Valve: لینوکس برای بازی بهتر از ویندوز 8 است

Behrooz

کاربر سایت
steam-500x282.jpg

Drew Bliss از شرکت Valve در طی اجلاس توسعه دهندگان که از هفته‌ی پیش در دانمارک برگزار شده است، اظهار داشته که تمامی بازی‌های جدید ساخته شده به وسیله‌ی موتور Soure-Engine به خوبی بر روی لینوکس کار خواهند کرد، وی ادامه داد که به زودی شاهد عرضه‌ی Steam بر روی لینوکس هستیم. البته از دادن اطلاعات بیشتر در این خصوص خودداری کرد.

وی همچنین در طول کنفرانس هفته‌‌ی پیش اظهار داشته که لینوکس برای گیمینگ و بازی مناسب‌تر از ویندوز 8 می‌باشد.

در این چند وقته Valve و دیگر شرکت‌های توسعه دهنده بازی بر روی PC انتقادات بسیاری از ویندوز جدید ماکروسافت یعنی ویندوز 8 کرده‌اند. موضوعی که باعث شده بعضی از آن‌ها به حمایت بیشتر از لینوکس بپردازند.

Source

شما به نام بردن اسم چند تا از برنامه ای لینوکس میگی دلیل و مدرک ؟:)) شما همون بیننده باشی و حرفاشون رو لایک کنی بهتره دوست عزیز !
خوش باش ، شما واسه همه ی بازیسنتری ها معروف شدی
پــَ نـــَ پـــَ به حرفهای پُر بار شما میگم مدرک. همون 4 تا اصطلاح رو هم بلد نیستی و حرفی در موردش نمیتونی بزنی وگرنه الان طومار نوشته بودی. کلا سیستم شما ها طوریه که دستتون اگه به کوچیک ترین جایی بند باشه با طومار نوشتن و لینک از فلان جا گذاشتن و نقل قول از فلان کس گذاشتن چشم طرف رو در میارین. اصولا اون وقتایی که میبینید دستتون به جایی بند نیست رو به مغلطه و تمسخر و... میارین. هرکی شما ها رو نشناسه من خوب میشناسم.

در ضمن من وقتی میبینم اطلاعاتم در مورد موضوعی زیاد نیست خودم رو موظف نمیدونم بیام یه چیزی رو هوا بپرونم و خودم رو مضحکه کنم. وامیسم کنار لایکم رو میزنم. شما هم بهتره همینکارو بکنی.

در صمن ویندوز تو سه چیز برتری داره : 1-اسانی
2-پشتیبانی از بازیهای بزرگ و روز دنیا
3-نرم افزارهای کاربردی بزرگ که لینوکس مثلشون رو نداره
در بقیه موارد با یه سرچ ساده میشه فهمید لینوکس یه سر و گردن بالاتر از ویندوزه

این هم یه سایتا فوق معتبر که مقایسه ای بین ویندوز و لینوکس کرده :
Ubuntu 12.04 vs. Windows 8: Five points of comparison | ZDNet

خوب اینم یه مقایسه بین ویندوز و لینوکس در ویکی پدیا فارسی :
مقایسه لینوکس و ویندوز - ویکی‌پدیا

دوستان عزیز یه سر به لینک زیر بزنید و از لینوکس لذت ببرید (اوبونتو 12.10)
این لینک یه دمو انلاین از لینوکس رو نشونتون میده
Ubuntu online tour

دوستانی که اینقدر لینوکس لینوکس میکنن خودشون از چه سیستم عاملی استفاده میکنن؟؟؟؟؟؟

من الان از یک ابونتو 12.10 که چند روز پیش منتشر شد دارم استفاده میکنم البته رو پی سی در کنار اون از یک red hat هم استفاده میکنم
روی لپ تاپم هم یک 7 برای بازی کردن و...

پــَ نـــَ پـــَ به حرفهای پُر بار شما میگم مدرک. همون 4 تا اصطلاح رو هم بلد نیستی و حرفی در موردش نمیتونی بزنی وگرنه الان طومار نوشته بودی. کلا سیستم شما ها طوریه که دستتون اگه به کوچیک ترین جایی بند باشه با طومار نوشتن و لینک از فلان جا گذاشتن و نقل قول از فلان کس گذاشتن چشم طرف رو در میارین. اصولا اون وقتایی که میبینید دستتون به جایی بند نیست رو به مغلطه و تمسخر و... میارین. هرکی شما ها رو نشناسه من خوب میشناسم.

