PlayStation Until Dawn

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

0emf0u8pohueith8u2k6.jpg

عنوان بازی : Until Dawn
سازنده :Supermassive Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Horror
8 نوجوان که واسه سالگرد مرگ یکی از دوستانشان دور هم جمع شدند درگیر یک سری مسائل وحشتناک مربوط به
یه قاتل زنجیره ای میشوند ...
44115108486444330593.png

wdjc2r6tv3oymk73a84v.jpg

720P

تصاویر :

آخرین ویرایش:
دوستان منم این سوال رو دارم لطفا جواب بدید میخوام بخرم بازیو ، فرقی بین ریجن های بازی هست یا نه ؟
سلام هیچ فرقی نداره

- - -ویرایش - - -

من یه مشکلی پیدا کردم متاسفانه :|
لیست تروفی بازیرو دیدم حساب کردم تا اینچا باید بهم 7 تا تروفی میداد حدودا ولی اصلا هیچی نداده
تروفیا به مرور باز میشن (یعنی همون لحظه تو بازی ) یا اخر بازی یدفه ایی همه میان؟
راه حلی هست براش؟
سلام
برای تروفی ها به نظرم بهتره به جای دیگه مراجعه کنید
تروفی ها رو همون لحظ میده
کنسول رو ریست کن

من یه مشکلی پیدا کردم متاسفانه :|
لیست تروفی بازیرو دیدم حساب کردم تا اینچا باید بهم 7 تا تروفی میداد حدودا ولی اصلا هیچی نداده
تروفیا به مرور باز میشن (یعنی همون لحظه تو بازی ) یا اخر بازی یدفه ایی همه میان؟
راه حلی هست براش؟
برای اینکه بعضی از تروفی های Decision based باز بشن باید تا اخر همون چپتر بری

من الان فهمیدم صدا پیشه و کلا فردی که برای کاراکتر Joshua بازی کرده، Rami Malik ـه. بازیگر نقش اول سریال عالی و جدید MR Robot
از همون تریلراش معلوم بود کلا اسکن صورت همونه
یکی از شخصیت های فرار از زندان هم توش هس :دی
البته من هنوز بازی نکزدم با بقیه شخصیت ها آشنا بشم .

دوستان کسی پاسخ سوال منو نمیدونه؟ ( بازی از واقعیت مجازی پشتیبانی میکنه؟در اینده؟)
وقتی اطلاعاتی دز مورد این قضیه در دسترس نیست متاسفانه جوابی هم برایه سواله شما نیست. باید دید تو اینده چی میشه

من الان فهمیدم صدا پیشه و کلا فردی که برای کاراکتر Joshua بازی کرده، Rami Malik ـه. بازیگر نقش اول سریال عالی و جدید MR Robot
کلا Cast بازی ادمای معروفین مثلا Hayden panettiere که صدا پیشه سم هست تو سریال Heroes بازی میکنه یا صدا پیشه Dr.Hill تو فرار از زندان

دیروز تویچ داشتم بازی نگاه میکردم خیلی جالب بود بازی حتمآ میخرمش
نکته جالب کامنتهای کاربرای تویچ بود یکی میگفت بکشش
یکی میگفت نه
یا یه جا بود سمت چپ راست میتونستی بری یکی میگفت چپ یکی میگفت راست و...
آخرش هم یارو مرد ولی خیلی حال داد HR بود واسه خودش

الان میخام یه سوال کنم فقط جان من نیاین بازم اخطار به ما بدین.والا تبلیغ نیست فقط سواله.ذوستان این سوال کلی هست برای همه بازیها هست.اگه یه جایی باشه که قیمتش خیلی پایین تر از جاهایه دیگه باشه.به نظرتون مشکوک هست نباید ازش خرید کرد یا نه دلیله دیگه داره که از همه جا پایین تر میده.مغازه دار باشه ها نه سایت.تشکر.

خب اقا تموم شد بالاخره:x
حسابی چسبید
فقط یه نکته اونم این که داستان وقتی فهمیدیم سایکو کیه کلا یه روند دیگه رفت که شاید خیلی در خور بازی نبود! میتونستن رو پایان و داستانش بیشتر کار کنن
پ.ن: مایک اواخر بازی منو یاده ناتان مینداخت :d
متاسفانه یه مشکلیم تو تروفی دادن بهم پیش اومده بود که ریبوت کردم و درست شد (با تشکر از راهنمایی)
و در اخر حتی لحظه ایی هم در خریدش شک نکنید!

الان میخام یه سوال کنم فقط جان من نیاین بازم اخطار به ما بدین.والا تبلیغ نیست فقط سواله.ذوستان این سوال کلی هست برای همه بازیها هست.اگه یه جایی باشه که قیمتش خیلی پایین تر از جاهایه دیگه باشه.به نظرتون مشکوک هست نباید ازش خرید کرد یا نه دلیله دیگه داره که از همه جا پایین تر میده.مغازه دار باشه ها نه سایت.تشکر.

اگر دیجیتالی نخر
اگر فیزیکی هستش ببین آکبند اصلی بود حتما بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or