PlayStation Until Dawn

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

0emf0u8pohueith8u2k6.jpg

عنوان بازی : Until Dawn
سازنده :Supermassive Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Horror
8 نوجوان که واسه سالگرد مرگ یکی از دوستانشان دور هم جمع شدند درگیر یک سری مسائل وحشتناک مربوط به
یه قاتل زنجیره ای میشوند ...
44115108486444330593.png

wdjc2r6tv3oymk73a84v.jpg

720P

تصاویر :

آخرین ویرایش:
گرافیک و انیمیشن ها خیلی خوب کار شدن ، کارگردانی بازی هم قابل قبول هست . گیم پلی بعضا خیلی خسته کننده می شه که ازار دهنده هست
نکته منفی اصلا از نظر من

هشدار اسپویل

این عوض شدن یهویی داستان اصلا چیز جالبی نبود به نظرم ! کل ایده درسته کلیشه ای بود ولی خیلی بهتر از این زامبی بازی ها و ایناس . قسمت اول بازی هم از لحاظ ترس و شوک و هم روایت خیلی خوبه ولی بعد از مشخص شدن سایکو و عوض شدن داستان دیگه چیزی برای نشون دادن نداره . از نظر من اصلا ایده جالبی نبود . همون بخش اول خیلی جای مانور و ایده های خوب داشت

هالی شت
عجب بازی بود
کیف کردم
نیمه دوم بازی یه کم تخیلی شد اگرچه تو کلیپهای آخر بازی که باز شد گفته شد که ویندیگو ها وجود دارند یا داشتند
بگذریم راستش
برای من فقط اشلی و مت زنده نموندند
اشلی رواگه نرفته بودم دنبال صدا زنده میموند
مت هم شاید باید کمی دل سنگ تر بودم زنده می موند
اوج هیجان بازی اونجا بود که مشخص شد سایکو کی هست و همینطور لوکیشن آخر بازی که نفسم بند اومده بود تا دسته تکان نخوره
دوستان چندتا سوال:
این سرنوشت جاش همین بود که آخرش تبدیل به ویندیگو بشه یا میشد سرنوشت دیگه ای هم داشته باشه؟
سوال بعدی آیا دکتر هیل همون وجدان جاش بود؟؟
سوال بعدی آیا حنا هم تبدیل به ویندیگو شده بود؟

من احتمالا همين هفته ميخرمش :d
فقط ميگم جوري هست مثلا ١ ساعت اولشو جلوي بقيه بازي كرد؟ :d ( از نظر صحنه هاي اموزشي و مودبانه بازي منظورمه ) :d
تیکه ی اول بازی فقط در حده دست زدن به قسمت بالا ها برای دراوردن چیزاست :d یکم عیب داره :d

اقا گورخیدم :-s سکته کردم نصف شبی فوق العادس واقعا تجربه متفاوتیه:x

باو نه شب تنها بودم
تصمیم گرفتم چراغ رو خاموش کنم و صدا رو زیاد کنم
یه دفعه یه چیزی اومد جلو و من دو متر پریدم
گفتم غلط کردم و رفتم چراغ رو روشن کردم
تنها بازی بود که من رو ترسوند
خیلی دوست داشتم p.t هم تجربه کنم

هالی شت
عجب بازی بود
کیف کردم
نیمه دوم بازی یه کم تخیلی شد اگرچه تو کلیپهای آخر بازی که باز شد گفته شد که ویندیگو ها وجود دارند یا داشتند
بگذریم راستش
برای من فقط اشلی و مت زنده نموندند
اشلی رواگه نرفته بودم دنبال صدا زنده میموند
مت هم شاید باید کمی دل سنگ تر بودم زنده می موند
اوج هیجان بازی اونجا بود که مشخص شد سایکو کی هست و همینطور لوکیشن آخر بازی که نفسم بند اومده بود تا دسته تکان نخوره
دوستان چندتا سوال:
این سرنوشت جاش همین بود که آخرش تبدیل به ویندیگو بشه یا میشد سرنوشت دیگه ای هم داشته باشه؟
سوال بعدی آیا دکتر هیل همون وجدان جاش بود؟؟
سوال بعدی آیا حنا هم تبدیل به ویندیگو شده بود؟
هشدار اسپویل داستانی
1- کلا ۲ حالت برای جاش وجود داره یکی اینی هست که شما رفتی یکی دیگه هم همونجا hannah کلشو فشار میده میترکونه !۲- این یه مورد رو خودمم نفهمیدم
۲-اره اون ویندیگو در اصل همون Hannah بود و بخاطر این تبدیل به ویندیگو شده بود که گوشت Beth رو از گرسنگی خورده بود !
گرافیک و انیمیشن ها خیلی خوب کار شدن ، کارگردانی بازی هم قابل قبول هست . گیم پلی بعضا خیلی خسته کننده می شه که ازار دهنده هست
نکته منفی اصلا از نظر من