در ضمن من وقتی میبینم اطلاعاتم در مورد موضوعی زیاد نیست خودم رو موظف نمیدونم بیام یه چیزی رو هوا بپرونم و خودم رو مضحکه کنم. وامیسم کنار لایکم رو میزنم. شما هم بهتره همینکارو بکنی.
بهنام ولمون کن برو لایکت رو بزن ،شما رو همه میشناسن

درود بر دوستان
میبینم که بحث های همیشگیه تی تاکس به اینجا هم رسیده...
خوشم میاد که حداقل 70% بحث های دوستان درسته (البته از نظر من) فقط یکم حرف هم دیگه رو نمیفهمیم .
کسانی که با لینوکس کار میکنن دیدشون متفاوته به کامپیوتر و اصولا هم هکر ها هستن (البته به معنیه درستش). برای کسی که مثلا با کامپیوتر کار طراحی میکنه و یا بطور کلی تو کارش هدف خود کامپیوتر نیست بلکه کامپیوتر براش حکم یک ابزار رو داره لینوکس اصلا مناسب نیست

خوشبختانه الان اونتو و تا حدودی فدورا مشکل یوزر فرندلی رو تا حدودی حل کردن و حتی بسیاری از سخت افزار ها رو پشتیبانی میکنه
.دوستانی هم که میگن سیستم عامل برتر باید ساده باشه و بیشترین کاربرد رو داشته باشه باید بگم که سیستم عامل برتر سیستم عاملیست که در درجه اول به بهترین شکل استفاده از منابع کامپیوتر رو برای شما بهینه کندو رابط کاربری خوبی داشته باشه و بعد فاکتور هایی مثل مستقل بودن اجزا سیستم عامل (منظور همون شی گراییه) و پایداری و بروز بودن رو داشته باشه که این بر اساس تعریف اصلی سیستم عامل و در واقع هدف اصلی توسعه دهندگانه لینوکس است .
علت نبود بد افزار هم خیلی به تعداد یوزر ها ربط نداره بیشتر مربوط به باگ های خود سیستم عامله (در لینوکس هر نرم افزاری که میخواد در حالت کرنل یا ادمین اجرا شه نیاز به اجازه داره ولی تو ویندوز سطح امنیت به شدت پایین تره)
در وصف قدرت لینوکس هم همین بس که تقربا در تمام کلاستر های دنیا در مصارف حساس (مثلا شبیه سازی های علمی و یا پردازش های سنگین) از لینوکس اون هم توضیع های ساخت 5 یا 10 سال پیشش استفاده میشه. مثلا پردازش های پروزه LHC مرکز ژئوفیزیک سرن یا شبیه سازی رشد پروتیین ها (folding homehttps://www.google.com/search?hl=en...rl4QT13YC4BA&ved=0CB0QvwUoAA&biw=1280&bih=602)
1 مطلب دیگه اینکه لینوکس توضیع یونیکس نیست بلکه خودش یک کرنل هست و کرنل اولیش از یونیکس مشتق شد (توضیع های یونیکس BSD , Free BSD, Mac os هستند) و الان هیچ شباهتی به هم ندارن.

واقعا استیم نمیتونه موفقیت خاصی رو لینوکس داشه باشه (البته اگر بازار ویندوز رو بی خیال شه)
لینوکش بستر مناسبی برای گیمینگ نیست ... نه بخاطر بد بودن یا ... بخاطر داشتن توضیع های زیادش که خود قدرت اصلیش هم مدیون همین تنوع که اجازه میده بالاترین سطح خصوصی سازی رو با حداقل هزینه داشته باشید.
چیزی که خیلی تو دنیای گیم برای سازنده ها مهمه کپی رایته و چون توی لینوکس خصوصی سازی و آزادی اهمیت بسیاری داره باعث میشه استاندارد همه گیری روش برای نصب نباشه (مثل exe) و برنامه ها رو باید برای نصب خودتون کامپایل کنین که خب برای این کار باید کدهای اصلی رو داشته باشید. این یعنی آجر شدن نون سازنده ها البته روش هایی هم هست برای نشر که طوری که من شنیدم بسیار پر هزینست (مثلا متلب و یا VMWare نصبشون با این روشه پسوندش هم .sh هست) البته فرمت های دیگه ای هم هست مثل .deb در دبیان بیس ها و یاRPM برای رد هت بیس ها

