Valve یک غول واقعی است !

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    valve

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Valve_head_home.gif

بدون شک باید Gabe Newell را باید غول بعدی میلیاردر صنعت بازی دانست که تصمیماتش در سالیان اخیر نقش به سزایی را در جهت گیری این صنعت به خصوص در بحث خرید های دیجیتال و پلتفورم PC ابفا کرده است .

طبق اطلاعاتی که Forbes از گردش مالی شرکت Valve که با مدیریت Newell صاحب شبکه ی Steam محسوب می شود منتشر کرده است در وضعیت فعلی این شرکت ارزشی معادل 4 میلیارد دارد ! این در حالی است که Valve تنها با 250 کارمند بیش ترین سود حاصله نسبت به هر کارمند در بین تمامی شرکت های جهان را دارد ، حتی بیشتر از Google و Apple !

بنابر اعلام Forbes سرویس آنلاین Steam با دارا بودن بیش از 30 میلیون مشتری فعال پس از سه غول صنعت بازی یعنی Nintendo ، Sony و Microsoft بیش ترین تعداد کاربر در صنعت بازی را داراست که وقتی نگاهی بازار PC داشته باشیم Steam یکه تازی بی رقیب است به طوری که حدود 70 % از بازار 4 میلیارد دلاری خرید دیجیتال این پلتفورم را در اختیار دارد !

ماجرا وقتی جالب می شود که بدانیم Valve شرکتی است که توسط Gabe Newell تاسیس شده و در سال 1998 اولین بازی خود یعنی Half - Life را منتشر کرد عنوانی که به چنان محبوبیتی رسید که نسخه ی دوم آن Half -Life 2 از زمان عرضه ی خود در سال 2004 بیش از 12 میلیون نسخه فروش کرده است و از نظر میانگین امتیازات برترین بازی تاریخ PC و از نظر خیل کثیری از منتقدین برترین بازی تاریخ است ! Valve بعد ها شبکه ی Steam را تنها برای فروش محصولات خودش به صورت دیچیتال تاسیس کرد اما محبوبیت این سرویس بی نظیر تا جایی پیش رفت که هم اکنون بیش از 1250 عنوان از تمامی شرکت های بزرگ نظیر EA و Activision بر روی آن قابل خریداری است و انجمن های آن میلیون ها کاربر فعال دارد !

Valve اکنون در حال آماده سازی Portal 2 برای عرضه در بهار امسال است و این در حالی است که میلیون ها هوادار مثل ما در سراسر دنیا منتظر ادامه ی حماسه ی Gordon Freeman پس از چندین سال هستند.

• Like
Reactions: Fratos
یادش بخیر HL2 رو بازی میکردیم :دی کلاس چهارم پنجم بودم . :( چه حالی میداد .
HL2 نماد PC ـه . نماد گیمه . نماد FPS ـه . مهم تر از اون نماد کل دوران گیمری منه :d نماد یه قسمت از عمرم تمام بچگیم پشت PC .

کدوم یک از بازی ها غیر از بازیهای Billizard انقد بین PC باز های مولتی باز محبوب داشتن که Counter Strike داره ؟!

اتفاقا از لحاظ امتیاز که تازه Halo 1 یه کم هم بالاتره پس اگه کسی همچین حرفی بزنه هیچ جکی در کار نیست. ولی کلا اونی که گفتم، نظر خودم بود.
بابی با تمام احترامی که برای Halo قائلم :دی اما میدونی جکه . Halo برا کنسوله . HL برای PC همیشه بهترین بوده . خودت هم میدونی وقتی بهترین FPS تاریخ PC بشه یعنی بهترین FPS تاریخ شده دیگه

بابی با تمام احترامی که برای Halo قائلم :دی اما میدونی جکه . Halo برا کنسوله . HL برای PC همیشه بهترین بوده . خودت هم میدونی وقتی بهترین FPS تاریخ PC بشه یعنی بهترین FPS تاریخ شده دیگه