هشدار اسپویل

این عوض شدن یهویی داستان اصلا چیز جالبی نبود به نظرم ! کل ایده درسته کلیشه ای بود ولی خیلی بهتر از این زامبی بازی ها و ایناس . قسمت اول بازی هم از لحاظ ترس و شوک و هم روایت خیلی خوبه ولی بعد از مشخص شدن سایکو و عوض شدن داستان دیگه چیزی برای نشون دادن نداره . از نظر من اصلا ایده جالبی نبود . همون بخش اول خیلی جای مانور و ایده های خوب داشت
دقیقا از اون به بعد ترس خیلی کم میشه بیشتر مرموز میشه !

واقعا بازی فوق العاده بود قبل از اینکه بازی را شروع کنم اصلا قکر نمیکردم با همچین بازی ای طرف باشم مدتها بود بازی های ترسناک دیگه نمیتونست منو بترسونه اما این بازی را توی اتاق تاریک جرات نمیکردم بازی کنم.محیط های بازی دهشتناک بود واقعا .
امیدوارم سازنده های رزیدنت اویل برای شماره های بعدی از این محیط های بازی الگو برداری کنند این بازی نشون داد هنوز هم تو این دوران میشه محیط های وحشتناک به صورت 3 بعدی هم ساخت شبیه به محیط های اویل های ابتدایی

خوب من هم یک دور بازی رو تموم کردم و واقعا از بازی لذت بردم ... هر چند باید یک دور دیگه کامل بازی کنم و تصمیمات جدید رو هم امتحان کنم

من تا تصمیم آخر که باید با سم انتخاب میکردم فقط جسیکا و جاش رو از دست داده بودم ولی تصمیم گرفتم سویئچ رو بزنم که باعث شد چند نفر دیگه هم بمیرن و فقط سم ، کریس و مت رو تونستم نجات بدم
پایان بازی میتونست کمی مفصل تر باشه و انقدر سریع و یکدفعه ای تموم نشه

فقط یک سئوال دارم در مورد جسیکا :
چطوری باید جسیکا رو زنده نگه میداشتم ... چون من با مایک از اون کلبه سریع رفتم دنبالش و تمام دکمه زنی ها رو درست انجام دادم ولی دیر رسیدم

خوشحالم که پیش بینی بعضی ها اشتباه از اب درامد. چند وقت پیش ها با یکی از نویسندگان مجله بازی رایانه ، اقای رضا چشمی صحبت میکردیم که سبکی که دیوید کیج بنا گذاشت را اینده مشخص میکنه به کدام سمت میره. این سبک از نظر منتقدان پذیرفته شده است.

من بازی را شروع کردم واقعا فوق العادس. از گیم پلی بازی و انتخاب ها خیلی لذت میبرم. باز هم یک استودیو خوب دیگه به سونی اضافه شد. در اخر باید از سونی تشکر کرد که به این چنین تیم ها فرصت میدهد.

یه نکته ی جالب در مورد این بازی اینکه تقریبا همه ی کسایی که بازی رو بازی کردن خیلی از بازی خوششون اومد! امثال tlou و حتی بازی های مشابه until down نظیر بازی های کیج ( علی الخصوص hr ) با وجود فوق العاده بودنشون مخالفهایی هم داشتن ولی این بازی به نظر طوری هست که ۹۹ درصد رو از تحربش راضی کرده!
حالا بودجه بیشتر+ آزادی عمل وسیعتر تجربه ی بازی بعدی این استودیو رو خیلی مورد انتظار می کنه!
من هم مثل خیلی ها میگم :‌مرسی سونی بابت میدان دادن به این سازندگان :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or