در ضمن کاربران ویندوز خیلی زیادن (شاید همین 80% به %5) و بخوایم صادقانه نگاه کنیم دلیلی نداره وقتی با یک سیستم عامل آشنایی کامل داریم و خوب در بسیاری موارد حتی شغل کاربر هم بهشه وابسته است فقط سر یک خدمت که جایگزینش هم هست کوچ کنه به یک سیستم عامل دیگه .

پاینده باشید

لینوکس خدا، ولی چرا ویندوز چندین هزار برابر لینوکس کاربر داره؟
خیلی سادست
در مقابل نتجه ای که میده زحمت کمتری میخواد !
در واقع سهولت کارش بسیار بیشتره !!
الان دلیل مدرک نیارید که نمیدونی لینوکس چیه، چیزی که من میبینم عامه بسند تر بودن ویندوزه !
یه چیز واضحه

حاضرم سر 1 میلیون دلار شرط ببندم که این دوستانی که لینوکس لینوکس میکنن تو عمرشون یک بار هم این سیستم عامل رو به چشم ندیدن چه برسه بخوان استفاده ازش بکنن.

فقط برای اینکه وقتی میخوای شرط ببندی جیبتم یک نگاهی بکنی....
من نمیدونم چرا اینقدر جبهه میگیرن دوستان!یعن هرکاری بکنین باز هم لینوکس بهتره از ویندوز اما ویندوز به خاطر داشتن برنامه های خیلی زیاد واقعا بهتره همچنین بازی کردن....
من روی سیستم خونه لینوکس و روی لپتاپ هم ویندوز...خیلیم راضیم چون سیستم خونه قدیمیتره هم سبکتره لینوکس هم چون بیشتر نت گردی و وب رفتنم باهاشه نه ویروس میگیرم نه چیزی تازه مشکلی برای لپتا\ یا فلشم پیش بیاد سریع با لینوکس حلش میکتونم بکنم...
درباره نرم افزار هم به عنوان مثال من خودم از Openoffice استفاده میکنم خیلیایه دیگه از Liberoffice فرقیم نداره....
مشکل لینوکس واقعا سخت تر بودن کار کردن باهاشه که اونم میشه با توزیع هایی که مثل Mint یا Ubuntu حلش کرد...
تنها نکته اینه که آدم ها سخت تغییر میکنن و عاداتشونو عوض میکنن ..چرا وقتی یکی از ویندوز استفاده میکنه و راضیه بیاد از لینوکس استفاده کنه.الان تو خونه هر دفعه هی باید بیام برای برادرم توضیح بدم که چی به چیه!آخرم میشینه پای لپتاپ کارشو میکنه!
1 مطلب دیگه اینکه لینوکس توضیع یونیکس نیست بلکه خودش یک کرنل هست و کرنل اولیش از یونیکس مشتق شد (توضیع های یونیکس BSD , Free BSD, Mac os هستند) و الان هیچ شباهتی به هم ندارن.
حالا که اینقدر تاپیک آف شده اینکه کرنل لینوکس مشتق شده از یونیکس هست یعنی بر مبنای یونیکس هست ...در حقیقت الان چیزی که اوبونتو یا فدورا و... هستند لینوکس نیست بلکه گنو/لینوکس هست ..اما در کل لینوکس برگرفته از همون یونیکسه و توزیع و اینام نداره واقعا...
اما در کل برای این بحث اینکه FSF یعنی دنیای آزاد و کلا با Open sourse هم فرق داره و برای همین من خیلی بعید میدونم که روش گیم نتیجه بگیری چون شما هر برنامه ای که عرضه میکنی به جز کد بیسش باید همه چیشو در اختیار همه قرار بدی ...!