من هم موافقت میکنم ;) Halo جک است در برابر HL2

کاملا باهات موافقم بدبختانه دوستمون درک درستی از بهترین عنوان تاریخ ندارند ایشون نمیدونند hl2 چقدر ایده
به صنعت بازی تزریق کرده
ادغام فیزیک در gameplay
اولین عنوان با کات اسکن های ingame
اولین عنوان با انیمیشن های بسیار پیشرفته صورت و lipsync های باورنکردنی
اولین عنوان کهHDR رو ON کرد
اولین عنوان با معرفی اسلحه گرانشی
اولین عنوان با معرفی اسلحه های با دو نوع حالت شلیک
دیگه میخوای برات چی بگم اگر این عنوان نبود مخصوصا روی pc عناوین به اصطلاح نو کنسولی هم شاخ نمیشدن

این همه قابلیت که نصفشون را هم نمیتوان در halo دید خود شان گواهی میدهند که این حرف شوخی است و آقای Dreadlord شوخی کردند بیشتر و اگر نمیخواستند شوخی کنند پس چرا صفحات قبلی خودشان اعتراف کردند که هیلو چیز خاصی ندارد ؟ :-/

اگر HL2 نبود Halo ای هم در کار نبود :>

معمولا fps هایی که معما داره هر چند کم باشه آدم های باهوش (برعکس ) خوششون نمیاد .:))

:)):)):))
فکر نکنم جابه جایی چند تا پاره آجر هوش آنچنانی بخواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=))=))=))

Attachments

• g3nr8zpnt2un0p6xrrnu.jpg
    g3nr8zpnt2un0p6xrrnu.jpg
    8.6 KB · مشاهده: 0
  • AAAAAAA.bmp
    AAAAAAA.bmp
    57.8 KB · مشاهده: 0
کرایسیز 1 رو لطفا کنار کال او دیوتی نزار
کرایسیس ریسورس هاگ عظمی هست، حاجی آن دیوتی یک بازی با Viral Marketing بالا هست. هیچکدومشون قابل مقایسه با HL یا هر بازی FPS خوبی نیستن. دوتاییشون با وایرال مارکتینگ بالا رفتن. پس هردوشون در یک سطح، که سطح پایینیه هستن. (همراه با هیلو که یک کلان ناموفق HL هست).

دکمه ی راپورت اون گوشه ست

کرایسیس ریسورس هاگ عظمی هست، حاجی آن دیوتی یک بازی با Viral Marketing بالا هست. هیچکدومشون قابل مقایسه با HL یا هر بازی FPS خوبی نیستن. دوتاییشون با وایرال مارکتینگ بالا رفتن. پس هردوشون در یک سطح، که سطح پایینیه هستن. (همراه با هیلو که یک کلان ناموفق HL هست).

یعنی چی هیلو کلان است ؟ یعنی هیلو ها زیاد هستند یا چیزی که من نمی فهمم منظور شماست ؟ :-/

من هم در یک تاپیکی پرسیدم هیلو موفق است ؟ و خندیدم و یک نفر به من نهیب زد :-s

اگر HL2 نبود Halo ای هم در کار نبود :>
هیلو سال 2001 و HL2 سال 2004 عرضه شد. باز اگه میگفتی HL یه چیزی. چون HL سال 1998 عرضه شد و اگر شباهتی هم بین هیلو و هاف لایف باشه، با شماره دوم نیست و با HL هست. HL2 یکم مسیرش عوض شد و من شخصا هیچ FPS با تنوع گیم پلی HL2 نمیشناسم. تازه اگه بخوایم مثل بچه های 5 ساله مقایسه کنیم باید بگیم که تو یه سری موارد HL2 از هیلو تقلید کرده! مثلا اضافه شدن وسایل نقلیه!!هرچند کاملا متفاوت هستن.
همراه با هیلو که یک کلان ناموفق HL هست
هیلو یکم شبیه HL (نه HL2) هست ولی کلون ؟!! اگه به هیلو بگیم کلون، پس به FPS های امروزی که عملا همگی یه بازی با تفاوتهای ناچیز هستن چی باید بگیم؟؟ مورد دیگه اینکه هیلو موفق بوده و هست! چه تحملشو داشته باشیم، چه نداشته باشیم. از نظر فروش، امتیاز، تبلیغات، طرفدار و ... . شاید هیچ بازی دیگه ای رو تو تاریخ نتونی پیدا کنی که چند سال یه کنسول رو تنهایی زنده نگه داره! کاری که هیلو با اکس باکس اوریجینال کرد.

تکبیـــــر!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or