطی داره شما چرا قضیه را میپیچونی ؟! ارش videogamer گفته که نظر داده من لیک videogamer را میخوام ! که چرا الکی اعتبار یه سایت را زیر سوال میبرند ؟!

در ضمن لطفا alan wake را دیگه وسط نکشید هرکی ندونه فکر میکنه ............!؟
لطفا بحث alan wake را همینجا تموم کنید هیچ ربطی به موضوع نداره .

چه ربطی داره شما چرا قضیه را میپیچونی ؟! ارش videogamer گفته که نظر داده من لیک videogamer را میخوام ! که چرا الکی اعتبار یه سایت را زیر سوال میبریند ؟!
تو داری میپیچونی! ای بابا تو گفتی کی گفته چی گفته ؟! منم لینک دادم, نگفتی باید ویدئو گیمر همچین حرفی زده باشه که!

و اما در آخر, در مورد Crysis و Rage زمان همه چیز رو روشن میکنه!

در ضمن تاپیک اصلاً ارزش خبری نداره سوای از اینکه مربوط به چند هفته پیش میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or