در نهایت شاید بعد ها یک توزیع جدا ساخته بشه برای گیم(به غیر از این توزیع های مشتق شده از بقیه توزیع ها!!!!) و کلا بحث خاصی رو باز کنه تا بتونه موفق باشه مثل اندروید که این استفاده رو کرد...به غیر این روی سیستم فعلی به هیچ وجه جواب نمیده....
راستی یه نکته راجع به Windows ! اینو کدوم کودک زیر 7 سالی از خودش درست کرده که Windows مدام در حال ویروسی شدنه و Linux ویروسی نمیشه ؟! آیا میدانستید همانا اگر Windows 8 اریجینال خریداری کنید Microsoft Security اجازه ی ورود ویروس به سیستم شما را نمیدهد ؟!!؟! والا اگه بدونید ! :| باور کنین کسی که روی سیستمش ویندوز 8 اکتیو شده داره هیچوقت این حرفای خنده دارو نمیزنه ! همون ویندوز 7 هم با MS ویروسی نمیشه و آپدیتای روزانه هم برای همینه ! حالا W8 که دیگه از نظر امنیت نیازی به صحبت نداره ! بنده با 3 گیگ حجم اینترنت و 1 برنامه ی اسکایپ W8 دانلود و اکتیو کردم و الان 1 ویروس روی کامپیوترم نیست و هر بار فلش ویروس دار یا فایل ویروسی به خوردش دادم هشدار داده و Delete کرده . خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی رو حذف کنید از برنامه ی کاریتون , به مسائل دیگه برسید ! مثلا برید سراغ بحث هکر و ... :| ضمنا سیستم عاملی که بیشتر از 90% مردم دنیا ازش استفاده میکنن بیشتر مورد توجه ویروس نویسا و هکرا قرار میگیره تا سیستم عاملی که کسی طرفش نمیره :| نمیدونم چرا یه سری از مسائل ساده رو دوس ندارید قبول کنید ! ویندوز بهترین سیستم عامل دنیا بوده , هست و خواهد بود "از هر نظر" ! بله دقیقا از هر نظر ! پس جای این که با ترول کردن این سیستم عامل بزرگ خودتون رو کوچک کنید , ازش استفاده کنین و ازش لذت ببرین ! ضمنا W8 رو هم یه امتحان بکنید , کار سختی نیست ...
آقا طرفداری کنید اما به شعور آدم توهین نکنید!شما میدونید خیلیا که لپتاپ میخرن ویندوز روش اریجیناله!؟والا اگه بدونید! میدونید همون هم کلی ویروس میگیره!؟ میدونید خودم تا حالا چند بار مجبور شدم کله سیستم رو فرمت کنم از اول بنصبم!حتی با داشتن آنتی ویروس!شما اصلا هیچ ذهنیتی انگار از ویروس ندارید!اگه ویروسی که ماله ۲۰۰۱ هست که آره معلومه میشناسه آنتی ویروسم برای همین هست و هر دفعه آپدیت میکنید دیتابیسشو آپ میکنه تا آخرین ویروسا رو بشناسه اما یکی که همین الان ویروس بنویسه تا بیاد کشف بشه توسط تیم های امنیتی و بخوان روش کار کنن و... هزاران نفر اون ویروسو گرفتن! IE9 یک نقص امنیتیه خیلی شدید داشت تو قسمت جاواش تا مایکروسافت و اوراکل اون رو برطرف کنن ۲ هفته طول کشید!میدونید یعنی چی!!!چند نفر ممکنه از اون طریق مورد حمله قرار بگیرن...تازه این ویروسم نبوده و خیلی از لحاظ ریسک پذیری رتبه بالایی داشته و در اولویته بالا بوده برای رفعش!!!

آخرین ویرایش:
Windows 7 - Debian 6.0.1 Wheezy - Ubuntu 12.10 (Quantal Quetzal) - Mageia 2 - Fedora 17

انشاالله که مورد قبول دوستان قرار گیرد.

کسی که لینوکس کار باشه هیچ وقت نمیاد Ubuntu رو کنار Debian نصب کنه، چون Ubuntu خودش یک توسعه از Debian هست

Mageia هم توزیع تازه هست، نسبت به خیلی از توزیع ها تازه کاره ، وقتی کسی Fedora و Ubuntu واسه کاراش نصب داره نمیاد Mageia نصب کنه

100% معلومه که اینا رو سرچ زدی از گوگل در آوردی

یک نکته هم بگم، خیلی OS های دیگه قبل ویندوز بودن، اگه بحث به عادت بود خیلی از سیستم عامل ها از بین نمی رفتن و ویندوز الان کمتر از 1% بازار داشت

بهنام ولمون کن برو لایکت رو بزن ،شما رو همه میشناسن
+1

راستی یه نکته راجع به Windows ! اینو کدوم کودک زیر 7 سالی از خودش درست کرده که Windows مدام در حال ویروسی شدنه و Linux ویروسی نمیشه ؟! آیا میدانستید همانا اگر Windows 8 اریجینال خریداری کنید Microsoft Security اجازه ی ورود ویروس به سیستم شما را نمیدهد ؟!!؟! والا اگه بدونید ! :| باور کنین کسی که روی سیستمش ویندوز 8 اکتیو شده داره هیچوقت این حرفای خنده دارو نمیزنه ! همون ویندوز 7 هم با MS ویروسی نمیشه و آپدیتای روزانه هم برای همینه ! حالا W8 که دیگه از نظر امنیت نیازی به صحبت نداره ! بنده با 3 گیگ حجم اینترنت و 1 برنامه ی اسکایپ W8 دانلود و اکتیو کردم و الان 1 ویروس روی کامپیوترم نیست و هر بار فلش ویروس دار یا فایل ویروسی به خوردش دادم هشدار داده و Delete کرده . خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی رو حذف کنید از برنامه ی کاریتون , به مسائل دیگه برسید ! مثلا برید سراغ بحث هکر و ... :| ضمنا سیستم عاملی که بیشتر از 90% مردم دنیا ازش استفاده میکنن بیشتر مورد توجه ویروس نویسا و هکرا قرار میگیره تا سیستم عاملی که کسی طرفش نمیره :| نمیدونم چرا یه سری از مسائل ساده رو دوس ندارید قبول کنید ! ویندوز بهترین سیستم عامل دنیا بوده , هست و خواهد بود "از هر نظر" ! بله دقیقا از هر نظر ! پس جای این که با ترول کردن این سیستم عامل بزرگ خودتون رو کوچک کنید , ازش استفاده کنین و ازش لذت ببرین ! ضمنا W8 رو هم یه امتحان بکنید , کار سختی نیست ...

تموم شد دیگه.خودتون هم میگین وین واسه بازی بهتره:دی

داداش مگه الان برای لینوکس بازی میاد؟:|
این هیچی الان بحث 8 هست نه 7:|

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

حرفات از کف غلطه
اولا اگه ویندوز 8 یا سایر ویندوز ها ویروسی نمیشدند الان symantec و eset و bitdefender و بقیه انتی ویروس ها وجود نداشتند پس:-$
دوما کاربرای لینوکس چون به صورت رایگان از این سیستم عامل استفاده می کنند پس در نتیجه لینوکس و تعداد کاربراش هیچ جا ثبت نمیشند( چون اکتیو نمیکنند) پس:-$
سوما سیستم عامل لینوکس از هر لحاظ بهتر از ویندوز هست اگه اینطوری نبود مایکرو اعلام نمیکرد در قبال ویندوز کوتاهی کرده و رقیب ها رو دست کم گرفته پس :-$
چهارما اگه لینوکس از بازیها پشتیبانی کنه نمونه اش همین valve که بزرگترین مرجه گیمینگ دنیا هست و خودش هم بازی سازی هست که هر عنوانش همه رو انگشت به دهن کرده و اگه بخواهد بره رو لینوکس مطمئن باش همه مردم دنیا میرند رو لینوکس پس :-$
پنجما لینوکس به کاربر احترام میذاره مثل ویندوز نیست نصبش میکنی تا 30 روز هی پیام میده فعال کن هی ارور میده هی ایراد میگیره و... لینوکس خدا شاهده اروری اعصاب خورد کن نداره:-$
.....

آقا توضیع چیه دیگه ؟ توزیع برادر هکر من

در کل این ویندوز هشت و کلا سیاست مایکروسافت حالت انحصار گرایی به خودش گرفته که صد در صد به ضرر چیزی مثل استیم هستش .. به خاطر همین میخوان کوچ کنن رو یه پپلتفرم دیگه..دلیلش خارج از حوصله ی این تاپیک :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or